Cand se pune problema unei sarcini nedorite?

Pagina 1 din 1
1

cookie87

Newbie
1 mesaje

Cand se pune problema unei sarcini nedorite?

scris pe 26 mar 2005 23:52 de cookie87

Am facut sex astazi, a fost bine.. pana la sfarsit cand.. cand si-a retras penisul, prezervativul a ramas in mine. Trebuie sa-mi fac griji de sarcina? Sperma ramasese in prezervativ, nu cred ca s-a mai putut scurge si dupa..si oricum prezervativul era in mine la propriu. Exista risc de sarcina? si inca o intrebare, daca, dupa ce faci oral, doar pentru preludiu, pui mana pe prezervativ, dupa ce aceasta a atins penisul ferm in erectie, exista vre-un risc de sarcina? Mi-e teama.. si nu stiu daca sa ma duc sa-mi cumpar pilula de a doua zi..
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Cand se pune problema unei sarcini nedorite?

scris pe 28 mar 2005 15:31 de Nekunoskuta

Am facut sex astazi, a fost bine.. pana la sfarsit cand.. cand si-a retras penisul, prezervativul a ramas in mine. Trebuie sa-mi fac griji de sarcina? Sperma ramasese in prezervativ, nu cred ca s-a mai putut scurge si dupa..si oricum prezervativul era in mine la propriu. Exista risc de sarcina? si inca o intrebare, daca, dupa ce faci oral, doar pentru preludiu, pui mana pe prezervativ, dupa ce aceasta a atins penisul ferm in erectie, exista vre-un risc de sarcina? Mi-e teama.. si nu stiu daca sa ma duc sa-mi cumpar pilula de a doua zi..

Pentru prima parte nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.
Pentru a doua parte, toata chestia e ca el sa nu fi ejaculat si apoi printr-un mod sau altul sperma sa ajunga in vaginul tau.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online