si daca..

Pagina 1 din 1
1

adeorata

Guest

si daca..

scris pe 29 mar 2005 00:27 de adeorata

si daca decite ori nu am facut sex nu am avut orgazm desi uneori era cit pe ce dar totii terminau inaintea mea iar eu deparca nimic nu sa intimplat cine este devine ei sau eu?...
sus

Cezara

Guest

Re: si daca..

scris pe 29 mar 2005 12:23 de Cezara

si daca decite ori nu am facut sex nu am avut orgazm desi uneori era cit pe ce dar totii terminau inaintea mea iar eu deparca nimic nu sa intimplat cine este devine ei sau eu?...

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 29 mar 2005 12:30 de trinchi

Si tu si ei! TU probabil pentru ca ii schimbi cam repede dupa cum am inteles eu din postul tau si ca nu astepti sa simti ceva pentru ei, orgasmul este uramre a trairilor sentimentelor, daca nu esti atrasa se ei din punct de vedere sexual mai bine nu te culci cu ei!
Si EI pentru ca nu ii intereseaza de tine deci nu a fost nici unu care sa te iubesca!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 29 mar 2005 12:31 de MachoMan

Deh,cam cand nu faci sex,nu se intampla adesea sa ai orgasm,desi uneori se intampla sa te termini si de una singura asa cum ne termini tu pe noi acuma.Nu te stresa,natura e de vina ca te-a lasat asa fierbinte.

Si erau multi,fata tatii?

Era cat pe ce sa te credem!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: si daca..

scris pe 29 mar 2005 12:38 de MachoMan

Si tu si ei! TU probabil pentru ca ii schimbi cam repede dupa cum am inteles eu din postul tau si ca nu astepti sa simti ceva pentru ei, orgasmul este uramre a trairilor sentimentelor, daca nu esti atrasa se ei din punct de vedere sexual mai bine nu te culci cu ei!
Si EI pentru ca nu ii intereseaza de tine deci nu a fost nici unu care sa te iubesca!

Cum iti asterni,asa dormi!Nici iubire,nici atractie sexuala,concentratie mare de masculi pe....patrat,mai bine mergeti la culcare ca la orgasm e inchis tura asta!

Ce-mi "place" cum va aruncati cu capul inainte la sex si pe urma va intrebati de ce nu va vine pe tava placerea absoluta!Ai grija,daca placere nu e,s-ar putea BTS sa fie!Doamne fereste, dar.....!
sus

lucica

Guest

scris pe 30 ian 2006 21:51 de lucica

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 31 ian 2006 08:11 de Necunoscut

Adica... daca ai o prietena.. si o iubesti, te iubeste, dar din punct de vedere sexual nu merge foarte bine (adica amandoi orgasm)... inseamna ca nu e iubire?
sus

DinCluj

Senior member
62 mesaje

scris pe 31 ian 2006 09:42 de DinCluj

Sunt si eu de parerea celorlalti: daca nu esti pregatita sa obtii orgasmul rapid, sau macar la fel de rapid cat un baiat sau sa ai orgasme multiple pana un baiat obtine unul, pai fato lasa-te de meserie si i-ati si tu un om ca toti oamenii care sa te inteleaga si sa te respecte (chiar si numai pt 3-4 partide). Si chiar daca de prima data s-ar "elibera" in tine, la urmatoarea tura, crede-ma ca nu mai rezista asa usor si nu are sa le mai fie asa de usor sa se "elibereze" in 2 sec si 3 miscari . Atunci vei avea si tu timp de tine, daca iti trebuie ceva timp mai indelungat sa obtii macar un orgasm.
SAU ai putea de pilda sa-i provoci sa iti caute (si logic, sa-ti si gaseasca) punctele de excitare ale tale, acele "butonele" de placere care te-ar incalziserios
Asa ca acum ai o gramada de optiuni si numa' bune de pus in practica, singurul lucru care sta in cumpana si te retine in a reusi e...SA VREI cu ADEVARAT

"Un Intelectual e persoana care a descoperit ceva mai bun ca sexul:
Sexul cu ambele capete "

"Barbatii au doua capete, dar nu si suficient sange pentru a le alimenta pe amandoua deodata " idealul e undeva la mijloc.....
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 31 ian 2006 19:18 de saabba

ei, tu!
tu n-ai nici o vina!
eiii, sunt de vina, pentru ca nu sunt suficient de multi, iar "orgazmul" ala pe care-l cauti tu...nu vine asa cu una cu doua...adica cu unu cu doi!
sus

BBL

Guest

scris pe 1 feb 2006 09:21 de BBL

Este vorba de sex in grup? Sau eu nu am inteles bine?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 feb 2006 14:32 de ExoticDream

Este vorba de sex in grup? Sau eu nu am inteles bine?

Aha, abelian! Daca de-acum 10 luni de cand se straduieste si pana acum nu a reusit performanta de a atinge orgasmul, i-a mai ramas o singura solutie: sexul cu elementul neutru!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 1 feb 2006 22:06 de inuendo

si tu si ei.. tu trebuie sa ajungi sa iti cunosti corpul mai bine, ce sa faci ca sa ajungi la orgasm, iar ei ca ar trebui sa se chinuie putin mai mult..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online