Cu sange sau fara sange???

Pagina 1 din 2
1   2   »

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 7 apr 2005 01:27 de Bozgoru

Fetele care zic ca nu au sangerat la primul act sexual pur si simplu mint? ca s anu zica lumea de ele ca si-au inceput viata sexuala prea devreme... sau chiar se poate sa nu curga sange dupa dezvirginare?Cam la ce procent din fete nu le curge sange? ( Pls raspundeti-mi.... ca sa aflu adevarul despre gagicamea) P.S: Ca in femei nu prea trebuie sa ai incredere
sus

Alida

Senior member
67 mesaje

Re: Cu sange sau fara sange???

scris pe 7 apr 2005 01:32 de Alida

Fetele care zic ca nu au sangerat la primul act sexual pur si simplu mint? ca s anu zica lumea de ele ca si-au inceput viata sexuala prea devreme... sau chiar se poate sa nu curga sange dupa dezvirginare?Cam la ce procent din fete nu le curge sange? ( Pls raspundeti-mi.... ca sa aflu adevarul despre gagicamea) P.S: Ca in femei nu prea trebuie sa ai incredere

Nu as putea sa-ti dau procente dar e adevarat, unele femei au himenul mai elastic decat altele si nu au sangerari deloc.
Depinde de la persoana la persoana la fel ca si in cazul cu ,,ata' :P
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 apr 2005 14:13 de valentine

Aici tine de himenul fetei si de excitarea din momentul ruperii himenului...deci daca fata iti spune ca era virgina si nu i-a curs sange....si stii ca tu ai excitato "bine de tot"...ar trebui sa ai incredere in ea...eu sunt de parere ca nu avea nici un rost sa te minta.
sus

yna20

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Cu sange sau fara sange???

scris pe 7 apr 2005 17:26 de yna20

intr-adevar unele fete nu sangereaza din cauza himenului elastic sau din cauza ca sunt cam inaintate in varsta.eu mi-am incepu viata sexuala la 20 ani si desi m-a durut destul de rau nu am sangerat,abia dpa aceea am observat pe bikini o mica pata.nu cred ca prietena ta te-a mintit dar depinde cat o cunosti de bine si cate incredere poti sa-i acorzi.a durut-o?daca la urmatoarele contacte sexuale se mai plange de dureri sa stii ca era virgina!succes in tot!pa

Aici tine de himenul fetei si de excitarea din momentul ruperii himenului...deci daca fata iti spune ca era virgina si nu i-a curs sange....si stii ca tu ai excitato "bine de tot"...ar trebui sa ai incredere in ea...eu sunt de parere ca nu avea nici un rost sa te minta.

yna20
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 7 apr 2005 18:11 de Nekunoskuta

Adevarul despre "gagica ta" pe care de acum incolo o sa o numim "prietena ta" il afli chiar din gura ei. Si de ce iti pasa daca era sau nu virgina, tu erai virgin???

Nimic...
sus

OkiVerzi

Senior member
118 mesaje

scris pe 7 apr 2005 22:31 de OkiVerzi

Se intampla mai des decat crezi, si eu am avut aceeasi problema! Si mi-am sinucis piticul de pe creier nu cu pastile ci cu incredere! Iti spun eu ca merge cel mai bine si oricum procentul e destul de mare!

Love is a feeling, sex is a game. Just for a minute forget the feeling, just play the game!!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 8 apr 2005 02:12 de Bozgoru

Eu nu-s virgin..dar totusi nekunoscuto... sa stii... ca moral..te simti mai bine cand stii ca nu a fost nimeni inaintea ta... parca iubirea e mai mare..grija e mai profunda.... parca e mai pura si mai a ta..intelegi?
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange???

scris pe 8 apr 2005 02:15 de inuendo

Eu nu-s virgin..dar totusi nekunoscuto... sa stii... ca moral..te simti mai bine cand stii ca nu a fost nimeni inaintea ta... parca iubirea e mai mare..grija e mai profunda.... parca e mai pura si mai a ta..intelegi?

lol..da... dar asta nu conteaza..conteaza daca te iubeste...nu conteaza daca e virgina..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 apr 2005 09:29 de Nekunoskuta

Nu inteleg, nu-mi pasa. Ea nu s-ar simti mai bine moral daca ai fi tu virgin, sa stie ca ai fost numai al ei???
Asta e o prejudecata tampita. Crezi ca daca o iubesti si stii ca a mai fost cu inca...sa zicem...5 baieti, nu te mai comporti la fel cu ea, nu o mai iubesti la fel de mult? Iubirea nu e mai mare in functie de cati au fost inaintea ta, ea nu e "mai a ta" daca este virgina.
Daca chiar asta crezi e nashpa, incearca sa-ti schimbi putin gandirea, femeile merita sa fie iubite la fel chiar daca sunt virgine, chiar daca au fost cu 5 barbati inainte.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 apr 2005 11:37 de ExoticDream

Eu inteleg chestia asta cu puritatea, dar.... ce te faci daca si fata are aceeasi pretentie/dorinta? Consideri cumva ca ea trebuie sa fie pura, iar barbatul super experimentat?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange???

scris pe 8 apr 2005 11:47 de ExoticDream

Nu inteleg, nu-mi pasa. Ea nu s-ar simti mai bine moral daca ai fi tu virgin, sa stie ca ai fost numai al ei???
Asta e o prejudecata tampita. Crezi ca daca o iubesti si stii ca a mai fost cu inca...sa zicem...5 baieti, nu te mai comporti la fel cu ea, nu o mai iubesti la fel de mult? Iubirea nu e mai mare in functie de cati au fost inaintea ta, ea nu e "mai a ta" daca este virgina.
Daca chiar asta crezi e nashpa, incearca sa-ti schimbi putin gandirea, femeile merita sa fie iubite la fel chiar daca sunt virgine, chiar daca au fost cu 5 barbati inainte.

Depinde despre ce varsta discutam. La 25-30 de ani nu ar conta, ar fi normal ca sa fi existat alte iubiri inainte, dar la 18-20 mie una mi-ar pasa si m-as simti mai bine moral daca l-as sti virgin, "numai al meu"! Nu cred ca este vorba de o "prejudecata tampita", daca la 20 de ani o femeie a avut deja 5 barbati "la pat" cred ca un barbat serios si-ar putea pune unele intrebari.... (conteaza desigur si ce fel de om este el si cat de "glorios" ii este trecutul propriu). Eu as avea incredere intr-un barbat care, fie este virgin, fie a avut relatii de dragoste relativ lungi si a facut dragoste, nu sex, banuiesc ca si ei gandesc oarecum similar despre fete/femei.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 8 apr 2005 14:16 de trinchi

Raspunsul e simplu poate da... poate nu... poate mai bine ai avea incredere in ea.. ce zici?

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange???

scris pe 8 apr 2005 17:31 de Nekunoskuta

Depinde despre ce varsta discutam. La 25-30 de ani nu ar conta, ar fi normal ca sa fi existat alte iubiri inainte, dar la 18-20 mie una mi-ar pasa si m-as simti mai bine moral daca l-as sti virgin, "numai al meu"!

Crezi ca ei gandesc la fel? El sa fie experimentat (ma refer la 18-20 de ani) si ea virgina e varianta perfecta pentru multi din baieti.

Nu cred ca este vorba de o "prejudecata tampita", daca la 20 de ani o femeie a avut deja 5 barbati "la pat" cred ca un barbat serios si-ar putea pune unele intrebari.... (conteaza desigur si ce fel de om este el si cat de "glorios" ii este trecutul propriu). Eu as avea incredere intr-un barbat care, fie este virgin, fie a avut relatii de dragoste relativ lungi si a facut dragoste, nu sex, banuiesc ca si ei gandesc oarecum similar despre fete/femei.

Gandeste-te numai la copilele astea cu "sex la 14 ani". Cati barbati vor avea pana la 20? Si nu ma refer ca ar fi vreo stricata dar unu' o minte, altul o pacaleste...Crezi ca merita ca la 20 de ani dupa cativa baieti care au amagit-o si au bagat-o in patul lor sa fie iubita de cineva si acelui cineva sa nu-i pese daca e virgina sau nu? Eu cred ca orice femeie merita sa fie iubita, indiferent prin ce experiente a trecut .

Nimic...
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 9 apr 2005 05:59 de inuendo

Gandeste-te numai la copilele astea cu "sex la 14 ani". Cati barbati vor avea pana la 20? Si nu ma refer ca ar fi vreo stricata dar unu' o minte, altul o pacaleste...Crezi ca merita ca la 20 de ani dupa cativa baieti care au amagit-o si au bagat-o in patul lor sa fie iubita de cineva si acelui cineva sa nu-i pese daca e virgina sau nu? Eu cred ca orice femeie merita sa fie iubita, indiferent prin ce experiente a trecut .

amin

lol daca barbati sunt intradevar toti "porci"..atunci orice femei la 20 de ani a avut vreo 5-6 care au parasit-o.... si asta nu inseamna ca ea e usuratica...ci doar ca barbatii sunt...."porci"..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 9 apr 2005 10:25 de Nekunoskuta

amin
lol daca barbati sunt intradevar toti "porci"..atunci orice femei la 20 de ani a avut vreo 5-6 care au parasit-o.... si asta nu inseamna ca ea e usuratica...ci doar ca barbatii sunt...."porci"..

De fapt barbatii care au avut mai multe femei sunt macho iar femeile care au avut mai multi barbati sunt usuratice, nu?

BULLSHIT!!!!!!

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 apr 2005 13:30 de SORIN28

De fapt barbatii care au avut mai multe femei sunt macho iar femeile care au avut mai multi barbati sunt usuratice, nu?

BULLSHIT!!!!!!

Aici te contrazic.Barbatiiaietii care se lauda cu ale lor cuceriri,nu sunt "macho" sunt doar niste dobitoci care vor sa PARA macho.Eu nu ma laud cu femeile din viatapatul meu.Asta le stiu doar eu si ea

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 9 apr 2005 17:43 de Nekunoskuta

Aici te contrazic.Barbatiiaietii care se lauda cu ale lor cuceriri,nu sunt "macho" sunt doar niste dobitoci care vor sa PARA macho.Eu nu ma laud cu femeile din viatapatul meu.Asta le stiu doar eu si ea

Asta e parerea ta. Societatea in care traim are totusi aceasta prejudecata. Nu e vorba de laudat ci doar ca unii au pretentii ca prietena lor sa fie virgina, pura, chiar daca ei au fost cu 20 de femei.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 apr 2005 18:15 de SORIN28

Asta e parerea ta. Societatea in care traim are totusi aceasta prejudecata. Nu e vorba de laudat ci doar ca unii au pretentii ca prietena lor sa fie virgina, pura, chiar daca ei au fost cu 20 de femei.

Nu vorbesc despre o societate,vorbesc despre noi,tinerii,care vor sa para macho laundandu-se cu cuceririle lor in fata prietenilor.Cat despre cel care crede ca va tine mai mult la iubitasotia lui daca a fost virgina,asta e o mare tampenie.Aici sunt de acord cu tine

Radio Greu de difuzat

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 apr 2005 01:01 de ExoticDream

amin

Sunt de acord cu tine. Nu toti barbatii sunt porci (exista inca destui care nu ar face sex oricum, oricand si oriunde fara sa existe sentimente, chiar daca in fata amicilor isi dau aere de macho) si nu toate fetele sunt niste sfinte (sa te pacaleasca un baiat mai inteleg, dar ca dupa o teapa sa devii poarta deschisa pentru inca 4-5 pacaliri, asta nu mai inteleg! ). Bine ar fi ca "porcii" sa se combine cu "pacalitele" si baietii cumsecade cu fete cumsecade, dar asta se intampla numai in povesti, asa-i?

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 10 apr 2005 03:28 de SORIN28

Sunt de acord cu tine. Nu toti barbatii sunt porci (exista inca destui care nu ar face sex oricum, oricand si oriunde fara sa existe sentimente, chiar daca in fata amicilor isi dau aere de macho) si nu toate fetele sunt niste sfinte (sa te pacaleasca un baiat mai inteleg, dar ca dupa o teapa sa devii poarta deschisa pentru inca 4-5 pacaliri, asta nu mai inteleg! ). Bine ar fi ca "porcii" sa se combine cu "pacalitele" si baietii cumsecade cu fete cumsecade, dar asta se intampla numai in povesti, asa-i?

Aici intervin si eunu toti suntem porci,majoritatea suntem magari pentru ca ne laudam cu aventurile noastre (din care unele sunt doar basme),dar ce sa faci "prietenii" tre'sa stie ce armasar esti. Eu unul ,fara sa ma laud sau sa ma ridic in slavi,nu m-a stiut nimeni ce am facut,cu cine am facut,cand am facut.De ce ar trebui sa stie altul cate femei am avut eu ?!Fetele nu cred ca se pacalesc ; ori sunt (scuzati)proaste ori au vreun interes.Eu nu cred in basme dar cred in IUBIRE si in puterea ei

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 10 apr 2005 15:58 de Nekunoskuta

majoritatea suntem magari

Serios??? Ce alte animale mai sunteti???

Mie imi plac motanii.

Nimic...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 11 apr 2005 00:27 de Bozgoru

Fetele care au multi baieti la activi nu au fost amagite si au facut-o cu ei..ci sunt niste c**** ..eu cel putin nu pot iubi o fata care stiu ca i-a tras-o altul ca i-a spus lu altul ca il iubeste...... asta e.... poate ma credeti tampit...dar oricat de mult a-ti iubi o fata ar trebui sa stiti ca femeile sunt toate niste c**** .....asta e... si necunoskuto..... tu ai probleme draga cred ca ai fost ,,amagita,, de multe ori nu? c**** mica ce esti!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange???

scris pe 11 apr 2005 10:59 de Nekunoskuta

Fetele care au multi baieti la activi nu au fost amagite si au facut-o cu ei..ci sunt niste c**** ..eu cel putin nu pot iubi o fata care stiu ca i-a tras-o altul ca i-a spus lu altul ca il iubeste...... asta e.... poate ma credeti tampit...dar oricat de mult a-ti iubi o fata ar trebui sa stiti ca femeile sunt toate niste c**** .....asta e... si necunoskuto..... tu ai probleme draga cred ca ai fost ,,amagita,, de multe ori nu? c**** mica ce esti!

Mi-e mila de prietenele tale daca le consideri c**** . Tu esti barbatul care ar trebui inchis intr-o cusca si sa traiasca acolo doar cu paine si apa si facand l**a pentru ca locul tau nu e printre oameni, in special in preajma femeilor.
Gandeste-te numai...tu dezvirginezi o fata...ce face saraca dupa ce te desparti de ea si toti barbatii ar fi ca tine. Ar insemna ca fetele care nu mai sunt virgine sa nu mai fie iubite.

c**** nu ai dreptul sa ma faci, poate asa sunt fetele pe care le-ai intalnit tu dar nu vorbi asa cu mine, nu ma cunosti, nu suntem rude ca sa-ti permiti asta. Nu toata lumea are norocul ca primul/prima intalnit/a sa fie "the one" cum nu l-au avut nici fetele din viata ta. Tu de fapt esti "the nimeni" pentru multe femei, iti garantez.

Cat despre gandirea ta...mai bine te impusti pentru ca scriind aici mi-am dat seama ca toate custile sunt pline de neispraviti ca tine si pentru tine nu mai e loc.

Nimic...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sange???

scris pe 11 apr 2005 13:30 de Bozgoru

Da necunoscuto..stiu ca pe tine te deranjeaza gandul..ca poate nu o sa te mai iubeasca nimeni dupa ce au observat ca ai fost facuta posta toata copilaria..eh asta e....nimeni nu poate iubi o c**** ... iar eu nu pot iubi o fata care nu e virgina e o stricata...un barbat care are 10 femei e macho..una care are 2 barbeti e o c**** ..
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara sang

scris pe 11 apr 2005 13:34 de Nekunoskuta

Da necunoscuto..stiu ca pe tine te deranjeaza gandul..ca poate nu o sa te mai iubeasca nimeni dupa ce au observat ca ai fost facuta posta toata copilaria..eh asta e....nimeni nu poate iubi o c**** ... iar eu nu pot iubi o fata care nu e virgina e o stricata...un barbat care are 10 femei e macho..una care are 2 barbeti e o c**** ..

Si tu esti o "fabrica de c**** ". Iei fetele virgine, le bagi in patul tau apoi dupa ce le parasesti devin c**** , nu???

Si totusi, ce te iei de copilaria mea? Cumva ai amintiri neplacute din a ta si acum incerci sa-ti reprimi sentimentele luandu-te de altcineva?

Nimic...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau fara

scris pe 11 apr 2005 13:39 de Bozgoru

Inca o data.... e absolut normal..si cel mai fericit caz ar fii... pt un baiat sa aiba o fata care e virgina..chiar daca el nu e.... daca nu mai exista fete virgine in tara asta..asta e... dar iubirea nu va fii maxima cand ea a avut pe altcineva...cand in mintea ei te va compara cu cei din urma... si asa este...nu mai spuneti ca nu conteaza ca daca o fata nu e virgina poate fii iubita..poate fii iubita dar nu la fel de mult...ganditi-va bine
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau f

scris pe 11 apr 2005 13:46 de Nekunoskuta

Inca o data.... e absolut normal..si cel mai fericit caz ar fii... pt un baiat sa aiba o fata care e virgina..chiar daca el nu e.... daca nu mai exista fete virgine in tara asta..asta e... dar iubirea nu va fii maxima cand ea a avut pe altcineva...cand in mintea ei te va compara cu cei din urma... si asa este...nu mai spuneti ca nu conteaza ca daca o fata nu e virgina poate fii iubita..poate fii iubita dar nu la fel de mult...ganditi-va bine

Ce faci in urmatoarea ipoteza: Intalnesti o fata, are 20 de ani, e virgina. A avut 2 relatii pana la tine, destul de lungi, una de 2 ani, una de 3 ani. I-a iubit pe amandoi la maxim, nu a vrut sa-si inceapa viata sexuala cu nici unul din ei. Crezi ca in mintea ei nu te va compara cu ceilalti (in cazul in care tu te referi la "a compara" din punct de vedere sexuala e o aberatie, pentru mine "a compara" intr-o relatie are mii de sensuri)??? Crezi ca nu va zice: ala se compoarta altfel, celalalt imi aducea cadouri mai des???
Chiar crezi ca o fata care are 20 de ani si a avut o relatie de 4 ani cu cineva, relatie materializata si pe plan sexuala e o stricata? Crezi ca nu merita sa o iubesti? Crezi ca atarna atat de greu in relatia voastra faptul ca ea nu mai e virgina???
Daca crezi toate astea esti SUPERFICIAL!!!!

Nimic...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange sau f

scris pe 11 apr 2005 13:56 de Nekunoskuta

Vei fi un barbat tare nefericit. Iti doresc sa te indragostesti de o " c**** " (in conceptia ta) si sa-ti dai seama ca e femeia vietii tale, ca o iubesti "la maxim"...sa te vad ce faci atunci, te conduci dupa inima sau dupa conceptiile tale stupide???

Nimic...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu sange s

scris pe 11 apr 2005 14:01 de Bozgoru

Da greseala mea..am
uitat sa precizez..cea mai buna e fata care e virgina si care nici nu a iubit inainte pe altcineva..daca a avut pe altcineva pe acre a iubit inainte iubirea scade pt tine..si la fel si pe plan sexual si mai rau...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu san

scris pe 11 apr 2005 14:07 de Nekunoskuta

Da greseala mea..am
uitat sa precizez..cea mai buna e fata care e virgina si care nici nu a iubit inainte pe altcineva..daca a avut pe altcineva pe acre a iubit inainte iubirea scade pt tine..si la fel si pe plan sexual si mai rau...

Si crezi ca la barbati teoria ta nu functioneaza? Crezi ca un barbat care a iubit "la nebunie" o poate iubi pe alta la fel de mult sau chiar mai mult?
Esti tanar, ai doar 19 ani si fetele cu care umblii sunt mai mici ca tine deci e oarecum normal sa nu fi iubit si sa fie virgine. Sa ajungi tu la 26-27 de ani si sa vezi daca mai gasesti fete de varsta ta virgine si care sa nu fi iubit.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online