Ma place doar pentru sex?

Pagina 1 din 1
1

jannis

Newbie
8 mesaje

Ma place doar pentru sex?

scris pe 30 apr 2005 18:16 de jannis

salut .sunt o fata d 17 ani(sunt noua p`aici) f indragostita.imi place d un baiat d vreo 8 luni.ne`am cunoscut ca din intamplare p net....si apoi ne`am vazut .el m`a placut p mn(si eu p el)) numai ca..odata cu trecerea timpului mi`a dovedit ca tot c vrea el d la o fata este sexul.
eu sunt virgina si nu sunt de acor sa o fac cu el pt simplul fapt ca nu am incredere(umbla cu alte fete..care`i ofera asta).saptamana asta s`a intamplat ceva intre noi(sa`i zicem blow job) si desi speram ca dupa asta sa fie mai apropiat d mn...nu a fost asa.mai mult mi`a zis ca el nu a tinut la nici o fata si ca ar trebui ca fetele sa`l faca sa tina la ele(asta prin sex ..).nu stiu c sa mai fac...stiu ca nu e bn sa o fac cu el...dar parca a devenit o obsesie...simt ca tin cu adevarat la el,iar el uneori nici nu ma baga in seama.am uitata sa precizez faptul ca arat destul d bn si au fost detui baieti care sa vrea sa dse combine cu mn...numai ca eu i`am refuzat tocmai din cauza lui....daac aveti vre`un sfat pt mn...v`as fi recunoscatoare .ms anticipat.

just jannis
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: am o problemaa!help me plss

scris pe 30 apr 2005 19:24 de inuendo

in principiu la varsta asta o mare parte din ce vor baieti de la o fata este sexul.....dar suna ciudat ca in timp ce oarecum e cu tine?!?!? mai iti si zice ca e cu altele...suna ciudat...cred ca daca o faci cu el o sa devi si tu una din "alea"..poate nu ai pus toate datele..dar din ce spui poti sa il parasesti linistita..daca poti

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 30 apr 2005 19:40 de Nekunoskuta

...nu stiu c sa mai fac...

Paraseste-l.

Nimic...
sus

copilasul

Guest

Re: Re: am o problemaa!help me plss

scris pe 30 apr 2005 20:34 de copilasul

Pai...cat de greu sa fie...din moment ce un sex oral nu l-a convins cat de mult ti la el...nimic altceva nu o va face. de aceea nu merita sa-ti iroseti timpul cu el.
In plus este o replica atat de patetica..."sexul este singurul lucru care-mi poate dovedi cat de mult ma iubesti" Daca te-ar iubi ar fi mereu langa tine cu o floare cu o vorba buna cu o privire cu un telefon, intr-un vis...
Nu conteaza cat de bine areti..daca el nu vede decat acest aspect atunci merita cu prisosinta un EJECT! Sper ca nu am fsot prea categoric
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 apr 2005 21:48 de ExoticDream

salut .sunt o fata d 17 ani(sunt noua p`aici) f indragostita.imi place d un baiat d vreo 8 luni.ne`am cunoscut ca din intamplare p net....si apoi ne`am vazut .el m`a placut p mn(si eu p el)) numai ca..odata cu trecerea timpului mi`a dovedit ca tot c vrea el d la o fata este sexul.
eu sunt virgina si nu sunt de acor sa o fac cu el pt simplul fapt ca nu am incredere(umbla cu alte fete..care`i ofera asta).saptamana asta s`a intamplat ceva intre noi(sa`i zicem blow job) si desi speram ca dupa asta sa fie mai apropiat d mn...nu a fost asa.mai mult mi`a zis ca el nu a tinut la nici o fata si ca ar trebui ca fetele sa`l faca sa tina la ele(asta prin sex ..).nu stiu c sa mai fac...stiu ca nu e bn sa o fac cu el...dar parca a devenit o obsesie...simt ca tin cu adevarat la el,iar el uneori nici nu ma baga in seama.am uitata sa precizez faptul ca arat destul d bn si au fost detui baieti care sa vrea sa dse combine cu mn...numai ca eu i`am refuzat tocmai din cauza lui....daac aveti vre`un sfat pt mn...v`as fi recunoscatoare .ms anticipat.

Un singur sfat: NU O FACE!
Ai avut ghinionul sa dai peste un macho man care nici macar nu a facut o pasiune pentru tine (auzi la el, fetele trebuie sa-l faca sa tina la ele! ), te-ai indragostit, ai facut un quasi blow job cu el si nici asa el nu s-a impresionat. Ai de gand sa testezi daca sexul pana la capat l-ar misca?!? Vrei sa suferi ca un caine dupa ce se va fi intamplat, cand vei constata ca te-a folosit pe post de jucarie sexuala si va trece la alta? Da-o incolo de treaba, esti o fata sexy, baietii te plac, renunta la papagalul ala inainte de a fi prea tarziu! Crede-ma nu pierzi nimic! Ai 17 ani si e timp berechet sa iubesti si sa faci sex, macar prima data sa faci dragoste, nu? Intr-un fel este bine, tipul a fost sincer si ti-a spus ce vrea, daca ii faci jocul vina iti apartine 100%, ai stiut in ce te bagi! Ai grija de tine, nu te merita!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 1 mai 2005 06:57 de SORIN28

Culcate cu el,fa sex cu el si ai sa fii una din cele despre care iti spune. Si tot nu inteleg ceva : daca zici tu ca are parte de sex de la altele, DE CE NU TINE LA ELE ???Dupa parerea mea cred ca acel "blow job" l-ai facut de pomana. Dar daca tu crezi ca daca ai sa te culci cu el si o sa tina la tine te pacalesti singurica. Mai bine cauta pe altcineva care sa te merite si care sa merite sa fie primul(esti virgina). Parerea mea

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: am o problemaa!help me plss

scris pe 1 mai 2005 21:15 de ExoticDream

daca tu crezi ca daca ai sa te culci cu el si o sa tina la tine te pacalesti singurica

Baieti "zburdalnici" / "albinute" care sa se cuminteasca atunci cand intalnesc o fata speciala se intalnesc extrem de rar (este nevoie de un caracter puternic, dublat de sentimente pe masura), in schimb baieti care sa se metamorfozeze in Don Juani in urma unei relatii ratate se gasesc adesea. Parerea mea este ca fata isi face iluzii daca isi imagineaza ca respectivul se va indragosti brusc de ea dupa o experienta fierbinte (nici macar un blow job nu l-a impresionat!) Ar fi pacat de ea sa cedeze, nu merita!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

pufulicii

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: am o problemaa!help me plss

scris pe 16 iul 2009 18:22 de pufulicii

Baieti "zburdalnici" / "albinute" care sa se cuminteasca atunci cand intalnesc o fata speciala se intalnesc extrem de rar (este nevoie de un caracter puternic, dublat de sentimente pe masura), in schimb baieti care sa se metamorfozeze in Don Juani in urma unei relatii ratate se gasesc adesea. Parerea mea este ca fata isi face iluzii daca isi imagineaza ca respectivul se va indragosti brusc de ea dupa o experienta fierbinte (nici macar un blow job nu l-a impresionat!) Ar fi pacat de ea sa cedeze, nu merita!

nu se merita

P@PuS@ TuTuRoR...JuC@RiA NiM@NuI
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Ma place doar pentru sex?

scris pe 16 iul 2009 23:21 de yony

da-i via :P
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Ma place doar pentru sex?

scris pe 17 iul 2009 00:06 de Incepator

2005...

Nu mai reinviati subiecte moarte...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

n00b21

Junior member
39 mesaje

Re: Re: Re: Ma place doar pentru sex?

scris pe 18 iul 2009 17:22 de n00b21

2005...

Nu mai reinviati subiecte moarte...

ai dreptate ) :P ce se incurca astia pe aici ?)

http://www.youtube.com/watch?v=V2eIAzWB6jg
contact by_n00b
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ma place doar pentru sex?

scris pe 18 iul 2009 18:24 de Firentze

Atata timp cat este evident ca il intereseaza doar sexul NU O FACE!!!
Apoi este posibil sa te arunce ca pe o carpa...nu vreau sa te descurajez dar baieti mai sunt!
Majoritatea se gandesc la sex:-j dar pana nu dovedesc ca tin si la tine eu spun sa nu incerci!
Si eu am tot 17 ani si mi-am inceput viata sexuala de curand si desi credeam ca toti baietii vor asta el m-a facut sa vad si partea buna a lucrurilor!
Poate ca nu toti sunt chiar la fel:-s

0604
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ma place doar pentru sex?

scris pe 19 iul 2009 01:10 de ExoticDream

Si eu am tot 17 ani si mi-am inceput viata sexuala de curand si desi credeam ca toti baietii vor asta el m-a facut sa vad si partea buna a lucrurilor!

Pai.... al tau nu vrea (si) asta? Te-a convins sa faci sex, nu? Cam in cat timp?

sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Ma place doar pentru sex?

scris pe 20 iul 2009 09:49 de pacpac

pai probabil celalate fete,accepta situatia sa fi sex friends... si chiar nuvad la ce draq s-ar implica el intr-o relatie serioasa cand o avea 2-3 pasarici la discretie care sa nu-l bata la cap de ce si cu cine a iesit de ce vb cu aia...eu zic sa stai draq i banca ta ca daca ii dai asarica la fel va fi

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online