despre sex anal

Pagina 1 din 1
1

bobcap

Newbie
1 mesaje

despre sex anal

scris pe 29 apr 2005 15:57 de bobcap

Am auzit si am vazut multe legate de sexul anal (intre un barbat si o femeie ), din discutia cu alte femei, am auzit ca ar fi placere destul de ridicata. A incercat careva dintre voi cu prietena lui ? E o chestie delicata ce trebuie facuta cu precautii si asi fi curios sa stiu daca merita efortul.

..sex+bani+bautura+TV+PC = placare
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: despre sex anal

scris pe 30 apr 2005 13:18 de valentine

Am auzit si am vazut multe legate de sexul anal (intre un barbat si o femeie ), din discutia cu alte femei, am auzit ca ar fi placere destul de ridicata. A incercat careva dintre voi cu prietena lui ? E o chestie delicata ce trebuie facuta cu precautii si asi fi curios sa stiu daca merita efortul.

Nop nu am incercat...
Dar iti spun ce am auzit si anume ca fetele care il practica des spun ca il practica ca cica le-ar produce o placere imensa ...acum ce placere...tin minte ca am citit pe aici ceva legat de sexul anal si punctul G...nu stiu, asteapta sa iti mai rasp lume
Gl Hf
sus

spirubadboy

Guest

Re: despre sex anal

scris pe 1 mai 2005 16:59 de spirubadboy

da eu am facut cu prietena sex anal si ea mia spus ca ia placut trbuie sa folosesti un lubrifiant ca sa alunece mai bine
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: despre sex anal

scris pe 18 mai 2005 16:20 de lupulnebun

Intr-adevar placerea e ceva mai mare pentru ea insa nu prea sunt de acord cu aceasta "tehnica". Placerea poti sa i-o produci si prin alte metode. Descopera-i locurile unde se excita cel mai mult sau joaca-te putin cu guritza ta pe acele locuri si siguri ii vei provoca aproximativ aceeasi placere.

madwolf is watching you!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: despre sex anal

scris pe 19 mai 2005 05:02 de valentine

Intr-adevar placerea e ceva mai mare pentru ea insa nu prea sunt de acord cu aceasta "tehnica". Placerea poti sa i-o produci si prin alte metode. Descopera-i locurile unde se excita cel mai mult sau joaca-te putin cu guritza ta pe acele locuri si siguri ii vei provoca aproximativ aceeasi placere.

Si daca e genul de baiat ca mine care "nu se joaca cu gurita prin locurile alea", ce face?
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: despre sex anal

scris pe 19 mai 2005 10:54 de lupulnebun

Aici devide deja complicata situatia.In primul rand nu stiu ce fel de baiat este si in al doilea rand ar trebui sa se multumeasca cu ce are. Daca nu, sa incerce si varianta propusa de el, nu am nici o obiectie.

madwolf is watching you!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online