Cate orgasme orgasme poate suporta o femeie?

Pagina 2 din 2
«   1   2

Deep

Guest

Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul?

scris pe 26 mar 2005 13:56 de Deep

eu vreau sa te intreb:u cate orgasme ai? ooo 2 orgasme...deja ai vointa...nu stiu de ce da' nu prea pare ca-mi vb din exp ci din auzite..eu zic ca astia sunt tare naivi si mai se si mandresc ca nu stiu cate orgasme a avut ptietenele lor cand de fapt ele saracele...d-abia ajung la unu'...doar sa fie el f priceput asa....mai treaca mearga ca in rest....imi pare rau sa te dezamagesc sa va dezamagesc pe voi barbatii dar majoritatea prietenelor mele nu au orgasm de fiecare data ...

Scuza-ma da nu or fi toate asa frigide ca tine. Te-ai gandit la asta? Daca e vorba de o relatie bazata pe dragoste se poate ajunge la un numar impresionant de orgasme si din partea lui si din partea ei. Asta e ideea, femeia sa se simta confortabila cu el... Judeca.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul

scris pe 26 mar 2005 15:29 de valentine

Orgasmul unei femei este divin...dupa orgasm,toate itzi reushesc...simtzi ca zbori si toate itzi ies cum trebuie...Pacat ca unii barbatzi nu stiu sa aduca femeile la orgasm.Este si asta o arta.Corpul nostru este atat de complex...Si atunci cand incepem sa avem orgasm,ori va opritzi voi,barbatzii,ori sxchimbatzi punctul de aplicatzie(in cazul sexului oral).Asa ca este nevoie si de comunicare,si femeia trebuie sa ii spuna lui unde,cum,cat,si ce fel sa faca ceea ce trebuie...iar el nu trebuie sa faca pe deshteptul,ci trebuie sa aiba rabdare cu ea si sa o asculte pentru ca ea stie mai bine ce simte.
Eu am orgasm destul de des,dar mi s-a intamplat si sa nu am de cateva ori,si asta nu din cauza lui,ci se poate intampla si din cauza fetei(ma refer la o stare de indispozitie a ei)...dar din pacate sunt foarte multzi baietzi care nu stiu sa faca o femeie sa se simta bine,si e tare pacat pentru ca orgasmul e un lucru frumos,si noi femeile,chiar il meritam.Si inca ceva,pentru barbatzii care inca nu stiu asta,o femeie poate avea orgasm,dupa un preludiu sau un act sexual de cel putzin 15 minute.Ea nu poate avea un orgasm dupa 5 minute.Daca dupa 5 minute itzi spune ca a avut un orgasm,atunci minte sau doar l-a simulat,pentru ca nu are cum.E normal sa se simta bine,dar nu poate avea orgasm atat de repede...Asa ca domnilor barbatzi,va sfatuiesc sa avetzi rabdare cu partenerele voastre,si sa nu trecetzi la treaba imediat,pentru ca trebuie sa se simta si ele bine,nu numai voi.

Si ce faci cand femeile vor sa se simta doar ele bine nu si noi?
sus

passion69

Guest

Re: Re: despre orgasme

scris pe 26 mar 2005 15:38 de passion69

he he he da' creduli mai sunteti voi barbatii! trebuia sa intrebi cate orgasme silumate suntem capabile....ha ha ha....de astea putem cu nemiluita...ha ha...mi-a placut...esti sigur ca nu te minte...si dak da...cum iti dai seama ca are...vax! ...doar ai impresia ca stii.......ha ha

MMMMM
dac esti fata/femeie esti cea mai proasta fiinta de pe pamant
in loc sa te gandesti la simulare mai bine traesteti viata
habar nu ai ce e sexul sau orgasmul
si cat de usor se poate obtine....cine stie merita
sus

passion69

Guest

Re: Re: Re: De ce unele femei mimeaza orgasmul?

scris pe 26 mar 2005 15:44 de passion69

Stai putin!!!De ce te iei de mine Nu te mai pot urmari, m-ai pierdut pe la curbe.Raspunsul tau nu are nimic de a face cu intrebarea mea. Si ce crezi tu ca nu vb din experienta? Ca nu am 2 orgasme sau mai multe? Aici te inseli, poate prietenele tale nu stiu sa se simta bine sau nu reusesti tu sa le faci sa se simta bine dar asta e alta poveste. Aici e vb de mimarea orgasmului...ai ceva de spus, spune, dar la subiect.

Bv necunoscuta
toata stima pt tine
se pare ca esti femeie adevarata
ai dreptate si sunt convins ca se poate
partenere mea ajunge la
multe orgasme si asta de ani de zile.asa ca cei care mimeaza fac sex dejeaba
o femeie satisfacuta deplin nu poate mima numai cu un barbat nepriceput sau neatent
nici nu stiu ce pierd cele cu" mima"
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online