sex!!!!!!!!

Pagina 1 din 1
1

jenifer

Guest

sex!!!!!!!!

scris pe 23 apr 2005 16:28 de jenifer

am un prieten care il cunosc de 3 ani de zile si acum 4 luni de zile mia cerut sa fiu prietena lui .... iar el ma intrebat daca vreau sa fac sex cu el.. iar eu de fel i-am raspuns ca da... el mi-a spus ca multe fete lau intrebat daca vrea sa faca sex cu ele dar el le-a rejectat...si ca ma asteapta pe mine.. nu stiu daca e adevarat dar adevarul este ca eu tin foarte mult la el .. el a fost primul baiat care ma sarutat si inca nu lam uitat .. este un baiat super de treaba dar nu stiu ce sa fac in legatura cu "sex" mie imi e teama ca daca ma culc cu el apoi el imi va da papucii si ma va vorbi pe la spate sau alte chestii... eu inca sunt virgina.. si imi este frica sa ma culc cu el pentru ca prietenele mele spun ca doare si ca sangerez mult... plssss zice-ti-mi ce sa fac... si nu faceti misto de mine va rog ..
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: sex!!!!!!!!

scris pe 23 apr 2005 16:38 de Infector

am un prieten care il cunosc de 3 ani de zile si acum 4 luni de zile mia cerut sa fiu prietena lui .... iar el ma intrebat daca vreau sa fac sex cu el.. iar eu de fel i-am raspuns ca da... el mi-a spus ca multe fete lau intrebat daca vrea sa faca sex cu ele dar el le-a rejectat...si ca ma asteapta pe mine.. nu stiu daca e adevarat dar adevarul este ca eu tin foarte mult la el .. el a fost primul baiat care ma sarutat si inca nu lam uitat .. este un baiat super de treaba dar nu stiu ce sa fac in legatura cu "sex" mie imi e teama ca daca ma culc cu el apoi el imi va da papucii si ma va vorbi pe la spate sau alte chestii... eu inca sunt virgina.. si imi este frica sa ma culc cu el pentru ca prietenele mele spun ca doare si ca sangerez mult... plssss zice-ti-mi ce sa fac... si nu faceti misto de mine va rog ..

...ce grea e viata asta-n pm

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 23 apr 2005 17:05 de Nekunoskuta

Numai tu poti sti ce relatie ai cu el si ce relatie poti avea. Incearca insa sa judeci situatia "la rece", fara sa tii seama de sentimentele tale pentru el. Pentru ca-l cunosti de atat timp stii cate ceva despre el asa ca gandeste-te cum se comporta de obicei cu fetele, cum se comporta cu tine.
Despre sex, e ceva cidat cum ti-a cerut sa fiti impreuna si imediat sa faceti sex...mai gandeste-te.
Apropo...cati ani ai?

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 apr 2005 22:08 de valentine

Pai in primu rand nu cred ca baiatu a "rejectat" alte fete...ci vrea sa se culce cu tine ca duce lipsa...parerea mea de baiat...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: sex!!!!!!!!

scris pe 23 apr 2005 23:01 de ExoticDream

Pai in primu rand nu cred ca baiatu a "rejectat" alte fete...ci vrea sa se culce cu tine ca duce lipsa...parerea mea de baiat...

Sa stii ca iti dau dreptate: multi baieti se lauda ca ar putea avea orice fata, dar ca te astepta pe tine, tu fiind unica, "cea mai", "the one", iubitica cea mai tare, cand de fapt fie sunt timizi cand vine vorba de trecerea de la vorbe la "fapte", fie chiar nu au nici o oferta, iar tu ai picat la mare fix si o magulire corespunzatoare te-ar putea convinge sa cedezi!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 23 apr 2005 23:35 de sabba

...ce grea e viata asta-n pm

Uneori chiar stii sa pui punctul pe i!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

jenifer

Guest

scris pe 24 apr 2005 09:40 de jenifer

Numai tu poti sti ce relatie ai cu el si ce relatie poti avea. Incearca insa sa judeci situatia "la rece", fara sa tii seama de sentimentele tale pentru el. Pentru ca-l cunosti de atat timp stii cate ceva despre el asa ca gandeste-te cum se comporta de obicei cu fetele, cum se comporta cu tine.
Despre sex, e ceva cidat cum ti-a cerut sa fiti impreuna si imediat sa faceti sex...mai gandeste-te.
Apropo...cati ani ai?

am 17 ani ... dar eu il cunosc pe proetenul meu de 3 ani ai am fost cu el 1 an jumate dar apoi a trebuit sa luam o pauza pentru ca el plecase la mama lui in spania... dar acuma venit inapoi ... este un baiat de treaba de fel .. se comporta frumos. nu e nesimtit dar si el este timid in legatura cu chestia "sex". el are 16 ani si eu fac 17 dar imi este cam frica pentru ca daca e sa fac "sex" cu el ... el nu prea cred ca se pricepe si nu as vrea sa se intample chestii de felul sa raman "gravuda" sau sa imi dea vreo "boala" ..
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

scris pe 24 apr 2005 10:18 de Nekunoskuta

am 17 ani ... dar eu il cunosc pe proetenul meu de 3 ani ai am fost cu el 1 an jumate dar apoi a trebuit sa luam o pauza pentru ca el plecase la mama lui in spania... dar acuma venit inapoi ... este un baiat de treaba de fel .. se comporta frumos. nu e nesimtit dar si el este timid in legatura cu chestia "sex". el are 16 ani si eu fac 17 dar imi este cam frica pentru ca daca e sa fac "sex" cu el ... el nu prea cred ca se pricepe si nu as vrea sa se intample chestii de felul sa raman "gravuda" sau sa imi dea vreo "boala" ..

Cred ca il stii destul de bine. De ce zici ca el nu prea se pricepe, tu te pricepi? Daca da, de ce nu-l inveti si pe el? Cat despre "gravida" sau "boala" se poate rezolva foarte usor...cu un prezervativ.

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 24 apr 2005 10:48 de SORIN28

Ori duce lipsa ori mai vrea inca una in lista

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

jenifer

Guest

Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

scris pe 24 apr 2005 15:03 de jenifer

Cred ca il stii destul de bine. De ce zici ca el nu prea se pricepe, tu te pricepi? Daca da, de ce nu-l inveti si pe el? Cat despre "gravida" sau "boala" se poate rezolva foarte usor...cu un prezervativ.

stiu ca se rezolva cu prezervativ dar daca nici pe ala nu stie sal foloseasca sau il foloseste gresit? si de priceput nici eu nu ma pricep ...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

scris pe 25 apr 2005 10:08 de Nekunoskuta

stiu ca se rezolva cu prezervativ dar daca nici pe ala nu stie sal foloseasca sau il foloseste gresit? si de priceput nici eu nu ma pricep ...

Offfff, Doamne!!! La 17 ani ai tai chiar nu ai idee cam despre ce ar fi vorba in treaba asta numita "sex"??? Din cum vorbesti nu cred ca exista acea "complicitate" intre tine si el care sa va faca sa treceti peste orice nestiinta impreuna.
Pe orice cutie de prezervative scrie cum sa le folosesti. Daca chiar exista intre voi o relatie speciala nu-ti va fi rusine sa-i spui ca tu nu stii prea multe si sa incercati sa invatati impreuna.
Dar pana una-alta, poate el chiar stie mai multe, incepe prin a afla chestia asta si o faci destul de simplu...intreaba-l.

Nimic...
sus

necunoscutaS

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

scris pe 26 apr 2005 12:38 de necunoscutaS

Eu cred ca nu e momentul sa faci pasul asta.Poate ca te simti pregatita fizic sa faci sex,dar nu esti pregatita psihic.Intai informeaza-te despre toate pericolele,sau cum sa previi pericolele,si apoi vei fi pregatita total sa faci pasul asta.De-asta ajung adoleshcentele din ziua de azi,cu propriul copil in brate,si cu papusha din plastic,in mana cealalta,pentru ca,chiar ele sunt niste copii care s-au lasat dusi de val fara sa se gandeasca la complicatii.Este adevarat...sa faci sex este un lucru frumos,care merita trait,dar inainte de a face asta,trebuie sa gendesti matur si sa iti asumi toate responsabilitatile,si sa iti iei toate masurile pentru a evita ceva ce te poate costa fericirea...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 apr 2005 10:16 de ExoticDream

Parerea mea este ca nu esti pregatita pentru "marele sex", nu esti convinsa ca vrei sa se intample acum, nu iti cunosti prietenul suficient ca sa ai incredere in el "dupa", nu stii mai nimic despre sex. Din moment ce amandoi vreti sa treceti la fapte, de ce nu o luati usor, pas cu pas, incepand cu mangaieri, petting, continuand cu masturbare reciproca, eventual sex oral? Astfel v-ati putea cunoaste mai bine corpurile, v-ati testa reactiile, intre timp v-ati mai putea informa impreuna despre sex si dupa un timp poate ati fi gata pentru maretul pas! Este prea tarziu sa-ti mai dau acest sfat, ati trecut deja peste fazele de mai sus?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 apr 2005 10:32 de ExoticDream

plssss zice-ti-mi ce sa fac...

Lasa lucrurile sa mearga de la sine, nu scrie nicaieri ca trebuie sa sari in pat cu prima ocazie care se iveste! Savurati fiecare etapa a relatiei voastre, nu va grabiti, aceasta perioada in care va explorati pentru prima data trupurile nu se va mai intoarce, mai tarziu veti sti cum arata si ce simte fiecare centimetru patrat din pielea celuilalt! Se apropie vara, de ce n-ati lasa pentru atunci acea "prima data" care ne invaluie visele tuturor, amestecand IUBIRE, dorinta, curiozitate si teama deopotriva! Azi un sarut, maine o atingere, poimaine o alta atingere, mai intima, peste o saptamana gasesti in tine curajul sa te lasi "cercetata" mai mult.....si il "studiezi" si tu pe el..... si tot asa! Stiu ca unii vor rade, gandind ca n-are sens "sa lungesti pelteaua", dar..... voi aveti totusi 16-17 ani... e pacat sa "o faceti" doar ca sa va aflati in treaba!

Mai scrie-ne!!!

sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 27 apr 2005 15:26 de MachoMan

Uneori chiar stii sa pui punctul pe i!

Aha, de acord daca te referi la punctul pe i din expresia "Am i right"! Baiatul asta chiar stie ce stie!
sus

raull

Newbie
3 mesaje

scris pe 19 mai 2005 10:43 de raull

daca deja ai facut-o cu el..ai gresit!dragsotea adevarata asteapta,se pastreaza unul pentru altul..stiu sexul e o mare problema la noi tinerii..e o forta..dar crede-ma ca merita sacrificiul.pe mine doar Dzeu ma ajuta.stiu ca imi va da o sotie virgina cu care voi trai pana la moarte.pa

trust me
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 19 mai 2005 11:07 de MachoMan

daca deja ai facut-o cu el..ai gresit!dragsotea adevarata asteapta,se pastreaza unul pentru altul..stiu sexul e o mare problema la noi tinerii..e o forta..dar crede-ma ca merita sacrificiul.pe mine doar Dzeu ma ajuta.stiu ca imi va da o sotie virgina cu care voi trai pana la moarte.pa

Hopa..... uite popa! Nu e popa?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 mai 2005 15:35 de ExoticDream

Sa intelegem ca tu esti virgin la cei aproape 21 de ani ai tai si astepti ca Dumnezeu sa-ti trimita o sotie asijderea? Intre timp ai voie sa te indragostesti? Ti s-a intamplat vreodata sau ai respuns orice tentativa in ideea ca esti prea tanar pentru unirea in fata LUI?

sus

nemesis

Guest

scris pe 20 mai 2005 01:14 de nemesis

Adica... intre timp tu faci sex cu Domnul? Hmmm... must be charming!
sus

Laurentiu87

Guest

scris pe 23 mai 2005 19:19 de Laurentiu87

Draga esti pregatita ti-o spun yo. Ma fete si baieti care ati raspuns lasati si voi baiatu sa se simta bine, stricati voi vrajeala baiatului. Se poate asa ceva? Aveam incredere.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex!!!!!!!!

scris pe 24 mai 2005 12:21 de ExoticDream

Draga esti pregatita ti-o spun yo. Ma fete si baieti care ati raspuns lasati si voi baiatu sa se simta bine, stricati voi vrajeala baiatului. Se poate asa ceva? Aveam incredere.

Baiatul?!? Care baiat??? Noi vorbeam cu o fata! Probabil tu tii partea "vrajitorului" meserias, care isi pune in valoare sarmul (a se intelege clipitul smecheresc din ochi, recitarea textelor invatate din filme, cantece si de pe Internet, mimarea gesturilor de tandrete indelung exersate cu numeroase "foste" etc.), dar, chiar daca el ne-ar cere sfatul, si nu ea, tot la fel i-am raspunde: nu face sex la intamplare, pur si simplu nu e bine (mai ales prima data)! Exista jocuri mai putin dureroase, cu mai putine implicatii psihice si chiar fizice, decat sexul sportiv, sexul de curiozitate, sexul "sa fie", sexul "sa o fac si pe asta"!

sus

andra1

Junior member
34 mesaje

scris pe 26 mai 2005 18:40 de andra1

Din cate mi-am putut da seama nu esti pregatita pentru acest pas.Sunt o gramada de lucruri pe care nu le stii si prima data pentru o fata trebuie sa fie ceva special iar ea sa fie sigura ca asta vrea.Eu mi-am inceput viatza sexuala acum 5 luni cu actualul meu prieten.Eram impreuna de 1 luna dar de cum l-am vazut am stiut k el va fi primul, am stiu k il voi iubi si k el va simti acealsi lucru pt mine.Poate k suna k o poveste dar mi-am dorit sa fac pasul asta cu el, eram sigura k asta vreau.Ai incredere si in instinctele tale.Crezi k te iubeste sau vrea doar sa te culci cu el?Cele mai bune sfaturi ti le dai chiar tu dupa parerea mea.Nimeni de pe acest forum nu iti poate psune ce sa faci si nici o prietene nu te poate obliga.Tu trebuie sa decizi dupa parerea mea.

Daca pozele ar vorbi, Amintirile ar fi vi
Am sti ce gandeam cand eram copii
Probabi poza ta din rama ti-ar sopti
"Stii nu esti ce-mi doream sa fi"
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online