Sex anal?!

Pagina 1 din 1
1

De la Cluj

Guest

Sex anal?!

scris pe 8 apr 2005 11:37 de De la Cluj

Mai voi astia care le prea stiti pe toate, ca aveti experienta in toate cele, dati-va cu experienta aici, si spuneti-mi si mie ce considerati (daca practicati)despre sexul anal (ma repet-cel practicat=desi nu strica ceva "cultura gen."). Intreb asta deoarece am vazut prin diferite raspunsuri ca va "coditi" si certati cum si cand sa considerati femeia o stricata...daca inghite sau scuipa si alte cele.Salut si la mai bine.
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Sex anal?!

scris pe 8 apr 2005 14:18 de trinchi

Mai voi astia care le prea stiti pe toate, ca aveti experienta in toate cele, dati-va cu experienta aici, si spuneti-mi si mie ce considerati (daca practicati)despre sexul anal (ma repet-cel practicat=desi nu strica ceva "cultura gen."). Intreb asta deoarece am vazut prin diferite raspunsuri ca va "coditi" si certati cum si cand sa considerati femeia o stricata...daca inghite sau scuipa si alte cele.Salut si la mai bine.

Poti fi mai explicit? numai un pic te rog frumos!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 apr 2005 17:22 de Nekunoskuta

Dupa cum vezi o femeie e iubita mai mult daca e virgina, cele care fac sex anal cred ca-s tare urat vazute de astfel de indivizi.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 8 apr 2005 17:47 de SORIN28

De fapt care e intrebarea ?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Ce la Cluj

Guest

Re: Re: Sex anal?!

scris pe 8 apr 2005 21:20 de Ce la Cluj

De fapt care e intrebarea ?!
Mai SORIN@* nu stiu ce ti-e asa de greu capul azi(si ma refer la dibla). Nu te mai ascunde dupa deget atat ca nu e greu de inteles.Sau sa te cred un "sfant" ...yeah, you wish:/...E simplu :ce parere ai despre sex anal si cum consideri tu gagicile alea care te lasa sa le-o faci , ca la tine nu ma astept sa ceri la vreo gagica sa-ti bage vibratorul ei in dorsala....desi cine stie. Kapishi.Ce e asa de greu????
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 8 apr 2005 21:28 de De la Cluj

Dupa cum vezi o femeie e iubita mai mult daca e virgina, cele care fac sex anal cred ca-s tare urat vazute de astfel de indivizi.
Ma bucur ca ai curaj mai mult decat SORIN28 asta, dar ma gandeam daca ai prcticat vreodata, sau de teama ca sa nu fi considerata, cum ai spus altfel decat trebuie...ai renuntat la experiment...nu intreb de alta dar chiar aici pe site este ceva legat de tipul asta de sex, si ca ar putea aduce ceva orgasme femeii in general(NO COMMENT) caci (printr-o explicatie stiintifica) se explica oarecum.. si ma interesa daca s-a ajuns cu sexul pana la varianta asta de "a combate monotonia". No problem daca nu raspunsi. Numai bine.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 8 apr 2005 23:01 de Nekunoskuta

Ma bucur ca ai curaj mai mult decat SORIN28 asta, dar ma gandeam daca ai prcticat vreodata, sau de teama ca sa nu fi considerata, cum ai spus altfel decat trebuie...ai renuntat la experiment...nu intreb de alta dar chiar aici pe site este ceva legat de tipul asta de sex, si ca ar putea aduce ceva orgasme femeii in general(NO COMMENT) caci (printr-o explicatie stiintifica) se explica oarecum.. si ma interesa daca s-a ajuns cu sexul pana la varianta asta de "a combate monotonia". No problem daca nu raspunsi. Numai bine.

Nu am practicat si nici nu ma atrage. Nu-mi pasa ca asi putea fi catalogata intr-un anumit fel pentru ca daca asi face-o vreodata asi face-o intr-o relatie in care exista iubire si incredere reciproca.
Stiu si eu explicatiile stiintifice dar sincer nu le inteleg.
Motonia sexuala intr-o relatie de cuplu se poate combate si prin alte metode decat asta.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 apr 2005 07:33 de SORIN28

Mai SORIN@* nu stiu ce ti-e asa de greu capul azi(si ma refer la dibla). Nu te mai ascunde dupa deget atat ca nu e greu de inteles.Sau sa te cred un "sfant" ...yeah, you wish:/...E simplu :ce parere ai despre sex anal si cum consideri tu gagicile alea care te lasa sa le-o faci , ca la tine nu ma astept sa ceri la vreo gagica sa-ti bage vibratorul ei in dorsala....desi cine stie. Kapishi.Ce e asa de greu????

1.Sunt SORIN28 si nu SORIN@*,data viitoare nu mai uita sa iei degetul de pe Shift
2.Aha,deci cu tine am baut eu aseara berile alea de mi-e capul greu sau dibla sau cabina sau cum ii spui tu
3.Daca ma ascund dupa deget,crezi tu ca nu ma mai vezi ?!
4."Sfantul" - frumos film,cu Roger Moore
5.Deci asta era intrebarea :"Ce parere ai despre sex anal si cum consideri tu gagicile alea care te lasa sa le-o faci?".ok .Sexul anal este ceva normal atat timp cat vor ambii parteneri iar gagicile alea care ma lasa sa le-o fac pur si simplu le consider niste fetefemei normale.
De unde stii tu la ce sa te astepti de la mine ?!Era sa uit,dorsale inca nu mi-au crescut,daca te referi la ce cred eu ala se numeste rect

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 9 apr 2005 13:17 de SORIN28

SI ?!

Radio Greu de difuzat

sus

De la Cluj

Guest

scris pe 9 apr 2005 23:54 de De la Cluj

1.Sunt SORIN28 si nu SORIN@*,data viitoare nu mai uita sa iei degetul de pe Shift
2.Aha,deci cu tine am baut eu aseara berile alea de mi-e capul greu sau dibla sau cabina sau cum ii spui tu
3.Daca ma ascund dupa deget,crezi tu ca nu ma mai vezi ?!
4."Sfantul" - frumos film,cu Roger Moore
5.Deci asta era intrebarea :"Ce parere ai despre sex anal si cum consideri tu gagicile alea care te lasa sa le-o faci?".ok .Sexul anal este ceva normal atat timp cat vor ambii parteneri iar gagicile alea care ma lasa sa le-o fac pur si simplu le consider niste fetefemei normale.
De unde stii tu la ce sa te astepti de la mine ?!Era sa uit,dorsale inca nu mi-au crescut,daca te referi la ce cred eu ala se numeste rect

No vezi ca n-a fost char asa de greu de intes, dar imi vine sa cred ca ti-a placut sa-ti mai "zburlesc" frizura de la distanta, ca doar era o intrbare tare simpla.
Vezi..?
Oricum am inteles ce ai vrut sa spui,si acum e ok, mai lasa si pe altii la vorbitor .
Am observat la tine SORIN28(sper ca acum esti suficient de multumit ca nu ti-am mai pocit nick-ul )
subiectul nu l-am lansat asa cu una cu doua sau doar de a avea ceva de scris, ci deoarece e un subiect tabu, oarecum, si am vrut sa vad cate persoane il practica de fapt si pana la urma (de ce sa ma ascund dupoa deget) e cumva pe placul fetelor sau e ca si sexul oral...o misiune pentru a satisface pertenerul si DOAR ATAT.
Cu speranta ca nu te-a naucit de data asta cu atatea informatii, iti multumesc totusi de raspuns si ...scuze inca odata de "poceala"
sus

Alida

Senior member
67 mesaje

scris pe 10 apr 2005 23:11 de Alida

am vrut sa vad cate persoane il practica de fapt si pana la urma (de ce sa ma ascund dupoa deget) e cumva pe placul fetelor sau e ca si sexul oral...o misiune pentru a satisface pertenerul si DOAR ATAT.

Nu am fost atenta la cine a afirmat ca sexul oral oferit barbatilor de catre femei e ,,o misiune''dar mie nu mi se pare asa si oricum, daca ar fi sa-l consider o misiune nu l-as face. Mi se pare absurd ca in pat sa faci ceva ce nu-ti place doar ca asa trebuie sau asa ti se cere.
Fetelor, daca-l considerati o corvoada nu-l practicati, nu va obliga nimeni.
In legatura cu sexul anal.. am discutat o data cu un amic gay care mi-a spus ca e indicat sa-ti faci clisma inainte, pentru a fi curat si chestia asta m-a speriat asa ca nu-l practic, iar fara clisma mi se pare... mizerabil
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 11 apr 2005 15:02 de SORIN28

No vezi ca n-a fost char asa de greu de intes, dar imi vine sa cred ca ti-a placut sa-ti mai "zburlesc" frizura de la distanta, ca doar era o intrbare tare simpla.
Vezi..?
Oricum am inteles ce ai vrut sa spui,si acum e ok, mai lasa si pe altii la vorbitor .
Am observat la tine SORIN28(sper ca acum esti suficient de multumit ca nu ti-am mai pocit nick-ul )
subiectul nu l-am lansat asa cu una cu doua sau doar de a avea ceva de scris, ci deoarece e un subiect tabu, oarecum, si am vrut sa vad cate persoane il practica de fapt si pana la urma (de ce sa ma ascund dupoa deget) e cumva pe placul fetelor sau e ca si sexul oral...o misiune pentru a satisface pertenerul si DOAR ATAT.
Cu speranta ca nu te-a naucit de data asta cu atatea informatii, iti multumesc totusi de raspuns si ...scuze inca odata de "poceala"

Iar nu-i bine,fara sa iti atrag atentia asupra greselilor de ortografie(s-ar putea sa fie tastatura sau graba) daca tu crezi ca sexul este o misiune te inseli amarnic.Frizura nu mi-ai zburlit-o tu,ci prietena mea (ma saruta pe gat cand ti-am citit mesajul).Si nu mi-ai dat nici o informatie care sa ma nauceasca.Sexul este subiect tabu doar pentru pensionari si foarte putini tineri.Si o urare : SA AI PARTE DE "MISIUNI" NUMAI IN ANTARCTICA,eu nu vreau misiuni,ma multumesc sa fac dragoste sau sex cu una si aceeasi persoana

Radio Greu de difuzat

sus

miseropia

Guest

scris pe 11 apr 2005 18:52 de miseropia

Dar tu ai raspuns la intrebare?Nu prea cred, asa ca fa bine pune mana pe tastatura si apasati degetele pe un raspuns ca sa intelegem si noi daca ai facut sex anal.Din alte puncte de vedere sexul anal poate fii chiar placut daca ambii parteneri sunt de acord si daca considera ca le provoaca placeri.Daca am facut sex anal?Da am facut si este destul de interesant, mai ales ca a provocat placere si la pretena.Asa ca sper ca te-a multumit raspunsul.In rest toate cele bune si la mai mare.
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 12 apr 2005 08:19 de De la Cluj

Iar nu-i bine,fara sa iti atrag atentia asupra greselilor de ortografie(s-ar putea sa fie tastatura sau graba) daca tu crezi ca sexul este o misiune te inseli amarnic.

Pai vorbeai cumva de greselile mele de ortiografie? SORIN28 tre sa recunoisti ca se mai intampla si la case mai mari, cum de exemplu esti tu. Ce te crezi "Domnul taste fara de greseala?" Nu trebuie sa scotocesc printre sutele de messaje postate de tine ca sa-ti arat "domnul stie tot" si Mr. Perfect (yeahh ..sure):/ ca si tu ai cu carul la greseli de ortografie...Asta nu inseamna alceva(faptul ca te legi de ortografii de pe un forum) decat faptul ca ocolesti subiectu.Trebuia sa zici CLAR: DA , domnule nu stiu , si nu ma intereseaza subiectul , da mai departe.PUNCT.ce e asa de greu????
Frizura nu mi-ai zburlit-o tu,ci prietena mea (ma saruta pe gat cand ti-am citit mesajul).Si nu mi-ai dat nici o informatie care sa ma nauceasca
Pai nici nu ma indoiesc de acest fapt...frumos sentiment..intr-adevar.Dar nu m-am referit la asta ci la "ocolisurile" pe care le-ai tot facut la acest subiect si care (atunci cand ai tot pus intrebari care de care mai stupide) m-a facut sa cred ca esti un tanc din acela care isi da cu firma in cap, sau ca doar ai facut pe prostul , ceea ce iti pateaza si mai mult "firma" (fara @*). Uite la miseropia ...ce clar scurt si concis , la subiect a raspuns.Daca vrei am sa-l rog sa-ti dea lectii de maturitate.
Sexul este subiect tabu doar pentru pensionari si foarte putini tineri.Si o urare : SA AI PARTE DE "MISIUNI" NUMAI IN ANTARCTICA,eu nu vreau misiuni,ma multumesc sa fac dragoste sau sex cu una si aceeasi persoana
Pai de misiuni in Antartica sa stii ca nu prea am chef, (nu sunt genul), dar ma refeream totusi la acea "misiune" mai mult sau mai putin benevola (daca este vreuna) pe care trebuie uneori sa o duca o femeie /fata a carui poartener nu "joaca" corect in dormitor si care trebuie satisfacut mai mult decat pe ea(fata). In ce priveste sexul ca tabu, am sa te corectez (iar, din nou sau cum vrei tu sa-i spui) caci NU M-AM REFERIT DOAR LA SEX,ci la cel anal, daca l-ati practicat. Si ce parere au avut partenerele, de aceasta.DA E un SUBIECT TABU, si nu doar pentru pensionari, ci vad ca si pentru cei tineri. Ma refeream la el ca si la inghititul spermei sau la sexul oral (despre care lumea, iarasi, are ceva retineri)-desi pentru tine vad ca nimic nu este tabu, nici ceva rusinos, dar totusi eviti raspunsurile directe, concrete si la subiect. Data viitoare poti sa nici nu te mai "obosesti" sa tastezi ceva, ca oricum nu are valoare un raspuns dat in dodii si nici unul care, practic nu raspunde la nimic. Iti urez totusi numai bine si...sa fi iubit(in continuare).PUNCT
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 12 apr 2005 08:22 de De la Cluj

Dar tu ai raspuns la intrebare?Nu prea cred, asa ca fa bine pune mana pe tastatura si apasati degetele pe un raspuns ca sa intelegem si noi daca ai facut sex anal.Din alte puncte de vedere sexul anal poate fii chiar placut daca ambii parteneri sunt de acord si daca considera ca le provoaca placeri.Daca am facut sex anal?Da am facut si este destul de interesant, mai ales ca a provocat placere si la pretena.Asa ca sper ca te-a multumit raspunsul.In rest toate cele bune si la mai mare.
Bravo miseropia, imi placi prin ceea ce spui si cum le spui-un raspuns sincer(cel putin asa cred), scurt si la subiect.Merci de urari (la fel si tie) si numai bine.
sus

haniball13

Guest

scris pe 13 apr 2005 04:52 de haniball13

sexul anal este ok atat timp cat ambii parteneri ,sau toti cei prezenti la acel act secual,cati ori fi ei,sunt de acord fie ca le face placere fie ca se compromit din mai multe motive sau nu.dar va intreb eu faceti clisma de fiecare data cand o faceti anal?oare igiena voastra este de nereprosat ?asta doar asa ca sa putem sta de vb.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 16 apr 2005 11:18 de SORIN28

totusi eviti raspunsurile directe, concrete si la subiect. Data viitoare poti sa nici nu te mai "obosesti" sa tastezi ceva, ca oricum nu are valoare un raspuns dat in dodii si nici unul care, practic nu raspunde la nimic. Iti urez totusi numai bine si...sa fi iubit(in continuare).PUNCT

Uite ca venit si data viitoare.Pentru tine am sa fac un efort,il meriti,si am sa tastez. Cred ca ti-am raspuns mai sus.Doar nu ai vrea acum sa stii daca am facut-o sau nu ?!.Lucrurile astea raman intre mine si "ea".Nu e frumos sa spui cu cine,ce,cand si cum ai facut.Daca asteptai sa-ti spun ca am facut-o sau nu, te inseli.

Radio Greu de difuzat

sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 16 apr 2005 14:21 de nemesis

totusi eviti raspunsurile directe, concrete si la subiect. Data viitoare poti sa nici nu te mai "obosesti" sa tastezi ceva, ca oricum nu are valoare un raspuns dat in dodii si nici unul care, practic nu raspunde la nimic. Iti urez totusi numai bine si...sa fi iubit(in continuare).PUNCT

Uite ca venit si data viitoare.Pentru tine am sa fac un efort,il meriti,si am sa tastez. Cred ca ti-am raspuns mai sus.Doar nu ai vrea acum sa stii daca am facut-o sau nu ?!.Lucrurile astea raman intre mine si "ea".Nu e frumos sa spui cu cine,ce,cand si cum ai facut.Daca asteptai sa-ti spun ca am facut-o sau nu, te inseli.

21 de greseli gramaticale! Wow! Is this a new record?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 16 apr 2005 14:30 de SORIN28

Numarate sau banuiesti ?!

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 16 apr 2005 14:32 de Nekunoskuta

Poate in olandeza ca in romaneste ma indoiesc...

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 17 apr 2005 00:14 de ExoticDream

Poate in olandeza ca in romaneste ma indoiesc...

Hai sa le numaram (in limba romana), sa vedem cate ies, tot n-avem ce face, elevul nostru este invoit astazi, e la chef!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 17 apr 2005 00:17 de Nekunoskuta

Hai sa le numaram (in limba romana), sa vedem cate ies, tot n-avem ce face, elevul nostru este invoit astazi, e la chef!

Hai sa le numaram. Dar greselile de gramatica, nu de ortografie, punctuatie, lexic sau altele, k??? Deci...care ar fi alea??

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 17 apr 2005 00:33 de ExoticDream

1."totusi" - propozitia/fraza se incepe cu litera mare (chiar si pe un forum despre sex)

2. "poti sa nici nu te mai obosesti" - exprimare contorsionata

3."sa tastezi ceva, ca" - corect este "pentru ca"

4."sa tastezi ceva, ca oricum nu are valoare" - nu se pune virgula inainte de subordonata cauzala introdusa prin "pentru ca", "deoarece", "fiindca"

5. "si nici unul care, practic nu raspunde" - cuvantul "practic" trebuie pus intre virgule

6. "sa fi iubit" - lipseste un "i", se scrie "sa fii", varianta "sa fi" se foloseste in constructii de genul "sa fi mers undeva", "sa fi dormit"

7. Conventiile in scrierea la calculator impun spatiu dupa semnele de punctuatie, nu inainte de ele.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 apr 2005 00:43 de ExoticDream

8. "oricum nu are valoare un raspuns dat in dodii si nici unul care, practic nu raspunde la nimic" - dezacord intre subiect (la plural) si predicat (la singular)

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 17 apr 2005 00:48 de Nekunoskuta

1."totusi" - propozitia/fraza se incepe cu litera mare (chiar si pe un forum despre sex)
2. "poti sa nici nu te mai obosesti" - exprimare contorsionata
3."sa tastezi ceva, ca" - corect este "pentru ca"
4."sa tastezi ceva, ca oricum nu are valoare" - nu se pune virgula inainte de subordonata cauzala introdusa prin "pentru ca", "deoarece", "fiindca"
5. "si nici unul care, practic nu raspunde" - cuvantul "practic" trebuie pus intre virgule
6. "sa fi iubit" - lipseste un "i", se scrie "sa fii", varianta "sa fi" se foloseste in constructii de genul "sa fi mers undeva", "sa fi dormit"
7. Conventiile in scrierea la calculator impun spatiu dupa semnele de punctuatie, nu inainte de ele.

1. Greselile gasite nu sunt de ordin gramatical (6 din ele) iar una e produsa de graba in tastare.
2. Greselile gasite nu sunt 21.
3. Greselile au fost gasite intr-un pasaj care e de fapt citat din "De la Cluj" (cateva posturi mai sus) dar referirea s-a facut la postul altui user.
4. Conventiile respective daca nu se respecta se iarta din cauza grabei, a timpului limitat, a oboselii si altele (si oricum nerespectarea acestor conventii nu reprezinta greseli gramaticale).

Deci...sa ne abtinem sa strigam "21 greseli gramaticale" cand de fapt nici nu sunt gramaticale, nici nu sunt 21, nici nu se refera la postul userului citat.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 17 apr 2005 01:02 de ExoticDream

1. Greselile gasite nu sunt de ordin gramatical (6 din ele) iar una e produsa de graba in tastare.
2. Greselile gasite nu sunt 21.
3. Greselile au fost gasite intr-un pasaj care e de fapt citat din "De la Cluj" (cateva posturi mai sus) dar referirea s-a facut la postul altui user.
4. Conventiile respective daca nu se respecta se iarta din cauza grabei, a timpului limitat, a oboselii si altele (si oricum nerespectarea acestor conventii nu reprezinta greseli gramaticale).

Deci...sa ne abtinem sa strigam "21 greseli gramaticale" cand de fapt nici nu sunt gramaticale, nici nu sunt 21, nici nu se refera la postul userului citat.

Eu incercam doar sa-mi testez cunostintele gramaticale, sa vad daca depistez cele n greseli din acel post (nu conteaza cui apartine), nu criticam pe nimeni. Este insa adevarat ca astazi multi semeni de-ai nostri nu dau doi bani pe felul in care se exprima, chiar daca au in spate ani grei de studii, sufera de o lene infioratoare cand vine vorba sa reciteasca un rand inainte de a-l trimite. Suntem obositi, ne grabim, tastatura e proasta, dar anumite lucruri ar trebui sa ne fi intrat in sange inca de pe bancile scolii si unul dintre ele ar fi sa fim atenti cum scriem/vorbim. Cunosc oameni care au absolvit doua facultati si fac greseli de exprimare enorme, studiile (in special cele tehnice) nu te tin langa cartea de gramatica, dar daca stii ca ai unele lipsuri si daca te-a dus capul sa faci o scoala, de ce sa nu pui mana pe cartea de gramatica sa incerci sa-ti repari eventualele carente? Nu ia mult timp si te simti mai bine sa stii ca ceea ce scrii/spui este corect, mie mi se pare un mod de a te respecta pe tine insuti.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal?!

scris pe 17 apr 2005 01:52 de valentine

Aoleuuuuu nici pe net nu scap de gramatica limbii romane
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online