HELP!!!!!despre SEX

Pagina 1 din 1
1

ANdraDA

Guest

HELP!!!!!despre SEX

scris pe 27 apr 2005 19:31 de ANdraDA

HELP!!!!!!!......cum a fost cand ati facut-o pt. prima data???!!...asta cred ca ar trebui sa vb. cu prietenul.......dar nu stiu cum sa-i sp...imi este frica,daca nu o sa isi dea seama ca este pt. prima data.....s-au daca o sa rada de mine din lipsa de experienta....eu am 19ani)credeti ca este prea devreme???poate ati putea sa ma ajutati...cu niste informatii s-au cum ar fi cel mai bine ca sa ne simtim bine amandoi..la prietene nu pot sa apelez pt. k stiu ce mi-ar raspunde...dar voi cum ati visat s-au cum ati vrea sa fie O NOAPTE PERFECTA.....una poate de neuitat... pt.mines-au cum a fost pt. voi??? ..... VA pup dulce PE TOTI...VA multumesc.CIAO!!!
sus

Index forum

Guest

Re: HELP!!!!!despre SEX

scris pe 27 apr 2005 20:26 de Index forum

HELP!!!!!!!......cum a fost cand ati facut-o pt. prima data???!!...asta cred ca ar trebui sa vb. cu prietenul.......dar nu stiu cum sa-i sp...imi este frica,daca nu o sa isi dea seama ca este pt. prima data.....s-au daca o sa rada de mine din lipsa de experienta....eu am 19ani)credeti ca este prea devreme???poate ati putea sa ma ajutati...cu niste informatii s-au cum ar fi cel mai bine ca sa ne simtim bine amandoi..la prietene nu pot sa apelez pt. k stiu ce mi-ar raspunde...dar voi cum ati visat s-au cum ati vrea sa fie O NOAPTE PERFECTA.....una poate de neuitat... pt.mines-au cum a fost pt. voi??? ..... VA pup dulce PE TOTI...VA multumesc.CIAO!!!

1. ii spui ca esti virgina
2. nu planuiesti nimic, nu te stresezi
3. use protection

daca nu suferi de boli de inima, o sa fie OK
sus

ANdraDA

Guest

Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

scris pe 27 apr 2005 21:03 de ANdraDA

1. ii spui ca esti virgina
2. nu planuiesti nimic, nu te stresezi
3. use protection

daca nu suferi de boli de inima, o sa fie OK
[/quote.nu sufar de de inima,si sper si eu sa fie OK...daK nu MOR... oricum ai dreptate trebuie sa ii sp. K sunt virgina si mai departe cum sp. si u nu trebuie sa planuiesc nimic...ai dreptaT use PROTECTION,cred K nu ar trebui sa nu imi mai fac atatea probleme sa vb. odata cu el si ce va fi va fi...in plus tin foarte mult la el si sper sa inteleaga..dar imi este friK sa nu rada cum fac altii...cred K nu as mai iesi din Ksa Multumesc CIAO!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 27 apr 2005 21:41 de Nekunoskuta

Zi-i ca esti virgina...daca te iubeste sau macar tine la tine nu va rade iar daca o face e un magar si il parasesti.
In rest...nu te astepta sa fie noaptea vietii tale pentru ca stresul isi va spune cuvantul si nu vei putea sa te simti bine. Fii relaxata, deschisa, ai incredere in el (numai tu stii insa daca merita aceata incredere) si in tine. Nu-ti fie frica de faptul ca vei da gres, nimic nu iese bine din prima. Nu-ti fie frica de durere, sangerare sau mai stiu eu ce.
Sincer insa...daca tie ti-e frica sa-i spui ca esti virgina inseamna ca nu prea ai incredere in el, nu exista comunicare intre voi. Asta ar trebui sa primeze.
In rest...succes

Nimic...
sus

copilasul

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

scris pe 27 apr 2005 21:52 de copilasul

NU trebuie ca parerea mea sa fie acceptata insa este una obiectiva care sper sa te ajute:
In primul rand trebuie sa-i spui prietenului tau prin ce anume treci indiferent daca este vorba despre dragoste sau daca este vorba despre o bluza care nu-ti place.Evident exemplul e un pic exagerat insa trebuie sa-ti dai seama ca aici e vorba de incredere...pentru ca cineva sa merite sa fie alaturi de tine trebuie sa fie altruist si sa inteleaga cat de mult inseamna pt tine pasul ce va urma.
Daca reactia lui va fi una care sa te demoralizeze in sensul ca va incerca sa te transforme intr-o "ciudata" atunci probabil el nu mai merita sa iasa din casa si nu tu...
Iar apoi nu sunt de acord...cu spontaneitatea cel putin nu la prima experienta.Pai in primul rand trebuies a vorbiti despre: metoda de contraceptie, un lubrifiant pt ca placerea sa nu se transforme in durere, atmosfera care trebuies a fie deosebita....aici sunt mii de variante dar depinde de voi..si nu in ultimul rand locatia sa fie una linistita sa aveti intimitate deplina.
Acuma parerea mea despre tine din cat te-ai descris...esti prea nesigura pe tine si desi varsta ta este una la care iti poti incepe cu succes viata sexuala pe plan psihologic NU esti.
Citeste mult...daca timiditatea te impiedica sa apelezi la prietene ,prieten, planificare familiala, si atunci cand tu esti sigura 100% de rawspunsul tau spune DA.
Binentels repet nu trebuie sa am dreptate..e doar o opinie...sper ca ti-am fost de folos macar putin

Cand simt suflarea ta divina/
pe cer cand soarele-i apus
simturile-mi alina si ma-inneaca in infinit
caci viata oricat de lunga ar fi
nua re nici o valoare fara dragoste...
caci la sfarsit tot ceea ce conteaza
nu e cat, ci cum ai trait
numa' bine
sus

ANdraDA

Guest

scris pe 27 apr 2005 21:55 de ANdraDA

Zi-i ca esti virgina...daca te iubeste sau macar tine la tine nu va rade iar daca o face e un magar si il parasesti.
In rest...nu te astepta sa fie noaptea vietii tale pentru ca stresul isi va spune cuvantul si nu vei putea sa te simti bine. Fii relaxata, deschisa, ai incredere in el (numai tu stii insa daca merita aceata incredere) si in tine. Nu-ti fie frica de faptul ca vei da gres, nimic nu iese bine din prima. Nu-ti fie frica de durere, sangerare sau mai stiu eu ce.
Sincer insa...daca tie ti-e frica sa-i spui ca esti virgina inseamna ca nu prea ai incredere in el, nu exista comunicare intre voi. Asta ar trebui sa primeze.
In rest...succes
MULTUMESC pt sfat,sincer ma crezi K ma simt mult mai bine de cand v-am scris..asa ma gandeam la tot felul de lucruri..care nici nu existau..ai dreptaT nimic nu iese din prima,am incredere in el,si tin chiar foarte mult la el,m-am gandit foarte bine inainte..si cred K pana la urma inceputul tot asa va fi..o sa vb. cu el,si ai dreptate trebuie sa am mai multa incredre in el. Mai vorbim. PA TE PUP
sus

ANdraDA

Guest

Re: Re: Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

scris pe 27 apr 2005 22:01 de ANdraDA

NU trebuie ca parerea mea sa fie acceptata insa este una obiectiva care sper sa te ajute:
In primul rand trebuie sa-i spui prietenului tau prin ce anume treci indiferent daca este vorba despre dragoste sau daca este vorba despre o bluza care nu-ti place.Evident exemplul e un pic exagerat insa trebuie sa-ti dai seama ca aici e vorba de incredere...pentru ca cineva sa merite sa fie alaturi de tine trebuie sa fie altruist si sa inteleaga cat de mult inseamna pt tine pasul ce va urma.
Daca reactia lui va fi una care sa te demoralizeze in sensul ca va incerca sa te transforme intr-o "ciudata" atunci probabil el nu mai merita sa iasa din casa si nu tu...
Iar apoi nu sunt de acord...cu spontaneitatea cel putin nu la prima experienta.Pai in primul rand trebuies a vorbiti despre: metoda de contraceptie, un lubrifiant pt ca placerea sa nu se transforme in durere, atmosfera care trebuies a fie deosebita....aici sunt mii de variante dar depinde de voi..si nu in ultimul rand locatia sa fie una linistita sa aveti intimitate deplina.
Acuma parerea mea despre tine din cat te-ai descris...esti prea nesigura pe tine si desi varsta ta este una la care iti poti incepe cu succes viata sexuala pe plan psihologic NU esti.
Citeste mult...daca timiditatea te impiedica sa apelezi la prietene ,prieten, planificare familiala, si atunci cand tu esti sigura 100% de rawspunsul tau spune DA.
Binentels repet nu trebuie sa am dreptate..e doar o opinie...sper ca ti-am fost de folos macar putin
Sigur K ai dreptate,si imi va fi de folos ce mi-ai spus.Multumesc Mai vorbim. Ciao
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 apr 2005 14:47 de ExoticDream

La 19 ani nu este prea devreme, dar pentru tine cred ca este prea devreme. De ce?

1. Intre voi doi nu exista comunicare (nu stie ca esti virgina, nu ati discutat mai nimic despre sex, dar tu vrei sa o faceti! )

2. Nu ai incredere in el (te temi ca va rade de tine pentru ca nu ai experienta - asta este grav, ce fel de iubire sau macar respect, permite asa ceva?)

3. Nu stii mare lucru despre sex.

La 19 ani ai tai poti sa discuti deschis despre sex cu prietenul tau, ce te impiedica? Ce sens are rusinea/jena daca intre voi sunt sentimente? Sau nu sunt?!? Dupa cum descrii situatia (este posibil sa ma insel, poti sa ma contrazici), se pare ca voi doi sunteti impreuna, dar relatia nu este una foarte stransa, altfel unele din problemele care te macina le-ai fi discutat de mult cu prietenul tau. Cum sa ajungi in pat cu iubitul tau si el sa nu stie ca esti virgina?!?

O noapte perfecta.... Hmmmmmm.... este usor de imaginat (nu visam aproape toate la decoruri romantice, din gama trandafiri/lumanari/sampanie? )..., dar dificil de realizat. Nu am facut inca pasul cel mare, mi se spune mereu ca prima data nu este OK, sa nu am asteptari extraordinare, sa nu visez valuri de extaz si senzatii paradisiace....., mai ales daca si el este incepator....., dar eu ma incapatanez sa cred ca poate fi nu perfect, dar cel putin frumos...., dulce, tandru, chiar romantic!

Ia-ti inima in dinti si vorbeste deschis cu prietenul tau, a face dragoste se "planuieste" impreuna, mai ales prima data, mai tarziu vei avea timp berechet sa-l surprinzi ca-n filme cu fel de fel de chestii fierbinti!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

White

Guest

scris pe 29 apr 2005 21:22 de White

... dar pentru tine cred ca este prea devreme.

http://www.goaskalice.columbia.edu/
sus

White

Guest

Re: Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

scris pe 29 apr 2005 21:30 de White

http://www.goaskalice.columbia.edu/1970.html
sus

Virginia

Guest

Re: Re: Re: Re: HELP!!!!!despre SEX

scris pe 2 mai 2005 20:10 de Virginia

Cel mai important sfat pe care ti-l pot da este sa nu stai incordata,deoarece vei avea dureri foarte mari si la sigur nu vei simti plecere,daca vei fi relaxata totul va fi ok.Eu ma-m dizvirginat la 16 ani si sincera sa fiu nu a fost asa cum am vrut eu,fiindca am stat incordata(din cauza ca sunt cam timida) am avut dureri groaznice!In privinta virstei sa stii ca inceperea relatii sexuale nu are o anumita virsta doar ca ginecologii ne recomanda sa o incepem dupa 14 ani!Asta a fost cam totul,daca mai ai intrebari poti apela la mine cind doresti,email:capsunika@rambler.ru.Astept mesajul tau!
sus

dr love

Guest

scris pe 3 mai 2005 01:05 de dr love

sus

dr love

Guest

scris pe 3 mai 2005 01:05 de dr love

sus

dr.love

Guest

scris pe 3 mai 2005 01:11 de dr.love

ii spui k esti virgina!!!!va intelege si se va simti mandru k e primul barbat din viata ta. baietilor le place sa invete fetele. majoritatea fetelor oisi incep viata sexuala in pozitia misionarului(el deasupra ta).nu pot sa spun k e prea devreme'pt. k sunt fete care isi incep viata sexuala la 14 ani. cand esti pregatita atunci o faci succes!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online