plz ajutatzi-ma

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

rapperitza

Junior member
24 mesaje

Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 23 mar 2005 01:04 de rapperitza

lacune??? eu nu cred ca doar atat

Oricum,e un pas inainte ca am accesat site-ul si am apelat la cunostintzele voastre,ale celor initziatzi in chestiile astea...trebuie si yo sa invatz de undeva,nu?!?

..I\'ll take u 2 the Candy Shop ...dedicatzie pt cunoscatori
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 23 mar 2005 01:04 de Nekunoskuta

3-4 ani ? Zicea ca are 13 jumate. Eu zic ca la 15 ar putea sa-i dea drumul, daca e pregatita mental -(fizic, in mod normal ar trebui sa fie pregatita, dar nu se stie niciodata ce poate oferi mama natura ).

Offffffffff
Copiii astia
Eu la 15 ani ma gandeam ce fac daca ma saruta cu limba si tu o indemni sa-si inceapa viata sexuala
Inteleg eu ca vremurile s-au schimbat dar totusi...sa fim seriosi...

Nimic...
sus

alex1

Senior member
61 mesaje

Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 23 mar 2005 01:08 de alex1

Oricum,e un pas inainte ca am accesat site-ul si am apelat la cunostintzele voastre,ale celor initziatzi in chestiile astea...trebuie si yo sa invatz de undeva,nu?!?

da, trebuie sa inveti de undeva. Eu zic ca inca ai nevoie de pregatire mentala si psihica. Mai citeste, documenteaza-te, vorbeste cu prietenele ( cu cele adevarate, nu cu cele de la care ti-ai putea auzi vorbe ), si o sa treci peste problema asta. Eu m-am convins ca e prea devreme pentru tine si ca persoana respectiva cauta "actiunea" in defavoarea dragostei. EU ZIC: STOP!

Well... Keep on doing the right thing !
sus

rapperitza

Junior member
24 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 23 mar 2005 01:32 de rapperitza

da, trebuie sa inveti de undeva. Eu zic ca inca ai nevoie de pregatire mentala si psihica. Mai citeste, documenteaza-te, vorbeste cu prietenele ( cu cele adevarate, nu cu cele de la care ti-ai putea auzi vorbe ), si o sa treci peste problema asta. Eu m-am convins ca e prea devreme pentru tine si ca persoana respectiva cauta "actiunea" in defavoarea dragostei. EU ZIC: STOP!
Da..ai dreptate...intr-adevar,mai bine mai astept o perioada..dar...trebuie sa mentionez faptul ca,desi prietenul nu mi-a spus niciodata direct ca vrea sa facem sex, face aluzii si mai e inca o chestie...felul cum ma atinge in zonele intime ma face sa imi pierd capul...efectiv uit de mine in acele momente..nu vreau sa ii zic sa nu mai faca chestia asta,pt ca imi produce mare placere,dar in acelasi timp mi-e teama de ceea ce s-ar putea intampla dak ne pierdem cu firea in halul asta...in momentele astea e greu sa te opresti...deci,ce sa fac???

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 23 mar 2005 03:46 de Vampyrela

asa...deci...sunt impreuna cu prietenu de vreo luna jumate-doua,pot spune ca tinem mult unul la celalalt.El a mai avut experiente sexuale,dar eu sunt virgina...Desi nu face presiuni,simt ca parka si-ar dori mai mult in relatia noastra,iar in ultimul timp simt si yo ca vreau mai mult decat niste mangaieri pe sub haine si niste saruturi incitante(nu ca nu mi-ar placea )Mie mi-ar placea sa imi incep viatza sexuala cu el..dar...am niste nelamuriri...1.totzi cunoscutzii imi zic ca e prea devreme pentru sex-am numai 13 ani jumate...Ce sa fac??!...si 2.Ce metode contraceptive as mai putea folosi inafara de prezervativ si anticonceptionale pe care nu le voi lua pt ca ma gandesc ca sunt prea tinerica ca sa ma indop cu tot felu de chimicale care imi deregleaza hormonii...PLZ HELP ME PPL!

Cel mai bine astepti momentul potrivit pentru a-ti incepe viata sexuala.Profita cat poti de copilaria ta,cat o mai ai, ca mai tarziu vei regreta.
E mult prea devreme sa te gandesti la asa ceva.

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 23 mar 2005 03:59 de Vampyrela

Da..ai dreptate...intr-adevar,mai bine mai astept o perioada..dar...trebuie sa mentionez faptul ca,desi prietenul nu mi-a spus niciodata direct ca vrea sa facem sex, face aluzii si mai e inca o chestie...felul cum ma atinge in zonele intime ma face sa imi pierd capul...efectiv uit de mine in acele momente..nu vreau sa ii zic sa nu mai faca chestia asta,pt ca imi produce mare placere,dar in acelasi timp mi-e teama de ceea ce s-ar putea intampla dak ne pierdem cu firea in halul asta...in momentele astea e greu sa te opresti...deci,ce sa fac???

Spune-i clar ca nu te simti pregatita pentru asta. O conversatie cat mai sincera si serioasava poate ajuta foarte mult, mai ales cand ti-a spus ca relatia voastra nu se rezuma la pasul acesta.
Deci, spune-i si tu parerea ta despre asta si vei vedea ca o sa ezite sa mai faca unele lucruri care te-ar putea face sa te razgandesti.
Multa bafta!

Vampy
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 23 mar 2005 09:29 de Nekunoskuta

IN SFARSIT
Dupa zeci de posturi in care o incurajai ti-ai dat seama ca situatia e gri si nu merita. Bravo. Oare nu puteai face asta de la inceput Era destul de evident. Daca mai asteptai putin fata asta de 13 ani o facea cu baiatul ei cel "experimentat" intr-o scara de bloc pt ca asa a fost sfatuita de baiatul ala de pe forum. Nashpa.

Nimic...
sus

Chaos Theory

Guest

Re: Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 23 mar 2005 10:51 de Chaos Theory

Eu la 15 ani ma gandeam ce fac daca ma saruta cu limba si tu o indemni sa-si inceapa viata sexuala

si acum serios... nu ti-e dor de vremurile alea?of copii ashtia....,vorba ta !nu stiu sa pretuiasca si sa prelungeasca un pic lucrul pe care nu-l vor mai avea niciodata in viatza..!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mar 2005 12:43 de valentine

asa...deci...sunt impreuna cu prietenu de vreo luna jumate-doua,pot spune ca tinem mult unul la celalalt.El a mai avut experiente sexuale,dar eu sunt virgina...Desi nu face presiuni,simt ca parka si-ar dori mai mult in relatia noastra,iar in ultimul timp simt si yo ca vreau mai mult decat niste mangaieri pe sub haine si niste saruturi incitante(nu ca nu mi-ar placea )Mie mi-ar placea sa imi incep viatza sexuala cu el..dar...am niste nelamuriri...1.totzi cunoscutzii imi zic ca e prea devreme pentru sex-am numai 13 ani jumate...Ce sa fac??!...si 2.Ce metode contraceptive as mai putea folosi inafara de prezervativ si anticonceptionale pe care nu le voi lua pt ca ma gandesc ca sunt prea tinerica ca sa ma indop cu tot felu de chimicale care imi deregleaza hormonii...PLZ HELP ME PPL!

1. ai 13 ani si relatia sigur nu va tine cine stie cat...desi stiu cazuri in care fata mica, relatia a tinut si 5 ani (nu se stie)
2. prezervativul nu e chimical
3. Daca tu crezi ca vrei sa iti incepi viata sexuala e treaba ta, e viata ta si faci ce crezi tu ce cuviinta desi gandestete la varsta...inca nu realizezi ce faci.

GL HF
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 23 mar 2005 13:43 de Nekunoskuta

si acum serios... nu ti-e dor de vremurile alea?of copii ashtia....,vorba ta !nu stiu sa pretuiasca si sa prelungeasca un pic lucrul pe care nu-l vor mai avea niciodata in viatza..!

Mie mi-e dor si privesc inapoi cu nostalgie. Oare cum isi vor aminti ei aventurile din scara blocului? Nostalgie in nici un caz.

Nimic...
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 23 mar 2005 14:14 de MachoMan

Mie mi-e dor si privesc inapoi cu nostalgie. Oare cum isi vor aminti ei aventurile din scara blocului? Nostalgie in nici un caz.

Din acelasi ciclu, "Clipe fierbinti pe scara blocului",mai era povestea unei tipe la vreo 15 ani care ne spunea ca mai nu voia, mai se lasa,dar tare ii placea ce-i facea un baietas de prin vecini!Ce conteaza ca ea avea un prieten pe care cica il iubea?Ce conteaza ca habar n-avea ce-i ala sex?Placerile "este" multe si (ne)vinovate!La varsta aia jocul de-a mama si de-a ta este mult mai captivant decat cel cu papusa (Barbie,nu gonflabila sau papusa masculina!)
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 23 mar 2005 14:25 de MachoMan

La varsta ei,cand imi placea o fata,gandul care ma electriza era cum sa petrec o ora impreuna cu ea,nu conta unde,cand si cum,ideea unui sarut era departe si imi dadea senzatii ciudate (tremurici,roseata in obraji) si nu am fost niciodata un tip timid!Nu as fi ales niciodata scara blocului pt momente romantice!Astazi,cand imi place o femeie,o dezbrac din priviri si imi imaginez altfel de scene.Am nostalgia acelor timpuri,poate si pentru ca primele partide de sex le-am avut cu persoane oarecum intamplatoare si am pierdut mult din inflacararea romantica de atunci.Deh,nu putem intoarce timpul...
sus

rapperitza

Junior member
24 mesaje

scris pe 23 mar 2005 14:35 de rapperitza

I'M IN SHIT!! ACUM 10 MIN PRIETENUL MEU M-A INVITAT LA EL LA NOAPTE(E SINGUR ACASA) SI EU AM ACCEPTAT!!...NUSH CE A FOST CU MINE,DAR NU AM PUTUT SA IL REFUZ!! CE SA FAC?? SA DORM LA EL TOTUSI IN NOAPTEA ASTA?!?MI-E FRICA DE CE S-AR PUTEA INTAMPLA

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 23 mar 2005 14:37 de Nekunoskuta

La varsta ei,cand imi placea o fata,gandul care ma electriza era cum sa petrec o ora impreuna cu ea,nu conta unde,cand si cum,ideea unui sarut era departe si imi dadea senzatii ciudate (tremurici,roseata in obraji) si nu am fost niciodata un tip timid!Nu as fi ales niciodata scara blocului pt momente romantice!Astazi,cand imi place o femeie,o dezbrac din priviri si imi imaginez altfel de scene.Am nostalgia acelor timpuri,poate si pentru ca primele partide de sex le-am avut cu persoane oarecum intamplatoare si am pierdut mult din inflacararea romantica de atunci.Deh,nu putem intoarce timpul...

Ei au trecut direct la dezbracat, si nu ma refer din priviri, si la imaginat scene pe care eu la varsta mea poate nici nu le-am trait.
Aveam 13 ani cand a vrut un baiat care-mi placea sa-mi puna mana pe piciorOffff...l-am visat nopti intregi si nu mi-am imaginat o secunda cum ar fi sa fac sex cu el. Deja fetele de 13-14 ani zic ca vor ceva mai mult decat un sarut si o imbratisare...e nashpa ca nu stiu sa aprecieze copilaria, tineretea si adolescenta la aceeasi valoare la care am cunoscut-o noi.
Oare cum ar fi aratat forumul asta acum vreo 10 ani...daca ar fi existat, bineinteles.

Nimic...
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 23 mar 2005 14:37 de MachoMan

Wow ..de unde ti-ai dat seama ca adun puncte? Nebunule ce perspicace esti! Ptiu-ptiu sa nu te deochi!

Asa e ..adun puncte ca la 10.000 castig o noapte cu unu din moderatori ... ink nu m-am hotarat pe cine sa aleg

Aha,amintiti-mi peste vreo 5 ani (mi-a dat cu virgula) sa-i caut pe moderatori sa-i avertizez ce-i asteapta!Nu stiu cum iti imaginezi tu o noapte cu unul din ei,dar sunt sigur ca pt ei "ar fi noapte" fie si numai sa te asculte tacand!

P.S.Mi s-a parut mie ca ai inclinatii spre... art.200!Bravo,e uimitor ca recunosti!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 23 mar 2005 14:42 de MachoMan

I'M IN SHIT!! ACUM 10 MIN PRIETENUL MEU M-A INVITAT LA EL LA NOAPTE(E SINGUR ACASA) SI EU AM ACCEPTAT!!...NUSH CE A FOST CU MINE,DAR NU AM PUTUT SA IL REFUZ!! CE SA FAC?? SA DORM LA EL TOTUSI IN NOAPTEA ASTA?!?MI-E FRICA DE CE S-AR PUTEA INTAMPLA

NU TE DUCE!

Omul ala te-a invitat in mod evident pt ca a simtit ca te poate avea usor!Esti ultima fraiera, si ti-o spun de-a dreptul, dai dovada de imensa prostie daca mergi la el la noapte,el se va alege cu o placere oarecare,tu ai sa regreti chiar maine.

Treaba ta,faci ce stii ca tot nu stii ce faci! De ce ne-ai mai intrebat daca tot te trage ata la prostioaie?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 23 mar 2005 14:45 de Nekunoskuta

Mai fato...cu riscul de a-ti parea rautacioasa...de ce ai zis "da"????
Nu ai putut sa-l refuzi? Cum asta, tre' sa te invete cineva sa zici "NU" atunci cand trebuie? Ti-e frica de ce s-ar putea intampla deci nu vrei sa se intample nimic. Esti inconstient constienta de asta (sa zic asa). Nu vrei nimic dar ti-e frica sa nu te paraseasca, vrei sa o termini cu virginitatea, sa fii ca fetele de varsta ta care se lauda cu experientele lor.
E o prostie, fii constienta de asta!!!
Zi-i ca nu poti veni, pur si simplu, zii de ce nu vrei, discutati.
Oricum tu vei face ce vrei, dar sa nu vii apoi sa te plangi la noi ca a fost nashpa, ca te-a parasit apoi si (Doamne fereste!) mai esti si insarcinata. Cam asta ar fi imaginea neagra care s-ar contura dupa o noapte cu el...sper sa gresesc, desi nu cred.
Ai grija, fii cu capul pe umeri, gandeste-te de doua ori inainte de a face ceva.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mar 2005 16:46 de valentine

Nu stiu ce tot le ocupi la astia de pe site timpul in a citi ce scrii tu...pt ca tot ce vrei tu faci....cat despre dusu la ala acasa...daca vrei sa te culci cu el dute, daca nu vrei sa te culci cu el bago pe aia ca a intervenit ceva...vezi tu ca doar ai imaginatie (ai 13 ani) nu?

Cat despre faza cu ejaculatu de la excitatie, tre sa fie prea babalau ca sa ejaculeze ca va mangaiati si nu stiu ce...poate i sa scurs lichid dala lubrifiant sau cum so numi de curge si la baieti cand se excita tare...dar de ejaculat in nici un caz.
sus

Jenny

Guest

scris pe 23 mar 2005 19:01 de Jenny

Chiar m-ati enervat...ce sariti toti asa la saraca fata??Foarte bine ca a intrat pe forum sa ne ceara parerea...Dupa ce ca e confuza,o mai zapaciti si voi!!Daca ati fi in locul ei nu ati mai sti ce sa faceti de nervi...Deci,draga rapperitza,degeaba comenteaza astia de pe forum ca nu esti informata bla bla,ca mie mi se pare ca ai destula cultura sexuala pentru varsta ta.Mai bine te-ai asigura ca prietenul tau chiar merita.Totusi,ar fi mai bine sa mai astepti un timp,un timp in care sa te gandesti.Daca simti ca ai avea remuscari dupa ce faptul s-a consumat,mai bine lasa sexul pentru mai tarziu!Cat despre seara asta,vorbeste cu el inainte sa mergi acasa la el..asta in cazul in care vrei sa mergi la el.Mai bine ati mai chema ceva prieteni daca tot e singur acasa si ati da o petrecere.Distrati-va!Dar impune-ti niste limite!!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 23 mar 2005 19:45 de valentine

Chiar m-ati enervat...ce sariti toti asa la saraca fata??Foarte bine ca a intrat pe forum sa ne ceara parerea...Dupa ce ca e confuza,o mai zapaciti si voi!!Daca ati fi in locul ei nu ati mai sti ce sa faceti de nervi...Deci,draga rapperitza,degeaba comenteaza astia de pe forum ca nu esti informata bla bla,ca mie mi se pare ca ai destula cultura sexuala pentru varsta ta.Mai bine te-ai asigura ca prietenul tau chiar merita.Totusi,ar fi mai bine sa mai astepti un timp,un timp in care sa te gandesti.Daca simti ca ai avea remuscari dupa ce faptul s-a consumat,mai bine lasa sexul pentru mai tarziu!Cat despre seara asta,vorbeste cu el inainte sa mergi acasa la el..asta in cazul in care vrei sa mergi la el.Mai bine ati mai chema ceva prieteni daca tot e singur acasa si ati da o petrecere.Distrati-va!Dar impune-ti niste limite!!

dute mai ca nu te cred...
sus

squaw

Guest

scris pe 24 mar 2005 13:29 de squaw

El are 14 ani ... s-a intamplat in scara,la ora 23...ar fi fost o ocazie destul de buna..aproape ca am ajuns la orgasm dupa un minut de mangaiere in zonele intime...a fost mishto
Eu cred ca esti o curvulitza care deja si-a bagat-o cu doua maini.Din ce postezi rezulta clar ca esti nascuta s-o imbuci prin santuri.Daca nu te simti prea jignita pove si noua cum te apropiai de orgasm dupa secunda 50 51,52,53,...
P.S.:Mai bine dacat Infector n-a punctat nimeni pe subiectul fetei...cred ca a ajuns deja la 10.000 puncte
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 24 mar 2005 15:20 de MachoMan

(ai 13 ani) nu?

Cat despre faza cu ejaculatu de la excitatie, tre sa fie prea babalau ca sa ejaculeze ca va mangaiati si nu stiu ce...poate i sa scurs lichid dala lubrifiant sau cum so numi de curge si la baieti cand se excita tare...dar de ejaculat in nici un caz.

Mah,si tu tot 13 anisori ai,dragule?Unde s-a mai pomenit sa ejaculeze baiatul de la excitatie?Poate in SFuri!In viata reala,cand baiatul se excita tare,ii curge lichid de frana,pardon,lubrifiant d-ala de-i unge accesoriile.Ma intreb ce ulei lasa cand se excita moale... , , dar nu ai de unde sa stii,tre' sa mai cresti!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 24 mar 2005 15:24 de MachoMan

Eu cred ca esti o curvulitza care deja si-a bagat-o cu doua maini.Din ce postezi rezulta clar ca esti nascuta s-o imbuci prin santuri.Daca nu te simti prea jignita pove si noua cum te apropiai de orgasm dupa secunda 50 51,52,53,...
P.S.:Mai bine dacat Infector n-a punctat nimeni pe subiectul fetei...cred ca a ajuns deja la 10.000 puncte

Dupa linistea care s-a lasat dupa atatea discutii,una s-o dus sa vada cum se obtine orgasmul la secunda 57,4231279(5),iar celalalt sa-si aleaga partenerul pentru o noapte de senzatii tari(horror?)!
sus

CEZARA

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-m

scris pe 25 mar 2005 14:28 de CEZARA

Dupa linistea care s-a lasat dupa atatea discutii,una s-o dus sa vada cum se obtine orgasmul la secunda 57,4231279(5),iar celalalt sa-si aleaga partenerul pentru o noapte de senzatii tari(horror?)!

NU TE DUCE!!!!!!
DE VIOL AI AUZIT?
CUM POTI AVEA INCREDERE INTR-UN BAIAT CU CARE ESTI DE DOUA LUNI?
NU-TI AJUNGE O VIATA SA CUNOSTI UN OM!!!
SI FAPTUL CA TI-A SPUS CA CA NU SEXUL E IMPORTANT INTR-O RELATIE E TO UN MOD DE A TE MANIPULA!!!!!
NU CRED CA LA 14 ANI UN BAIAT POATE AVEA O VIATA STABILA DPDV SEXUAL.
SI DINPUNCTUL DE V AL SEXOLOGILOR 13 ANI NU E O VARSTA POTRIVITA SA-TI INCEPI VIATA SEXUALA!!!
ESTI proasta DACA TE DUCI LA EL.
SCUZA-MA DACA SUNT PREA DURA, DAR NU AI MINTE!!!!!!!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: plz ajutatzi-ma

scris pe 25 mar 2005 14:37 de valentine

Mah,si tu tot 13 anisori ai,dragule?Unde s-a mai pomenit sa ejaculeze baiatul de la excitatie?Poate in SFuri!In viata reala,cand baiatul se excita tare,ii curge lichid de frana,pardon,lubrifiant d-ala de-i unge accesoriile.Ma intreb ce ulei lasa cand se excita moale... , , dar nu ai de unde sa stii,tre' sa mai cresti!

Cred ca nu mai e nevoie sa iti zic din nou...dar totusi nu ma pot abtine...asa ca E-J-E-C-T...
sus

rapperitza

Junior member
24 mesaje

Fara titlu

scris pe 25 mar 2005 17:16 de rapperitza

Nu am mers la ieri in seara aia si bine am facut...Am vorbit deschis cu el despre framantarile mele si am ajuns la concluzia ca nu vreau sa fac sex cu el inca .El mi-a zis ca tine la mine si ca in nici un caz nu va face presiuni,ca imi respecta decizia de a nu imi incepe inca viatza sexuala,si ca nu se pune problema despartirii So...totu e OK..parca discutia de ieri ne-a apropiat mai mult..Va multumesc din suflet tuturor pentru sfaturi.N-as fi reusit fara voi

sus

Cezara

Junior member
43 mesaje

Re:

scris pe 25 mar 2005 17:42 de Cezara

Nu am mers la ieri in seara aia si bine am facut...Am vorbit deschis cu el despre framantarile mele si am ajuns la concluzia ca nu vreau sa fac sex cu el inca .El mi-a zis ca tine la mine si ca in nici un caz nu va face presiuni,ca imi respecta decizia de a nu imi incepe inca viatza sexuala,si ca nu se pune problema despartirii So...totu e OK..parca discutia de ieri ne-a apropiat mai mult..Va multumesc din suflet tuturor pentru sfaturi.N-as fi reusit fara voi

Ma bucur pentru tine. Daca e asa cum zici inseamna ca ai dat peste un baiat de calitate.
Imi pare rau daca mai devreme am fost atat de prapastioasa dar varsta ta de 13 ani m-a determinat. Nu te cunosc si nu stiu cat esti de matura, dar ce ai facut da dovada de maturitate. Totusi doua luni e prea putin sa cunosti cu adevarat un om. Exista oameni atat de prefacuti si de perseverenti in planurile lor ca nu-ti vine sa crezi! Poate ca nu nu e asa dar eu zic sa fii atenta la comportamentul lui de acum inainte cel putin catva timp. Poate se gandeste ca te convinge el data viitore.
Nu vreau sa par pesimista si nici nu sunt o persoana cu idei preconcepute dar varsta asta mi se pare prea frageda pentru ceva atat de serios. Dar exista si exceptii pe care le-am vazut si eu.
Eu iti doresc sa fii fericita si el sa fie asa cum crezi.Succes.
sus

Chaos Theory

Guest

Re: Re:

scris pe 26 mar 2005 00:10 de Chaos Theory

Imi pare rau daca mai devreme am fost atat de prapastioasa dar varsta ta de 13 ani m-a determinat. Nu te cunosc si nu stiu cat esti de matura..

s-a mai nascut o stea pe forumul nostru..!
sus

Me

Guest

scris pe 26 mar 2005 02:21 de Me

El are 14 ani si si-a inceput viatza sexuala acum un an si ceva....,,toata treaba asta' s-a intamplat in scara,la ora 23 :P...ar fi fost o ocazie destul de buna,dar era cam friguroasa scara si ma cam grabeam sa ajung in casa..a fost in orice caz o noua experientza pentru mine,aproape ca am ajuns la orgasm dupa un minut de mangaiere in zonele intime...oricum,a fost mishto
Mey eu nu iteleg....la 13 ani..eh eu la 13 ani cred ca inca ma mai jucam cu papusi..mie mi se pare exagerat de devreme pentru a-ti incepe viata sexuala..
sus

Me

Guest

scris pe 26 mar 2005 02:29 de Me

Nu te supara...dar tu parinti ai...?Sau ei te lasa sa pleci asa cand ai tu chef de acasa...la doar 13 ani..?Chiar nu ii intereseaza educatia ta.?
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online