Imi place varul meu, ce ma fac?
Pagina 1 din 2
ANCUTA
Guest
|
Imi place varul meu, ce ma fac?
scris pe 28 apr 2005 21:29 de ANCUTA
CE pot sa fac daca imi place varul meu??suna cam naspa!!!!!Am stat cu el 7luni..ne intelegeam super,,este var de-al 2-lea,si mai rau ca am facut-o pt prima data cu el,acum orice as face nu ma pot certa cu el,multi din prieteni chiar se ofticau K petreceam prea mult timp impreuna,l-am cun. la bunici eu m-am dus de doua trei ori,P acolo nu cun. decat cativa copii..o prietena mi-a facut cun. cu el..mi-a placut inca de la inceput foarte mult..nu aveam de unde sa stiu K suntem veri...eu pe el nu il cunosteam decat din auziT..n aveam D unD sa stiu...k suntem veri...mai tarziu m-a sunat si ne-am intalnit..am mers mai departe..ceva normal pana acum,..si as putea spune K si el tine la mine..noi am aflat dupa 5luni K suntem veri a fost cred K cea mai mare surprza P Kre am avut-o pana acum..la inceput..nu am tinut cont pt.K ne intelegeam prea bine,dar acum sunt prea multe obstacole...PARINTII..nici ai mei si nici ai lui nu sunt D acord,,Chiar ne-am gandit sa fugim impreuna dar....nu cred K o sa mearga..poate o vreme dar pe urma.??...dar mai bine as` muri decat sa ma cert cu el.Voi ce ziceti?cum as putea sa raman impreuna cu el?eu am 20ani el22ani.Credeti K am putea sa ne casatorim in secret?dar CUM?ne-am gandit si la asta pe urma nu ar mai avea ce sa ne fak dar tot ce imi doresc este sa raman cu el.Ce sa facem K sa inteleaga odata parintii nostri K ne iubim mult si sa nu mai incerce sa ne desparta nu vreau sa ii pierd nici pe ei.....DARRmai presus de orice pt mine. VA MULTUMESC
|
sus |
|
Infectorââ€
Guest
|
Re: imi place varul meu
scris pe 28 apr 2005 21:49 de Infectorââ€
cucoana, mi se pare ca e ilegal sa te casatoresti cu el ... nush ca si cununia asta merge pana la anumite grade de rudenie .. unde te crezi aici?
|
sus |
|
Nekunoskuta
Expert member 3987 mesaje
|
Casatoria e oprita intre rude pe linie colaterala pana la gradul IV inclusiv (asta insemnand veri "de gradul I" adica "primari"-fiul matusei tale), interdictia fiind mai mult de ordin genetic deoarece s-a demonstrat ca un copil nascut dintr-o astfel de relatie are grave deficiente..
Problema voastra nu cred ca e faptul ca sunteti verisori. Nici nu ar trebui sa fie vreo problema din moment ce tu spui ca e var "de-al 2-lea". Problema e mentalitatea parintilor care nu va accepta relatia. Discutati sincer cu ei, incercati sa-i convingeti. Argumentul ca nu va puteti casatori, ca e ilegal, cade (daca te-ai exprimat bine cu acel "var de-al 2-lea" si daca am inteles si eu corect). Daca nu reusiti nu inseamna sa va despartiti, daca va iubiti veti trece peste toate impreuna.
Nu va grabiti sa luati decizii de genul "sa fugim impreuna", "sa ne casatorim in secret". E usor sa te casatoresti, depui niste acte si in 10 zile ai cununia civila...simplu. Gandeste-te insa apoi...unde locuiti, cu ce va intretineti, daca nu mai vrei ce faci, crezi ca ai tai te vor primi inapoi acasa, sigur vrei sa faci pasul asta? Casatoria implica mult mai multe decat o relatie de 7 luni si o decizie luata la disperare.
Cineva mi-a spus odata ca e nevoie de fapte, nu de vorbe in astfel de cazuri si-i dau dreptate. Mentalitatea parintilor nu o puteti schimba dar puteti sa le demonstrati ca va meritati unul pe celalalt.
Iti urez succes, putere si multa, multa iubire.
Nimic...
|
sus |
|
nemesis
Guest
|
Re: Re: imi place varul meu
scris pe 29 apr 2005 11:21 de nemesis
Casatoria e oprita intre rude pe linie colaterala pana la gradul IV inclusiv (asta insemnand veri "de gradul I" adica "primari"-fiul matusei tale),
Perfect! Asa este!
interdictia fiind mai mult de ordin genetic deoarece s-a demonstrat ca un copil nascut dintr-o astfel de relatie are grave deficiente..
Gresit! Acesta este un alt mit al societatii contemporane - si nu numai -, mit mentinut "in viata" de... biseriCA Crestina (a se citi "CRETINA"! In antropologie exista o dilema enorma, comparabila in magnitudine cu dilema piramidelor. Intrebarea este: Cum si-au dat seama, societatile antice, de faptul ca exista o probabilitate mai mare a apartitiei defectelor genetice? Raspunsul nu este deloc trivial! De ce? Pentru ca daca eu fac un copil cu sora mea, probabilitarea ca un defect genetic sa se manifeste, este la fel de scazuta ca si in cazul in care-l fac cu o necunoscuta. Statistic, din 1000 de copii cu parinti frati si 1000 de copii cu parinti cu zestre genetica diferita, in primul caz vom avea 10 anomalii, iar in al doilea 5. Este un procent mult prea mic pentru a fi remarcat de sociatatile antice. Chestia cu "malformatiile" vine din Biblie - Vechiul Testament. De ce? Pentru ca faraonii practicau acest obicei... Nu era considerat un lucru detestabil in acele vremuri, pur si simplu, noua "regula" - de la domnu', cica -, a avut rolul de a arunca o lumina proasta asupra familiilor regale ale Egiptului.
Gandeste-te insa apoi...unde locuiti, cu ce va intretineti, daca nu mai vrei ce faci, crezi ca ai tai te vor primi inapoi acasa, sigur vrei sa faci pasul asta? Casatoria implica mult mai multe decat o relatie de 7 luni si o decizie luata la disperare.
[...]
Mentalitatea parintilor nu o puteti schimba
Good point... up to here!
Astfel de intrebari sunt "intrebari ghid". Nu trebuie sa raspunzi la ele ci trebuie sa tii cont de ele! Raspunsul nu il gasesti infruntand o problema mai mare decat tine! Raspunsul, in acest caz, il gasesti in viata ta, in situatia ta (studenta, loc de munca, apartament de inchiriat etc.) Daca parintii nu sunt ok, fuck them! You are not going to spend the rest of your life, trying to change them! O viata merita traita NUMAI in libertate, nu dupa opiniile si parerile altora, fie ei si parinti!!!
dar puteti sa le demonstrati ca va meritati unul pe celalalt.
Poftim???? Cum sa le demonstreze asta, din moment ce nu le pot schimba mentatitatile? No, fuckin' way! Nu asta este solutia...
Iti urez succes, putere si multa, multa iubire.
Idem!
|
sus |
|
ANGELO
Guest
|
scris pe 29 apr 2005 14:12 de ANGELO
CE pot sa fac daca imi place varul meu??suna cam naspa!!!!!Am stat cu el 7luni..ne intelegeam super,,este var de-al 2-lea,si mai rau ca am facut-o pt prima data cu el,acum orice as face nu ma pot certa cu el,multi din prieteni chiar se ofticau K petreceam prea mult timp impreuna,l-am cun. la bunici eu m-am dus de doua trei ori,P acolo nu cun. decat cativa copii..o prietena mi-a facut cun. cu el..mi-a placut inca de la inceput foarte mult..nu aveam de unde sa stiu K suntem veri...eu pe el nu il cunosteam decat din auziT..n aveam D unD sa stiu...k suntem veri...mai tarziu m-a sunat si ne-am intalnit..am mers mai departe..ceva normal pana acum,..si as putea spune K si el tine la mine..noi am aflat dupa 5luni K suntem veri a fost cred K cea mai mare surprza P Kre am avut-o pana acum..la inceput..nu am tinut cont pt.K ne intelegeam prea bine,dar acum sunt prea multe obstacole...PARINTII..nici ai mei si nici ai lui nu sunt D acord,,Chiar ne-am gandit sa fugim impreuna dar....nu cred K o sa mearga..poate o vreme dar pe urma.??...dar mai bine as` muri decat sa ma cert cu el.Voi ce ziceti?cum as putea sa raman impreuna cu el?eu am 20ani el22ani.Credeti K am putea sa ne casatorim in secret?dar CUM?ne-am gandit si la asta pe urma nu ar mai avea ce sa ne fak dar tot ce imi doresc este sa raman cu el.Ce sa facem K sa inteleaga odata parintii nostri K ne iubim mult si sa nu mai incerce sa ne desparta nu vreau sa ii pierd nici pe ei.....DARRmai presus de orice pt mine. VA MULTUMESC
Cred k ar fi un subiect interesant pt.o telenovela,doua persoane se iubescsi mai tarziu afla ca sunt vericam multe obstacole in calea lor dintre care cei mai importanti parintii. daca voi chiar va iubiti....mergeti mai departe..in plus in viata nu conteaza doar 2semnaturi,ar trebui sa va ganditi bine inainte,treaba cu casatoria cade..pt. ca nu se poate..dar daca va iubiti ce conteazaEu altceva nu pot sa-ti spun..decat,,SUCCES mai departe,sa va iubiti mult...pana la urma dragostea este mai presus de orice lege,si iese invingatoare mereu iti doresc sa fie asa si in cazul tau.IUBITI-Va mult nu conteaza ce cred altii cel putin eu asa cred.MULTA FERICIRE!! ANGELO
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Juriul ar intra in deliberare si la mine daca si-ar clarifica urmatoarea problema: aici zici ca ai facut-o cu verisorul tau de-al doilea, in timp ce in alta parte (te rog sa ma contrazici daca ma insel) ziceai ca el nu stie ca esti virgina si ai vrea sa o faceti! Nu rudenia ma deranjeaza pe mine, ci faptul ca nu sunt convinsa de seriozitatea intrebarii! Vezi tu, oamenii se straduiesc sa te lamureasca, dar pentru asta trebuie sa le spui cum stau lucrurile! Pana la urma...... ai facut-o cu el sau nu?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Infector
Expert member 1846 mesaje
|
Re: Re: Re: imi place varul meu
Iubiti-va mult ..[Cenzurat de ExoticDream - Justitiarul de serviciu in Vinerea mare] : )))))))
S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
CE pot sa fac daca imi place varul meu??suna cam naspa!!!!!Am stat cu el 7luni..ne intelegeam super,,este var de-al 2-lea, si mai rau ca am facut-o pt prima data cu el,acum orice as face nu ma pot certa cu el,multi din prieteni chiar se ofticau K petreceam prea mult timp impreuna,l-am cun. la bunici eu m-am dus de doua trei ori,P acolo nu cun. decat cativa copii..o prietena mi-a facut cun. cu el..mi-a placut inca de la inceput foarte mult..nu aveam de unde sa stiu K suntem veri...eu pe el nu il cunosteam decat din auziT..n aveam D unD sa stiu...k suntem veri...mai tarziu m-a sunat si ne-am intalnit..am mers mai departe..ceva normal pana acum,..si as putea spune K si el tine la mine..noi am aflat dupa 5luni K suntem veri a fost cred K cea mai mare surprza P Kre am avut-o pana acum..la inceput..nu am tinut cont pt.K ne intelegeam prea bine,dar acum sunt prea multe obstacole...PARINTII..nici ai mei si nici ai lui nu sunt D acord,,Chiar ne-am gandit sa fugim impreuna dar....nu cred K o sa mearga..poate o vreme dar pe urma.??...dar mai bine as` muri decat sa ma cert cu el.Voi ce ziceti?cum as putea sa raman impreuna cu el?eu am 20ani el22ani.Credeti K am putea sa ne casatorim in secret?dar CUM?ne-am gandit si la asta pe urma nu ar mai avea ce sa ne fak dar tot ce imi doresc este sa raman cu el.Ce sa facem K sa inteleaga odata parintii nostri K ne iubim mult si sa nu mai incerce sa ne desparta nu vreau sa ii pierd nici pe ei.....DARR mai presus de orice pt mine. VA MULTUMESC
Parerea mea??? Shoot yourself din nu stiu cate miliarde de barbati in lumea asta tu tocmai de un var te-ai indragostit?? Si eu am avut verisoara care ma disperau la cat de bine aratau...dar am stat in banca mea, chit ca ma intelegeam super bine cu ele, chit ca nu!
Sa ne anunti si pe noi cate malformatii o sa aiba copilul care o sa il faceti impreuna btw!
|
sus |
|
Necunoscut
Expert member 535 mesaje
|
GOD.. deja nu mai e sexpert.ro .. e alt forum.
in fine asta e nebuna =))
cum sa fii combinata cu verisorul tau ????
Practic.. daca ai face un copil cu el.. fii tai ar fi verisori de`al 3`lea cu tatal lor
HAHAHAHAHAHAHA
GOD esti SICK !!!
Ah si inca ceva, vezi ca nu esti pe IRC, ca sa folosesti atat K .. sau alte "ticuri" dinastea, ca m-am chinuit jumate de ora sa citesc ce ai scris tu.
In fine, esti bolnava (parerea mea)
|
sus |
|
nemesis
Guest
|
scris pe 1 mai 2005 23:55 de nemesis
in fine asta e nebuna =))
cum sa fii combinata cu verisorul tau ????
Practic.. daca ai face un copil cu el.. fii tai ar fi verisori de`al 3`lea cu tatal lor
Chestia asta am invatat-o pe cand eram in liceu, in urma unei replici auzite intr-un film... Rima este a la Shakespeare
Now many, many years ago, when I was twenty-three,
I was married to a widow who was pretty as could be.
This widow had a grown-up daughter who had hair of red.
My father fell in love with her, and soon they, too, were wed.
This made my dad my son-in-law and changed my very life
My daughter was my mother cause she was my father's wife.
To complicate the matter, even though it brought me joy,
I soon became the father of a bouncing baby boy.
My little baby then became a brother in law to dad,
And so became my uncle, though it made me very sad.
For if he was my uncle, then that also made him brother
Of the widow's grown-up daughter, who, of course, was my stepmother.
Father's wife then had a son who kept him on the run,
And he became my grandchild, for he was my daughter's son.
My wife is now my mother's mother, and it makes me blue,
Because, although she is my wife, she's my grandmother, too.
Now if my wife is my grandmother, then I'm her grandchild,
And everytime I think of it, it nearly drives me wild!
For now I have become the strangest case you ever saw
As husband of my grandmother, I am my own grandpa!!!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: imi place varul meu
Chestia asta am invatat-o pe cand eram in liceu, in urma unei replici auzite intr-un film... Rima este a la Shakespeare
Now many, many years ago, when I was twenty-three,
I was married to a widow who was pretty as could be.
This widow had a grown-up daughter who had hair of red.
My father fell in love with her, and soon they, too, were wed.
This made my dad my son-in-law and changed my very life
My daughter was my mother cause she was my father's wife.
To complicate the matter, even though it brought me joy,
I soon became the father of a bouncing baby boy.
My little baby then became a brother in law to dad,
And so became my uncle, though it made me very sad.
For if he was my uncle, then that also made him brother
Of the widow's grown-up daughter, who, of course, was my stepmother.
Father's wife then had a son who kept him on the run,
And he became my grandchild, for he was my daughter's son.
My wife is now my mother's mother, and it makes me blue,
Because, although she is my wife, she's my grandmother, too.
Now if my wife is my grandmother, then I'm her grandchild,
And everytime I think of it, it nearly drives me wild!
For now I have become the strangest case you ever saw
As husband of my grandmother, I am my own grandpa!!!
Te-ai grabit, asta era un test de logica/inteligenta si suna cam asa:
Many many years ago when I was twenty three,
I got married to a widow who was pretty as could be.
This widow had a grown-up daughter Who had hair of red.
My father fell in love with her, And soon the two were wed.
This made my dad my son-in-law And changed my very life.
My daughter was my mother, For she was my father's wife.
To complicate the matters worse, Although it brought me joy.
I soon became the father Of a bouncing baby boy.
My little baby then became A brother-in-law to dad.
And so became my uncle, Though it made me very sad.
For if he was my uncle, Then that also made him brother to the widow's grown-up daughter Who, of course, was my step-mother.
Father's wife then had a son, Who kept them on the run.
And he became my grandson, For he was my daughter's son.
Who is my Grandma?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Infector
Expert member 1846 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: imi place varul meu
Te-ai grabit, asta era un test de logica/inteligenta si suna cam asa:
Many many years ago when I was twenty three,
I got married to a widow who was pretty as could be.
This widow had a grown-up daughter Who had hair of red.
My father fell in love with her, And soon the two were wed.
This made my dad my son-in-law And changed my very life.
My daughter was my mother, For she was my father's wife.
To complicate the matters worse, Although it brought me joy.
I soon became the father Of a bouncing baby boy.
My little baby then became A brother-in-law to dad.
And so became my uncle, Though it made me very sad.
For if he was my uncle, Then that also made him brother to the widow's grown-up daughter Who, of course, was my step-mother.
Father's wife then had a son, Who kept them on the run.
And he became my grandson, For he was my daughter's son.
Who is my Grandma?
..povestea familiei tale nu?
S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi place varul meu
..povestea familiei tale nu?
Colega (moderator), din moment ce eu inca n-am implinit 23 de ani, probabil despre tine este vorba (in caz ca textul a fost citit totusi)! Misteriosule, am impartasit atatea, stiam ca iti plac femeile as pretty (and smart) as could be, dar n-am stiut ca ai fost insurat cu una dintre ele!
|
sus |
|
pussy
Guest
|
hello
scris pe 12 feb 2006 21:13 de pussy
hello!oameni buni...n-aveti treaba acasa?
|
sus |
|
BBL
Guest
|
Re: hello
scris pe 13 feb 2006 11:47 de BBL
Si te mai miri ca multi dau vina pe Cernobål...
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: hello
scris pe 13 feb 2006 22:31 de Bozgoru
daca tactu ar fii fugit la nasterea ta... si peste 18 ani... ai fii dat pe el de strada fara sa stii ca el e... si apoi aflai.. te mai casatoreai cu el? il mai iubeai in calitate de iubit... gandeste-te la ce spui... numai tampenii...
|
sus |
|
just me
Guest
|
scris pe 27 iun 2006 11:43 de just me
CE pot sa fac daca imi place varul meu??suna cam naspa!!!!!Am stat cu el 7luni..ne intelegeam super,,este var de-al 2-lea, si mai rau ca am facut-o pt prima data cu el,acum orice as face nu ma pot certa cu el,multi din prieteni chiar se ofticau K petreceam prea mult timp impreuna,l-am cun. la bunici eu m-am dus de doua trei ori,P acolo nu cun. decat cativa copii..o prietena mi-a facut cun. cu el..mi-a placut inca de la inceput foarte mult..nu aveam de unde sa stiu K suntem veri...eu pe el nu il cunosteam decat din auziT..n aveam D unD sa stiu...k suntem veri...mai tarziu m-a sunat si ne-am intalnit..am mers mai departe..ceva normal pana acum,..si as putea spune K si el tine la mine..noi am aflat dupa 5luni K suntem veri a fost cred K cea mai mare surprza P Kre am avut-o pana acum..la inceput..nu am tinut cont pt.K ne intelegeam prea bine,dar acum sunt prea multe obstacole...PARINTII..nici ai mei si nici ai lui nu sunt D acord,,Chiar ne-am gandit sa fugim impreuna dar....nu cred K o sa mearga..poate o vreme dar pe urma.??...dar mai bine as` muri decat sa ma cert cu el.Voi ce ziceti?cum as putea sa raman impreuna cu el?eu am 20ani el22ani.Credeti K am putea sa ne casatorim in secret?dar CUM?ne-am gandit si la asta pe urma nu ar mai avea ce sa ne fak dar tot ce imi doresc este sa raman cu el.Ce sa facem K sa inteleaga odata parintii nostri K ne iubim mult si sa nu mai incerce sa ne desparta nu vreau sa ii pierd nici pe ei.....DARR mai presus de orice pt mine. VA MULTUMESC
poate tie greu acum sa te despati de el dar totusi incearca sa gasesti pe altcineva ca o sa reusesti sal uiti.......E VARUL TAU nu uia asta!!!!!!!!!
|
sus |
|
kristincik
Guest
|
scris pe 27 iun 2006 17:26 de kristincik
eu am un verisor si o vara care tot s-au casatorit in secret, si din cauza genelor, copilul lor s-a nascut cu malformatzii, asa k va sfatuiesc sa va facetzi un control in privintza aceasta, inainte de casatorie. eu oricum va sustzin. cred ca in locul tau, chiar daca ar fi urmat sa am un copil cu malformatzii, as adopta unul, dar m-as casatori cu varul.
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
scris pe 27 iun 2006 19:45 de carrie
var de gradul 2 inseamna ruda de gradul 6, legea permite casatoria in cazurile astea.
"The best way to predict the future is to invent it"
"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
|
sus |
|
valentine
|
U must be joking...inainte de gradul 3 sau 4 daca nu ma insel nu se permite...
|
sus |
|
LonelyGirl
Expert member 1322 mesaje
|
Gradul patru in linie colaterala.(parca)
Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!
Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
scris pe 28 iun 2006 16:40 de carrie
asa este. nu se permite casatoria rudelor de gradele 1-4 (la gradul 4 se poate in anumite conditii) dar var primar inseamna deja ruda de gradul 4. var de al doilea inseamna ruda de gradul 6 samd.
|
sus |
|
valentine
|
Re: Re: Re: Re: Re: imi place varul meu
) dar var primar inseamna deja ruda de gradul 4. var de al doilea inseamna ruda de gradul 6 samd.
Pai si atunci...varul de gradul 2 este ruda de gradul 6? atunci de ce draq ii mai zice "var de gradul 2"?
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
scris pe 28 iun 2006 16:59 de carrie
Pai si atunci...varul de gradul 2 este ruda de gradul 6? atunci de ce draq ii mai zice "var de gradul 2"?
si mie mi s-a parut ciudat cand am auzit prima data dar asa este. gradul de rudenie intre 2 persoane se afla numarandu-se generatiile de la una din persoane pana la stramosul comun si inapoi la cealalta persoana. de exemplu tu si varul tau primar: de la tine la parintele tau, gradul 1, de la parinte la bunic (stramosul comun), gradul 2, de la bunci la unchi, gradul 3, de la unchi la var gradul 4.
|
sus |
|
valentine
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi place varul meu
si mie mi s-a parut ciudat cand am auzit prima data
obiectez!zvonuri!unde ai auzit?
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi place varul me
scris pe 28 iun 2006 17:14 de carrie
nu sunt zvonuri, asa se calculeaza.
|
sus |
|
Nekunoskuta
Expert member 3987 mesaje
|
Denumirea "var de gradul 2" este total inexacta. De obicei este vorba despre varul mamei sau tatalui, nu este varul direct al persoanei respective. "Varul de gradul 2" este ruda de gradul 5, descendentul cumun fiind strabunicul. Astfel, casatoria e permisa.
Nimic...
|
sus |
|
valentine
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi place varul meu
mdea
|
sus |
|
Pagina 1 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|