postinor 2

Pagina 1 din 1
1

elya

Guest

postinor 2

scris pe 24 apr 2005 16:36 de elya

Dupa luarea de postinor 2, menstruatia a venit la 7 zile si a durat inca 7. Problema este ca luna urmatoatre mi-a intarziat 10 zile si inca nu a venit. Poate fi o dereglare din cauza postinorului? Stiu ca trebuie sa consult medicul, as dori sa stiu daca vi s-a intamplat si voua.
Multumesc
sus

dodo

Guest

Re: postinor 2

scris pe 24 apr 2005 17:16 de dodo

Dupa luarea de postinor 2, menstruatia a venit la 7 zile si a durat inca 7. Problema este ca luna urmatoatre mi-a intarziat 10 zile si inca nu a venit. Poate fi o dereglare din cauza postinorului? Stiu ca trebuie sa consult medicul, as dori sa stiu daca vi s-a intamplat si voua.
Multumesc

esti gravida!!!
sus

copilasul

Junior member
26 mesaje

Re: Re: postinor 2

scris pe 24 apr 2005 22:23 de copilasul

esti gravida!!!

nu te ingrijora!!!!!
daca ti-a venit menstruatia,nu esti gravida mai ales daca a tinut 7 zile.Postinor e foarte chimic deci normal organismul tau a suferit mult de aceea paote ii ia mai mult sa se regenereze...Ideea e ca nu avem de unde sa stim ce-i cu corpul tau, de aceea consultra un doctor.,dar NU, nu esti insarcinata daca asta voiai sa sti

Cand simt suflarea ta divina/
pe cer cand soarele-i apus
simturile-mi alina si ma-inneaca in infinit
caci viata oricat de lunga ar fi
nua re nici o valoare fara dragoste...
caci la sfarsit tot ceea ce conteaza
nu e cat, ci cum ai trait
numa' bine
sus

elya

Guest

Re: Re: Re: postinor 2

scris pe 26 apr 2005 17:22 de elya

Merci mult de tot. In sfarsit sunt mai linistita a venit cu 15 zile intarziere. Da s-a manifestat mai ciudat avand in vedere ca pana la varsta de 30 ani nu am avut nici un contact sexual. Nu am avut timp pentru relatii fiind o persoana foarte ocupata cu cariera. Iti multumesc inca o data.
sus

omul

Guest

Re: Re: Re: Re: postinor 2

scris pe 26 apr 2005 19:43 de omul

Merci mult de tot. In sfarsit sunt mai linistita a venit cu 15 zile intarziere. Da s-a manifestat mai ciudat avand in vedere ca pana la varsta de 30 ani nu am avut nici un contact sexual. Nu am avut timp pentru relatii fiind o persoana foarte ocupata cu cariera. Iti multumesc inca o data.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 26 apr 2005 23:09 de valentine

nici mama nu a fost virgina pana la 30....
sus

nemesis

Guest

scris pe 27 apr 2005 00:56 de nemesis

[...] pana la varsta de 30 ani nu am avut nici un contact sexual. Nu am avut timp pentru relatii fiind o persoana foarte ocupata cu cariera. Iti multumesc inca o data.

E vorba de cariera de stareta la manastire? Treizeci de ani nu s-a atins nimeni de himenul tau? Mai bine de un sfert de secol... La Antipa cu el!!!
Asta da abstinenta, fratzilor! Vedeti ca se poate?
sus

nemesis

Guest

scris pe 27 apr 2005 00:57 de nemesis

Presupun ca o sa se trezeasCA CAreva, sa spuna ca "este un lucru de laudat", nu?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: postinor 2

scris pe 27 apr 2005 11:21 de ExoticDream

Presupun ca o sa se trezeasCA CAreva, sa spuna ca "este un lucru de laudat", nu?

Nu, ne este prea somn....(daca n-are cine sa ni-l alunge?!?) Noapte buna, virgineilor, nu este inCA CAzul sa va stresati! "Sedinta" urmatoare are loc la manastire, unde pustii versati de 14-15 ani vor da lectii de sex celor varstnici!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

JustAnAngel

Newbie
4 mesaje

Re: postinor 2

scris pe 5 iun 2005 21:27 de JustAnAngel

Multumesc

Postinor e o pastilacare trebuie luata in cazuri de maxima urgenta... Se recomanda sa fie luaat maxim o data la 6 luni, deocare atunci cand iei Postinor acesta va determina crestere de hormoni.. vor fi produse mai multe ovule, ciclul iti va veni mai des, asa se explica faptul ca ti-a venit mai devreme si a durat mai mult> Iar in privinta sarcinii, daca ti-a venit menstruatia, nu e nici o problema.

Nu astepta sa fii fericit ca sa razi, caci s-ar putea sa mori, fara sa fi ras vreodata...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: postinor 2

scris pe 5 iun 2005 22:23 de Nekunoskuta

vor fi produse mai multe ovule, ciclul iti va veni mai des

Serios??? Pai cum naiba sa se produca mai multe ovule, asta ar insemna cresterea posibilitatii de fecundare (stii tu, chestia cu spermatozoidul...ovulul...etc) logic, nu? Postinorul actioneaza prin reducerea acestei posibilitati prin impiedicare ovulului sa iasa din ovar. Mai citeste putin ca ai date eronate.
Cat priveste ciclul menstrual, pot apare sangerari intre menstruatii dar urmatoarea menstruatie ar trebui sa vina la data normala (+/- cateva zile) iar intarzierea ei mai mult de o saptamana poate fi semn de sarcina (bineinteles daca Postinorul nu s-a luat ca bomboanele)

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online