diferenta de varsta
Pagina 1 din 2
Dulcika
Junior member 22 mesaje
|
diferenta de varsta
scris pe 17 mar 2005 12:11 de Dulcika
Ce parere aveti despre reletiile dintre doua persoane de varste diferite (ex: ea 17 , el 24). Credeti ca au vreo sansa, avand in vedere ca este si vorba despre o dragoste la distanta?
lol
|
sus |
|
gaby211
Junior member 44 mesaje
|
Re: diferenta de varsta
scris pe 17 mar 2005 21:24 de gaby211
Ce parere aveti despre reletiile dintre doua persoane de varste diferite (ex: ea 17 , el 24). Credeti ca au vreo sansa, avand in vedere ca este si vorba despre o dragoste la distanta?
Daca ai putea fi mai explicita bine ar fi.Despre ce distanta e vorba? In cazul diferentei de varsta de ce n-ar putea fi posibil?
Probleme ar fi atunci cand baiatul ar fi cu mult mai mic decat fata zic eu.
Salutare la toata lumea!!
|
sus |
|
YLoveCamelia
Expert member 721 mesaje
|
chestia cu varstele mi se pare cat se poate de incitanta, interesanta, extrem de utila pentru parteneri. eu am perspective dar estimez putine sansa de reusita. in orice caz.. cred ca e fantastic.
"dragostea la distanta", ineptie.
|
Dulcika
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: diferenta de varsta
scris pe 17 mar 2005 21:39 de Dulcika
Daca ai putea fi mai explicita bine ar fi.Despre ce distanta e vorba? In cazul diferentei de varsta de ce n-ar putea fi posibil?
Probleme ar fi atunci cand baiatul ar fi cu mult mai mic decat fata zic eu.
Pai e vorba de cam 1.000 de km. Si e cam greu caci nu toti sunt de acord(mai ales parintii), iar asta mai ales din cauza diferentei de varste. Cum poti schimba mentalitatea "invechita" dar totusi precauta a parintilor?
lol
|
sus |
|
gaby211
Junior member 44 mesaje
|
Re: Re: Re: diferenta de varsta
scris pe 17 mar 2005 22:19 de gaby211
Pai e vorba de cam 1.000 de km. Si e cam greu caci nu toti sunt de acord(mai ales parintii), iar asta mai ales din cauza diferentei de varste. Cum poti schimba mentalitatea "invechita" dar totusi precauta a parintilor?
1000 km.E cam urata chestia cu 1000 km.Asta inseamna ca va vedeti destul de rar.Problema este urmatoarea : IL IUBESI??
Iar cu mentalitatea parintilor nu cred ca ai sanse de una singura.
Dar cum l-ai gasit tocmai la 1000 km departare?
|
sus |
|
Dulcika
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta
scris pe 17 mar 2005 22:39 de Dulcika
A fost ... cum sa zic ... dragoste la prima vedere(chiar daca pana atunci nu credeam in lucrul asta), si chestia e ca il si iubesc, iar sentimentul e reciproc. De la prima intalnire (care a "tinut" can 5 zile) nu ne-am mai intalnit, insa am corespondat zilnic prin tel, mail ,scrisori, si mici cadouri. pot sa zic ca e o scumpete de baiat, cu un suflet special si il iubesc enorm , dar ... exista problema parintilor care este destul de grava. Ei sunt genu' de pers inchise, care considera subiectul "prieten, reletie si sex" total nepotrivit(si interzis) pt "fetitza lor".
lol
|
sus |
|
gaby211
Junior member 44 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta
scris pe 17 mar 2005 23:07 de gaby211
A fost ... cum sa zic ... dragoste la prima vedere(chiar daca pana atunci nu credeam in lucrul asta), si chestia e ca il si iubesc, iar sentimentul e reciproc. De la prima intalnire (care a "tinut" can 5 zile) nu ne-am mai intalnit, insa am corespondat zilnic prin tel, mail ,scrisori, si mici cadouri. pot sa zic ca e o scumpete de baiat, cu un suflet special si il iubesc enorm , dar ... exista problema parintilor care este destul de grava. Ei sunt genu' de pers inchise, care considera subiectul "prieten, reletie si sex" total nepotrivit(si interzis) pt "fetitza lor".
Il iubesti numai dupa 5 zile? Daca nu mi s-a intamplat nu cred in dragoste la prima vedere.Eu mi-am dat seama ca imi iubesc prietena dupa 10 luni.Ma minunez cand imi zici ca iubesti un baiat pe care l-ai vazut doar pt o perioada ff scurta.Of si cu dragostea asta
Intrebare : Ai mai avut prieten sau el e primul?
Iar cu parintii incearca sa ii convingi ca "fetita" lor peste un an va fi majora si intreaba-i cum erau ei la varsta asta.Succes
|
sus |
|
gaby211
Junior member 44 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta
scris pe 17 mar 2005 23:11 de gaby211
Daca vrei sa vorbim ma gasesti pe messenger cu id-ul: gabi_gaby21
|
sus |
|
Dulcika
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 17 mar 2005 23:30 de Dulcika
Il iubesti numai dupa 5 zile? Daca nu mi s-a intamplat nu cred in dragoste la prima vedere.Eu mi-am dat seama ca imi iubesc prietena dupa 10 luni.Ma minunez cand imi zici ca iubesti un baiat pe care l-ai vazut doar pt o perioada ff scurta.Of si cu dragostea asta
Am zis ca faza cu "dragostea la prima vedere" nu o credeam nici eu , pana mi s-a intamplat. Ce ciudata e viatza uneori, nu stii niciodata ce-ti rezerva pt ziua de maine/
Prieteni am mai avut, putini ce-i drept, dar nu a fost iubire, insa acum e.
toata lumea din jur zice ca relatia asta e doar o amagire si ca n-o sa tina, caci e prea mare dif de varsta, si sa-l las, sa-mi gasesc unu mai pe seama mea, dar nu pot. E greu atunci cand e iubire la mijloc. Momentan sunt confuza.nu stiu ce sa fac. nu prea am sanse sa ma duc eu la el. cand le-am zis alor mei de el au reactionat cam "nashpa" , insa nu mi-au luat telefonul, si cred ca mai exista o speranta pt mine.Sunt optimista
lol
|
sus |
|
gaby211
Junior member 44 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta
scris pe 18 mar 2005 00:00 de gaby211
Am zis ca faza cu "dragostea la prima vedere" nu o credeam nici eu , pana mi s-a intamplat. Ce ciudata e viatza uneori, nu stii niciodata ce-ti rezerva pt ziua de maine/
toata lumea din jur zice ca relatia asta e doar o amagire si ca n-o sa tina, caci e prea mare dif de varsta, si sa-l las, sa-mi gasesc unu mai pe seama mea, dar nu pot. E greu atunci cand e iubire la mijloc. Momentan sunt confuza.nu stiu ce sa fac. nu prea am sanse sa ma duc eu la el. cand le-am zis alor mei de el au reactionat cam "nashpa" , insa nu mi-au luat telefonul, si cred ca mai exista o speranta pt mine.Sunt optimista
Ok revenim
In primul rand nu asculta ceea ce zice "lumea".Tu stii mai bine ce relatie ai.
Ar fi bine ca atunci cand va veti intalni "live" sa discutati despre relatia voastra si vezi ce zice si el.
Iar cu parintii nu te agita prea tare, intai vezi daca relatia are un viitor si daca e totul ok in timp poate vor accepta si ai tai.
|
sus |
|
trinchi
Veteran member 448 mesaje
|
scris pe 18 mar 2005 10:23 de trinchi
Daca va iubiti nu e nici o problema, distanta si diferenta de varsta pot fi invinse foarte usor!
Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
|
sus |
|
Nekunoskuta
Expert member 3987 mesaje
|
Problema cu parintii e grea, o spun din experienta insa parintii se educa.
Eu zic sa continui relatia pentru ca ai o varsta frumoasa si merita sa inveti sa iubesti. Adevarul e ca nu cred ca relatia va dura (eu nu cred in relatiile la distanta) dar pana la un final mai mult sau mai putin fericit bucura-te de ea.
Nimic...
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Nu cred ca dupa 5 zile a ajuns la stadiul de iubire, probabil s-a indragostit doar. De acord cu tine ca este nevoie de timp pentru a iubi pe cineva, cateva luni de zile mi se par o perioada normala in care se pot "construi" sentimente profunde (asta evident doar daca, dupa ce demarezi procesul de cunoastere propriuzisa, constati oarece asemanari!). Nu sunt insa de acord cu tine in privinta necesitatii "vederii" cu regularitate a partenerului. Fata a spus ca s-au intalnit deja (5 zile), apoi au continuat cu corespondenta zi de zi, datorita distantei de 1000 km. Nu se subintelege daca distanta va ramane un membru al ecuatiei multa vreme (el lucreaza in strainatate, a emigrat?!?), se pot vizita din cand in cand?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: diferenta de varsta
Diferenta de varsta este OK (avantaje sunt de ambele parti), diatanta....este greu de indurat, dar cu multa iubire si vointa se poate (relatiile la distanta pot avea deznodamant fericit), cat despre parinti.....aici iarasi se poate "lucra", ei iti vor binele, se gandesc ca esti prea mica pentru o relatie serioasa, poate se tem si de diferenta de varsta ("asta mica sa nu invete prostii!" ). Ce poti face tu? Fii diplomata, nu te incapatana in a-i contrazice, lasa-i sa spuna ce obiectii au si incearca sa le demontezi cu calm, pe rand....Incearca sa iti vezi de scoala, sa ai rezultate chiar mai bune decat inainte, prezinta-le dupa un timp asta ca pe o urmare a influentei pozitive pe care iubitul tau mai matur o are asupra ta, incearca sa le arati partile bune ale prietenului tau (sper ca are multe!), daca baiatul este unul OK, dupa un timp si ai tai vor intelege ca fetita lor nu este in pericol. Un parinte isi iubeste copilul si isi doreste sa fie fericit, numai unul complet inconstient te-ar santaja emotional ca sa te desparti de un om pe care il iubesti si care te iubeste si merita sa fie alaturi de tine.
Daca simti ca baiatul acela este ceea ce-ti doresti, LUPTA pentru el!!!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Dulcika
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta
scris pe 18 mar 2005 18:50 de Dulcika
Diferenta de varsta este OK (avantaje sunt de ambele parti), diatanta....este greu de indurat, dar cu multa iubire si vointa se poate (relatiile la distanta pot avea deznodamant fericit), cat despre parinti.....aici iarasi se poate "lucra", ei iti vor binele, se gandesc ca esti prea mica pentru o relatie serioasa, poate se tem si de diferenta de varsta ("asta mica sa nu invete prostii!" ). Ce poti face tu? Fii diplomata, nu te incapatana in a-i contrazice, lasa-i sa spuna ce obiectii au si incearca sa le demontezi cu calm, pe rand....Incearca sa iti vezi de scoala, sa ai rezultate chiar mai bune decat inainte, prezinta-le dupa un timp asta ca pe o urmare a influentei pozitive pe care iubitul tau mai matur o are asupra ta, incearca sa le arati partile bune ale prietenului tau (sper ca are multe!), daca baiatul este unul OK, dupa un timp si ai tai vor intelege ca fetita lor nu este in pericol. Un parinte isi iubeste copilul si isi doreste sa fie fericit, numai unul complet inconstient te-ar santaja emotional ca sa te desparti de un om pe care il iubesti si care te iubeste si merita sa fie alaturi de tine.
Daca simti ca baiatul acela este ceea ce-ti doresti, LUPTA pentru el!!!
mersy mult pentru intelegere,sfaturi si pt incurajari.
Eu cred ca e o relatie de durata si ca va tine caci de asta vara pana acum a tinut , si inca foarte bine. Iubire exisista, speranta la fel, dar ramane problema dintotdeauna :PARINTII. Sper sa se rezolve si ea treptat si atunci totul va fi Ok.Eu cred ca e iubire adevarata, chiar daca toata lumea zice ca-s inca mica si ca este imposibil.
Voi ce ziceti? Pana acum relatia a fost plina de romantism si cuvinte dulci.
lol
|
sus |
|
ExoticDream
|
Eu cred ca e o relatie de durata si ca va tine caci de asta vara pana acum a tinut , si inca foarte bine. Iubire exisista, speranta la fel, dar ramane problema dintotdeauna :PARINTII. Sper sa se rezolve si ea treptat si atunci totul va fi Ok.Eu cred ca e iubire adevarata, chiar daca toata lumea zice ca-s inca mica si ca este imposibil.
Stai linistita, la 17 ani nu mai esti chiar asa de mica si cred ca stii ce simti. Lasa gura lumii sa vorbeasca, asa e ea, sloboda, unii oameni sunt invidiosi sa-i vada pe altii reusind ceea ce ei poate nu au reusit, altii poate chiar nu cred in relatii la distanta sau se gandesc ca ochii care nu se vad se uita si este mai comod sa ai pe cineva aici, aproape, cu care sa te intalnesti, sa te plimbi, sa te saruti. Daca il iubesti si ai incredere in tine si in el ca puteti rezista la distanta, GO FOR IT, nu pleca urechea la outsideri! Am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna, este cumplit de greu, dar merita!
Vezi ca in urma cu cateva luni s-a discutat aici pe larg despre dragostea la distanta, cauta si tu topicurile respective si ai sa gasesti acolo parerile multor useri care au trait asa ceva. Daca nu te descurci, caut eu maine seara si-ti spun exact pagina.
|
sus |
|
Wizard20
Senior member 91 mesaje
|
Treaba cu varsta nu cred ca este foarte grava ...sunt numeroase cupluri cu diferente de varsta si mai mari si care se inteleg super! Cu distanta asta depinde mai mult de voi cum va intelegeti shi cat de mult va iubiti...in unele cazuri distanta intarind sentimentele iar altele duce la despartire! PArerea mea ca depinde si de partenerul tau!
Why am i die'ing to live if im just living to die ?
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Romantism nu poate exista pe net si cuvinte dulci poate tasta oricine. Nu neg sentimentele lui dar nu ar strica sa fii si putin realista. Ce faci cand o sa incepi sa ai nevoie de mangaieri, cuvinte dulci spuse la ureche (for real) si sarutari? Ce se intampla cand el are nevoie de aceleasi lucruri?
Sper sa fii fericita si baiatul asta chiar sa te merite.
Nimic...
|
sus |
|
Dulcika
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 19 mar 2005 00:18 de Dulcika
Romantism nu poate exista pe net si cuvinte dulci poate tasta oricine. Nu neg sentimentele lui dar nu ar strica sa fii si putin realista. Ce faci cand o sa incepi sa ai nevoie de mangaieri, cuvinte dulci spuse la ureche (for real) si sarutari? Ce se intampla cand el are nevoie de aceleasi lucruri?
Aici cam ai dreptate. O sa-mi fie greu, defapt imi este deja greu, dar ce sa fac, iubirea inseamna sacrificii, durere, suferinta si mai apoi fericire, multa fericire. Pt acea fericire langa persoana iubita merita sa astepti si sa lupti, chiar daca totul pare sa fie impotriva. Incerc sa fiu optimista, insa exista intotdeauna acel "dar" care ... lasa o intrebare al carei raspuns ... il da doar timpul. sper sa fie unu' pozitiv. Sunt cam visatoare(specific varstei), si e cam rau.
lol
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Aici cam ai dreptate. O sa-mi fie greu, defapt imi este deja greu, dar ce sa fac, iubirea inseamna sacrificii, durere, suferinta si mai apoi fericire, multa fericire. Pt acea fericire langa persoana iubita merita sa astepti si sa lupti, chiar daca totul pare sa fie impotriva. Incerc sa fiu optimista, insa exista intotdeauna acel "dar" care ... lasa o intrebare al carei raspuns ... il da doar timpul. sper sa fie unu' pozitiv. Sunt cam visatoare(specific varstei), si e cam rau.
Eu ti-am mai spus...traieste povestea asta dar incearca sa nu te implici prea mult. Stiu relatii de 3-4 ani care s-au destramat dupa 6 luni de distanta asa ca trebuie sa fii pregatita pentru orice.
Si inca ceva...orice s-ar intampla nu-ti lasa parintii sa te preseze si sa te faca sa renunti la el. Poti chiar sa le zici ca nu e o relatie de durata...ca nu se stie ce va rezerva viitorul si asteapta un timp, se vor calma, ca sa-i educi sunt necesare cateva minciuni nevinovate.
Nimic...
|
sus |
|
adriano
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 19 mar 2005 01:27 de adriano
pai ia sa vedem...daca fata e cea mica... io zic ca merge pt k un barbat stie sa mentina focul aprins si sa aiba grija d o relatie
daca baiatul e cel mic e...TORPE...VARZA... d prima data cand o sa il sarute o sa se laude la toti prietenii lui c tare e el ca are una d 24 d ani daca mai e si la distanta...NU clar DOAR DACA NU A FOST NIMIK FIERBINTE INAINTE NUMA BINE RAU LA NIME
acelasi Adriano
|
sus |
|
ExoticDream
|
Te contrazic, romantism poate exista pe net chiar daca ai dreptate, cuvinte dulci poate tasta oricine. Daca cei doi au ajuns sa se cunoasca, probabilitatea ca unul dintre parteneri (sau amandoi) sa minta, sa-si insele cu buna tiinta iubirea de la distanta, este destul de redusa, ar trebui sa fie actori exceptionali, omul care a ajuns sa te citeasca precum o carte deschisa si-ar da seama usor ca il minti! Daca iubesti pe cineva, cred ca il poti face sa simta ceea ce este in inima ta si de la mii de km distanta. Cand ai nevoie de mangaieri, sarutari, o strangere de mana, un umar pe care sa plangi....., strangi din dinti si te gandesti ca va veni si ziua in care vei fi impreuna cu omul iubit, daca si el simte la fel, suferinta indurata in doi va trece mai usor.... trebuie sa existe un moment in care separarea se va sfarsi! Consider ca este pacat (sau, cu un cuvant mai dur, lasitate) sa renunti la o iubire frumoasa doar pentru ca exista bariere pentru un timp....
Asculta-ti inima daca esti convinsa ca baiatul acela de departe este raspunsul la multe dintre visele tale! Ai o varsta de vis, nu merita sa lasi iubirea sa treaca pe langa tine! LUPTA pentru ea! Cu tine, cu parintii, cu toata lumea daca este nevoie!!!
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Daca cei doi au ajuns sa se cunoasca, probabilitatea ca unul dintre parteneri (sau amandoi) sa minta, sa-si insele cu buna tiinta iubirea de la distanta, este destul de redusa, ar trebui sa fie actori exceptionali, omul care a ajuns sa te citeasca precum o carte deschisa si-ar da seama usor ca il minti!
Doar dupa 5 zile??? Cum sa citesti ca pe o carte deschisa o persoana cunoscuta in 5 zile? Nu trebuie sa fii actor exceptional sa minti pe cineva prin intermediul netului intr-atat incat sa te creada.
Daca iubesti pe cineva, cred ca il poti face sa simta ceea ce este in inima ta si de la mii de km distanta. Cand ai nevoie de mangaieri, sarutari, o strangere de mana, un umar pe care sa plangi....., strangi din dinti si te gandesti ca va veni si ziua in care vei fi impreuna cu omul iubit, daca si el simte la fel, suferinta indurata in doi va trece mai usor.... trebuie sa existe un moment in care separarea se va sfarsi!
Nu stiu daca ai iubit vreodata la distanta dar asi fi curioasa daca ai strans din dinti sau daca ai putea face asta.
[quotte]Consider ca este pacat (sau, cu un cuvant mai dur, lasitate) sa renunti la o iubire frumoasa doar pentru ca exista bariere pentru un timp....
Cuvantul potrivit si deloc dur e lasitate. Insa trebuie sa fii destul de puternic incat sa rezisti presiunilor. Stiu ce vorbesc, trec prin aceeasi problema legata de parinti si am avut momente in care credeam ca cedez psihic.
Nu pun la indoiala (sau cel putin nu prea mult) iubirea dintre ei cu toate ca ea e destul de tanara si "tot ce zboara se mananca" si totusi...dupa 5 zile nu poti cunoaste pe cineva intr-atat incat sa-l iubesti, sa fim seriosi!
Nimic...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varst
Doar dupa 5 zile??? Cum sa citesti ca pe o carte deschisa o persoana cunoscuta in 5 zile?
Nu am spus ca l-a cunoscut in 5 zile, ci in probabil lungile, zilnicele discutii care au urmat, in orele petrecute pe Messenger sau la telefon, prin scrisori si mailuri! E greu sa cunosti pe cineva si dupa un an, dar'mite dupa 5 zile! Ei au avut totusi luni de zile in care au stat de vorba.
Nu stiu daca ai iubit vreodata la distanta dar asi fi curioasa daca ai strans din dinti sau daca ai putea face asta.
Da, am iubit, ceea ce am scris este din propria mea experienta. Da, am strans din dinti (nu o luna, ci ani), a fost greu (nu pentru ca m-ar fi tentat "imprejurimile", ci pentru ca mi l-as fi dorit aproape in toate sensurile), dar am rezistat pentru ca omul acela merita orice sacrificiu.
Cuvantul potrivit si deloc dur e lasitate. Insa trebuie sa fii destul de puternic incat sa rezisti presiunilor. Stiu ce vorbesc, trec prin aceeasi problema legata de parinti si am avut momente in care credeam ca cedez psihic.
Da, trebuie sa fii puternic, trebuie sa existe sentimente adevarate, comunicare si incredere de ambele parti. Parintii pot fi o problema..., dar daca se conving ca persoana pe care o iubesti este una de calitate, se dau pe brazda mai devreme sau mai tarziu....!
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de v
Nu am spus ca l-a cunoscut in 5 zile, ci in probabil lungile, zilnicele discutii care au urmat, in orele petrecute pe Messenger sau la telefon, prin scrisori si mailuri! E greu sa cunosti pe cineva si dupa un an, dar'mite dupa 5 zile! Ei au avut totusi luni de zile in care au stat de vorba.
In fine...poate sunt eu prea neincrezatoare in oameni, plus ca nu pot cunoaste cu adevarat situatia doar din niste povestiri, dar raman la parerea mea...relatiile la distanta nu merg decat intre suflete pereche (vorba vine ca nici in asa ceva nu cred)
Nimic...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta
In fine...poate sunt eu prea neincrezatoare in oameni, plus ca nu pot cunoaste cu adevarat situatia doar din niste povestiri, dar raman la parerea mea...relatiile la distanta nu merg decat intre suflete pereche (vorba vine ca nici in asa ceva nu cred )
Adevarul este ca, oricat am crede ca cineva este sufletul-pereche pe care il cautam o viata, pana cand nu traim alaturi de el, pana cand nu luptam cu greutatile impreuna, nu avem certitudinea ca este "the one". Oamenii pe care crezi ca-i cunosti ca pe buzunarul tau te pot surprinde......si nu intotdeauna placut!
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: difere
1. Iti dai seama ca o persoana e sufletul pereche DOAR dupa ce traiesti alaturi de el si infrunti greutatile impreuna.
2. Cum ramane cu "probabilitatea ca unul dintre parteneri (sau amandoi) sa minta, sa-si insele cu buna tiinta iubirea de la distanta, este destul de redusa, ar trebui sa fie actori exceptionali, omul care a ajuns sa te citeasca precum o carte deschisa si-ar da seama usor ca il minti!" Acum zici ca "Oamenii pe care crezi ca-i cunosti ca pe buzunarul tau te pot surprinde......si nu intotdeauna placut!"
Nu mai inteleg nimic.
Nimic...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
"ale" tuturor
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
1. Daca esti intr-o relatie online si exista toate "ingredientele" (sentimente, comunicare, intelegere), e greu ca unul din parteneri sa-l pacaleasca pe celalalt ca il iubeste si ii este fidel in timp ce realitatea din terenul lui sa fie cu totul alta, te prinzi daca ceva scartaie, minciuna are picioare scurte chiar si la distanta.
2. Daca esti impreuna cu cineva (nu la distanta de data asta), am zis ca nu ai de unde sa stii ca totul va merge perfect pana cand nu traiesti alaturi de el! Adevarata masura a potrivirii dintre doi oameni nu o poate da decat viata in doi, de aceea eu as fi de acord cu acel "mariaj de proba", mi se pare important sa stii daca toate micile necunoscute ale ecuatiei unei relatii sunt ok....
|
sus |
|
Jarod
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 20 mar 2005 13:53 de Jarod
17-24 nu inseamna diferenta de varsta
19-33 a fost in cazul meu si aveam o relatie sexuala excelenta.Deci.....
|
sus |
|
Pagina 1 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|