Femeile din ziua de azi...

Pagina 1 din 2
1   2   »

valentine

Expert member
6465 mesaje

Femeile din ziua de azi...

scris pe 9 apr 2005 01:28 de valentine

Ale draq femei ca nu mai stii cum sa o dai in ziua de azi, le zboara mintea numai la masinute si dolari (sau euro). Cand vreodata, personal cred ca niciodata, o sa intalnesc si eu o fata cu sufletul cu adevarat curat....pe femeile din ziua de azi nu poti sa le schimbi, defapt nimeni nu poate...nici macar cu bani in buzunar nu poti sa le ai pe toate odata....

(si la faza cu "toate odata" nu ma refer la toate femeile, ma refer ca gasesti alta care vrea altceva in afara de bani, dar tot are un interes...)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Femeile din ziua de azi...

scris pe 9 apr 2005 02:12 de valentine

Am avut multe femei numai una si una, dar nici una nu mi-a luat inima....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 9 apr 2005 04:29 de valentine

Ale draq femei ca nu mai stii cum sa o dai in ziua de azi, le zboara mintea numai la masinute si dolari (sau euro). Cand vreodata, personal cred ca niciodata, o sa intalnesc si eu o fata cu sufletul cu adevarat curat....pe femeile din ziua de azi nu poti sa le schimbi, defapt nimeni nu poate...nici macar cu bani in buzunar nu poti sa le ai pe toate odata....

(si la faza cu "toate odata" nu ma refer la toate femeile, ma refer ca gasesti alta care vrea altceva in afara de bani, dar tot are un interes...)

Norocul meu ca eu am fost mai ferit de soarta si inca nu am avut ghinionul(nu inca) sa iubesc....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Femeile din ziua de azi...

scris pe 9 apr 2005 04:32 de valentine

Am avut multe femei numai una si una, dar nici una nu mi-a luat inima....

Te-as iubi....
Macar o clipa
Te-as iubi....
Dar imi este frica

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 9 apr 2005 13:03 de Nekunoskuta

Norocul meu ca eu am fost mai ferit de soarta si inca nu am avut ghinionul(nu inca) sa iubesc....

Iti doresc un asemenea ghinoin!!!

Nimic...
sus

SORIN28

Guest

Re: Re: Re: Femeile din ziua de azi...

scris pe 9 apr 2005 13:15 de SORIN28

Iti doresc un asemenea ghinoin!!!

E extrem de bun un ghinion ca asta.Sa suferi,sa razi,sa plangi,sa oftezi
sus

taune120

Junior member
29 mesaje

scris pe 9 apr 2005 13:22 de taune120

Sunt ma si fete cumintzi si care nu vor numai bani , dar sunt rare si urate.
cel putin eu asa am intalnit.
Frumoase si sa nu aspire la milioane nu sunt (sa fim seriosi acum , daca erai femeie , luai unu mort de foame care sa-ti gaseasca un loc de munka , ori unu cu vilutza si banishori in banca ??? )
Asta e frate , cauta si tu o urata si grasa plina de bani si ve-ti fi chit.
Succes la vanatoarea de balene !!!

(Y)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 9 apr 2005 13:26 de SORIN28

Frumoase si sa nu aspire la milioane nu sunt (sa fim seriosi acum , daca erai femeie , luai unu mort de foame care sa-ti gaseasca un loc de munka , ori unu cu vilutza si banishori in banca ??? )

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 9 apr 2005 13:59 de sabba

Inseamna doar ca ai o atractie pentru acest gen de femei, nu ca exista numai din astea!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Alida

Senior member
67 mesaje

scris pe 9 apr 2005 14:47 de Alida

Te-as iubi....
Macar o clipa
Te-as iubi....
Dar imi este frica

Ce versuri de clasa a III-a... credeam ca, copii sub 10 ani nu au ce cauta aici
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de azi...

scris pe 9 apr 2005 15:42 de SORIN28

Daca ma uit la varstele voastre,daca sunt reale,am impresia ca este putin mai mare.Deci daca el are sub 10 ani si nu are voie pe aici,tu esti mai mica ;deci ce spuneai ca,cauti pe aici ?!s-au te-ai ratacit ?!

Radio Greu de difuzat

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 apr 2005 23:25 de ExoticDream

Cateodata este un noroc sa nu iubesti.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 apr 2005 23:32 de ExoticDream

Sunt ma si fete cumintzi si care nu vor numai bani , dar sunt rare si urate. Frumoase si sa nu aspire la milioane nu sunt.

Te inseli amarnic! Te-ai gandit ca poate nu banii si vilisoarele sunt ceea ce iti lipseste cand e vorba sa intalnesti o fata buna?

(sa fim seriosi acum , daca erai femeie , luai unu mort de foame care sa-ti gaseasca un loc de munka , ori unu cu vilutza si banishori in banca ??? )

Eu l-as fi luat pe cel sarac daca era inteligent, sincer, romantic etc.!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 10 apr 2005 00:02 de De la Cluj

Da sa stii ca la "unele" a dreptate.Sunt aspiratoare de bani, si parca ard bani si mananca card-uri cu tot ce contin in cont. dar spre surprinderea ta sa stii ca mai sunt si fet cu suflet curat si care au prieteni cu stare financiara moderata.Desi nu am momentan prietena parerea mea e ca nu trebuie sa le cauti prin baruri sau cluburi "high life". Mergi si tu in d'astea mai modeste si vezi peste ce dai, ca doar nu stii de unde sare iepurasul (si nu ma refer la ala din PLAYBOY ) Mult succes.
sus

De la Cluj

Guest

scris pe 10 apr 2005 00:06 de De la Cluj

Sa stii ca nu numai acelea "rare si urate" sunt cuminti ca am intalnit si FOTOMOIDELE care s-au legat permanet de tipi xu stare modesta...Asa ca mai cauta. Numai bine .
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 10 apr 2005 00:17 de valentine

Nu stiam ca doar "copiii" mai mari pot sa compuna versuri mai complicate si cei mici doar versuri marunte...iti zic eu si cei mici pot sa compuna versuri complicate si de asemenea cei mari pot compune versuri marunte :/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 10 apr 2005 00:18 de valentine

Decat asa prefer sa stau in banca mea....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 apr 2005 00:19 de ExoticDream

Sa stii ca nu numai acelea "rare si urate" sunt cuminti ca am intalnit si FOTOMOIDELE care s-au legat permanet de tipi xu stare modesta...Asa ca mai cauta. Numai bine .

"Fotomodealele" nu sunt neaparat inteligente! Ai ascultat vreodata una vorbind? Lesini de ras!Ideea este sa gasesti o fata in primul rand desteapta si sufletista, si mai apoi frumoasa!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de azi...

scris pe 10 apr 2005 00:21 de ExoticDream

Nu stiam ca doar "copiii" mai mari pot sa compuna versuri mai complicate si cei mici doar versuri marunte...iti zic eu si cei mici pot sa compuna versuri complicate si de asemenea cei mari pot compune versuri marunte :/

Vrem sa ne demonstrezi cu versuri creatie personala!!!!!!! Acum si aici! Fara copiute ca iei 1 (unu, nu una) !!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de azi...

scris pe 10 apr 2005 00:24 de valentine

Vrem sa ne demonstrezi cu versuri creatie personala!!!!!!! Acum si aici! Fara copiute ca iei 1 (unu, nu una) !!!

Da ai dreptate am uitat sa pun ghilimele: Sorin Copilul de Aur - Te-as iubi.

P.S Sorinel asta are 14 ani
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 apr 2005 00:46 de ExoticDream

SCUZE, totally OFF-TOPIC!!!

Stie careva (din Bucuresti) daca ATB mai canta pe undeva zilele astea??? Aseara au fost in Krystal Club si n-am stiut! (Se pare ca e rau sa nu umbli prin localuri de noapte!)

sus

De la Cluj

Guest

scris pe 10 apr 2005 00:47 de De la Cluj

"Fotomodealele" nu sunt neaparat inteligente! Ai ascultat vreodata una vorbind? Lesini de ras!Ideea este sa gasesti o fata in primul rand desteapta si sufletista, si mai apoi frumoasa!

De ras ? Da sa stii ca ai dreptate, numai am subliniat acolo fatul ca exista si exceptii la acele fotomodele. Cum era de exemplu Nadira din ultimul Big Broth.Sa te imptrastii nu alta...ghiar daca nu era fotomodel inregistrat, dar macar nu era blond si tot gandea ca cele din banc. DAR sa stii ca nu o frumusete" normala" este un indicator ca lucrurile vor merge "ca pe roate " si deci aceea e tipa- tre sa ao am caci ea e ce mai cuminte, ce mai, cea mai...NU, sa stii (iar si din nou) ca acele "calitati" minime necesare (pentru a putea socializa sau macar cat sa faca posibila comuniunea in cuplu fara certuri si scandaluri) se gasesc si la frumoase si la urate.Exista urate si grase care sunt niste acrituri si infumurate de nu le vezi varful nasului.
Si trebuie sa corectez ceva: CAND AM ZIS "Fotomodele" nu m-am referit la "stiksurile" de [pe podium, caci stim ca ele nu vor decat bani(pe care ii au din ce in ce mai multi) ci si celebritate (daca e posibil) -vezi celebrele noastre fotomodele incurcate in lume cu diverse staruri mondiale, si nu cu NECUNOSCUTI.
REZUMAND ( ca sa fie mai pe intelesul tuturor) spun ca acele calitati mult cautate,NU sunt CARACTERISTICE NUMAI, celor urate si grase.Ci (din fericire: )si celor FRUMOASE. Numai bien tuturor :love
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de az

scris pe 10 apr 2005 00:48 de valentine

SCUZE, totally OFF-TOPIC!!!

Stie careva (din Bucuresti) daca ATB mai canta pe undeva zilele astea??? Aseara au fost in Krystal Club si n-am stiut! (Se pare ca e rau sa nu umbli prin localuri de noapte!)

Doamna moderatoare!!!!!!!!!! Ce cauta intrebare despre ATB pe un forum de sex?????
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua d

scris pe 10 apr 2005 00:53 de ExoticDream

Doamna moderatoare!!!!!!!!!! Ce cauta intrebare despre ATB pe un forum de sex?????

Domnisoara! (Cand oi fi doamna, s-ar putea ca domnul sot sa nu agreeze plimbarile mele pe un forum despre sex, decat daca..... venim de manuta! )

Stai linistit ca sterg postul ala, am profitat ca era tarziu si nu ne vedea nimeni! O mica nebunie se permite si la case mari, nu? Mi-e teama ca pleaca baietii aia si voiam sa-i ascult!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din zi

scris pe 10 apr 2005 00:57 de valentine

Domnisoara! (Cand oi fi doamna, s-ar putea ca domnul sot sa nu agreeze plimbarile mele pe un forum despre sex, decat daca..... venim de manuta! )

Stai linistit ca sterg postul ala, am profitat ca era tarziu si nu ne vedea nimeni! O mica nebunie se permite si la case mari, nu? Mi-e teama ca pleaca baietii aia si voiam sa-i ascult!

ok...
sus

Alida

Senior member
67 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de azi...

scris pe 10 apr 2005 22:55 de Alida

Daca ma uit la varstele voastre,daca sunt reale,am impresia ca este putin mai mare.Deci daca el are sub 10 ani si nu are voie pe aici,tu esti mai mica ;deci ce spuneai ca,cauti pe aici ?!s-au te-ai ratacit ?!

Nu are voie omul sa glumeasca ca-i tai macaroana...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 10 apr 2005 23:01 de Nekunoskuta

Nu are voie omul sa glumeasca ca-i tai macaroana...

Asa-s unii pe aici...umbla cu cutitul si taie cheful de distractie.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 apr 2005 14:49 de ExoticDream

Nu mai conteaza, i-am pierdut..., au mai fost sambata seara in Park Place Club din Timisoara..... Nu-mi ramane decat sa incerc sa-i "prind" la Dordrecht pe 30 aprilie.... sau la Breda pe 15 mai (asta daca nu-mi surade New York?!?)

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile din ziua de az

scris pe 11 apr 2005 15:28 de SORIN28

Asa-s unii pe aici...umbla cu cutitul si taie cheful de distractie.

Si de unde stii tu ca umblu cu cutitul la mine ?!Si doar am zis sa imi cumpar un briceag

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 11 apr 2005 15:33 de Nekunoskuta

Si de unde stii tu ca umblu cu cutitul la mine ?!Si doar am zis sa imi cumpar un briceag

Doar nu o sa umbli cu ciobul de sticla...ar fi un chin pentru macaroana aia cand o tai!!!

Nimic...
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online