diferenta de varsta

Pagina 2 din 2
«   1   2

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: diferenta de varsta

scris pe 20 mar 2005 15:01 de Nekunoskuta

17-24 nu inseamna diferenta de varsta
19-33 a fost in cazul meu si aveam o relatie sexuala excelenta.Deci.....

Deci...doar sexul conteaza Vii aici si spui sarmanilor copii ca pot avea o relatie in care diferenta de varsta e mare daca au o relatie sexuala excelenta Sau doar atat ai inteles din lunga mea convorbire cu exotic

Nimic...
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 22 mar 2005 03:02 de Vampyrela

Probleme ar fi atunci cand baiatul ar fi cu mult mai mic decat fata zic eu.

Crezi?
ce fel de probleme?

Vampy
sus

Cezara

Guest

Re: diferenta de varsta

scris pe 22 mar 2005 22:50 de Cezara

Ce parere aveti despre reletiile dintre doua persoane de varste diferite (ex: ea 17 , el 24). Credeti ca au vreo sansa, avand in vedere ca este si vorba despre o dragoste la distanta?

Verisoara prietenului meu avea 17 ani cand s-a imprietenit cu actualul ei prieten care avea 29 si sunt si azi bine mersi impreuna. Adica ea 19 ani si el 31. Si ea acum e la facultate in America! si sunt impreuna!!
Si nici in tara nu sunt din acelasi oras!!!
Apropo sunt curioasa, cum l-ai cunoscut pe printul tau? De te-ai indragostit asa?
Eu cred in dragoste la prima vedere.
sus

Onuza

Newbie
3 mesaje

scris pe 22 mar 2005 23:33 de Onuza

Oana
sus

Dulcika

Junior member
22 mesaje

scris pe 22 mar 2005 23:41 de Dulcika

Verisoara prietenului meu avea 17 ani cand s-a imprietenit cu actualul ei prieten care avea 29 si sunt si azi bine mersi impreuna. Adica ea 19 ani si el 31. Si ea acum e la facultate in America! si sunt impreuna!!
Si nici in tara nu sunt din acelasi oras!!!
Apropo sunt curioasa, cum l-ai cunoscut pe printul tau? De te-ai indragostit asa?
Eu cred in dragoste la prima vedere.

Povestea e cam lunga dar totul a inceput la un strand dintr-o statiune montana din romania. eu stateam la plaja si citeam "ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" de camil petrescu (nu am mai citit din cartea asta de atunci. mereu cand ma uit la ea parca il vad pe el si imi dau lacrimile si nu pot s-o termin). A fost ceva deosebit, nu stiu cum anume , dar m-a cucerit din prima clipa, iar senzatia a fost reciproca. E o persoana minunata care merita asteptarea si rabdarea mea.Multi nu ma inteleg, dar stiu ca va veni si clipa in care distanta va disparea si numic nu ne va mai sta in cale. E cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum. e dragoste la prima vedere si nu e un joc, e iubire adevarata

lol
sus

Cezara

Junior member
43 mesaje

Re: Re: Re: diferenta de varsta

scris pe 22 mar 2005 23:49 de Cezara

Povestea e cam lunga dar totul a inceput la un strand dintr-o statiune montana din romania. eu stateam la plaja si citeam "ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" de camil petrescu (nu am mai citit din cartea asta de atunci. mereu cand ma uit la ea parca il vad
pe el si imi dau lacrimile si nu pot s-o termin). A fost ceva deosebit, nu stiu cum anume , dar m-a cucerit din prima clipa, iar senzatia a fost reciproca. E o persoana minunata care merita asteptarea si rabdarea mea.Multi nu ma inteleg, dar stiu ca va veni si clipa in care distanta va disparea si numic nu ne va mai sta in cale. E cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum. e dragoste la prima vedere si nu e un joc, e iubire adevarata

Eu m-am indragostit de prietenul meu la prima vedere acum 6 ani. M-am indragostit de ochii si rasul lui. Si cand mi-a vorbit am jurat ca el este barbatul pe care o sa-l am langa mine toata viata. Si peste doua luni asa a fost. Suntem impreuna si acum si ne iubim mai mult ca-n prima zi. Iti doresc sa ti se implineasca toate visele.Dar nu trai prea mult numai din ele.
sus

Dulcika

Junior member
22 mesaje

Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

scris pe 23 mar 2005 00:07 de Dulcika

Eu m-am indragostit de prietenul meu la prima vedere acum 6 ani. M-am indragostit de ochii si rasul lui. Si cand mi-a vorbit am jurat ca el este barbatul pe care o sa-l am langa mine toata viata. Si peste doua luni asa a fost. Suntem impreuna si acum si ne iubim mai mult ca-n prima zi. Iti doresc sa ti se implineasca toate visele.Dar nu trai prea mult numai din ele.

Mersy mult.
Si in povestea mea vocea lui a avut un rol foarte important. E irezistibila.
sper sa ajungem si noi la varsta de 6 ani si mult mai mult

lol
sus

alex1

Senior member
61 mesaje

scris pe 23 mar 2005 00:20 de alex1

Povestea e cam lunga dar totul a inceput la un strand dintr-o statiune montana din romania. eu stateam la plaja si citeam "ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" de camil petrescu (nu am mai citit din cartea asta de atunci. mereu cand ma uit la ea parca il vad pe el si imi dau lacrimile si nu pot s-o termin). A fost ceva deosebit, nu stiu cum anume , dar m-a cucerit din prima clipa, iar senzatia a fost reciproca. E o persoana minunata care merita asteptarea si rabdarea mea.Multi nu ma inteleg, dar stiu ca va veni si clipa in care distanta va disparea si numic nu ne va mai sta in cale. E cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum. e dragoste la prima vedere si nu e un joc, e iubire adevarata

Parca ar fi povestea noastra. Diferenta de 6 ani intre noi, ne-am cunoscut la o piscina intr-o statiune montana. Eu citeam "Capital" () , ea nu mai stiu ce citea. Oricum, ea a facut primul pas, am fost foarte surprins, dar nu-mi pare rau!

Well... Keep on doing the right thing !
sus

Dulcika

Junior member
22 mesaje

scris pe 23 mar 2005 00:37 de Dulcika

Parca ar fi povestea noastra. Diferenta de 6 ani intre noi, ne-am cunoscut la o piscina intr-o statiune montana. Eu citeam "Capital" () , ea nu mai stiu ce citea. Oricum, ea a facut primul pas, am fost foarte surprins, dar nu-mi pare rau!

ma bucur ca mai exista astfel de povesti
A fost dragoste la prima vedere in cazul vostru?

lol
sus

Cezara

Junior member
43 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

scris pe 25 mar 2005 14:57 de Cezara

ma bucur ca mai exista astfel de povesti
A fost dragoste la prima vedere in cazul vostru?

Hammm. E ceva ciudat. cred ca-l cunosc pe prietenul tau. Poti sa-mi spui cum il chiama? Sau macar initialele numelui si prenumelui?
sus

Dulcika

Junior member
22 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

scris pe 26 mar 2005 21:08 de Dulcika

Hammm. E ceva ciudat. cred ca-l cunosc pe prietenul tau. Poti sa-mi spui cum il chiama? Sau macar initialele numelui si prenumelui?

Kosty V.
Totul e posibil in ziua de azi ... cine stie ...

lol
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

scris pe 26 mar 2005 21:51 de copilita

Ai nevoie de un tel final, de genul: peste x luni, ani, stiu SIGUR ca vom putea sta, locui, etc, impreuna. E nevoie de multa rabdare, dragoste, incredere, si putere. Trebuie sa inveti sa traiesti din vise, si povesti, din cuvinte soptite doar la telefon. Insa totul e cu doua taisuri. Gandeste-te ca ai 17 ani... daca renunti la tot, pentru el( si crede-ma, daca nu exista fidelitate si incredera completa, comunicare excelenta, relatia nu are NICI o sansa de reusita), faci un sacrificiu enorm, pe care se poate ca mai tarziu sa il regreti. La 17 ani inveti, descoperi, iesi cu prieteni, inveti despre oameni, experimentezi. Daca nu o faci acum, daca investesti TOT(repet, altfel eu zic, ca nu se poate) ce ai intr-o relatie, mai apoi, se presupune ca el va fi barbatul cu care iti vei petrece o buna parte(daca nu toata) din restul vietii. Gandeste-te ca nu vei mai saruta, atinge, niciodata, un alt barbat. Aceasta e situatia ideala, in care sacrifici tot, pt ca esti convinsa ca e barbatul cu care iti vei trai restul vietii. Te simti in stare de asa ceva? Sa renunti la toata 'diversitatea' asta? Nu trebuie sa gusti din fiecare, insa ai putea macar sa te apropii, sa cercetezi, poate mirosi...

In legatura cu discutiile pe net, mail, etc... oamenii se deschid mult mai bine asa, isi povestesc mult mai multe, sunt mult mai sinceri, mai relaxati, decat fata in fata. E mai mult decat posibil ca ceea ce a vazut in el, astfel, sa o fi atras la el mai mult decat tot ceea ce a vazut in cele cinci zile.

Cat despre parinti... e mai complicat. trebuie sa te obishnuiesti, la inceput, sa le zici cat mai putin, pt ca din orice lucru pe care tu il consideri pozitiv, ei vor scoate cel putin doua negative. In principiu, daca poti, si esti in stare, zi ca ei, si fa ca tine.

'pies': tot ce am scris mai sus, am scris din experienta mea. Am trait trei ani si jumatate o relatie la distanta de 200 de km, cand eu aveam 15, si el 21... am trecut peste distanta, parinti, si tot. A fost atat de greu, incat de multe, foarte multe ori, am crezut ca innebunesc, aveam momente in care as fi vrut sa plec pe jos la el, sa fac ORICE numai pt a-l avea chiar si cateva minute aproape. Nu am vrut nimic, ABSOLUT nimic altceva decat pe el. Acum, de cateva luni, m-am mutat la el in oras...(sunt la facultate acolo). A fost imposibil de greu, insa nu regret nimic. A fost o lectie excelenta, de comunicare, incredere, sinceritate, am invatat sa apreciez fiecare minut alaturi de el. Au fost multe clipe minunate, insa enorm de multe, extraordinar de grele. Sanse de reusita sunt, insa trebuie sa cantaresti avantaje si dezavantaje.

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

di@

Guest

scris pe 27 mar 2005 11:01 de di@

Ce parere aveti despre reletiile dintre doua persoane de varste diferite (ex: ea 17 , el 24). Credeti ca au vreo sansa, avand in vedere ca este si vorba despre o dragoste la distanta?

cred ca nu deoarece o sa se ajunga la sex dupa care plictiseala si ....

sus

di@

Guest

scris pe 27 mar 2005 11:03 de di@

Pai e vorba de cam 1.000 de km. Si e cam greu caci nu toti sunt de acord(mai ales parintii), iar asta mai ales din cauza diferentei de varste. Cum poti schimba mentalitatea "invechita" dar totusi precauta a parintilor?

nu cred in relatii cu diferente mari de varste
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: diferenta de varsta

scris pe 27 mar 2005 12:27 de YLoveCamelia

Si trebuie sa ma sperii de amenintarile tale de kkt, cu muschi umflati si tupeu de dupa blocuri?
Eu sunt eu si nu o sa ajungi la valoarea mea nici intr-o mie de ani. Putin imi pasa ce crede lumea, mai intai ar trebui sa citeasca posturile fiecaruia si apoi sa judece.
Daca nu-ti convine ceva sterge-ti tu userul si fa-ti altul pentru ca eu nu voi face asta.

Acu...jet.

de ce te pretezi la "dialoguri" de calitate cu useri anonimi ?

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 27 mar 2005 13:34 de duran

Ce parere aveti despre reletiile dintre doua persoane de varste diferite (ex: ea 17 , el 24). Credeti ca au vreo sansa, avand in vedere ca este si vorba despre o dragoste la
distanta?

intre noi este dif de 7 ani.... eu aveam 26 si ea 19....acum eu 30 ea 23 si suntem casatoriti de 1 an....dar nu exista retete pe o viata fericita,si mai cred ca ar trebui sa vezi "finalul" ,cel real , al relatiei, adika cum crezi ca va fii peste 1an de exemplu ...in general ,relatiile la distanta ,fara posibilitate de finalizare se destrama!

Come on, make my day!
sus

Choas Theory

Guest

scris pe 27 mar 2005 14:22 de Choas Theory

nu cred in relatii cu diferente mari de varste

Nici io nu cred da' le intretzin!
sus

dyana

Guest

scris pe 27 mar 2005 23:43 de dyana

Iubirea intre doua pers de varsta..ex:16 si 24..cum ai zis tu...exista..dar una de...11 ani..si 17...nuuu...pentru ca persoana de 17 ani..stie ceva despre viata,iubire...dar cea de 11 ani!?
Iubirile la distanta...nu prea mai raman iubiri mult timp..
Eu acum sunt in Montreal-Canada..si am venit din Romania acum 10 luni...Iubeam un baiat atunci cand am venit aici...si din 2 sapt. in 2 il sunam, vorbeam...dar pana la urma iuborea s-a stins..peste 5-6 luni..pentru ca era greu!...Totusi..nici el ..si nici eu nu puteam sa nu ne uitam la altii...sa avem relatii cu altii/altele..stiind ca ..o sa ne vedem noi CANDVAAA... Asa ca iubirea tot a scazut..pana a incetat si acum mai vorbim la tel ca niste prieteni. Eu imi povestesc problemele mele cu noul baiat de care imi place...ce sa mai ii spus, ce sa mai vb. cu el, cum s-o mai descurc...si el imi povestes-te despre noua fata....Dar dupa el..nu am mai iubit pe nimeni...Vorbesc cu baiatul de care imi place..si daca vad ca nu ma place il las balta,,..pt ca nu vreau sa ajung sa-l iubesc...
ok..bye ppl lol
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online