Sunt insarcinata??

Pagina 1 din 1
1

Corinutza

Guest

Sunt insarcinata??

scris pe 21 apr 2005 17:41 de Corinutza

Acum o sapt am facut sex pt prima oara cu prietenul meu(eram virgina)>Problema este ka am facut-o fara sa ne protejam!El nu a ejaculat in mine,dar imi este foarte frica sa nu fi ramas insarcinata!Este posibil ka in timp ce o faceam sa curga ceva si sa raman gravida?Apropo..am facut-o cu intreruperi!!Imi este foarte frica si sunt stresata rau de tot!!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Sunt insarcinata??

scris pe 21 apr 2005 17:47 de valentine

Acum o sapt am facut sex pt prima oara cu prietenul meu(eram virgina)>Problema este ka am facut-o fara sa ne protejam!El nu a ejaculat in mine,dar imi este foarte frica sa nu fi ramas insarcinata!Este posibil ka in timp ce o faceam sa curga ceva si sa raman gravida?Apropo..am facut-o cu intreruperi!!Imi este foarte frica si sunt stresata rau de tot!!

Scurt si la obiect: Nu, nu esti!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 21 apr 2005 18:52 de Nekunoskuta

Asteapta sa vezi daca-ti vine menstruatia. Daca iti vine totul e ok, daca nu, fa-ti un test de sarcina iar daca iese pozitiv consulta un medic ca sa confirme sau sa infirme rezultatul testului.

Nimic...
sus

copilasul

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Sunt insarcinata??

scris pe 21 apr 2005 21:11 de copilasul

Asteapta sa vezi daca-ti vine menstruatia. Daca iti vine totul e ok, daca nu, fa-ti un test de sarcina iar daca iese pozitiv consulta un medic ca sa confirme sau sa infirme rezultatul testului.

Pai eu zic sa nu astepti..daca ati facut-o in reprize probabil din excitatia prelungita lichidul pre-exaculator e eliberat inconstient si poate purta spermatozoizi.
oricum nu te panica si la 10 zile fa-ti un test de sarcina.sa-ti recomand unul: CLEAR BLUE the best...e 200.000 da merita

Cand simt suflarea ta divina/
pe cer cand soarele-i apus
simturile-mi alina si ma-inneaca in infinit
caci viata oricat de lunga ar fi
nua re nici o valoare fara dragoste...
caci la sfarsit tot ceea ce conteaza
nu e cat, ci cum ai trait
numa' bine
sus

Corinutza

Guest

Re: Re: Sunt insarcinata??

scris pe 22 apr 2005 11:17 de Corinutza

Azi de dim mi-a venit ciclul dar mi-a venit mai devreme decat trebuia!Ultima menstruatie am avut-o la inceputul lunii!Nu este regular dar nu mi-a venit niciodata de doua ori intr-o luna!!Mama mea nu stie nimik si mi-a spus ka mi-a venit asa rpd pt ka am fost foarte racita si inka mai sunt!Are dreptate?Din cauza aia mi-a venit asa devreme sau de ce?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Sunt insarcinata??

scris pe 22 apr 2005 11:24 de Nekunoskuta

Azi de dim mi-a venit ciclul dar mi-a venit mai devreme decat trebuia!Ultima menstruatie am avut-o la inceputul lunii!Nu este regular dar nu mi-a venit niciodata de doua ori intr-o luna!!Mama mea nu stie nimik si mi-a spus ka mi-a venit asa rpd pt ka am fost foarte racita si inka mai sunt!Are dreptate?Din cauza aia mi-a venit asa devreme sau de ce?

Nu stiu ce varsta ai dar banuiesc ca inca nu ai menstruatie regulata. Tinand cont ca abia te-ai dezvirginat, ca ai fost si esti racita, ca esti stresata, eu cred ca mama ta are dreptate. E posibil sa ai menstruatie si de 2 ori pe luna si de-aia ziceam de varsta ta, la varste mai mici (15-19 ani) e aproape normal, pana se regleaza menstruatia si ai o viata sexuala stabila si regulata.
Data viitoare nu uita insa sa folositi prezervativul. Te scuteste de stresul asta.

Nimic...
sus

copilasul

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata??

scris pe 22 apr 2005 18:44 de copilasul

Nu stiu ce varsta ai dar banuiesc ca inca nu ai menstruatie regulata. Tinand cont ca abia te-ai dezvirginat, ca ai fost si esti racita, ca esti stresata, eu cred ca mama ta are dreptate. E posibil sa ai menstruatie si de 2 ori pe luna si de-aia ziceam de varsta ta, la varste mai mici (15-19 ani) e aproape normal, pana se regleaza menstruatia si ai o viata sexuala stabila si regulata.
Data viitoare nu uita insa sa folositi prezervativul. Te scuteste de stresul asta.

stie mama ta ce stie
si cam are dreptate stresul raceala, dezvirginarea fac ca menstruatia sa o ia razna insa acum ca ai scapat pune mana pe baiatul cu pricina si explica-i la varsta ta nu-ti sta bine pe la saloanele de ginecologie( pt intrerupere de saricina) nu ma refer la un controalele periodice si ca ar fi mai bine sa va protejati..

numa' bine
sus

Corinutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata??

scris pe 22 apr 2005 18:54 de Corinutza

stie mama ta ce stie
si cam are dreptate stresul raceala, dezvirginarea fac ca menstruatia sa o ia razna insa acum ca ai scapat pune mana pe baiatul cu pricina si explica-i la varsta ta nu-ti sta bine pe la saloanele de ginecologie( pt intrerupere de saricina) nu ma refer la un controalele periodice si ca ar fi mai bine sa va protejati..
Deci acum ar trebui sa nu mai imi fac nici o grija?Pt ka eu am auzit ka sunt cazuri in care poti fi gravida si sa iti vina ciclul!Asa este?Oricum...nu o sa mai fac niciodata asa ceva...
sus

copilasul

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata??

scris pe 22 apr 2005 21:04 de copilasul

Deci acum ar trebui sa nu mai imi fac nici o grija?Pt ka eu am auzit ka sunt cazuri in care poti fi gravida si sa iti vina ciclul!Asa este?Oricum...nu o sa mai fac niciodata asa ceva...

Sarcina si menstruatia sunt doua fenomene ce se exclud reciproc. Daca exista sacina, nu mai apare sangerarea menstruala si invers, daca exista sangerarea menstruala, nu mai exista sarcina.

Dar ... poate exista sangerare peste o sarcina insa aceasta sangerare nu este similara cu sangerarea menstruala. Pot apare sangerari in timpul unei sarcini din diferite cauze : fibrom, endometrioza, dereglare hormonala, nidatie joasa.( poti sa o recunosti fata de menstratia obisnuita prin culoare si prin durata) ... Toate aceste cauze nu au nici o legatura cu sangerarea menstruala normala care are loc in afara perioadei unei sarcini. In cazul in care o sarcina este diagnosticata sigur si apar sangerari trebuie luata legatura imediat cu medicul ginecolog
Daca menstruatiile tale sunt foarte scurte sau in cantitate foarte mica este semn ca hormonul progesteron este secretat in cantitate insuficienta asa cum si menstruatiile cu durata lunga sau in cantitate mare sunt semne ca ceva nu este in regula si trebuie discutat cu medicul ginecolog

numa' bine
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 22 apr 2005 21:25 de Nekunoskuta

Stiu prin ce treci, toate fetele am trecut prin asta la inceperea vietii sexuale. Orice semn ca ceva e in neregula ti se pare semn de sarcina Stai linistita, totul e ok atat timp cat te protejezi. Citeste ce a scris copilasul, sa stii ca e adevarat.

Nimic...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 23 apr 2005 00:16 de nemesis

Este posibil ka in timp ce o faceam sa curga ceva si sa raman gravida?

Da! Este posibil. Probabilitatea, insa, este foarte, foarte mica!!! Nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme!!!

Apropo..am facut-o cu intreruperi!!Imi este foarte frica si sunt stresata rau de tot!!

Nu te mai stresa! A propos. Exista teste de sarcina si cu 50.000 si sunt la fel de bune...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ladyinblack

Junior member
15 mesaje

scris pe 23 apr 2005 18:40 de ladyinblack

da ai si tu putina dreptate aici si eu am cunoscut pe cineva care a aflat abia in luna a cincea ca e insarcinata ciclul ii venea normal si nu a banuit o sec a aflat din intamplare dar nu te ingrijora cazurile sunt extrem de rare asa ca stai linistita si un test de sarcina te-ar scapa de orice stres asa ca fati unu pt linistea ta sufleteasca pa si cu grija de acum in inainte

Ca sa întelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
sus

Corinutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata??

scris pe 24 apr 2005 11:13 de Corinutza

Merci mult pentru raspunsuri!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online