Ejaculare precoce

Pagina 1 din 1
1

Berny

Guest

Ejaculare precoce

scris pe 31 mar 2005 11:45 de Berny

Am 17 ani si dupa o seara fierbinte insotita de sarutari..si atingeri excitante..am incercat in final sa facem sex..ambii fiind virgini dar am incercat sa o penetrez nu am reusit.Am terminam pentru ca asa a hotart..ea(sa se gandeasca mai bine 16 ani)iar dupa ce am trminat asa..am stat goi unul peste altul..si am simulat un act sexual iar dupa un scurt timp am ejaculat ..e ceva normal??? plsz ajutati-ma sa stiu ce sa fac!Multumesc mult
sus

señorita

Guest

Re: Ejaculare preccoce

scris pe 31 mar 2005 16:23 de señorita

E cat se poate de normal.
Cand eu si iubitul meu eram mai mici,faceam si noi asta,si a patzit si el asa.Asta se intampla pentru ca o iubesti si pentru ca ea te excita foarte mult...Pentru ca un baiat sa ejaculeze,nu este nevoie neaparat de un act sexual sau de o masturbare.Gandeste-te ca in timpul "viselor umede"ejaculati in urma unui simplu vis...mai ales alaturi de trupul ei gol...e normal sa se intample asta,asa ca stai fara nici o grija,dar incearca totusi sa feresti vaginul ei de sperma ta,ok?Toate cele bune
sus

Berny

Guest

Re: Re: Ejaculare preccoce

scris pe 1 apr 2005 00:05 de Berny

E cat se poate de normal.
Cand eu si iubitul meu eram mai mici,faceam si noi asta,si a patzit si el asa.Asta se intampla pentru ca o iubesti si pentru ca ea te excita foarte mult...Pentru ca un baiat sa ejaculeze,nu este nevoie neaparat de un act sexual sau de o masturbare.Gandeste-te ca in timpul "viselor umede"ejaculati in urma unui simplu vis...mai ales alaturi de trupul ei gol...e normal sa se intample asta,asa ca stai fara nici o grija,dar incearca totusi sa feresti vaginul ei de sperma ta,ok?Toate cele bune
merci de raspunsul tau! si in ceea ce priveste aversimentul tau..sa fii sigura ca stiu macar atat..si o sa feresc cat mai mult!Apropo..dar nu o sa pot face sex..din cauza asta??adik nu o sa pot avea parte de o penetrare? o sa ma termin asa repede si in timpul actului ? astept un raspuns dak se poate.. ! multumesc inc-o data !
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

scris pe 1 apr 2005 00:08 de valentine

merci de raspunsul tau! si in ceea ce priveste aversimentul tau..sa fii sigura ca stiu macar atat..si o sa feresc cat mai mult!Apropo..dar nu o sa pot face sex..din cauza asta??adik nu o sa pot avea parte de o penetrare? o sa ma termin asa repede si in timpul actului ? astept un raspuns dak se poate.. ! multumesc inc-o data !

Problema voastra a fost ca preludiul a fost foarte mult intins (un lucru bun intr-o partida de sex) si tu fiind virgin si "incepator" ai ejaculat la cea mai mica stimulare mai "nervoasa". Este ceva normal si cu timpul o sa treaca...oricum atentie la vaginul fetei si restu o sa mearga superb.
sus

señorita

Guest

scris pe 3 apr 2005 19:06 de señorita

Totul se datoreaza faptului ca esti la inceput...Eu si iubitul meu,credeam(atunci cand patzea si el la fel)ca nu o sa putem niciodata sa facem dragoste,dar acum pot sa-ti spun ca rezista o ora fara probleme,iar el inainte,ejacula la 5 minute dupa ce ma atingea mai fierbinte.Asa ca totul va fi bine dupa ce va vetzi mai experimenta amandoi,si va vetzi obishnui cu corpurile voastre.Observ ca tu si prietena ta avetzi cam aceleasi framantari pe care le aveam si eu si iubitul meu cand eram ca voi,asa ca pot sa itzi spun ca totul va fi bine.Eu si iubitul meu eram speriatzi inainte,pentru ca lui i se scula prea repede,adica si cand imi atingea un milimetru de piele si ejacula repede atunci cand ne atingeam mai tare...Insa acum i se scoala repede dar ejaculeaza greu.Asa ca si pentru voi va fi mai bine peste ceva vreme.Succes in continuare si avetzi grija de voi
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Ejaculare preccoce

scris pe 3 apr 2005 23:03 de SORIN28

Am 17 ani si dupa o seara fierbinte insotita de sarutari..si atingeri excitante..am incercat in final sa facem sex..ambii fiind virgini dar am incercat sa o penetrez nu am reusit.Am terminam pentru ca asa a hotart..ea(sa se gandeasca mai bine 16 ani)iar dupa ce am trminat asa..am stat goi unul peste altul..si am simulat un act sexual iar dupa un scurt timp am ejaculat ..e ceva normal??? plsz ajutati-ma sa stiu ce sa fac!Multumesc mult

Frumos,stai linistit ,e normal

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 3 apr 2005 23:05 de SORIN28

Rabdare.O sa ai parte si de penetrare,relaxeazate,e mai greu la inceput

Radio Greu de difuzat

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

scris pe 4 apr 2005 15:03 de ExoticDream

Rabdare.O sa ai parte si de penetrare,relaxeazate,e mai greu la inceput

Recomandare: antreneaza-te si pentru partea de rezistenta (alergare, abdomene etc.)! Dupa inceputul asta furtunos vine partea aia cu sex non stop 7 ore si acolo trebuie sa ai conditie fizica serioasa!

P.S. Glumesc....?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

scris pe 4 apr 2005 15:45 de Nekunoskuta

Dupa inceputul asta furtunos vine partea aia cu sex non stop 7 ore si acolo trebuie sa ai conditie fizica serioasa!

Plictisitor...

P.S. Glumesc....?

Si eu

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

scris pe 4 apr 2005 16:37 de ExoticDream

Plictisitor

Dureros de.....plictisitor! :/

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 4 apr 2005 17:18 de Vampyrela

La inceput e normal s ai parte de ejaculari precoce.
Cu timpul vei invata sa te abti, si te vei putea controla.
Bafta!

Vampy
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 4 apr 2005 18:45 de SORIN28

Recomandare: antreneaza-te si pentru partea de rezistenta (alergare, abdomene etc.)! Dupa inceputul asta furtunos vine partea aia cu sex non stop 7 ore si acolo trebuie sa ai conditie fizica serioasa!

P.S. Glumesc....?

Stiu ca glumesti,eu ca barbat si m-as plictisi 7 ore si pentru tine am sa ma apuc de antrenament(m-am lasta de mult de sport) .Dar chiar 7 ore ???

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

scris pe 4 apr 2005 18:48 de SORIN28

La inceput e normal s ai parte de ejaculari precoce.
Cu timpul vei invata sa te abti, si te vei putea controla.
Bafta!

Crezi tu ca poti sa te abtii ?!.Eu nu pot,dar nici nu vreau sa ma abtin,mai degraba fac o pauza "de o tigara" si o iau de la inceput.Daca nu perseverezi nu reusesti.Parerea mea

Radio Greu de difuzat

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 4 apr 2005 18:49 de Vampyrela

Stiu ca glumesti,eu ca barbat si m-as plictisi 7 ore si pentru tine am sa ma apuc de antrenament(m-am lasta de mult de sport) .Dar chiar 7 ore ???

Da mai 7 ore!
Daca nu crezi, intreaba-l pe domnul Valentine ca el stie cum e "7 zile de 8 ori"

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 apr 2005 18:51 de ExoticDream

Si eu m-as plictisi, plus ca ar fi dureros (la propriu)! Recordul de 7 ore ii apartine unui alt user, insa oricum cred ca e necesara o conditie fizica peste medie ca sa poti realiza pozitii... interesante si in(/ex)citante!!!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

scris pe 4 apr 2005 19:13 de SORIN28

Da mai 7 ore!
Daca nu crezi, intreaba-l pe domnul Valentine ca el stie cum e "7 zile de 8 ori"

Nu cred ca cei de la DEMMO se refereau la asa ceva(parca ei o canta).7 ore ?!prea mult,continuu ?!sa fim seriosi.Pai eu nu mai mananc,nu mai beau nimic,nu mai scriu si eu pe aici.Ma ia fata mea la bataie daca o tin 7 ore.Mai bine 3-4 ore pe zi decat 7 ore pe....(nu am citit in cat timp). 7 ore de sex poti sa le faci si intr-o saptamanaNu te supara Valentine dar 7 ore e plictisitor

Radio Greu de difuzat

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 4 apr 2005 19:26 de Vampyrela

Crezi tu ca poti sa te abtii ?!.Eu nu pot,dar nici nu vreau sa ma abtin,mai degraba fac o pauza "de o tigara" si o iau de la inceput.Daca nu perseverezi nu reusesti.Parerea mea

Eu ma pot abtine,iar faza cu pauza e o idee foarte buna.

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare preccoce

scris pe 4 apr 2005 19:29 de Vampyrela

Nu cred ca cei de la DEMMO se refereau la asa ceva(parca ei o canta).7 ore ?!prea mult,continuu ?!sa fim seriosi.Pai eu nu mai mananc,nu mai beau nimic,nu mai scriu si eu pe aici.Ma ia fata mea la bataie daca o tin 7 ore.Mai bine 3-4 ore pe zi decat 7 ore pe....(nu am citit in cat timp). 7 ore de sex poti sa le faci si intr-o saptamanaNu te supara Valentine dar 7 ore e plictisitor

Ai dreptate, Demmo nu se refereau la asta, dar se potrivea perfect cu subiectul astasi mai ales lui Valentine(ca doar se lauda ca a fost soarte multumit si ca n-a avut plangeri)

Vampy
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prec

scris pe 4 apr 2005 19:33 de SORIN28

Ai dreptate, Demmo nu se refereau la asta, dar se potrivea perfect cu subiectul astasi mai ales lui Valentine(ca doar se lauda ca a fost soarte multumit si ca n-a avut plangeri)

Daca el a facut-o 7 ore bravo lui,eu unu NU VREAU 7 ore.Parerea mea

Radio Greu de difuzat

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare

scris pe 4 apr 2005 19:47 de Vampyrela

Asa am zis si eu

Vampy
sus

incepator

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare

scris pe 22 dec 2008 00:44 de incepator

ehh....m-am dezvirginat saptamana trecuta, am facut-o pentru prima data, am ejaculat dupa aprox 5 minute de penetrare, am avut preludiul de aproape 15 minut ein care penisul era in erectie, am facut-o ieri din nou, pentru a 2 oara, si ma tinut treaba aproape 30 de minute....fara preludiu direct sex, 30 de minute...joc fotbal de la 10 ani, acum am 17, eu cred ca totul depinde de organism...nu m-am abtinut deloc! si m-am simtti ff bine! face-ti sex, lasa-ti drogurile!
sus

mileea

Guest

Ejaculare

scris pe 30 aug 2009 01:35 de mileea

Buna ziua am si eu o problema ejaculez ff repede in 5 min gata si o facem infiecare zi de o 1luna de zile ce pot face ca nu mai pot si am si certuri cu prietena din cauza asta asept si eu un raspuns Ms
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online