Cate orgasme orgasme poate suporta o femeie?

Pagina 1 din 2
1   2   »

adriano

Newbie
4 mesaje

Cate orgasme orgasme poate suporta o femeie?

scris pe 19 mar 2005 01:54 de adriano

CATE ORGASME POATE OARE SUPORTA O FEMEIE ? stiu k pare destul d stupid da prietena me are destul de multe si sunt curios cat o sa o mai duca asa sa nu pateasca ceva pa pa numa bine rau la nime

Editat de ExoticDream pe 9 iul 2011 03:18

acelasi Adriano
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: despre orgasme

scris pe 19 mar 2005 02:41 de valentine

CATE ORGASME POATE OARE SUPORTA O FEMEIE ? stiu k pare destul d stupid da prietena me are destul de multe si sunt curios cat o sa o mai duca asa sa nu pateasca ceva pa pa numa bine rau la nime

Pai exista un drog numit LSD (search google pt mai multe informatii despre el) pe care daca femeia il ia, poate duce femeia la a avea sute de orgasme. Un barbat spunea ca sub influenta acestui drog o femeie a avut 150 de orgasme in 4 ore (!!!!!!!!!!), desigur orgasmele erau mai mult formate doar din senzatia orgasmului (adica nu orgasm din acela cu "ejaculare".
Oricum recordul este de 100 de orgasme intr-o ora ...pacat ca nu se stie cine la stabilit...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 19 mar 2005 10:46 de Nekunoskuta

O mai poate duce asa mult si bine si nu pateste nimic. Lasa fata sa se simta bine.

Nimic...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 20 mar 2005 09:46 de Nekunoskuta

De curiozitate, daca nu sunt prea indiscreta si daca vrei si poti sa ne spui...de cate orgasme e vorba si cat dureaza actul sexual?

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: despre orgasme

scris pe 20 mar 2005 19:52 de valentine

De curiozitate, daca nu sunt prea indiscreta si daca vrei si poti sa ne spui...de cate orgasme e vorba si cat dureaza actul sexual?

iti zic eu. 5 ore, intre 7 si 12 orgasme
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: despre orgasme

scris pe 20 mar 2005 19:53 de valentine

De precizat ca orgasme dalea k-lumea nu dalea ofilite de 2 secunde.
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 20 mar 2005 20:14 de Vampyrela

uuuuuuuuuuaaaauuuu
zi-i sa ne zica si noua secretul. Si cam cate orgasme, mai exact, are?
Nu pateste nimic de la asa ceva, sa zica saru'mana si s-o tina tot asa.

Si poate ne zice si noua secretul

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: despre orgasme

scris pe 20 mar 2005 20:16 de Vampyrela

Da de unde sti tu mai "expertule"?
Sau ai tras cu ochiu', nebunule

Vampy
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: despre orgasme

scris pe 21 mar 2005 01:37 de valentine

Da de unde sti tu mai "expertule"?
Sau ai tras cu ochiu', nebunule

credeam ca ai murit...dar se pare ca te-ai intors pe forum...ca fantoma desigur
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasme

scris pe 22 mar 2005 03:26 de Vampyrela

credeam ca ai murit...dar se pare ca te-ai intors pe forum...ca fantoma desigur

De ce ca fantoma?
lamureste-ma si pe mine, de unde comparatia asta?

Vampy
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasme

scris pe 22 mar 2005 03:43 de valentine

De ce ca fantoma?
lamureste-ma si pe mine, de unde comparatia asta?

stii cumva sensul cuvantului a bantui?
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasme

scris pe 22 mar 2005 04:10 de Vampyrela

stii cumva sensul cuvantului a bantui?

Da,si totusi de ce tocmai comparatia asta?
Te simti bantuit?

Vampy
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasme

scris pe 22 mar 2005 05:53 de valentine

Da,si totusi de ce tocmai comparatia asta?
Te simti bantuit?

Nu, nu ma simt bantuit dar cred ca tu simti ca bantui...
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasme

scris pe 22 mar 2005 06:02 de Vampyrela

Nu, nu ma simt bantuit dar cred ca tu simti ca bantui...

Probabil............asta era mai,cum de nu mi-am dat eu seama pana acum?

Vampy
sus

chikita

Guest

scris pe 23 mar 2005 01:57 de chikita

sus

chikita

Guest

scris pe 23 mar 2005 01:59 de chikita

he he he da' creduli mai sunteti voi barbatii! trebuia sa intrebi cate orgasme silumate suntem capabile....ha ha ha....de astea putem cu nemiluita...ha ha...mi-a placut...esti sigur ca nu te minte...si dak da...cum iti dai seama ca are...vax! ...doar ai impresia ca stii.......ha ha
sus

rapperitza

Junior member
24 mesaje

scris pe 23 mar 2005 02:06 de rapperitza

stai dragule linistit ca nu patzeste nik partenera...chiar dak unele dintre orgasmele alea pot fi mimate...sa fie multumita...iar tu sa nu iti faci griji inutil

..I\'ll take u 2 the Candy Shop ...dedicatzie pt cunoscatori
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

De ce unele femei mimeaza orgasmul?

scris pe 23 mar 2005 09:35 de Nekunoskuta

he he he da' creduli mai sunteti voi barbatii! trebuia sa intrebi cate orgasme silumate suntem capabile....ha ha ha....de astea putem cu nemiluita...ha ha...mi-a placut...esti sigur ca nu te minte...si dak da...cum iti dai seama ca are...vax! ...doar ai impresia ca stii.......ha ha

Serios????? Ce rost are sa mimezi orgasmul? Sincer acum. Te pacalesti pe tine, il pacalesti pe el. Va trai mereu cu impresia ca te face sa te simti bine iar tu vei fi nesatisfacuta pentru ca de fapt nu simti aproape nimic cu el, mimezi. Ce se intampla cand te saturi de mimat si vrei si tu ceva real iar el nu-ti poate oferi? Vei spune ca e la mijloc orgoliul lui. Si ce daca? Daca eu nu ma simt bine nu mimez orgasmul ci discut sa gasim o metoda sa ne simtim amandoi bine. Daca am 2 orgasme, ce rost are sa-l mimez pe al treilea?
Asa ca...intrebare: de ce unele femei mimeaza orgasmul? Mie mi se pare stupid si nedrept pentru ambii parteneri.

Nimic...
sus

chikita

Guest

Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul?

scris pe 23 mar 2005 11:32 de chikita

Serios????? Ce rost are sa mimezi orgasmul? Sincer acum. Te pacalesti pe tine, il pacalesti pe el. Va trai mereu cu impresia ca te face sa te simti bine iar tu vei fi nesatisfacuta pentru ca de fapt nu simti aproape nimic cu el, mimezi. Ce se intampla cand te saturi de mimat si vrei si tu ceva real iar el nu-ti poate oferi? Vei spune ca e la mijloc orgoliul lui. Si ce daca? Daca eu nu ma simt bine nu mimez orgasmul ci discut sa gasim o metoda sa ne simtim amandoi bine. Daca am 2 orgasme, ce rost are sa-l mimez pe al treilea?
Asa ca...intrebare: de ce unele femei mimeaza orgasmul? Mie mi se pare stupid si nedrept pentru ambii parteneri.

eu vreau sa te intreb:u cate orgasme ai? ooo 2 orgasme...deja ai vointa...nu stiu de ce da' nu prea pare ca-mi vb din exp ci din auzite..eu zic ca astia sunt tare naivi si mai se si mandresc ca nu stiu cate orgasme a avut ptietenele lor cand de fapt ele saracele...d-abia ajung la unu'...doar sa fie el f priceput asa....mai treaca mearga ca in rest....imi pare rau sa te dezamagesc sa va dezamagesc pe voi barbatii dar majoritatea prietenelor mele nu au orgasm de fiecare data ...
sus

chikita

Guest

Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul?

scris pe 23 mar 2005 11:36 de chikita

eu vreau sa te intreb:u cate orgasme ai? ooo 2 orgasme...deja ai vointa...nu stiu de ce da' nu prea pare ca-mi vb din exp ci din auzite..eu zic ca astia sunt tare naivi si mai se si mandresc ca nu stiu cate orgasme AU avut ptietenele lor cand de fapt ele saracele...d-abia ajung la unu'...doar sa fie el f priceput asa....mai treaca mearga ca in rest....imi pare rau sa te dezamagesc sa va dezamagesc pe voi barbatii dar majoritatea prietenelor mele nu au orgasm de fiecare data ...

m-am grabit ...ma scuzati!
sus

TalpaYute

Guest

Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul?

scris pe 23 mar 2005 11:50 de TalpaYute

Auzi, da' cum se mimeaza un orgasm? Poate sa faca cineva o demonstratie ici pe forum?
sus

chikta

Guest

scris pe 23 mar 2005 11:58 de chikta

Auzi, da' cum se mimeaza un orgasm? Poate sa faca cineva o demonstratie ici pe forum?

simplu: unele scot sunete de maimute altele de magarite...fiecare...cum poate.... glumeam...dc vrei iti face mama o demonstratie in particular.....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mar 2005 12:33 de valentine

eu vreau sa te intreb:u cate orgasme ai? ooo 2 orgasme...deja ai vointa...nu stiu de ce da' nu prea pare ca-mi vb din exp ci din auzite..eu zic ca astia sunt tare naivi si mai se si mandresc ca nu stiu cate orgasme a avut ptietenele lor cand de fapt ele saracele...d-abia ajung la unu'...doar sa fie el f priceput asa....mai treaca mearga ca in rest....imi pare rau sa te dezamagesc sa va dezamagesc pe voi barbatii dar majoritatea prietenelor mele nu au orgasm de fiecare data ...

ce vina avem noi barbatii ca ele sunt frigide...?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul?

scris pe 23 mar 2005 12:33 de valentine

dc vrei iti face mama o demonstratie in particular.....

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul

scris pe 23 mar 2005 12:34 de valentine

vreau si eu
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 23 mar 2005 12:34 de trinchi

Oare e vina noastra, a barbatilor, ca voi femeile nu aveti intotdeauna orgasm? Oare cat de mult ar trebui sa se priceapa el?

Orgasmul tine de starea ei de spirit, daca nu stie cum sa se bucure de momentele fericite atunci sigur nu va reusi sa aiba orgasm, e greu de crezut dar orgasmul este produs de mintea fiecaruia daca nu stii mental cum sa ajungi la el nu o sa poti sa o faci nici fizic!
Daca unele fete prefera sa mimeze orgasmul atunci treaba lor, ele mint ele pierd!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mar 2005 12:50 de valentine

Oare e vina noastra, a barbatilor, ca voi femeile nu aveti intotdeauna orgasm? Oare cat de mult ar trebui sa se priceapa el?

Orgasmul tine de starea ei de spirit, daca nu stie cum sa se bucure de momentele fericite atunci sigur nu va reusi sa aiba orgasm, e greu de crezut dar orgasmul este produs de mintea fiecaruia daca nu stii mental cum sa ajungi la el nu o sa poti sa o faci nici fizic!
Daca unele fete prefera sa mimeze orgasmul atunci treaba lor, ele mint ele pierd!

Din pacate si cu multa durere in suflet tre sa iti dau dreptate....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 23 mar 2005 13:35 de Nekunoskuta

Stai putin!!!De ce te iei de mine Nu te mai pot urmari, m-ai pierdut pe la curbe.Raspunsul tau nu are nimic de a face cu intrebarea mea. Si ce crezi tu ca nu vb din experienta? Ca nu am 2 orgasme sau mai multe? Aici te inseli, poate prietenele tale nu stiu sa se simta bine sau nu reusesti tu sa le faci sa se simta bine dar asta e alta poveste. Aici e vb de mimarea orgasmului...ai ceva de spus, spune, dar la subiect.

Nimic...
sus

necunoscutaS

Guest

scris pe 25 mar 2005 13:46 de necunoscutaS

Orgasmul unei femei este divin...dupa orgasm,toate itzi reushesc...simtzi ca zbori si toate itzi ies cum trebuie...Pacat ca unii barbatzi nu stiu sa aduca femeile la orgasm.Este si asta o arta.Corpul nostru este atat de complex...Si atunci cand incepem sa avem orgasm,ori va opritzi voi,barbatzii,ori sxchimbatzi punctul de aplicatzie(in cazul sexului oral).Asa ca este nevoie si de comunicare,si femeia trebuie sa ii spuna lui unde,cum,cat,si ce fel sa faca ceea ce trebuie...iar el nu trebuie sa faca pe deshteptul,ci trebuie sa aiba rabdare cu ea si sa o asculte pentru ca ea stie mai bine ce simte.
Eu am orgasm destul de des,dar mi s-a intamplat si sa nu am de cateva ori,si asta nu din cauza lui,ci se poate intampla si din cauza fetei(ma refer la o stare de indispozitie a ei)...dar din pacate sunt foarte multzi baietzi care nu stiu sa faca o femeie sa se simta bine,si e tare pacat pentru ca orgasmul e un lucru frumos,si noi femeile,chiar il meritam.Si inca ceva,pentru barbatzii care inca nu stiu asta,o femeie poate avea orgasm,dupa un preludiu sau un act sexual de cel putzin 15 minute.Ea nu poate avea un orgasm dupa 5 minute.Daca dupa 5 minute itzi spune ca a avut un orgasm,atunci minte sau doar l-a simulat,pentru ca nu are cum.E normal sa se simta bine,dar nu poate avea orgasm atat de repede...Asa ca domnilor barbatzi,va sfatuiesc sa avetzi rabdare cu partenerele voastre,si sa nu trecetzi la treaba imediat,pentru ca trebuie sa se simta si ele bine,nu numai voi.
sus

Cezara

Junior member
43 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul

scris pe 25 mar 2005 16:10 de Cezara

Orgasmul unei femei este divin...dupa orgasm,toate itzi reushesc...simtzi ca zbori si toate itzi ies cum trebuie...Pacat ca unii barbatzi nu stiu sa aduca femeile la orgasm.Este si asta o arta.Corpul nostru este atat de complex...Si atunci cand incepem sa avem orgasm,ori va opritzi voi,barbatzii,ori sxchimbatzi punctul de aplicatzie(in cazul sexului oral).Asa ca este nevoie si de comunicare,si femeia trebuie sa ii spuna lui unde,cum,cat,si ce fel sa faca ceea ce trebuie...iar el nu trebuie sa faca pe deshteptul,ci trebuie sa aiba rabdare cu ea si sa o asculte pentru ca ea stie mai bine ce simte.
Eu am orgasm destul de des,dar mi s-a intamplat si sa nu am de cateva ori,si asta nu din cauza lui,ci se poate intampla si din cauza fetei(ma refer la o stare de indispozitie a ei)...dar din pacate sunt foarte multzi baietzi care nu stiu sa faca o femeie sa se simta bine,si e tare pacat pentru ca orgasmul e un lucru frumos,si noi femeile,chiar il meritam.Si inca ceva,pentru barbatzii care inca nu stiu asta,o femeie poate avea orgasm,dupa un preludiu sau un act sexual de cel putzin 15 minute.Ea nu poate avea un orgasm dupa 5 minute.Daca dupa 5 minute itzi spune ca a avut un orgasm,atunci minte sau doar l-a simulat,pentru ca nu are cum.E normal sa se simta bine,dar nu poate avea orgasm atat de repede...Asa ca domnilor barbatzi,va sfatuiesc sa avetzi rabdare cu partenerele voastre,si sa nu trecetzi la treaba imediat,pentru ca trebuie sa se simta si ele bine,nu numai voi.
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online