Ejaculare precoce ,

Pagina 1 din 2
1   2   »

melin

Junior member
19 mesaje

Ejaculare precoce ,

scris pe 18 apr 2005 13:22 de melin

-Relatia cu prietena mea se afla in pericol, am probleme cu ejacularea precoce, dupa care nu mai vrea, dar eu vreau. Cu ea mi-am inceput viata sexuala, e tarziu poate, avand in vedere ca am 22 de ani, iar ea 21, dar ea a mai avut relatii inaintea mea, mi-a povestit dar nu conteaza.
. Am avut contacte cu ejaculari si erectii succesive, cu durata lunga de timp(peste 3h), satisfactie la maxim. Am dragoste si zile(nopti)la rand. Iar bucuria mea e at cand ea are orgasm, , si nici la. Dar nr nefast e mai mare decat cel favorabil, desi calitatea celor faste e ridicata. Sa fie din cauza efectelor emotionale(excitare puternica), de natura psihica(ma refer la ratari, reflexe...), ori ce naiba. O doresc nespus de mult, poate ca uneori am fost si obosit, dar am "functionat" si asa, uneori. Am discutat cu ea.
-Trebuie sa imi i-au revansa si sa ma mentin, intelegeti. Sunt foarte trist, si nefericit din aceasta cauza.
-In rest totul e OK, ma refer la viata de zi cu zi. Dar nu se mai poate continua mult timp in felul acesta.
-Scrieti-mi URGENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Toate cele bune ,
sus

melin

Junior member
19 mesaje

Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 18 apr 2005 14:09 de melin

-Relatia cu prietena mea se afla in pericol, am probleme cu ejacularea precoce, dupa care nu mai vrea, dar eu vreau. Cu ea mi-am inceput viata sexuala, e tarziu poate, avand in vedere ca am 22 de ani, iar ea 21, dar ea a mai avut relatii inaintea mea, mi-a povestit dar nu conteaza.
. Am avut contacte cu ejaculari si erectii succesive, cu durata lunga de timp(peste 3h), satisfactie la maxim. Am dragoste si zile(nopti)la rand. Iar bucuria mea e at cand ea are orgasm, , si nici la. Dar nr nefast e mai mare decat cel favorabil, desi calitatea celor faste e ridicata. Sa fie din cauza efectelor emotionale(excitare puternica), de natura psihica(ma refer la ratari, reflexe...), ori ce naiba. O doresc nespus de mult, poate ca uneori am fost si obosit, dar am "functionat" si asa, uneori. Am discutat cu ea.
-Trebuie sa imi i-au revansa si sa ma mentin, intelegeti. Sunt foarte trist, si nefericit din aceasta cauza.
-In rest totul e OK, ma refer la viata de zi cu zi. Dar nu se mai poate continua mult timp in felul acesta.

-Am o intrebare pt d-l DrSex, daca exista, de ce sta ascuns, ca i-am scris si nu am primit nici un raspuns??????????

Toate cele bune ,
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 18 apr 2005 14:30 de trinchi

Pot sa iti spun numai ca problema ta este de ordin psihic! Acum este posibil sa nu o mai iubesti si doar sa fii obisnuit cu ea, sau dupa ce ti saintamplat o data ti-a fost frica sa nu se mai intample, dupa cum este vorba "de ce iti este frica de aia nu scapi"!

Daca ai incerca sa nu te mai gandesti la mica ta problema si ai incerca sa faci dragoste cu ea cred ca ar fi numai bine!

Succes!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

melin

Junior member
19 mesaje

Re: Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 18 apr 2005 16:09 de melin

Pot sa iti spun numai ca problema ta este de ordin psihic! Acum este posibil sa nu o mai iubesti si doar sa fii obisnuit cu ea, sau dupa ce ti saintamplat o data ti-a fost frica sa nu se mai intample, dupa cum este vorba "de ce iti este frica de aia nu scapi"!

Daca ai incerca sa nu te mai gandesti la mica ta problema si ai incerca sa faci dragoste cu ea cred ca ar fi numai bine!

Succes!

-Iti dau dreptate, asa cred si eu in legatura cu frica, dar de ce spui ca nu as mai iubi-o, ca azi la ora 05.00 am fost dus la sectia de politie pt ca am fost surprins ca am "cules" dintr-o gradina un brat de 42 de lalele. Stii ca risc o amenda pt incalcarea proprietatii private si de "cules fara voie".
-Astept...

Toate cele bune ,
sus

melin

Junior member
19 mesaje

Re: Re: Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 18 apr 2005 16:12 de melin

-NU de alta dar s-a pus problema, si s-a dovedit ....

Toate cele bune ,
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 19 apr 2005 01:15 de inuendo

da de ce furi lalale? de ce nu cumperi?poate de aici e problema? poate problema asta denota o oarecare insecuritate...

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Guest

Guest

scris pe 19 apr 2005 01:41 de Guest

Cred ca simti presiune psihica datorita faptului ca fata si-a exprimat nemultumirea.
Cred ca cea mai buna solutie este sa nu-ti pese de performante (in timp se vor imbunatati).
Fata are pretentii prea mari pentru un incepator.
Bafta!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 19 apr 2005 10:07 de valentine

-Am o intrebare pt d-l DrSex, daca exista, de ce sta ascuns, ca i-am scris si nu am primit nici un raspuns??????????

Momentan e nea sexpert e cu colindu...si isi pregateste sorcova...
sus

melin

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 19 apr 2005 12:15 de melin

da de ce furi lalale? de ce nu cumperi?poate de aici e problema? poate problema asta denota o oarecare insecuritate...[/quote
-nu le-am furat, pt ca casa este parasita, iar in privinta cumparatului gandeste si tu ce de bani pt un brat de lalele, iar conditia de student nu prea imi permite, si oricum in seara aceea ii luasem 10 ciocolati, ce cre
zi ca-s bancher.
-si ca sa ii ofer un buchet mi se pare depasit
sus

melin

Guest

scris pe 19 apr 2005 12:34 de melin

Cred ca simti presiune psihica datorita faptului ca fata si-a exprimat nemultumirea.
Cred ca cea mai buna solutie este sa nu-ti pese de performante (in timp se vor imbunatati).
Fata are pretentii prea mari pentru un incepator.
Bafta!

-Am vorbit cu ea, exista o oarecare presiune si am fost de acord, dar acest lucru nu o "emotioneaza"prea tare. Acum e operioada de pauza , daca se poate spune asa, ...incerc sa fiu relaxat si detasat, dar se pare ca aceasta atitudine ma "dezlipeste" putin de ea.
mai fac exercitii fizice pt fortificare+imi reiau lecturile si am sa vad cum o sa decurga,...
aseara am inceput sa discutam despre motivele pt care fetele dau "verde" baietilor, ...ma mirat superficialitatea, am inteles ca e vorba doar de colectionarea de satisfactie de orice natura, idealuri ........
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 apr 2005 12:56 de ExoticDream

-Scrieti-mi URGENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cred ca dificultatile pe care le intampini cand faci dragoste cu prietena ta sunt numai de natura psihica, emotionala. Un control medical n-ar strica nimanui, dar ma gandesc ca, incepandu-ti viata sexuala tarziu, ai acumulat o multime de idei, sperante, asteptari in privinta performantelor tale, si, cand a sosit momentul adevarului, te-ai inhibat! Este minunat faptul ca te gandesti in primul rand la placerea ei, insa, exagerand in dorinta ta de a o face fericita, emotia te copleseste si uneori clachezi.

Nu cred ca trebuie sa te alarmezi, daca esti un tip open-minded poti merge la un doctor (cel putin pentru linistea ta sufleteasca, pentru a vedea ca nu ai probleme dpdv medical), mie mi se pare ciudata atitudinea prietenei tale si, scuze, dar o judec pentru asta! Ea si-a inceput viata sexuala inaintea ta, a mai avut parteneri, in concluzie se pricepe cat de cat, tu esti mai bobocel un pic, dar te straduiesti ca totul sa fie OK, este inadmisibil sa te iubeasca si totusi sa nu aiba intelegere pentru momente dificile cum sunt in cazul barbatilor aceste mici nereusite! Cum este posibil sa te ameninte ca te paraseste daca nu-ti pui la punct tehnica sexuala?????? Oare nu-si da seama cat de mult te inhiba aceasta atitudine a ei, sabia lui Damocles a despartirii pe care o simti de fiecare data cand faceti dragoste??? Fata asta nu te intelege, ar trebui sa-ti fie alaturi, sa te ajute sa treci peste aceste clipe tensionate....... Tu esti atat de romantic, un artist in dragoste......., oare cate fete nu si-ar dori sa primeasca 10 ciocolate si un brat de flori (mai ales furate)?!? O iubesti mai mult decat te iubeste ea pe tine..... Cred ca sprijinul ei ti-ar rezolva problema....., oare conteaza doar performanta sexuala??? Omul purtator de organ sexual nu mai are nici o importanta?!? Ce iubeste ea in tine?!? Organul aducator de placeri? Mi se pare egoist comportamentul ei, discutati, vezi ce gandeste......Daca nu are rabdare cu tine, eu zic ca despartirea este cea mai buna solutie....., meriti o fata mai buna, care sa te aprecieze si sa-ti fie aproape si la bine, si la rau....Deocamdata insa.....lupta pentru ceea ce ai...., poate va intelege si prietena ta cum ar trebui sa se poarte!!! Unii oameni sunt realmente inconstienti.... nu-si dau seama ce pierd!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 apr 2005 13:58 de ExoticDream

- aseara am inceput sa discutam despre motivele pt care fetele dau "verde" baietilor, ...ma mirat superficialitatea, am inteles ca e vorba doar de colectionarea de satisfactie de orice natura......

Nu toate fetele gandesc asa! Cat despre colectionarea de satisfactii de orice natura......, nici baietii nu sunt mai prejos!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

melin

Junior member
19 mesaje

scris pe 19 apr 2005 14:11 de melin

Cred ca dificultatile pe care le intampini cand faci dragoste cu prietena ta sunt numai de natura psihica, emotionala. Un control medical n-ar strica nimanui, dar ma gandesc ca, incepandu-ti viata sexuala tarziu, ai acumulat o multime de idei, sperante, asteptari in privinta performantelor tale, si, cand a sosit momentul adevarului, te-ai inhibat! Este minunat faptul ca te gandesti in primul rand la placerea ei, insa, exagerand in dorinta ta de a o face fericita, emotia te copleseste si uneori clachezi.

Nu cred ca trebuie sa te alarmezi, daca esti un tip open-minded poti merge la un doctor (cel putin pentru linistea ta sufleteasca, pentru a vedea ca nu ai probleme dpdv medical), mie mi se pare ciudata atitudinea prietenei tale si, scuze, dar o judec pentru asta! Ea si-a inceput viata sexuala inaintea ta, a mai avut parteneri, in concluzie se pricepe cat de cat, tu esti mai bobocel un pic, dar te straduiesti ca totul sa fie OK, este inadmisibil sa te iubeasca si totusi sa nu aiba intelegere pentru momente dificile cum sunt in cazul barbatilor aceste mici nereusite! Cum este posibil sa te ameninte ca te paraseste daca nu-ti pui la punct tehnica sexuala?????? Oare nu-si da seama cat de mult te inhiba aceasta atitudine a ei, sabia lui Damocles a despartirii pe care o simti de fiecare data cand faceti dragoste??? Fata asta nu te intelege, ar trebui sa-ti fie alaturi, sa te ajute sa treci peste aceste clipe tensionate....... Tu esti atat de romantic, un artist in dragoste......., oare cate fete nu si-ar dori sa primeasca 10 ciocolate si un brat de flori (mai ales furate)?!? O iubesti mai mult decat te iubeste ea pe tine..... Cred ca sprijinul ei ti-ar rezolva problema....., oare conteaza doar performanta sexuala??? Omul purtator de organ sexual nu mai are nici o importanta?!? Ce iubeste ea in tine?!? Organul aducator de placeri? Mi se pare egoist comportamentul ei, discutati, vezi ce gandeste......Daca nu are rabdare cu tine, eu zic ca despartirea este cea mai buna solutie....., meriti o fata mai buna, care sa te aprecieze si sa-ti fie aproape si la bine, si la rau....Deocamdata insa.....lupta pentru ceea ce ai...., poate va intelege si prietena ta cum ar trebui sa se poarte!!! Unii oameni sunt realmente inconstienti.... nu-si dau seama ce pierd!!!

-Ma incurajezi prin atitudinea ta fata de "necazul" meu, acum am luat o pauza,(din cate mi-a lasat ea sa inteleg), vorbim relaxat mai despre orice, ne mai amuzam si pe situatie, dar exista un sarcasm plin de intelesuri care fac trimitere la..., sunt detasat, mi-am reluat lecturile, incerc sa fiu cat mai degajat...i-am spus ca voi reusi si ca daca s-a intimplat ce s-a intamplat, nu e decat din cauza ca... ma rog, si ca nu m-am purtat niciodata urat cu ea, nu am suparat-o, si o stie prea bine, si ca s-a simtit extraordinar de multe ori, tote prin stradania mea...si am varsat lacrimi uneori de suparare, de ce nu ar conta, de ce ma redus doar la un instinct, care va fi stapanit,...
-Si stie ca nu am pus in balanta sentimentele si eforturile fiecaruia, pt ca stie ca o iubesc nelimitat, acest drept ce mi l-am insusit inca de foarte mult timp.
-Simte si stie ce mult tin la ea poate ca nu vrea nici ea sa ma supere, nu stiu, ca e comfuza acum.
-I-am spus ca daca se va detasa mai mult de mine si ca timp si mod, s-ar putea ca neintentionat si eu sa reactionez la fel, si aseara m-a sarutat cum de mult nu a mai facut-o. ...... Asta e, ce sa fac, sa am rabdare ca si pana acum, adica pana sa o intilnesc pe ea.

Toate cele bune ,
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 20 apr 2005 11:08 de trinchi

-Iti dau dreptate, asa cred si eu in legatura cu frica, dar de ce spui ca nu as mai iubi-o, ca azi la ora 05.00 am fost dus la sectia de politie pt ca am fost surprins ca am "cules" dintr-o gradina un brat de 42 de lalele. Stii ca risc o amenda pt incalcarea proprietatii private si de "cules fara voie".
-Astept...

Asta este amuzant dar oare nu era mai indicat sa incerci sa "sustragi" numai o singura lalea si asa nu mai erai nici prins! Conteaza gestul nu cantitatea!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

melin

Junior member
19 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 20 apr 2005 12:33 de melin

Asta este amuzant dar oare nu era mai indicat sa incerci sa "sustragi" numai o singura lalea si asa nu mai erai nici prins! Conteaza gestul nu cantitatea!

-Pai ce crezi tu, cu o floare faci primavara? lasa ca mai vorbim pe subiectul acesta altadata, bine.

Toate cele bune ,
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 20 apr 2005 17:30 de ExoticDream

-Pai ce crezi tu, cu o floare faci primavara? lasa ca mai vorbim pe subiectul acesta altadata, bine.

O floare, doua, trei, 42 (de ce numar par???)..... Tuturor ne place sa primim daruri, acesta este un gest care transmite un sentiment de afectiune, prietenie, bucurie, recunostinta, iubire..... Ne plac marturiile celor dragi noua, chiar daca sunt prozaice obiecte materiale, ele ne fac sa ne simtim aproape de suflete dulci..... Dar cat de minunate pot fi aceste obiecte! Le pastram aproape, zambim de cate ori le vedem sau atingem, amintindu-ne dragostea cu care ne-au fost oferite..... Ar trebui sa credem in limbajul darurilor, e un fel telepatic de a comunica........!

Cat timp simti in sufletul tau dorinta de a darui, nu ti-o reprima! Exprima-ti dragostea, e minunat! Fata aceea a primit intr-o zi mai multe flori decat eu in ani de relatie!!!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 20 apr 2005 17:45 de Nekunoskuta

O floare, doua, trei, 42 (de ce numar par???).....

Pai la 42 l-au prins...cine stie cand se oprea din cules

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 20 apr 2005 18:11 de ExoticDream

Cand esti indragostit, pierzi notiunea timpului...... a florilor.......!

By the way, uite ce semnificatie au lalelele:

Lalea alba - faima, renume, "un amant perfect"
Lalea rosie - "crede-ma", declaratie de dragoste
Lalea galbena - dragoste fara speranta
Lalea multicolora - "ochi frumosi"

Lalelele sunt flori salbatice cu originea in Persia, au fost larg cultivate in Turcia, apoi au ajuns din Constantinopol in Antwerpen. Inainte de 1600, lalelele au fost atat de rare, incat numai bogatii olandezi puteau sa si le permita, devenind simbolul bogatiei (tot timpul dai de olandezii astia)! Legendele orientale spun ca tanarul persian Ferhad s-a indragostit de o Shirin. Cand ea nu i-a acceptat sentimentele, Ferhad a plecat in desert pentru a muri de inima albastra. Cum plangea, fiecare lacrima cazuta in nisip s-a transformat intr-o lalea frumoasa.

sus

melin

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce

scris pe 22 apr 2005 12:40 de melin

-Pai erau 41 rosii si una galbena, desi eu am crezut ca erau trei galbene............. Treba sa va mai transmit ceva mai nou, sa fiti pe receptie, bine.
sus

Melin

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prec

scris pe 22 apr 2005 14:35 de Melin

-AM uitat o chestiune, care s-ar putea sa fie importanta. Sunt cu cu ea de 7 luni, nu credeti ca ar fi trebuit sa-mi reglez chestia pana acum, adica sa nu-mi faca figuri din cand in cand, si mai des???
Adevarul ca ea a crezut ca... aici imi recunosc vina, si ieri cand am discutat cu ea mi-am dat seama ce tampenie am facut.
Ideea e ca poate nediscutand si nu stiu de ce ea nu a vrut sa stie anumite detalii despre mine, si eu neinsistand, la faza aceasta imi recunosc vina, dar trebuie sa o remediez cumva, ce spuneti...
Ca tot veni vorba de lalele, ieri i-am daruit un buchet de lalele, tot furate, de ce, pt ca din bani ii cumpar mai in fiecare zi cioco', iar ea zice ca a mai luat in greutate pai ce!
Cred ca merita E.D. pt ca e inca langa mine...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare

scris pe 22 apr 2005 14:51 de ExoticDream

-AM uitat o chestiune, care s-ar putea sa fie importanta. Sunt cu cu ea de 7 luni, nu credeti ca ar fi trebuit sa-mi reglez chestia pana acum, adica sa nu-mi faca figuri din cand in cand, si mai des???
Adevarul ca ea a crezut ca... aici imi recunosc vina, si ieri cand am discutat cu ea mi-am dat seama ce tampenie am facut.
Ideea e ca poate nediscutand si nu stiu de ce ea nu a vrut sa stie anumite detalii despre mine, si eu neinsistand, la faza aceasta imi recunosc vina, dar trebuie sa o remediez cumva, ce spuneti...

Nu e obligatoriu sa iti "reglezi chestia" in 7 luni, s-ar putea sa mai dureze un pic, fara ca asta sa insemne cine stie ce probleme de natura medicala. Totusi..... de ce nu dai o fuga la doctor ca sa te linistesti?

Ce detalii nu a stiut ea despre tine? Faptul ca erai virgin? Firesc era sa-i fi spus, dar nu vad cum acest lucru ar fi contat in sens negativ intre voi! Ar fi insemnat doar ca ea sa fie un pic mai atenta cu tine la inceput, dar asta nu ar fi fost normal sa vina din iubirea pe care ea zice-se ca ti-o poarta? Nu cred ca esti vinovat, in schimb pe ea nu o inteleg: tot ce conteaza pentru ea in cadrul unei relatii sunt performantele sexuale?!? Daca te iubeste, de ce nu te ajuta, mai ales ca rezultatul ar fi bun pentru amandoi?!? Oare fata asta chiar te merita?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 apr 2005 14:57 de ExoticDream

Ca tot veni vorba de lalele, ieri i-am daruit un buchet de lalele, tot furate, de ce, pt ca din bani ii cumpar mai in fiecare zi cioco', iar ea zice ca a mai luat in greutate pai ce!

Esti un baiat super romantic, multe fete si-ar dori sa te aiba aproape, dar nu cred ca ar trebui sa-i cumperi iubirea cu gesturi dulci..... mi-e teama ca prietena ta nu te apreciaza asa cum trebuie, ce-ar fi sa faci un mic experiment.... un timp nu-i mai face cadouri, n-o mai tine in puf, vezi daca mai ramane langa tine! Nu ti-o spun cu rautate, dar ar fi cazul sa te lamuresti ce si cum iubeste ea, deja are o bila neagra prin modul in care a reactionat la problema ta!

sus

melin

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce ,

scris pe 22 apr 2005 16:14 de melin

Ai dreptate intr-un fel
sus

melin

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce

scris pe 22 apr 2005 16:17 de melin

Ai dreptate intr-un fel

MA refer la faza cu 42 de lalele, nu am avut timp sa le numar......
sus

melin

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare prec

scris pe 22 apr 2005 16:19 de melin

ExoticDream intra pe messanger daca ai cum, te rog!!!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 22 apr 2005 22:03 de Nekunoskuta

Daca inca e langa tine nu inseamna neaparat ca merita. Cand o fata nu-si intelege partenerul in cazuri de "esecuri" de acest gen trebuie sa-ti pui un semn de intrebare. Bineinteles ca tu stii mai bine ce e in relatia ta dar din ce inteleg eu (si vad ca nu numai eu) fata asta nu prea e alaturi de tine.
O sustin pe exotic in sfatul pe care ti l-a dat: priveaz-o de aceste mici atentii o perioada, sa vezi cum reactioneaza. Dupa aceasta reactie vei sti cum sa te comporti si tu.

Nimic...
sus

melin

Junior member
19 mesaje

scris pe 24 mai 2005 13:35 de melin

-Ma-ti uitat fratilor, e grav, grav, grav!!!

Toate cele bune ,
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejacul

scris pe 24 mai 2005 18:03 de lupulnebun

Hmm... Ceva noutati in relatia ta? Ca de ceva timp nu ai mai postat nimic...

madwolf is watching you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 mai 2005 12:37 de ExoticDream

ExoticDream intra pe messanger daca ai cum, te rog!!!

Mii de scuze! Abia acum am observat acest mesaj! Daca mai este de actualitate, lasa-mi ID-ul tau de Messenger in mesageria personala, OK?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejacul

scris pe 25 mai 2005 12:49 de ExoticDream

Noi nu te-am uitat, dar tu nu ne-ai mai dat nici un semn, cum sa ghicim ce s-a mai intamplat cu indragostitul cel romantic, cavalerul lalelelor, printul ciocolatei si prietena sa, zana cea mofturoasa? Suntem curiosi sa stim daca ai avut o discutie serioasa cu fata viselor tale, daca ai inteles-o si te-a inteles.... Personal, din cate ai povestit pana acum, nu am incredere in capacitatea ei de a pretui un om cu suflet mare, mi se pare un pic superficiala si egoista. Daca nu ma insel, inseamna ca destinul iar a facut o greseala, aducand impreuna oameni care nu se potrivesc....

Spune-ne ce mai este nou si seXpertii vor delibera!!!

P.S. Chestia cu furatul lalelelor imi pare un gest romantic-romantic-romantic......, ce inima ai daca nu poti sa "citesti" o dovada de iubire exprimata atat de poetic?!? Asta seamana cu declaratiile de dragoste in metafore versus banalul "Vrei o cafea?".....

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online