MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

Pagina 1 din 2
1   2   »

MarkD

Junior member
40 mesaje

MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

scris pe 24 mar 2005 19:14 de MarkD

Daca intr-o zi cunosti o femeie care-ti fura mintile,crezi ca e jumatatea ta,afli totul despre ea,mai ales ca a suferit cat 3 vieti si TE DOARE DUREREA EI,cum faci sa-i ridici moralul,e la pamanat,te respinge,nu vrea sa mai auda de barbati,a clacat psihic si,chiar daca se iubesc amandoi,ea ii spune ca nu-l poate face fericita,ca e prea bun pentru ea si nu-l merita!SA-SI CAUTE ALTA FEMEIE CARE SA-L FACA FERICIT CA BARBAT,TATA SI...
Amandoi sufera,s-au simtit minunat,parca erau 2 jumatati,dar ceva din trecutul ei,adanc ascuns in subcontientul ei,iese la iveala si ii distruge...Pacat,a fost ca un basm...
Ma rog pentru ea ca DUMNEZEU sa-i dea puterea de a reveni din nou la o viata normala!Chiar daca ea nu vrea sa se mai marite cu el,e suparata foc pe el,si uneori fara motiv,e doar mintea ei care-i joaca feste...EL O IUBESTE,NU SE STIE PANA CAND,SE POATE SA CLACHEZE SI EL CURAND...
EA IL IUBESTE,DAR II ESTE FRICA DE EL,NU MAI AU INCREDERE UNUL IN ALTUL CA LA INCEPUT...
SI VISUL SE SPARGE CA UN BALON...
CE MAI RAMANE?

Sunt disperat,sunt confuz...nu stiu ce sa mai cred!

DAR AM VAZUT DUREREA,AM SIMTIT-O SI NU POT SA VA ZIC CUM E...E INFERNUL IN RAI!PLANG PE STRADA,IN TRAMVAI,LA SERVICI,ACASA...SIMT DUREREA EI SI...MORI DACA ALTUL/ALTA AR TRECE PRIN EXPERIENTELE EI/LOVITURILE CELOR DIN JUR,CHIAR SI DIN FAMILIE,PRIETENI SI MAI ALES,NEAMURI SI DUSMANII CARE ACUM DANSEAZA IN JURUL FOCULUI !!!

Revin...stiu ca pare confuz,dar sunt nebun...trebuie sa fiu mai puternic decat ea si s-o ajut,chiar daca nu mai vrea pe nimeni,s-a inchis in CASTELUL EI !!!
Multumesc!

CRYING FREEMAN FOREVER
sus

Chaos Theory

Guest

Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

scris pe 24 mar 2005 19:46 de Chaos Theory

Daca intr-o zi cunosti o femeie care-ti fura mintile,crezi ca e jumatatea ta,afli totul despre ea,mai ales ca a suferit cat 3 vieti si TE DOARE DUREREA EI,cum faci sa-i ridici moralul,e la pamanat,te respinge,nu vrea sa mai auda de barbati,a clacat psihic si,chiar daca se iubesc amandoi,ea ii spune ca nu-l poate face fericita,ca e prea bun pentru ea si nu-l merita!SA-SI CAUTE ALTA FEMEIE CARE SA-L FACA FERICIT CA BARBAT,TATA SI...
Amandoi sufera,s-au simtit minunat,parca erau 2 jumatati,dar ceva din trecutul ei,adanc ascuns in subcontientul ei,iese la iveala si ii distruge...Pacat,a fost ca un basm...
Ma rog pentru ea ca DUMNEZEU sa-i dea puterea de a reveni din nou la o viata normala!Chiar daca ea nu vrea sa se mai marite cu el,e suparata foc pe el,si uneori fara motiv,e doar mintea ei care-i joaca feste...EL O IUBESTE,NU SE STIE PANA CAND,SE POATE SA CLACHEZE SI EL CURAND...
EA IL IUBESTE,DAR II ESTE FRICA DE EL,NU MAI AU INCREDERE UNUL IN ALTUL CA LA INCEPUT...
CE MAI RAMANE?

DAR AM VAZUT DUREREA,AM SIMTIT-O SI NU POT SA VA ZIC CUM E...E INFERNUL IN RAI!PLANG PE STRADA,IN TRAMVAI,LA SERVICI,ACASA...SIMT DUREREA EI SI...MORI DACA ALTUL/ALTA AR TRECE PRIN EXPERIENTELE EI/LOVITURILE CELOR DIN JUR,CHIAR SI DIN FAMILIE,PRIETENI SI MAI ALES,NEAMURI SI DUSMANII CARE ACUM DANSEAZA IN JURUL FOCULUI !!!

Revin...stiu ca pare confuz,dar sunt nebun...trebuie sa fiu mai puternic decat ea si s-o ajut,chiar daca nu mai vrea pe nimeni,s-a inchis in CASTELUL EI !!!
Multumesc!

sigur nu ma uit la MARIMAR?
sus

Guest

Guest

scris pe 24 mar 2005 19:49 de Guest

CE MAI RAMANE?

Multumesc!

Nu stiu daca mesajul e la misho...
Dar daca nu e .....exista o solutie fff rapida; sa se duca la biserica cat mai des si sa asiste la toata slujba.
Sa taie orice legatura cu cei care i-au facut rau, sa se gandeasca la altceva (orice in afara de situatia care a ranit-o), sa nu considere ca oamenii sunt rai sau ca pot sa-i faca rau -nu pot decat daca accepta legatura cu ei. (Legatura poate fi taiata prin atitudine, daca despartirea fizica nu e posibila)
Sa traiasca numai pentru oamenii deosebiti, restul nu exista.
Sufletul se reface in cateva secunde, depinde unde stai cu gandul.
Bafta!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

scris pe 24 mar 2005 19:53 de Nekunoskuta

sigur nu ma uit la MARIMAR?

Nu ai cunoscut durerea, nu ai cunoscut sentimentul ca nu esti unde trebuie, cand trebuie, ca vrei sa schimbi intr-un fel sau altul situatia care e dureroasa pentru ambele parti, nu ai plans si te-ai intrebat cu ce ai gresit de tocmai tu ai fost pedepsit????
Ori esti insensibil ori inconstient. Pacat.

Scuze daca ceea ce zic te deranjeaza dar asta e...am inima prea incarcata sa pot tace la un asemenea raspuns.

Nimic...
sus

Chaos Theory

Guest

Re: Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

scris pe 24 mar 2005 19:59 de Chaos Theory

Nu ai cunoscut durerea, nu ai cunoscut sentimentul ca nu esti unde trebuie, cand trebuie, ca vrei sa schimbi intr-un fel sau altul situatia care e dureroasa pentru ambele parti, nu ai plans si te-ai intrebat cu ce ai gresit de tocmai tu ai fost pedepsit????
Ori esti insensibil ori inconstient. Pacat.

Scuze daca ceea ce zic te deranjeaza dar asta e...am inima prea incarcata sa pot tace la un asemenea raspuns.

normal ca nu ma supar!
si imi convine de minune si insensibil si inconstient!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC

scris pe 24 mar 2005 20:02 de Nekunoskuta

normal ca nu ma supar!
si imi convine de minune si insensibil si inconstient!

PACAT

Nimic...
sus

Chaos Theory

Guest

Re: Re: Re: MA DOARE DUREREA EI !!! CE SA FAC ???

scris pe 24 mar 2005 20:02 de Chaos Theory

am inima prea incarcata sa pot tace la un asemenea raspuns.

devii ridicola ...si repet a doua oara ca am pretentzii de la tine!a treia oara o sa iti dau cu ceva in cap ca sa iti aduci aminte cand trebuie, ce trebuie si unde trebuie sa vorbesti despre tine!
sus

Guest

Guest

scris pe 24 mar 2005 22:26 de Guest

CE MAI RAMANE?

Multumesc!

Mesajul asta nu e adevarat: pentru ca e scris de o femeie!
Un tip nu da atatea detalii si nu vorbeste despre "castele"
1-0 pentru Chaos Theory!!!
sus

Chaos Theory

Guest

scris pe 25 mar 2005 00:08 de Chaos Theory

PLANG PE STRADA,IN TRAMVAI,LA SERVICI,ACASA...

dar termina mai ca si asa sunt probleme cu inundatziile in tzara!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 25 mar 2005 09:48 de Infector

CE MAI RAMANE?

Multumesc!

Baga-ne-am p*** -n ele de sentimente!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 25 mar 2005 11:01 de Nekunoskuta

Baga-ne-am p*** -n ele de sentimente!

Daca am putea.......
Scrie si tu cenzurat ca altfel nu ne mai putem bucura de posturile tale.

Nimic...
sus

MarkD

Junior member
40 mesaje

scris pe 28 mar 2005 19:09 de MarkD

Multi rad,ma iau la misto,dar rugati-va ca nimeni sa nu sufere macar 20 %,sa simta durerea ei...
Nu a avut pe nimeni alauri,nici familia nu stie,eu ca viitor sot,fost sot pot spune acum,am aflat.
A riscat mult spunandu-mi,am inteles-o si credeam ca pot s-o fac fericita,sa ne facem fericiti unul pe altul!
Dar n-a fost sa fie!
De ce? Nici eu nu stiu,asta incers sa aflu de la voi,daca mai sunt unii cu inima/suflet in ei!
Sunt eu sensibil,ea e prea sensibila,dar imaginati-va si voi, sa suferi cat 3 vieti,poate undeva a fost si vina ei,n-a invatat-o nimeni cum sa se fereasca de RAU,nici eu nu stiu,si intr-o zi te loveste de nu poti respira!
Stateam in fata ei,ne imbratisam,ne sarutam,ne spuneam ca ne iubim,dar ca ea renunta la mine,nu ma poate face fericit,cedeaza locul altei femei!
Plangeam,nu puteam respira,am plecat capul si am iesit din casa ei!
N-am fugit ca un las,i-am spus ce vreau sa facem...dar m-a respins!
Pacat ca a facut-o brutal...si poate motivele despartirii nu le cred,ar fi prea mult sa fie adevarate!
Si pentru ea,si pentru mine!
Voi chiar nu va imaginati?ce aveti in cap?
Puneti-va in locul ei,sa va doriti 2-3 lucruri foarte mult de la viata,care o puteau si o mai pot face fericita,si sa stii ca niciodata,poate,n-o sa se indeplineasca!
Chiar nu aveti imaginatie...dar la prostii unii sunt tari!
Experti!Poate ei nu stiu ce inseamna DUREREA cu adevarat!
Si nici nu va doresc sa aflati!Puteam sa fug de la inceput,dar n-am facut-o!De ce?Pentru ea am vrut sa raman!
Iar acum nu stiu cum s-o fac sa iasa din CASTELUL EI,o parte din vina o am si eu!
Dar nici nu se compara cu ce i-au facut AIA RAI!!!
Nu pot spune mai multe,din dragoste si respect pentru ea!
Si m-a rugat sa nu afle nimeni!
Chiar daca unii banuiesc cate ceva!
Si trebuie sa tip,sa urlu in interiorul meu!
Ma intreb de ce am postat aici!De ce am cerut ajutorul!
unii sunt fara inima...
Puneti-va si-n locul meu!
Tac,inghid rautatile celor din familie,din jur,urlu,mint,neg...numai ca sa fie bine!
Dar la sufletele noastre nu se gandeste nimeni?
Vroiam sa fim fericiti impreuna,nimic mai mult!
Ce-i asa de greu de inteles!
Daca unii sunt fericiti,altii au suferit prea mult,au si gresit,dar s-au indreptat la timp,au iesit din MOCIRLA,si acum de ce sa-i aruncam inapoi?
Cu ce sunt EI mai curati ca EA/MINE?

O varianta dura :
pe cine ati alege ca sotie,mama copiilor vostri...o fata virgina care si-a facut de cap practicand sexul anal/oral sau cine stie ce alte prostii, dar se crede CURATA in fata lui,sau alta care a patit ce-a patit,s-a corectat la timp si mai CURATA ca prima,din multe puncte de vedere?

Poate nu m-am facut inteles,oi fi nebun acum...

Eu am vrut-o pe a doua!Am gresit cu ceva?Doream o familie cu ea,atatea planuri care au ramas doar vise/amintiri!

Am obosit,revin peste cateva zile,poate saptamana viitoare!

Ma rog pentru ea sa se faca bine,cu sau fara ajutorul meu!Am cerut prea mult de la viata?
Voi ce-ati primit?Oare le meritati?
Scuze daca jignesc pe cineva,trebuie sa ma intelegeti si pe mine!Sunt langa MOCIRLA si nu vreau sa cad sau sa fiu impins in ea,n-am gresit asa de mult cum au facut altii!!!
Sunt mai CURAT,chiar daca nu e bine sa ma laud,dar imi stiu pacatele,le recunosc si o sa platesc pentru ele,la timpul potrivit!
Dar e PREA DEVREME!
O saptamana ca-n rai...Chiar daca nu toti vor avea parte de asa ceva!Unde e dreptatea?

CRYING FREEMAN FOREVER
sus

Chaos Theory

Guest

scris pe 28 mar 2005 19:13 de Chaos Theory

revin peste cateva zile,poate saptamana viitoare!

Doamne ajuta...azi e abia luni!
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 28 mar 2005 21:19 de YLoveCamelia

CE MAI RAMANE?

Multumesc!

sa nu mai fii nanau. asta ajuta sigur.

Guest

Guest

scris pe 29 mar 2005 04:29 de Guest

Puneti-va in locul ei,sa va doriti 2-3 lucruri foarte mult de la viata,care o puteau si o mai pot face fericita,si sa stii ca niciodata,poate,n-o sa se indeplineasca!
[...]

Unde e dreptatea?

Nu poti sa ai chiar tot ce iti doresti, tre' sa poti sa fii fericit cu ce ai.

Se pare ca dreptate exista, dar este bine ascunsa in spatele aparentelor.
Imi pare rau ca prietena ta a suferit. Toti suferim (suferinta e o forma de cunoastere).
Ca sa distingi binele de rau si sa poti sa alegi intre ele, trebuie sa le cunosti pe amandoua.
Bafta!

sus

Cezara

Guest

scris pe 29 mar 2005 14:27 de Cezara

Multi rad,ma iau la misto,dar rugati-va ca nimeni sa nu sufere macar 20 %,sa simta durerea ei...
Nu a avut pe nimeni alauri,nici familia nu stie,eu ca viitor sot,fost sot pot spune acum,am aflat.
A riscat mult spunandu-mi,am inteles-o si credeam ca pot s-o fac fericita,sa ne facem fericiti unul pe altul!
Dar n-a fost sa fie!
De ce? Nici eu nu stiu,asta incers sa aflu de la voi,daca mai sunt unii cu inima/suflet in ei!
Sunt eu sensibil,ea e prea sensibila,dar imaginati-va si voi, sa suferi cat 3 vieti,poate undeva a fost si vina ei,n-a invatat-o nimeni cum sa se fereasca de RAU,nici eu nu stiu,si intr-o zi te loveste de nu poti respira!
Stateam in fata ei,ne imbratisam,ne sarutam,ne spuneam ca ne iubim,dar ca ea renunta la mine,nu ma poate face fericit,cedeaza locul altei femei!
Plangeam,nu puteam respira,am plecat capul si am iesit din casa ei!
N-am fugit ca un las,i-am spus ce vreau sa facem...dar m-a respins!
Pacat ca a facut-o brutal...si poate motivele despartirii nu le cred,ar fi prea mult sa fie adevarate!
Si pentru ea,si pentru mine!
Voi chiar nu va imaginati?ce aveti in cap?
Chiar nu aveti imaginatie...dar la prostii unii sunt tari!
Experti!Poate ei nu stiu ce inseamna DUREREA cu adevarat!
Si nici nu va doresc sa aflati!Puteam sa fug de la inceput,dar n-am facut-o!De ce?Pentru ea am vrut sa raman!
Iar acum nu stiu cum s-o fac sa iasa din CASTELUL EI,o parte din vina o am si eu!
Dar nici nu se compara cu ce i-au facut AIA RAI!!!
Nu pot spune mai multe,din dragoste si respect pentru ea!
Si m-a rugat sa nu afle nimeni!
Chiar daca unii banuiesc cate ceva!
Si trebuie sa tip,sa urlu in interiorul meu!
Ma intreb de ce am postat aici!De ce am cerut ajutorul!
unii sunt fara inima...
Puneti-va si-n locul meu!
Tac,inghid rautatile celor din familie,din jur,urlu,mint,neg...numai ca sa fie bine!
Dar la sufletele noastre nu se gandeste nimeni?
Vroiam sa fim fericiti impreuna,nimic mai mult!
Ce-i asa de greu de inteles!
Daca unii sunt fericiti,altii au suferit prea mult,au si gresit,dar s-au indreptat la timp,au iesit din MOCIRLA,si acum de ce sa-i aruncam inapoi?
Cu ce sunt EI mai curati ca EA/MINE?

O varianta dura :
pe cine ati alege ca sotie,mama copiilor vostri...o fata virgina care si-a facut de cap practicand sexul anal/oral sau cine stie ce alte prostii, dar se crede CURATA in fata lui,sau alta care a patit ce-a patit,s-a corectat la timp si mai CURATA ca prima,din multe puncte de vedere?

Poate nu m-am facut inteles,oi fi nebun acum...

Eu am vrut-o pe a doua!Am gresit cu ceva?Doream o familie cu ea,atatea planuri care au ramas doar vise/amintiri!

Am obosit,revin peste cateva zile,poate saptamana viitoare!

Ma rog pentru ea sa se faca bine,cu sau fara ajutorul meu!Am cerut prea mult de la viata?
Voi ce-ati primit?Oare le meritati?
Scuze daca jignesc pe cineva,trebuie sa ma intelegeti si pe mine!Sunt langa MOCIRLA si nu vreau sa cad sau sa fiu impins in ea,n-am gresit asa de mult cum au facut altii!!!
Sunt mai CURAT,chiar daca nu e bine sa ma laud,dar imi stiu pacatele,le recunosc si o sa platesc pentru ele,la timpul potrivit!
Dar e PREA DEVREME!
O saptamana ca-n rai...Chiar daca nu toti vor avea parte de asa ceva!Unde e dreptatea?

Eu am crezut si inca mai cred ca dragostea adevarata invinge totul.
Dar nu mai inteleg nimic din ce ai scris.
Ce poate fi atat de grav incat sa nu mai puteti fi impreuna?
Am inteles ca O IUBESTI si TE IUBESTE. Dar pana la urma de ce nu puteti fi impreuna? Pentru ca ea te considera prea bun pentru ea si tu pana la urma ai acceptat renuntarea ei? NU MAI INTELEG NIMIC.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 apr 2005 18:28 de ExoticDream

Nu pleca de langa ea, nu o lasa sa infrunte demonii din sufletul ei singura! Nu-i cere nimic acum, fii doar aproape de ea si ajut-o, lasa orice alt gand pentru mai tarziu!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

MarkD

Junior member
40 mesaje

scris pe 4 apr 2005 19:18 de MarkD

M-am vazut cu ea saptamana trecuta,am sarutat-o si-am imbratisat-o 5-10 minute,ce urata e viata fara ea!
I-am spus c-o iubesc,o doresc,vreau sa mergem mai departe,o sa trecem si peste asta!Tot imi spune ca nu e buna/demna pentru mine,ca nu ma poate face fericita ca femeie,ca sa-mi caut alta,ca nu vreau sa sufar,ca sunt PREA BUN si ea este REA !!!
Ma omoara toate aceste lucruri !De ce nu-mi spune?Ce poate fi mai rau decat lovitura mortala de acum cativa ani?
Si de ce ma indeparteaza,cica vrea sa ma PROTEJEZE!De ce sa ma feresc?
Ceva imi ascunde?Dar ce?
Incerc sa aflu!vreau sa merg la un preot sa-mi deschid CARTEA,poate ea e femeia care mi-o doresc si cu care vreau sa fiu fericit,si nu vreau s-o pierd,pana nu aflu mai multe!Are probleme,dar pentru toate exista rezolvare!O SOLUTIE!Si singura nu va reusi!
Am fost si m-am impartasit,iar n-am luat aghiazma,n-am luat pana acum,si asta o doare,pentru ca sunt mai CURAT ca ea!Nu ma deranjeaza,astfel nu stateam langa ea!
Se pare ca n-am cu cine discuta pe forum,chiar nu stiti sau nu vreti?
Multumesc celor care mi-au scris lucruri frumoase,accept orice,daca asta duce la o SOLUTIE!
Ma rog pentru ea,pentru noi,pentru mine ca sa fie bine!
O sa astept,dupa POST o sa fac niste lucruri mai ciudate,dar daca asta duce la SALVARE,accept!
Si nu mai fiti RAI...mai ales ca nu stiti ce este DUREREA,unii din voi!EU STIU!Si nu e usor!Mai ales pentru EA!
Pe curand!

CRYING FREEMAN FOREVER
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 4 apr 2005 19:28 de SORIN28

M-am vazut cu ea saptamana trecuta,am sarutat-o si-am imbratisat-o 5-10 minute,ce urata e viata fara ea!
I-am spus c-o iubesc,o doresc,vreau sa mergem mai departe,o sa trecem si peste asta!Tot imi spune ca nu e buna/demna pentru mine,ca nu ma poate face fericita ca femeie,ca sa-mi caut alta,ca nu vreau sa sufar,ca sunt PREA BUN si ea este REA !!!
Ma omoara toate aceste lucruri !De ce nu-mi spune?Ce poate fi mai rau decat lovitura mortala de acum cativa ani?
Ceva imi ascunde?Dar ce?
Incerc sa aflu!vreau sa merg la un preot sa-mi deschid CARTEA,poate ea e femeia care mi-o doresc si cu care vreau sa fiu fericit,si nu vreau s-o pierd,pana nu aflu mai multe!Are probleme,dar pentru toate exista rezolvare!O SOLUTIE!Si singura nu va reusi!
Am fost si m-am impartasit,iar n-am luat aghiazma,n-am luat pana acum,si asta o doare,pentru ca sunt mai CURAT ca ea!Nu ma deranjeaza,astfel nu stateam langa ea!
Multumesc celor care mi-au scris lucruri frumoase,accept orice,daca asta duce la o SOLUTIE!
O sa astept,dupa POST o sa fac niste lucruri mai ciudate,dar daca asta duce la SALVARE,accept!
Si nu mai fiti RAI...mai ales ca nu stiti ce este DUREREA,unii din voi!EU STIU!Si nu e usor!Mai ales pentru EA!
Pe curand!

NU TE MAI LUA DUPA CE SPUNE LUMEA.FA DOAR CE ITI SPUNE TIE INIMA.FII LANGA EA,CHIAR DACA NU ITI ACCEPTA AJUTORUL.Daca merita(in gandirea ta) lupta pentru ea.Nu te astepta ca lumea sa te inteleaga sau sa iti dea dreptate.Sunt patit.MULTA BAFTA si SUCCES.Sa auzim de bine ca de rau suntem satui

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Cezara

Junior member
43 mesaje

scris pe 7 apr 2005 02:24 de Cezara

Ceva imi ascunde?Dar ce?
Pe curand!

Scuza-ma dar mie mi se pare ciudat tot ce scrii si cum te exprimi. Dar poate e din cauza ca nu ai dat mai multe lamuriri.
sus

valrock

Guest

scris pe 8 apr 2005 02:52 de valrock

O iubesti. Asta e clar. Si ea te iubeste, dar a ales solutia asta, sa te departeze. Tot ce ai tu nevoie este de rabdare, sa fii langa ea, dar nu foarte insistent, caci s-ar putea sa se supere. Cauta sai explici ca ea este totul pentru tine, ca ea este lumea pentru tine, eventual dar nu recomand santajeazo ca te sinucizi daca nu telasa sa stai cu ea, dar asta nu e o solutie buna.
Explicai fao sa inteleaga ca tii la ea, mai mult decat orice pe lumea asta. E mult de munca. Explicai ca nu conteaza pentru tine sau ca nu are importanta ce sa intamplat in trecutul ei. Pe tine te intereseaza prezentul si viitorul, dar fao intrun fel fara sa o jignesti. POate ca nu poate avea copii si ii e frica sa itzi spuna, tine mult la tine si vrea sa fii liber, sa ai copii tai, sa simti implinirea. Si daca tot mai vrei sa fii cu ea chiar daca nu poate avea copii, cand te mai intalnesti data viitoare cu ea spunei ca ai vrea sa infiezi un copil, sal cresti, sa fii un tata bun, etc, incearca sa ii spui ca nu conteaza cine sunt parintii naturali, parinti sunt cei care cresc copilul. mai dezvolti tu. Poate ca are vreo boala si ii e frica sa itzi spuna, poate mai are putin de trait si nu vrea sa o vezi suferind, cu fata schimonosita de durere, cu trupul uscat sau plin de rani.
Poate ca greseala ta a fost ca nu ai facut de la inceput sa fiti si cei mai buni prieteni nu numai cei mai buni iubiti, si ma referi la cei mai buni prieteni in sensul sa puteti vorbi oricand despre orice. Sa aveti inredere unul in celalalt. Multor barbati li se pare ca nu e barbatesc sa vorbeasca cu femeia lor, decat strictul necesar. Ei bine asta e o greseala imensa, pe care nimeni nu itzi spune sa nu o faci si nimeni nu itzi explica de ce sa nu o faci. Comunicarea este cheia si lacata intr-o relatie. Nu stii sa comunici esti pierdut.
Mult succes. Si inteleg durerea ta.
sus

MarkD

Junior member
40 mesaje

Astept o minune!

scris pe 8 apr 2005 19:32 de MarkD

Stiu ca pare ciudat ce-am scris pana acum,unii poate si-au dat seama prin cea trecut si nu e usor nici pentru ea,mai ales ca mi-a spus totul,mai bine zis aproape totul!
Ceva s-a intamplat acum o luna,nu stiu ce a declansat fuga ei,respingerea mea!
TE INDEPARTEZ DE MINE PENTRU A TE PROTEJA,NU-MI E USOR,TIN LA TINE!
Ce intelegeti voi cand primiti de la EA un asemenea mesaj,nu poti dormi,iti pui mii de intrebari,simti ca raspunsul e in fata ta si totusi nu-ti dai seama care este!
mintea ei a luat-o razna,ceva a speriat-o,s-a panicat,poate nu-i vine a crede de cat de repede decurgeau lucrurile.Adica:
-am ales rochia de mireasa
-costumul de mire...normal ca nu le-am cumparat,totul o faceam inainte de nunta
-biserica unde ne vom cununa
-preotii de la slujba
-numele celor 2 copii,o fiica pe care si-o doreste foarte mult si un baietel-fata minunata ca mama ei si poate baietelul istet ca mine.Culmea ca amandoi ne-am visat casatoriti,ea l-a visat pe fiul nostru,avea in vis 7-10 ani,iar eu am visat-o pe fetita noastra,avea 3-4 ani si care,culmea,ne salvase din vis de la moarte,de prabusea un pod daca nu ne intorceam dupa ea pe malul de pe care am plecat si unde ea a ramas si plangea ca am plecat,parca intr-o excursie fara ea!
-nasii i-am ales eu si totul parea de vis,ca intr-un basm!
-unde vom sta,eu un servici mai bine platit,calcule,planuri...totul pus la punct,litera cu litera!
Si ... acum o luna TOTUL SE PRABUSESTE,EA ITI SPUNE CA NU TE POATE FACE FERICITA,SA-MI CAUT O ALTA FEMEIE,NU E BUNA/DEMNA PENTRU MINE,EA E REA SI EU SUNT PREA BUN,CA NU AR PUTEA FACE COPII-nu stie sigur cum nici eu nu am cum afla,decat dupa Paste cand vreau sa-mi fac SPERMATOGRAMA,ma costa 250.000 lei...
DE CE ??? Asta vreau sa aflu,ceva imi ascunde si inca nu am aflat de ce/de cine, vrea sa ma protejeze!!!
Si mai este un motiv,pe care nu l-am aflat inca,care a dus la aceasta respingere,DURA,MA OMOARA ACEASTA STARE...si ma primeste langa ea,cu conditia sa nu ma mai gandesc la casatorie si sa fim ca niste simpli frati!Dar de surioare m-am saturat,am prietene pe care nu le-am vazut de 1-2 ani si ma doare,dar trebuie sa-mi vad si de viata mea!
AM PIERDUT ACUM 23 DE ANI O SORA,O IUBEAM ENORM,ACUM PE 6 APRILIE E ZIUA CAND A MURIT,IAR SAPTAMANA VIITOARE,FACEA 34 DE ANI!
SI DACA TOT AM RAMAS FARA SORA,DUMNEZEU MI-A DARUIT MAI MULTE "SURORI" CARE SA-I TINA LOCUL...
DAR VREAU O FEMEIE!O VREAU PE EA!SI STIE ACEST LUCRU...
STIE DUREREA MEA...DAR NU PE TOATA!
Cand imi spunea acele lucruri,ne sarutam,ne imbratisam si-mi spunea ca imi face un bine,sa fug de ea si :"SIMT ACUM DUREREA TA!"
Dar nu o stie pe toata!
Ii frica de barbati,a fost lovita foarte dur...dar asta nu inseamna ca toti sunt niste BRUTE!Cu ce am gresit eu in fata ei?
Imi spunea ca e vina ei,nu am gresit cu nimic si se va ruga sa-mi fie bine!Toti care au lovit-o,au primit la schimb cate o pedeapsa!
Poate acolo unde ii doare cel mai mult!
stiu,ii uraste,poate s-a speriat ca mai sunt si oameni PREA BUNI,nu ca ma laud,dar stiu trecutul meu,il stie pe tot si-si da seama si ea ca sunt bun,prin faptele facute,vorbe,gesturi,familia mea...
DE CE FUGE?DE CE NU-I MULTUMESTE LUI DUMNEZEU CA M-A SCOS IN CALEA EI???
ERA ASA DE FRUMOS...
E ceva care nu se leaga,lipseste o piesa din puzzle...si poate e ceva atat de simplu,chiar nu putem trece impreuna peste el?
Poate ma repet,dar ce poate fi:
- o boala descoperita in ultimul moment
- o durere mai mare care a iesit la suprafata din subconstientul ei,acum cand a cazut nervos
- un pacat care nu crede ca am sa i-l iert
- poate a fost santajata,amenintata sa renunte la relatie
- poate a avut de ales intre MINE SI CEVA/CINEVA si a ales sa se sacrifice PE EA PENTRU EL/EA/EI???
Nu se leaga...e ciudat si mi-e frica sa merg mai departe,nici nu mai stiu ce simt,imi trec ganduri negre prin cap si la spovedit nu i-am spus parintelui!
Chiar ma intreb daca a fost real ce-am trait,nu oare a fost o PIESA DE TEATRU,S-A RAZBUNAT FARA SA VREA,FARA INTENTIA DE A MA LOVI,SAU AM FOST UN SIMPLU CAPRICIU,UN PION PE TABLA DE SAH UNDE EA,CREDE,CA REPREZENTA REGINA!
MA INDOIESC DE SENTIMENTELE EI,MA INTREB DACA AU FOST SINCERE SI NU E BINE,IMI FAC RAU,MULT RAU SI SUFAR MAI MULT!
Chiar ca sunt nebun,poate mai nebun decat ea,imaginatia a luat-o razna si nu e drept!
N-ar trebuia sa ma indoiesc de lunile cele mai frumoase din viata mea,LANGA EA M-AM SIMTIT PRIMA DATA BARBAT,SI EA S-A SIMTIT FEMEIE,SI-N SIGURANTA IN BRATELE MELE!

Vreau s-o stiu in siguranta,vreau sa se faca bine,a intrat prima in castelul meu,s-a inchis in al ei si nu ma primeste decat ca PREIETEN!
SUNT VIITORUL FOST SOT!
Suna cam ciudat!Dar nu-mi da explicatia pana la capat!
Cred ca merit o explicatie,oricat de dureroasa ar fi!Ce m-ar putea speria cand mi-a povestit cu lux de amanunte prin ce-a trecut,chiar cu un zambet ciudat/pervers pe chipul ei de inger,un zambet ce reprezenta opusul,durerea din mintea ei,din trupul ei,apoi mii de lacrimi la amandoi!...LOVITURA CRIMINALA CARE A PUS-O LA PAMANT!
Dupa ce mi-a povestit,m-a intrebat daca o mai vreau,de iubita,sotie,mama copiilor mei!
Am imbratisat-o zeci de minute,am strans-o la piept si i-am spus ca nu vreau s-o pierd!
Si am inceput sa plang,mergeam 10 m si iar o imbratisam...se uitau toti la noi!
VOI CE-ATI FI FACUT IN LOCUL MEU???sTIIND CA SUNTETI BUN,NU-I VETI FACE RAU SI CA O VETI AJUTA SA TREACA PESTE DUREREA EI!
Dar poate n-am fost destul de puternic,am clacat,acum nici putere sa ma mai rog nu mai pot,pentru mine se roaga o buna prietena,iar eu trebuie sa ma rog pentru EA,pentru NOI si pentru MINE!
Sa pot fi puternic si sa merg mai departe!
Dar parca nu mai am puteri,slabesc pe zi ce trece...nu mai am vlaga!
Si ma intreb daca se merita,as putea sa fug,chiar daca poate am sa par un LAS...
Poate prezenta mea ii face rau,poate nu ma mai suporta!
Dar stiu cat de bine,de multe ori,se simtea in bratele mele!
Iar acum spune ca nu vrea sa se marite vreodata,nu mai are nevoie de barbati!
Chiar asa de mult am dezamagit-o?
CU CE???Si-mi tot spune ca e VINA EI,PROBLEMA E LA EA!

NU MAI SUPORT CHINUL ASTA!!!E UN CALVAR,E DUREREA PREA MARE SI EA,INCA, NU STIE DUREREA MEA!NU PE TOATA!

DE CE ATATA DURERE INTRE NOI???DE CE NE-A MAI SCOS DUMNEZEU FATA IN FATA???

PENTRU CATEVA LUNI MAGICE,DE VIS,ERA PREA FRUMOS CA SA FIE ADEVARAT SI ACESTE LUCRURI NU TIN???

CHIAR NU MERITAM SA FIM FERICITI???SAU DE CE A TINUT ASA DE PUTIN???

CHIAR 2 OAMNEI NU POT TRECE PESTE ASEMENEA GREUTATI,CARE SUNT USOARE,SUNT 2-3 ASPECTE PESTE CERE PUTEM TRECE IMPREUNA!

Iar de comunicat am facut-o,mai putin in ultima luna cand MINTILE NOASTRE AU LUAT-o RAZNA!Intai ea,apoi eu...

CE SOLUTIE DE SALVARE EXISTA???

Acum sa va vad!Ce propuneti si ce ati face in locul meu???

SE MERITA SA MERG MAI DEPARTE? SI PENTRU CE?

CRYING FREEMAN FOREVER
sus

Guest

Guest

Re: Astept o minune!

scris pe 8 apr 2005 20:13 de Guest

CE SOLUTIE DE SALVARE EXISTA???

Acum sa va vad!Ce propuneti si ce ati face in locul meu???

Timpul sterge amintirile neplacute!
Asteapta si vei gasi solutia singur.
Multa bafta!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 apr 2005 22:59 de Nekunoskuta

Se merita. Pentru iubire.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 apr 2005 13:37 de SORIN28

Oare pentru ce sa merite ?!Pentru un lucru banal : IUBIRE.Daca nu merita sa te lupti pentru "EA",pentru acel "NOI",de ce te mai chinui atat ?!

Radio Greu de difuzat

sus

MarkD

Junior member
40 mesaje

Mi-e frica!

scris pe 11 apr 2005 18:34 de MarkD

Va multumesc penrtu sfaturi,dar imi este frica!N-as vrea sa stric totul,sa ma grabesc si sa dau cu bata in balta!
Si n-as vrea sa lupt cu morile de vant,ma doare cand imi spune ca nu mai poate fi nimic intre noi,sa avem o relatie ca fratii!M-am saturat,am "surioare" pe care nu le-am vazut de 1-2 ani...si sunt femei minunate,dar neavand curaj sa ma apropii mai mult,prefer sa nu stic putinul pe care-l primesc de la ele!
Apropo de surori,maine sora mea,Dumnezeu s-o ierte,ar fi implinit 34 de ani!N-as vrea sa stiti durerea care zace in mine!Deja azi am plans de cateva ori!Si nu e usor!
Recunosc sa sunt timid,mi-e frica sa merg mai departe,nu vreau sa strig,poate si prietenia frumoasa care ne leaga,sunt totusi niste sentimente care ne leaga,e o legatura telepatica intre noi!
Cum asa?
Daca ma gandesc la ea,am "fantezii dulci" sau nu,adica imi imaginez ca sunt in fata ei,ne imbratisam,ne sarutam,ne spunem cuvinte dulci, EA MA SIMTE LANGA EA CA O HOLOGRAMA!
Si nu e usor pentru ea,ii dau emotii inutile,isi face griji pentru mine...Nu credeti?Am facut cateva probe!Si merge!
Si eu,dar mai putin...de 4-5 zile nu ma simt bine,ma gandesc tot mai mult la ea,ieri imi era frica s-o sun,trebuia sa ne vedem si cum m-am autoinvitat la ea,am preferat sa astept un semn de la ea...care n-a venit,poate si ea ma astepta!
As vrea sa-i aud vocea,s-o vad,s-o strang in brate,sa-i spun c-o iubesc...c-o doresc langa mine!
Dar nu mai are incredere in mine...nu la fel ca la inceput!
Poate o sa ne vedem in acest weekend...dar mai astept,ultima data la telefon imi spunea ca nu e mai sigura de sentimentele ei fata de mine!
N-o mai inteleg!Dar prefer sa mai astept!
Poate Dumnezeu vede DUREREA NOASTRA si o sa-si indrepte PRIVIREA spre noi,mai ales spre EA!Are nevoie de AJUTORUL LUI!
Si de o MINUNE,care s-o faca FERICITA!
Nici nu stiti cate nevoie are...
Astept...uneori cu rabdare reusesti,char daca ea este confuza,uneori si eu,nu mai inteleg ce se intampla cu noi!
Sper ca DUMNEZEU SA NE LUMINEZE MINTILE,GANDURILE,VISELE,COSMARURILE,FAMILIILE...SI SA NE FIE BINE!
IMPREUNA PENTRU TOTDEAUNA...ASA CUM CREDE EL DE CUVIINTA!
SOARTA NE E IN MAINILE LUI!
DOAMNE AJUTA!

Ciudat poate pentru unii ce scriu,scuze!
Ma rog,atat cat mai am puterea,sa-i fie bine!
Si daca reusesc s-o fac sa zambeasca din nou,as fi cel mai fericit...OM CARE IUBESTE!
Pe curand!

CRYING FREEMAN FOREVER
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Mi-e frica!

scris pe 11 apr 2005 18:52 de SORIN28

Va multumesc penrtu sfaturi,dar imi este frica!N-as vrea sa stric totul,sa ma grabesc si sa dau cu bata in balta!
Si n-as vrea sa lupt cu morile de vant,ma doare cand imi spune ca nu mai poate fi nimic intre noi,sa avem o relatie ca fratii!M-am saturat,am "surioare" pe care nu le-am vazut de 1-2 ani...si sunt femei minunate,dar neavand curaj sa ma apropii mai mult,prefer sa nu stic putinul pe care-l primesc de la ele!
Apropo de surori,maine sora mea,Dumnezeu s-o ierte,ar fi implinit 34 de ani!N-as vrea sa stiti durerea care zace in mine!Deja azi am plans de cateva ori!Si nu e usor!
Recunosc sa sunt timid,mi-e frica sa merg mai departe,nu vreau sa strig,poate si prietenia frumoasa care ne leaga,sunt totusi niste sentimente care ne leaga,e o legatura telepatica intre noi!
Cum asa?
Daca ma gandesc la ea,am "fantezii dulci" sau nu,adica imi imaginez ca sunt in fata ei,ne imbratisam,ne sarutam,ne spunem cuvinte dulci, EA MA SIMTE LANGA EA CA O HOLOGRAMA!
Si nu e usor pentru ea,ii dau emotii inutile,isi face griji pentru mine...Nu credeti?Am facut cateva probe!Si merge!
Si eu,dar mai putin...de 4-5 zile nu ma simt bine,ma gandesc tot mai mult la ea,ieri imi era frica s-o sun,trebuia sa ne vedem si cum m-am autoinvitat la ea,am preferat sa astept un semn de la ea...care n-a venit,poate si ea ma astepta!
As vrea sa-i aud vocea,s-o vad,s-o strang in brate,sa-i spun c-o iubesc...c-o doresc langa mine!
Poate o sa ne vedem in acest weekend...dar mai astept,ultima data la telefon imi spunea ca nu e mai sigura de sentimentele ei fata de mine!
Poate Dumnezeu vede DUREREA NOASTRA si o sa-si indrepte PRIVIREA spre noi,mai ales spre EA!Are nevoie de AJUTORUL LUI!
Astept...uneori cu rabdare reusesti,char daca ea este confuza,uneori si eu,nu mai inteleg ce se intampla cu noi!
Sper ca DUMNEZEU SA NE LUMINEZE MINTILE,GANDURILE,VISELE,COSMARURILE,FAMILIILE...SI SA NE FIE BINE!
DOAMNE AJUTA!

Si daca reusesc s-o fac sa zambeasca din nou,as fi cel mai fericit...OM CARE IUBESTE!
Pe curand!

Pana la Dumnezeu te mananca sfintii.Ori o lasi in pace(dar ramaneti prieteni) ori stai numai pe capul ei.Nu astepta invitatii care stii ca nu or sa vina.Fii langa ea,fa-o sa inteleaga cat de mult inseamna pentru tine,cat de mult o iubesti,cat de mult o vrei in viata ta.Nu cred ca exista fata care sa refuze un barbat care o iubeste pana la cer si inapoi.Parerea mea

Radio Greu de difuzat

sus

miseropia

Guest

Re: Mi-e frica!

scris pe 11 apr 2005 19:06 de miseropia

Cum asa?
DOAMNE AJUTA!

Pe curand!

Sincer vorbind acuma, nici nu stiu ce sa mai inteleg sin atatea povestiri care le-ai asternut aci.Nu zic ba la ce s-a intamplat, dar sa imi ierte Dumnezeu pacatele habar nu am ce este in capul tau.Te-ai oprit o clipa in loc sa te analizezi?sa intelegi ce se intampla cu tine?sa pricepi carui fapt se datoreaza starea in care te afli?sa te gandesti ce iubesti pana la urma, o holograma sau realitatea?Crede-ma m-ai bagat in ceata de tot, si incerc si eu sa descifrez din ce cauza ai ajuns sa suferi atata din cauza unei situatii la care nici tu nu ai raspuns.In rest toate cele bune.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 apr 2005 11:39 de ExoticDream

E ceva care nu se leaga,lipseste o piesa din puzzle...si poate e ceva atat de simplu,chiar nu putem trece impreuna peste el?

De vina sunt probabil acel eveniment trist din trecutul ei si acel ceva mai nou despre care nu are curajul sa-ti vorbeasca (sa fie imposibilitatea de a avea copii???) Cu trecutul a incercat sa se impace, ai ajutat-o si trecuse peste, dar cu faptul ca n-ar putea avea copii nu poate lupta, nu vrea sa te tina langa ea cand stie cat de mult iti doresti sa ai propriii tai copii si a ales sa se sacrifice pentru ca tie sa-ti fie bine mai tarziu! Nu vad alta explicatie logica la situatia descrisa!

Daca este asa, decizia iti apartine TIE: nu te grabi, gandeste-te bine daca esti capabil sa renunti la ideea de a avea copiii TAI, daca poti accepta ideea de a infia copilul altcuiva, nu lasa sentimentele sa-ti intunece ratiunea, defineste-ti prioritatile si abia apoi hotaraste! Nu te agata de ea daca nu poti sa faci sacrificiul acela! Daca va simti ca vrei sa-i fii alaturi din dragoste si mila, te va respinge! Daca insa va intelege ca o iubesti mai mult decat pe tine insuti, atunci cred ca se va razgandi....

NU TE GRABI!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

haniball13

Guest

Re: Re: Astept o minune!

scris pe 13 apr 2005 06:19 de haniball13

frate nu mai exista nici o solutie trebuie sa muriti amandoi.

ce dracu parca a-ti fi copii chiar nu intelegi ce se intampla?daca simtea ceva puternic pt tine nu se gandea sa renunte ,dar cum nu simte ce vrei sa fac ce vreisa-ti spuna.totul tine de simtirile noastre si apoi de vointa pe care o avem in noi.ea asa vrea.tu ti-ai facut datoria sa o faci sa inteleaga ce simti pt ea...nu?
deci ea nu vrea mai mult asta este e decizia ei daca o iubesti cu adevarat ii respecti decizia si te retragi ii ramai doar prieten f apropiat daca ai destula putere daca nu continuati sa va mintiti poate ca asa va place mai mult.cinestie.
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online