Female ejaculation

Pagina 2 din 2
«   1   2

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female eja

scris pe 27 apr 2005 15:33 de Nekunoskuta

Obsedati astia cu gramatica lor, fir-ar sa fie! Vrea omul sa stie daCA CAnd face sex 7 ore cu o virgina ii ok sau daCA CA lunga de lungime si groasa de grosime ii buna chestia de 15/13, iar ei se leaga de exprimare! De parca in pat ti-i mintea la acorduri! Acolo argoul sa traiasca, gee, man!

Acesta e un site, respectiv un forum cu intrebari/raspunsuri despre sex, nu? Este deschis tuturor, este accesat de o multitudine de persoane, indiferent de varsta (chiar si copii de 12-13 ani), orientare sexuala, conditie materiala, educatie etc.
E frumos ca pe oamenii cu probleme care ne cer sfaturi sa-i tratam cu asemenea cuvinte? E frumos ca un subiect destul de serios sa se transforme in subiect pe o tema de gramatica din cauza ca cel care a tastat a gresit (din varii motive) sau chiar pentru ca din cauza varstei sau a educatiei nu stie sa scrie corect?
Daca vine copilul de 13 ani cu problema "am 13 si ieri am facuto cu pretena de 3 ori.sa rupt prezervtivul si nustiu ce s-a fac.plz ajutatima!!!" noi ce trebuie sa facem? Teorie pe tema "greseli de exprimare si de gramatica" (caz in care ne da draq pe fata pentru ca nu suntem in stare sa-l ajutam macar cu un sfat, face ce-l taie capul fara sa-l sfatuiasca nimeni si se poate ajunge la chestii grave, plus ca nu mai acceseaza forumul in veci) sau sa incercam sa-l ajutam cu sfaturi (mai mult sau mai putin ironice si moralizatoare)???
Recunosc faptul ca prostia dranjeaza dar nu ma grabesc sa cataloghez astfel pe un om care a facut o greseala de gramatica in cateva cuvinte scrise pe un forum.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Female

scris pe 27 apr 2005 16:45 de valentine

Acesta e un site, respectiv un forum cu intrebari/raspunsiri despre sex, nu? Este deschis tuturor, este accesat de o multitudine de persoane, indiferent de varsta (chiar si copii de 12-13 ani), orientare sexuala, conditie materiala, educatie etc.
E frumos ca pe oamenii cu probleme care ne cer sfaturi sa-i tratam cu asemenea cuvinte? E frumos ca un subiect destul de serios sa se transforme in subiect pe o tema de gramatica din cauza ca cel care a tastat a gresit (din varii motive) sau chiar pentru ca din cauza varstei sau a educatiei nu stie sa scrie corect?
Recunosc faptul ca prostia dranjeaza dar nu ma grabesc sa cataloghez astfel pe un om care a facut o greseala de gramatica in cateva cuvinte scrise pe un forum.

Incearca sa ii explici asta lu nemesis, dar putin probabil sa inteleaga ceva...pt ca nu scrie asta in nici o carte
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe

scris pe 27 apr 2005 16:50 de MachoMan

Incearca sa ii explici asta lu nemesis, dar putin probabil sa inteleaga ceva...pt ca nu scrie asta in nici o carte

Sa inteleg ca, daca el nu intelege decat limbajul cartilor, tu nu il intelegi decat pe cel al strazii?

Eu inteleg sa nu-ntelegi cand nu-nteleg, dar nu-nteleg sa nu-ntelegi cand inteleg!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 apr 2005 16:58 de valentine

Sa inteleg ca, daca el nu intelege decat limbajul cartilor, tu nu il intelegi decat pe cel al strazii?

Eu inteleg sa nu-ntelegi cand nu-nteleg, dar nu-nteleg sa nu-ntelegi cand inteleg!

Eu incerc sa inteleg cate putin din fiecare!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 27 apr 2005 17:54 de Nekunoskuta

Eu incerc sa inteleg cate putin din fiecare!

Mai trebuie si sa reusesti!!!

Nimic...
sus

qqqq

Guest

Re: Female ejaculation

scris pe 8 feb 2006 16:52 de qqqq

Ce filme? vreau sa le vad!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 8 feb 2006 17:12 de valentine

Mai trebuie si sa reusesti!!!

Incercarea moarte n-are(e corect pusa cratima aia acolo?)....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 feb 2006 23:22 de Nekunoskuta

e corect pusa cratima aia acolo?....

Da

Sfatul se taxeaza

Nimic...
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online