O palma din...dragoste

Pagina 1 din 2
1   2   »

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

O palma din...dragoste

scris pe 5 apr 2005 13:07 de MachoMan

Un coleg mi-a povestit ieri disperat ca, in focul unei discutii aprinse cu prietena lui care tocmai ii spunea ca-l paraseste, si-a pierdut controlul si i-a aplicat o palma fetei cu care fusese impreuna aproape 3 ani. Nu este un tip violent, n-a mai facut niciodata asa ceva, o iubeste pe fata aceea si totusi....

Credeti ca poate fi iertat?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: O palma din...dragoste

scris pe 5 apr 2005 16:36 de ExoticDream

Un coleg mi-a povestit ieri disperat ca, in focul unei discutii aprinse cu prietena lui care tocmai ii spunea ca-l paraseste, si-a pierdut controlul si i-a aplicat o palma fetei cu care fusese impreuna aproape 3 ani. Nu este un tip violent, n-a mai facut niciodata asa ceva, o iubeste pe fata aceea si totusi....

Nu exista scuza nici pentru violenta verbala, dar'mite pentru cea fizica!!! Nu ar fi fost de iertat nici daca il plesnea ea pe el, indiferent de motive!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Swann

Guest

Re: Re: O palma din...dragoste

scris pe 5 apr 2005 17:04 de Swann

Evident ca se poate ierta...sa nu dramatizam.
sus

Swann

Guest

scris pe 5 apr 2005 17:05 de Swann

Exotic...parca vad ca o sa ai parte de un sot dement, "care te va bate mai des decat te va f***" (de pe Planeta moldova )..sper sa nu se intample asa.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 5 apr 2005 18:23 de SORIN28

Nu,asa ceva nu as iertaDaca s-a intamplat odata si ea a acceptat,POATE vor urma si alte palme.Am o intrebare : Decat sa o loveasca de ce nu si-a dat un cap in gura ?!sau de perete.Daca as fi fata sigur nu l-as ierta.Parerea mea

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 5 apr 2005 18:23 de Nekunoskuta

Poate fi iertat, dupa o saptamana de ignoranta totala din partea ei. Daca se mai intampla inca o data nu se mai iarta.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 5 apr 2005 20:51 de SORIN28

Poate fi iertat, dupa o saptamana de ignoranta totala din partea ei. Daca se mai intampla inca o data nu se mai iarta.

Daca prietenul iti da o palma,chiar si dupa 3 ani,il ierti ?! Cine stie ,poate ca e din dragoste.Nu te supara dar nu sunt de acord cu tine.Parerea mea

Radio Greu de difuzat

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 5 apr 2005 21:06 de Vampyrela

Nu se poate ierta asa ceva nici intr-un milion de ani!

Vampy
sus

bubu

Junior member
19 mesaje

scris pe 5 apr 2005 21:26 de bubu

nu exista palma din dragoste. eu in locul tipei ii spargeam capul. ca preau au unii baieti impresia ca sunt importanti. pai sa dea prietenul meu in mine ii sparg toata vesela de cap. intr-o relatie se discuta civilizat. eu si prietenul meu nici macar nu tipam unul la altul
sus

Cezara

Guest

scris pe 6 apr 2005 14:30 de Cezara

Am avut candva o disputa cu prietenul meu si a avut instinctul de a-mi da o palma care s-a transformat doar intr-o atingere usoara probabil din retinere.
Alta data am facut o f. mare tampenie pe care nu pot sa v-o spun dar ne-am certa groaznic si era f. nervos, nu-l vazusem niciodata asa. Dar in loc sa ma loveasca cum credeam si-a aruncat tel pe care il avea in mana, si l-a izbit de perete.
I 6 ani de zile au singurele lui reactii violente si mi-am dat seama ca n-ar da niciodata in mine orice as face.
O palma nu va fi uitata niciodata, da rpoate ramane doar o amintire urata.Poate fi iertata, dar a doua nu!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 6 apr 2005 14:40 de MachoMan

Mie mi s-a intamplat sa fac o data o tampenie mare-mare, prietena mea a aflat si cand ne-am confruntat as fi acceptat sa primesc o palma din partea ei, eram vinovat si o meritam din plin, ar fi fost ca un fel de pedeapsa. Ea insa... nu a facut acel gest... probabil nu s-ar fi putut ierta pe ea insasi.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: O palma din...dragoste

scris pe 6 apr 2005 20:37 de inuendo

nu exista scuze sa dai intr-o femeie...never ever..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 6 apr 2005 22:40 de SORIN28

Am avut candva o disputa cu prietenul meu si a avut instinctul de a-mi da o palma care s-a transformat doar intr-o atingere usoara probabil din retinere.
Alta data am facut o f. mare tampenie pe care nu pot sa v-o spun dar ne-am certa groaznic si era f. nervos, nu-l vazusem niciodata asa. Dar in loc sa ma loveasca cum credeam si-a aruncat tel pe care il avea in mana, si l-a izbit de perete.
I 6 ani de zile au singurele lui reactii violente si mi-am dat seama ca n-ar da niciodata in mine orice as face.
O palma nu va fi uitata niciodata, da rpoate ramane doar o amintire urata.Poate fi iertata, dar a doua nu!

Instinctul nu se sanctioneaza,atingerea probabil a fost din cauza vitezei de reactiePoate ai sa ierti dar in nici un caz nu ai sa uiti.Poate ca nu ar da in tine niciodata dar sigur nu ti-ar accepta orice ai face.Parerea mea

Radio Greu de difuzat

sus

Demonul

Junior member
17 mesaje

scris pe 7 apr 2005 13:02 de Demonul

Depinde de femeie daca poate ierta sau nu...insa cele care iarta trebuie sa stie ca daca au fost lovite o data...sigur va urma si a doua oara.

sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 7 apr 2005 18:32 de DarkAngel

Asa ceva nu exista "palma din dragoste" doar din furie prostie sau incapacitatea de a accepta ce s-a intamplat parerea mea este ca nu trebuie iertat !!!!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

scris pe 8 apr 2005 10:30 de ExoticDream

nu exista scuze sa dai intr-o femeie...never ever..

Corect! Violenta este ultimul refugiu al incompetentilor!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Taqua

Guest

scris pe 8 apr 2005 11:55 de Taqua

Mi-am luat si eu candva doua "palmute" de la al meu...ca pe a treia n-a mai nimerit-o...Aveam si eu convingerea ca daca mi se va intampla vreodata asa ceva...pentru mine respectivul, oricine ar fi fost, nu va mai exista din urmatoarea secunda. Dar respectivele palme au degenerat intr-o bataie din toata regula din care el a iesit mai sifonat ca mine.
Nu afirm ca ar fi fost o chestie inteligenta din partea mea sa reactionez asa...dar dupa uluiala de moment ca a indraznit sa recurga la acest gest, mi-am "revenit"...Ce era sa fac? Sa bag capul in pamant si sa ma gandesc..."Vai, saracuta de mine...m-a pocnit!"?
Dupa bataie si cateva zile de refuz de a-l vedea...l-am iertat, fraiera de mine...si de-atunci...nu mi-a mai atins un fir de par, spre rusinea mea, care din acest punct de vedere am fost ceva mai "activa".
Ideea principala...o data, se poate ierta. Intr-adevar, unii mai din topor, gandesc ca daca au fost iertati o data, vor fi iertati si urmatoarele. Nu stiu daca e numai vina lor sau e si a femeilor care accepta in fond si la urma urmei un astfel de tratament.
Eu se pare ca am avut noroc. El, nu.
In plus, e distractiv ca din cand in cand sa ii reamintesc cat de magar, porc (si alte astfel de dobitoace) a fost si sa il vad ca i se face rusine...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 apr 2005 12:18 de ExoticDream

Mi-am luat si eu candva doua "palmute" de la al meu...ca pe a treia n-a mai nimerit-o...Aveam si eu convingerea ca daca mi se va intampla vreodata asa ceva...pentru mine respectivul, oricine ar fi fost, nu va mai exista din urmatoarea secunda. Dar respectivele palme au degenerat intr-o bataie din toata regula din care el a iesit mai sifonat ca mine.
Nu afirm ca ar fi fost o chestie inteligenta din partea mea sa reactionez asa...dar dupa uluiala de moment ca a indraznit sa recurga la acest gest, mi-am "revenit"...Ce era sa fac? Sa bag capul in pamant si sa ma gandesc..."Vai, saracuta de mine...m-a pocnit!"?

Eu merg pe principiul "nu incep eu bataia, dar daca sunt provocata raspund"! In gradinita si scoala primara, am batut cativa baieti (asta dupa ce respectivii se luasera de mine), dupa care spiritele s-au linistit si am devenit o persoana respectata! Mai tarziu am facut un curs de arte martiale....nu se stie niciodata cand ai nevoie sa te aperi! O singura data mi-a trecut prin minte sa palmuiesc pe cineva "din dragoste", dar totul a ramas la stadiul de gand fugar, nu l-as fi tradus in realitate indiferent cat de mult ar fi meritat respectivul, mi se pare un gest stupid, animalic, suntem oameni si exista suficiente cai de a ne exprima/comunica.

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 8 apr 2005 14:13 de trinchi

Daca ea il iubeste mult sigur o sa il ierte in speranta de a numai exista astel de incidente dar sa nu uitam prima oara e mai greu apoi... nu se stie niciodata!

Presupunad ca eram eu in locul ei sigur nu il iertam, traim intr-o lume civilizata in care baitaia si compartamentul violonent din epoca de piatra nu au ce sa caute!

Sa zica merci ca nu a ajuns si la politie!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 8 apr 2005 17:55 de SORIN28

Dupa bataie si cateva zile de refuz de a-l vedea...l-am iertat, fraiera de mine...si de-atunci...nu mi-a mai atins un fir de par, spre rusinea mea, care din acest punct de vedere am fost ceva mai "activa".
Ideea principala...o data, se poate ierta. Intr-adevar, unii mai din topor, gandesc ca daca au fost iertati o data, vor fi iertati si urmatoarele. Nu stiu daca e numai vina lor sau e si a femeilor care accepta in fond si la urma urmei un astfel de tratament.
Eu se pare ca am avut noroc. El, nu.
In plus, e distractiv ca din cand in cand sa ii reamintesc cat de magar, porc (si alte astfel de dobitoace) a fost si sa il vad ca i se face rusine...

Ce gasesti tu asa distractiv in ai reaminti cuiva ca a gresit ?!Cat despre partea cu "el a iesit mai sifonat ca mine" o cred doar daca mai erau pe langa tine vreo 10 frati si un tata.La ora actuala daca tu ai inca "placerea" de a-i reaminti ca a gresit,cred ca tu faci mai mult rau decat ti-a facut el tie.Parerea mea

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 8 apr 2005 17:56 de SORIN28

Eu merg pe principiul "nu incep eu bataia, dar daca sunt provocata raspund"! In gradinita si scoala primara, am batut cativa baieti (asta dupa ce respectivii se luasera de mine), dupa care spiritele s-au linistit si am devenit o persoana respectata! Mai tarziu am facut un curs de arte martiale....nu se stie niciodata cand ai nevoie sa te aperi! O singura data mi-a trecut prin minte sa palmuiesc pe cineva "din dragoste", dar totul a ramas la stadiul de gand fugar, nu l-as fi tradus in realitate indiferent cat de mult ar fi meritat respectivul, mi se pare un gest stupid, animalic, suntem oameni si exista suficiente cai de a ne exprima/comunica.

Si cica noi suntem aia violenti. Ah femeile

Radio Greu de difuzat

sus

Taqua

Guest

scris pe 8 apr 2005 22:32 de Taqua

Ce gasesti tu asa distractiv in ai reaminti cuiva ca a gresit ?!Cat despre partea cu "el a iesit mai sifonat ca mine" o cred doar daca mai erau pe langa tine vreo 10 frati si un tata.La ora actuala daca tu ai inca "placerea" de a-i reaminti ca a gresit,cred ca tu faci mai mult rau decat ti-a facut el tie.Parerea mea

Intradevar, parerea ta...
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 9 apr 2005 00:10 de sabba

Exotic...parca vad ca o sa ai parte de un sot dement, "care te va bate mai des decat te va f***" (de pe Planeta moldova )..sper sa nu se intample asa.

Mai ,ce pacifist esti tu!
Cum adica sa nu dramatizam?! Nu dramatizam!
Dar nu l-as ierta cate zile as avea!
Stii vorba aia : cum il obisnuiesti asa il ai? Azi iti da o palma.....nu dramatizezi.....maine iti mai da una.....iar nu dramatizezi ca ce naiba ai doi copii deja si nu faci caz dintr-o palma....si uite asa ti se duce dracu viata!
Bai, treziti-va ca una aveti! N-o faceti varza , da nici nu lasati pe nimeni sa va calce in picioare!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Swann

Guest

scris pe 9 apr 2005 14:58 de Swann

Mai..ma enerveaza faptul ca multi vorbesc aiurea:"Vai, daca ma atinge macar o data,gata...la revedere!"...ne laudam ca suntem niste persoane puternice, independente etc...dar eu cred ca nu se stie cum vom reactiona la violenta partenerului....si ma dispera idiotii care sunt asa de transanti in privinta asta...

Eu nu sunt de acord cu violenta...dar nici nu imi propun dinainte un comportament pt ceva care s-ar putea intampla...o sa vad atunci cum reactionez.

Mi-a placut de Taqua cum a raspuns...ca si ea credea ca totul se termina in momentul cand primeste o palma...dar totusi nu a fost asa.
De ce sa ne repezim cu tot felul de presupuneri? Poate meritam o palma..poate starnim in partener o furie atat de mare incat el sa nu mai tina seama de nimic.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

scris pe 9 apr 2005 15:30 de SORIN28

Mai..ma enerveaza faptul ca multi vorbesc aiurea:"Vai, daca ma atinge macar o data,gata...la revedere!"...ne laudam ca suntem niste persoane puternice, independente etc...dar eu cred ca nu se stie cum vom reactiona la violenta partenerului....si ma dispera idiotii care sunt asa de transanti in privinta asta...

Eu nu sunt de acord cu violenta...dar nici nu imi propun dinainte un comportament pt ceva care s-ar putea intampla...o sa vad atunci cum reactionez.

Mi-a placut de Taqua cum a raspuns...ca si ea credea ca totul se termina in momentul cand primeste o palma...dar totusi nu a fost asa.
De ce sa ne repezim cu tot felul de presupuneri? Poate meritam o palma..poate starnim in partener o furie atat de mare incat el sa nu mai tina seama de nimic.

Daca noi suntem idioti ca gandim asa,tu esti prost ca poti sa gandesti asa ceva.Cum naiba poti sa spui ca nu stii cum ai sa gandesti in acele momente ?! Cine gandeste pentru tine de nu stii cum ai sa reactionezi ?!Capul(de pe umeri)unde se afla creierul si cu care ar trebui sa gandesti sigur e plecat in vacanta.Din partea mea,iti urez multe palme de la ea si sa fiti fericiti pana la ultima palma

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 apr 2005 18:42 de SORIN28

Intradevar, parerea ta...

Atunci lamureste-ma si pe mine cum a iesit el mai sifonat ?!L-ai zgariat ?!,sa fim totusi realisti,nici tu nu crezi ce spui,poate ca palmele au fost reale dar ca el a luat bataie de la tine:/

Radio Greu de difuzat

sus

Alida

Senior member
67 mesaje

scris pe 11 apr 2005 00:04 de Alida

Nici eu nu sunt o peroana violenta si implicit urasc violenta dar sincer, unele femei merita cate o palma daca nu chiar mai multe si spun asta deoarece in general noi femeile profitam de pe urma faptului ca suntem femei si ca barbatii nu au voie sa ne loveasca.
Uneori femeile intind atat de rau coarda incat involuntar barbatul nu se mai poate abtine sa nu-i dea doua, sau daca se abtine.. gresala lui.
De mine pana acum nu s-a atins nimeni dar sincer, daca as merita nu as avea ce reprosuri sa-i fac.
O femeie care da intr-un barbat.. aici e cam complicat, in general femeile nu dau tare si in cazul in care o fac barbatii suporta deoarece sunt barbati, dar imaginea mi se pare groteasca, o femeie care ar trebui sa fie gingasa si feminina sa dea cu pofta intr-un ditamai omul.. e hilar.
sus

Taqua

Guest

scris pe 11 apr 2005 09:46 de Taqua

Atunci lamureste-ma si pe mine cum a iesit el mai sifonat ?!L-ai zgariat ?!,sa fim totusi realisti,nici tu nu crezi ce spui,poate ca palmele au fost reale dar ca el a luat bataie de la tine:/

Kung fu vietnamez iti spune ceva? Aaaaaaiiiiiiiaaaaaaaa, ha, aia ha!
Ma rog, cu sau fara kung fu, nu toate fetele sunt niste miorlaite care merg atent de frica sa nu se sparga...Scuze, feteleor, dar am exemple!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

scris pe 11 apr 2005 11:01 de Nekunoskuta

Ma rog, cu sau fara kung fu, nu toate fetele sunt niste miorlaite care merg atent de frica sa nu se sparga...Scuze, feteleor, dar am exemple!

Si el te-a iertat, nu? Daca era invers, el sa fi aplicat "kung fu vietnamez" pe tine (presupunand ca tu nu stii sa te bati) si sa iesi tu mai sifonata??? Nu-l iertai, nu?
In cazul asta a fost un prost ca te-a iertat!!!

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O palma din...dragoste

scris pe 11 apr 2005 15:17 de SORIN28

Kung fu imi suna cunoscut dar "Aaaaaaiiiiiiiaaaaaaaa, ha, aia ha!" sa mor daca am auzit de asa ceva.Ce este ?!.

Radio Greu de difuzat

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online