Mi-e frica...sau ceva asa!!!

Pagina 1 din 1
1

yo..

Guest

Mi-e frica...sau ceva asa!!!

scris pe 22 apr 2005 23:47 de yo..

Deci..sa va spun ceva mie..mie cam frica sa sarut un baiat..(sunt fata..lol) pt ca..cine stie?! poate nu sarut bine..sau imi pute gura..sau am buze prea subtiri..bla bla...si intrebarea mea e ..ce sa fac? daca baiatul dupa aceea o sa zicah..asta nu stie sa sarute :S atunci o sa fie cam aiurea pt mine..
si mai am inca o intrebare..
Eu as vrea sa vorbesc cu un baiat pe care nu-l cunosc deloc..numai din vedere dar nush despre ce am putea vorbi daca nu ne cunoastem..cum sa ma duc la el? ce sa-i zic..in afara de chestii de'astea ca te plac shi bla bla ..ca nu-mi plac ...si baietilor...despre ce va place voua sa vorbiti..cu fetele??
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

scris pe 23 apr 2005 00:11 de nemesis

Deci..sa va spun ceva mie..mie cam frica sa sarut un baiat..(sunt fata..lol) pt ca..cine stie?! poate nu sarut bine..sau imi pute gura..sau am buze prea subtiri..bla bla...si intrebarea mea e ..ce sa fac? daca baiatul dupa aceea o sa zicah..asta nu stie sa sarute :S atunci o sa fie cam aiurea pt mine..
Eu as vrea sa vorbesc cu un baiat pe care nu-l cunosc deloc..numai din vedere dar nush despre ce am putea vorbi daca nu ne cunoastem..cum sa ma duc la el? ce sa-i zic..in afara de chestii de'astea ca te plac shi bla bla ..ca nu-mi plac ...si baietilor...despre ce va place voua sa vorbiti..cu fetele??

Oglinzi venetiene, cristale de Bohemia, arta renascentista, mascara, cosmologie, istoria literaturii, gastronomie, shades in make-up, istoria machiajului, istoria secolului XX, hermeneutica, evolutia conceptului de frumos, simbolistica, istoria fizicii, istoria (dar nu cea din manuale) Romaniei etc.

P.S. Imi place sa aleg subiectul...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

scris pe 23 apr 2005 02:46 de valentine

Oglinzi venetiene, cristale de Bohemia, arta renascentista, mascara, cosmologie, istoria literaturii, gastronomie, shades in make-up, istoria machiajului, istoria secolului XX, hermeneutica, evolutia conceptului de frumos, simbolistica, istoria fizicii, istoria (dar nu cea din manuale) Romaniei etc.

Ffs....
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

scris pe 23 apr 2005 05:24 de inuendo

era vorba despre ce vorbesti cu ele nu cum le torturezi pana le faci sa doreasca moartea

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

scris pe 23 apr 2005 08:16 de xander

Eu as vrea sa vorbesc cu un baiat pe care nu-l cunosc deloc..numai din vedere dar nush despre ce am putea vorbi daca nu ne cunoastem..cum sa ma duc la el?

Fa-te remarcata ,arata-i discret ca esti interesata de el,apoi o sa ia el fraiele in maini!
Chestia cu sarutatul?LAsa totul sa decurga natural,sau il magulesti spunand ca este primul baiat ce-l saruti.

omul care taie iarba..
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

scris pe 23 apr 2005 09:06 de nemesis

era vorba despre ce vorbesti cu ele nu cum le torturezi pana le faci sa doreasca moartea

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 23 apr 2005 17:24 de Nekunoskuta

Despre sarut...sa nu-ti fie frica, din instinct vei sti ce sa faci. Si sa nu crezi ca baiatul te va "critica" pentru ca e foarte posibil ca aceleasi probleme sa si le faca si el.
Despre baiat...in functie de conjunctura in care il cunosti incearca sa te apropii de el. Daca il stii de la scoala cere-i o carte si apoi continua discutia. Incearca sa frecventezi aceeasi gasca, aceleasi locuri cu el, cauta un prieten comun care poate sa va faca cunostinta...gandeste-te si tu.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 apr 2005 22:46 de ExoticDream

Probabil ca 99% dintre ele s-ar simti mai bine ghilotinate decat sa te asculte (n-ar fi o pierdere prea mare, oricum acelea nu ti se potrivesc), dar pentru 1% merita sa incerci! Cu cele dintai ai vorbi singur, insa ce fascinant poate fi sa dialoghezi cu cele din urma....!

Subiectele de conversatie depind de educatia si gradul de cultura al partenerilor, doi insi care au terminat gimnaziul chinuiti de corijente n-ar fi capabili sa gaseasca nici un farmec in alunecarea in metafore din lumea matematicii, in timp ce doi studenti mai culti de felul lor nu s-ar simti in elementul lor vorbind la nesfarsit despre filme de duzina sau sex!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 23 apr 2005 23:40 de sabba

dada!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 23 apr 2005 23:41 de sabba

Exotic, unde esti?
Vroiai meditatii de la mine? Uite aici profesor!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

scris pe 23 apr 2005 23:45 de ExoticDream

Exotic, unde esti?
Vroiai meditatii de la mine? Uite aici profesor!

Sunt un elev silitor, fac meditatii la mai multe materii!!! Cu dl profesor de mai sus studiez deja filosofia, literatura, istoria, fizica, psihologia....., daca nu trec, mi-a promis reexaminare! Trebuie sa invat, nu merge cu aranjamente, combinari, permutari!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 24 apr 2005 04:18 de nemesis

Sunt un elev silitor, fac meditatii la mai multe materii!!! Cu dl profesor de mai sus studiez deja filosofia, literatura, istoria, fizica, psihologia....., daca nu trec, mi-a promis reexaminare! Trebuie sa invat, nu merge cu aranjamente, combinari, permutari!

Da... merge in grup abelian, nu? Eu cu tine si tu cu mine!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 24 apr 2005 07:50 de sabba

Bai, nu te mai chinui atat!
Eu sunt fun Matrix....ai vazut cum se conectau aia....la o sursa de inteligenta si invatau totul in cateva secunde???
Fa si tu la fel.....dar stai conectata mai mult si ai sa vezi ce-o sa-ti placa psihologia!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Mi-e frica...sau ceva asa!!!

scris pe 25 apr 2005 10:33 de ExoticDream

Eu sunt fun Matrix....ai vazut cum se conectau aia....la o sursa de inteligenta si invatau totul in cateva secunde???
Fa si tu la fel.....dar stai conectata mai mult si ai sa vezi ce-o sa-ti placa psihologia!

Pai tu stii cat de rare sunt sursele de inteligenta pe la noi?!? Nu le gasesti nici in muschii construiti la sala, nici in portofelele burdusite de banii lu' taticu', nici in toalele de firma, umbli cu firul pregatit de conectare si.... nimic! Electroni incapatanati! Potential nul!

Nu am vazut Matrix, dar sunt convinsa ca, o data conectata la o sursa (puternica! ) de inteligenta, voi ramane "in priza" mult timp!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 apr 2005 10:40 de ExoticDream

Da... merge in grup abelian, nu? Eu cu tine si tu cu mine!

Merge daca legea este bine definita (obligatoriu are 6 litere, nu 3), asociativitatea este implicita intrucat grupul are doar doua elemente, pentru elementul neutru facem cu randul, iar inversabili putem fi amandoi (cel putin din poze asa rezulta!)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 25 apr 2005 12:27 de valentine

hmmm suna interesant
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online