Ce faci daca dupa 4 ani de relatie te atrage altcineva?

Pagina 1 din 1
1

Indecisa

Guest

Ce faci daca dupa 4 ani de relatie te atrage altcineva?

scris pe 14 apr 2005 23:37 de Indecisa

ce faci daca dupa 4 ani intr-o relatie..ceva nu mai merge...si cunosti o alta persoana de care crezi ca te-ai indragostit si care te iubeste mult de tot? ce faci? incerci sa salvezi relatia de dragul celor 4 ani, a amintirilor, a sentimentelor inca existente sau incerci sa o iei de la capat cu o noua persoana?

Editat de ExoticDream pe 8 iul 2011 01:02
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: ce faci daca...?

scris pe 14 apr 2005 23:44 de inuendo

in primul rand da mai multe detalii...varsta...locuri..etc... daca vrei un raspuns pertinent oricum...si oricum sfatul meu e sa alegi repede repede..findca altfel din 2 iepuri...dar cred ca stii povestea

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

indecisa

Guest

Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 14 apr 2005 23:51 de indecisa

pai toti trei avem 20 de ani...cel pe care l-am cunoscut de curand accepta pentru moment relatia mea de mai demult...dar eu nu pot fi pe 2 fronturi...si totusi pe cine sa aleg?
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 15 apr 2005 00:03 de inuendo

[multe date...
umm..daca vrei sa vorbim mai clar da-mi pm cu id tau de msger...yahoo..si vorbim...

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

finutul 16

Guest

scris pe 15 apr 2005 00:06 de finutul 16

pai toti trei avem 20 de ani...cel pe care l-am cunoscut de curand accepta pentru moment relatia mea de mai demult...dar eu nu pot fi pe 2 fronturi...si totusi pe cine sa aleg?
asculta-ti inima si ghideaza-te de acum incolo dupa expresia: cine te face sa plangi nu merita lacrimile tale cine nu te face sa plangi acela le merita. te salut cu respect.
sus

haniball13

Guest

scris pe 15 apr 2005 00:19 de haniball13

eu cred ca cel mai bine este sa renunti la amandoi un timp si sa-i testezi sa vezi care te iubeste mai mult si pt care simti tu mai mult.dar cred ca pe cel care te iubeste trebuie sa-l alegi.cel de al 2-lea poate sa fi ceva de moment cine stie.testeaza-i
sus

alexxy

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 15 apr 2005 00:23 de alexxy

tot eu..indecisa...i-am testat pe amandoi...si au trecut cu brio..deci ce fac acum? chiar ma iubesc amandoi...doar ca unu de 4 ani si celalat de 4 luni...dar ei sunt total diferiti...ce are unu nu are celalat si invers...asta imi place si din motivul asta ii iubesc pe amandoi...
sus

Alida

Senior member
67 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 15 apr 2005 00:41 de Alida

tot eu..indecisa...i-am testat pe amandoi...si au trecut cu brio..deci ce fac acum? chiar ma iubesc amandoi...doar ca unu de 4 ani si celalat de 4 luni...dar ei sunt total diferiti...ce are unu nu are celalat si invers...asta imi place si din motivul asta ii iubesc pe amandoi...

Am citit undeva ca nu ai cum sa iubesti doua persoana de-o data, ci doar ti se pare pentru ca nu te cunosti destul de bine si esti nesigura pe tine.
Daca te-ai ingragostit de cineva, tu avand o relatie de 4 ani inseamna ca nu-l iubesti pe cel vechi, te-ai obisnuit doar cu el si ti se pare ca-l iubesti prin prisma obisnuintei. Si eu am patit exact ca tine si pana la urma m-am despartit de cel vechi si am facut bine.
Gandeste-te bine.Oricum nu e moral ce faci, sa-i inseli pe amandoi, sa le inseli increderea, daca-i iubesti nu merita asta.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 apr 2005 12:35 de ExoticDream

ce faci daca dupa 4 ani intr-o relatie..ceva nu mai merge...si cunosti o alta persoana de care crezi ca te-ai indragostit si care te iubeste mult de tot? ce faci? incerci sa salvezi relatia de dragul celor 4 ani, a amintirilor, a sentimentelor inca existente sau incerci sa o iei de la capat cu o noua persoana?

Vorbiti iar si iar despre sentimentele celor doi pretendenti la inima ta, despre testari ale acestora (saracii cobai, daca ar sti!), in schimb in relatia ta veche "ceva nu mai merge", tu "crezi" ca te-ai indragostit de cel nou si iti pui problema alegerii fara sa analizezi de fapt ceea ce este mai important: ce anume nu merge in relatia cea veche, ce mai simti tu fata de iubitul nr.1, ce anume cauti tu in persoana de langa tine (asta ca sa-ti poti da seama care dintre ei se apropie mai mult de acel "model" ). Analizeaza daca in relatia veche mai exista sentimente (de ambele parti), daca ceea ce simti pentru nr.2 este mai mult decat o atractie oarecare. Mi se pare un gest egoist sa faci alegerea punand in balanta sentimentele lor (testate!) pentru tine! Este ca si cum te-ai gandi "daca raman cu nr.X, am sanse mai mari sa fiu fericita pentru ca ma iubeste mai mult si o sa fie cum vreau eu". Lasa-te ghidata de ceea ce simti, dar nu arunca nici ratiunea prea departe.....! Nu amana prea mult alegerea, cineva oricum va suferi.....

Suntem oameni si ne caracterizeaza dorinta de schimbare..... in general asta este un lucru bun, duce la progres, dar in cazul relatiilor..... implica tristete.... Realitatea este probabil ca relatia ta de ani si ani sufera de monotonie, a aparut o tentatie noua si ai reactionat......

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

omul

Guest

scris pe 15 apr 2005 12:46 de omul

Atunci cand stai cu cineva ani de zile, dragostea poate sa cada, uneori, pe locul doi, lasand astfel loc respectului si datoriei morale... In dragoste nu ai etaloane, iar focul de la inceput nu este vesnic, se stinge (inevitabil) dupa cateva saptamani sau luni... Paradisul de poate transforma in Infern sau in Purgatoriu.
Sa o iei de la capat? Sa incerci totul cu vechea parsoana?
Iti urmezi inima, faci ceea ce te face fericita in acel moment! Dragostea te va ghida - inainte sau inapoi - iar vointa iti va da curaj... Este simplu!
sus

marius

Guest

scris pe 17 apr 2005 14:10 de marius

sus

marius

Guest

Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 17 apr 2005 14:16 de marius

gasaim alta!!!!!!!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 17 apr 2005 14:28 de SORIN28

Eu cred ca il iubesti pe cel cu care esti de 4 ani iar la cel cu care esti de 4 luni iubesti doar acele parti care le-ai vrea la primul.Parerea mea

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 18 apr 2005 17:20 de MachoMan

Eu cred ca il iubesti pe cel cu care esti de 4 ani iar la cel cu care esti de 4 luni iubesti doar acele parti care le-ai vrea la primul.Parerea mea

Eu zic sa faca rost de-un chirurg cool si sa-si compuna iubitelul ideal din "partile" bune cu vechime plus cele interesante din cel nou, cu siguranta ar iesi un iubitel reloaded marfa! Ca veni vorba....., partea de baza (stie ea....) s-o afla la versiunea 1.0 sau la 1.1?
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 18 apr 2005 17:25 de MachoMan

M-am mai gandit, cred ca mai bine ramane la versiunea 1.0, nu de alta dar a fost testata in actiune si are si rezistenta la uzura (ma rog, a avut), dar as avea totusi o intrebare: varianta 1.1. a fost testata deja in actiune?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 18 apr 2005 18:27 de SORIN28

M-am mai gandit, cred ca mai bine ramane la versiunea 1.0, nu de alta dar a fost testata in actiune si are si rezistenta la uzura (ma rog, a avut), dar as avea totusi o intrebare: varianta 1.1. a fost testata deja in actiune?

pai si de ce ma intrebi pe mine ?!Cat despre chirurg,cred ca vrea barbatul perfect asa cum si noi vrem femeia perfecta si nu cred ca o sa apara vreunul din eiParerea mea

Radio Greu de difuzat

sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca...?

scris pe 18 apr 2005 18:47 de MachoMan

pai si de ce ma intrebi pe mine ?!Cat despre chirurg,cred ca vrea barbatul perfect asa cum si noi vrem femeia perfecta si nu cred ca o sa apara vreunul din eiParerea mea

De aparut sigur n-o sa apara, tu ai mai vazut felii (fie ele si umane) mergand? Poate i-ar fi buni niste frati siamezi, cu conditia sa fie cumva diferiti, desi.....nu stiu daca se poate! Tu vrei femeia ideala? Eu fac compromisuri (mici), dar nu la anumite capitole!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci daca..

scris pe 18 apr 2005 19:07 de SORIN28

De aparut sigur n-o sa apara, tu ai mai vazut felii (fie ele si umane) mergand? Poate i-ar fi buni niste frati siamezi, cu conditia sa fie cumva diferiti, desi.....nu stiu daca se poate! Tu vrei femeia ideala? Eu fac compromisuri (mici), dar nu la anumite capitole!

Compromisuri facem toti dar macar o potrivire de 99,9% trebuie

Radio Greu de difuzat

sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce faci da

scris pe 18 apr 2005 21:36 de Guest

Decizia e grea.
Am trecut si eu prin asa ceva pe la 20 de ani.
Eram chiar in prag de casatorie cu un tip uimitor de frumos, destept, premiant
... la o facultate de elita...
a! si f. bogat, dar cam pesimist si nemultumit.
Si nu stiu cum de m-am indragostit de unu' urat, fara facultate, sarac, dar care citea f mult, facea f mult sport (era karateka) si era f optimist si dinamic.
N-am regretat niciodata alegerea: ala urat!
Bafta si sa faci alegerea potrivita!

sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce fac

scris pe 18 apr 2005 21:44 de Guest

Decizia e grea.
Am trecut si eu prin asa ceva pe la 20 de ani.
Eram chiar in prag de casatorie cu un tip uimitor de frumos, destept, premiant
... la o facultate de elita...
a! si f. bogat, dar cam pesimist si nemultumit.
Si nu stiu cum de m-am indragostit de unu' urat, fara facultate, sarac, dar care citea f mult, facea f mult sport (era karateka) si era f optimist si dinamic.
N-am regretat niciodata alegerea: ala urat!
Bafta si sa faci alegerea potrivita!

A! Gandeste-te ce-ti doresti in primul rand de la partener.
S-ar putea sa crezi ca ceea ce ai in vechea relatie e deja al tau, dar cand partenerul pleaca, acel lucru (fie ca e inteligenta, simtul umorului, atractie sexuala, nuanta de iubire,etc.) DISPARE.
Bafta!
sus

copilasul

Junior member
26 mesaje

scris pe 19 apr 2005 08:42 de copilasul

ai nevoie de o masura radicala, care pentru mine din exterior este atat de simpla...
Timp de 4 ani te-ai simtit vreodata regina lumii, ai simtit cum pamantul parca nu e indeajuns de mare pentru dragostea ce i-o porti?
Daca cel putin o data ai simtit asa ceva,ai iubit...si nu trebuie sa renunti la dragostea ta.Pe de alta parte daca simti acelasi lucru si pentru a doua persoana..hmm.Daca cel de-al doilea stie ca este "rezerva" ar putea fi doar o amagire comportamentul lui si te-ar putea induce in eroare...ajungi tot la prima solutie eject.Acum chiar daca o sa ti se pare plictisitor o sa-ti spun ceva legat de chimie:serotonina cunoscut ca hormonul fericirii apare la relatiile noi incepute combinate si cu o eliberare de adrenalina da senzatia: fluturi in stomac.Poate tine aceasta stare pana la 12 luni, insa abia apoi organismul revine la starea lui normala.Si atunci iti dai seama daca intr-adevar iubesti sau a fot pura atractie chimica.Imi pare rau sa te dezamagesc dar numarul 2 este in plus.

Cand simt suflarea ta divina/
pe cer cand soarele-i apus
simturile-mi alina si ma-inneaca in infinit
caci viata oricat de lunga ar fi
nua re nici o valoare fara dragoste...
caci la sfarsit tot ceea ce conteaza
nu e cat, ci cum ai trait
numa' bine
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

48 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online