Exista o durata limita a iubirii?
Pagina 1 din 2
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Exista o durata limita a iubirii?
Am citit aceste randuri intr-o poezie....
"Iubirea adevarata nu dureaza o viata,
Ea dureaza o eternitate...."
O intrebare scurta, dar extrem de complicata, conducand la altele in cascada:
Credeti ca orice iubire, oricat de profunda ar fi, se sfarseste (aici, pe pamant) dupa un timp?
P.S. Ar fi interesant daca ne-ar raspunde si persoane care au trecut de 35-40 de ani, cei de 18-23 care formeaza majoritatea userilor acestui forum nu au avut poate inca timp sa se maturizeze, sa traiasca iubiri lungi...., adolescenta este pentru multi o perioada a tatonarilor, a experientelor, a schimbarilor dese, a cunoasterii lumii inconjuratoare si a propriului eu..... adesea saltul calitativ vine mai tarziu..... In adolescenta nu avem rabdare sa cunoastem cu adevarat persoana de care ne indragostim, este o iubire a priori, iubim un fel de copie idealizata a realitatii, poate de aceea iubirile adolescentine mor cand deosebirile intre model si real ies la iveala.... Cred ca, maturizandu-ne, ne cunoastem pe noi insine si ceea ce ne dorim sa gasim in celalalt, ne indragostim, cunoastem si abia apoi iubim..... Ma intreb daca macar aceste iubiri au sanse sa reziste....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Silivriano
Guest
|
Re: Exista o durata limita a iubirii?
scris pe 13 mai 2005 09:11 de Silivriano
Iubirea pentru o anumita persoana se sfarseste intotdeauna pentru ca, in final, tot mintea intervine. Si cum mintea umana intotdeauna se plictiseste si cauta lucruri noi...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?
Iubirea pentru o anumita persoana se sfarseste intotdeauna pentru ca, in final, tot mintea intervine. Si cum mintea umana intotdeauna se plictiseste si cauta lucruri noi...
Intalnesti pe cineva nou, te fascineaza prin putinul pe care il descoperi si oceanul pe care il intuiesti ca il ascunde, pe urma, cunoscand pas cu pas "felii" din persoana aceea este ca si cum ai "dezbraca" o ceapa....., procesul este finit..... la moment dat te trezesti ca nu mai ai ce decoji, ceapa este in palmele tale.... in mii de foi razlete.... Ce faci? Le arunci si cauti o ceapa noua sau incerci sa le recompui intr-o ordine aleatoare pentru a simti iarasi fascinatia de a le desface una cate una?.....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
duran
Veteran member 273 mesaje
|
scris pe 16 mai 2005 21:24 de duran
Credeti ca orice iubire, oricat de profunda ar fi, se sfarseste (aici, pe pamant) dupa un timp?
P.S. Ar fi interesant daca ne-ar raspunde si persoane care au trecut de 35-40 de ani, cei de 18-23 care formeaza majoritatea userilor acestui forum nu au avut poate inca timp sa se maturizeze, sa traiasca iubiri lungi...., adolescenta este pentru multi o perioada a tatonarilor, a experientelor, a schimbarilor dese, a cunoasterii lumii inconjuratoare si a propriului eu..... adesea saltul calitativ vine mai tarziu..... In adolescenta nu avem rabdare sa cunoastem cu adevarat persoana de care ne indragostim, este o iubire a priori, iubim un fel de copie idealizata a realitatii, poate de aceea iubirile adolescentine mor cand deosebirile intre model si real ies la iveala.... Cred ca, maturizandu-ne, ne cunoastem pe noi insine si ceea ce ne dorim sa gasim in celalalt, ne indragostim, cunoastem si abia apoi iubim..... Ma intreb daca macar aceste iubiri au sanse sa reziste....
nu are limita ci doar se transforma in altceva ....acum depinde in ce se transforma.....la noi iubirea a scazut in intensitate...golul fiind umplut de respect ,grija pt cei mici,prietenie,intelegere....depinde....la alte cupluri se transforma in ura...dar e minunat sa TRAIESTI linga persoana pe care ai iubit-o!
Come on, make my day!
|
sus |
|
White
Guest
|
scris pe 16 mai 2005 22:35 de White
P.S. Ar fi interesant daca ne-ar raspunde si persoane care au trecut de 35-40 de ani...
"The first magic of love is our ignorance that it can ever end."
http: //www.discutii.ro/profile.php?mode=viewprofile&u=37
|
sus |
|
ExoticDream
|
nu are limita ci doar se transforma in altceva ....acum depinde in ce se transforma.....la noi iubirea a scazut in intensitate...golul fiind umplut de respect ,grija pt cei mici,prietenie,intelegere....depinde....la alte cupluri se transforma in ura...dar e minunat sa TRAIESTI linga persoana pe care ai iubit-o!
Uite cineva care stie! Si eu cred ca in timp iubirea poate scadea in intensitate, dar procesul poate fi "ameliorat" daca intre parteneri au existat inca de la inceput prietenie, intelegere si respect...., acestea nu dispar chiar daca flacara pasiunii se diminueaza, problema este daca cei doi isi doresc sa lupte pentru ca relatia sa reziste... chiar si in afara cazurilor in care exista copii.
Te-as intrebare ceva: dupa ce iubirea dintre tine si partenera ta a scazut in intensitate, ai simtit vreodata tentatia de a cauta o noua iubire, ai avut vreodata sentimentul ca ai intalnit o alta persoana care te-a fascinat si pe care ai simtit ca ai fi putut sa o iubesti, ai fi renuntat la iubirea stinsa de "acasa" pentru a te arunca in vartejul unei noi pasiuni? Cum ai proceda in cazul in care acest lucru ti s-ar intampla? Ai renunta a priori la tentatie, te-ai lasa purtat de val sau ai trai o iubire secreta ca sa nu ranesti partenera de "acasa"?
|
sus |
|
ExoticDream
|
"The first magic of love is our ignorance that it can ever end."
Cand iubesti din tot sufletul nu poti sa concepi faptul ca sentimentul fascinant care leaga doua fiinte umane se poate topi dupa un timp aproape matematic calculat, este o cruzime fata de tine insuti sa te gandesti ca intr-o luna, un an, doi, cinci, omul pe care il simti trup si suflet asemeni tie si pentru care ai face orice va pleca de langa tine, cu inima golita de iubire, stearpa, plictisita.... sau ca vei pleca tu! Gandul ca totul este efemer in lume, probat de stiintele exacte, iti arunca spiritul in incertitudine..... ai sentimentul ca nu mai poti avea incredere in nimeni si nimic, te temi sa-ti mai lasi inima sa simta! Si cum daca dragoste nu e, nimic nu e, ajungi sa traiesti purtat de val, iubind secvential, in trecere, azi pe cineva, maine pe altcineva, risipindu-te in sentimente marunte, care nu te reprezinta si nu te multumesc spiritual...... Asta sa fie pana la urma viata noastra? O insiruire de evenimente oarecare in care nu are sens sa punem decat fractiuni de sentimente pentru ca oricum nu dureaza? Daca riscam sa traim punand totusi suflet, suferinta de "dupa" nu este oare covarsitoare? (Nu toti suntem adaptati acestui stil de viata de azi pe maine.) Ce ne facem daca nu ne putem adapta???
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
scris pe 17 mai 2005 16:52 de SORIN28
Iubirea nu are limita, doar ca in timp se transforma in mult mai mult respect si intelegere fata de celalalt. Ca nu mai este la fel ca la inceput asta e alta problema
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
nemesis
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?
scris pe 17 mai 2005 17:45 de nemesis
Din ciclul: "Halitul tevilor de la baie" sau "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", va prezentam:
"Dao naibii de ceapa[...]"???
de SORIN28.
Deci, dragi concetateni, "traiasca analfabetismul!"
|
sus |
|
dory
Guest
|
Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?
scris pe 17 mai 2005 21:23 de dory
Cand iubesti din tot sufletul nu poti sa concepi faptul ca sentimentul fascinant care leaga doua fiinte umane se poate topi dupa un timp aproape matematic calculat, este o cruzime fata de tine insuti sa te gandesti ca intr-o luna, un an, doi, cinci, omul pe care il simti trup si suflet asemeni tie si pentru care ai face orice va pleca de langa tine, cu inima golita de iubire, stearpa, plictisita.... sau ca vei pleca tu! Gandul ca totul este efemer in lume, probat de stiintele exacte, iti arunca spiritul in incertitudine..... ai sentimentul ca nu mai poti avea incredere in nimeni si nimic, te temi sa-ti mai lasi inima sa simta! Si cum daca dragoste nu e, nimic nu e, ajungi sa traiesti purtat de val, iubind secvential, in trecere, azi pe cineva, maine pe altcineva, risipindu-te in sentimente marunte, care nu te reprezinta si nu te multumesc spiritual...... Asta sa fie pana la urma viata noastra? O insiruire de evenimente oarecare in care nu are sens sa punem decat fractiuni de sentimente pentru ca oricum nu dureaza? Daca riscam sa traim punand totusi suflet, suferinta de "dupa" nu este oare covarsitoare? (Nu toti suntem adaptati acestui stil de viata de azi pe maine.) Ce ne facem daca nu ne putem adapta???
...iubirea este inselatoare,oamenii pe care crezi ca-i cunosti ca pe buzunarul tau te pot surprinde si nu intotdeauna placut!
|
sus |
|
duran
Guest
|
Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubirii?
scris pe 18 mai 2005 09:19 de duran
Uite cineva care stie! Si eu cred ca in timp iubirea poate scadea in intensitate, dar procesul poate fi "ameliorat" daca intre parteneri au existat inca de la inceput prietenie, intelegere si respect...., acestea nu dispar chiar daca flacara pasiunii se diminueaza, problema este daca cei doi isi doresc sa lupte pentru ca relatia sa reziste... chiar si in afara cazurilor in care exista copii.
Te-as intrebare ceva: dupa ce iubirea dintre tine si partenera ta a scazut in intensitate, ai simtit vreodata tentatia de a cauta o noua iubire, ai avut vreodata sentimentul ca ai intalnit o alta persoana care te-a fascinat si pe care ai simtit ca ai fi putut sa o iubesti, ai fi renuntat la iubirea stinsa de "acasa" pentru a te arunca in vartejul unei noi pasiuni? Cum ai proceda in cazul in care acest lucru ti s-ar intampla? Ai renunta a priori la tentatie, te-ai lasa purtat de val sau ai trai o iubire secreta ca sa nu ranesti partenera de "acasa"?
depinde ce iti doresti de la viata sau ce astepti sa primesti si mai ales daca ai "capul cu tine" intotdeauna.....
personal, viata a fost buna cu mine ,mi-a daruit tot ce mi-am dorit ,si sunt multumit!
vorbind de tentatie....din al meu pct de vedre...cu siguranta nimeni si nimic nu va fii atat de tentant,incat sa ma faca sa comit greseli....nici macar tentatii carnale
|
sus |
|
ExoticDream
|
depinde ce iti doresti de la viata sau ce astepti sa primesti si mai ales daca ai "capul cu tine" intotdeauna.....
personal, viata a fost buna cu mine ,mi-a daruit tot ce mi-am dorit ,si sunt multumit!
vorbind de tentatie....din al meu pct de vedre...cu siguranta nimeni si nimic nu va fii atat de tentant,incat sa ma faca sa comit greseli....nici macar tentatii carnale
Nu ma refeream la tentatii carnale, ci spirituale, acestea mi se par mai greu de invins..... A lupta impotriva fascinatiei in care te invaluie o minte bogata este aproape imposibil...
|
sus |
|
duran
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubir
scris pe 18 mai 2005 10:01 de duran
despre cele spirituale iti spuneam mai sus....
atat timp cat fanteziile ,dorintele ,
telurile ,imi sunt satisfacute ce rost are sa-mi rau cu mana mea!!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a i
despre cele spirituale iti spuneam mai sus....
atat timp cat fanteziile ,dorintele ,
telurile ,imi sunt satisfacute ce rost are sa-mi rau cu mana mea!!
De acord 100% cu tine, dar sunt putini cei care gandesc asa.... Multi prefera sa se lase purtati de fascinatia unui nou inceput in loc sa lupte pentru a mentine aprins focul intr-o relatie veche...., este mai comod si pare incitant, chiar daca exista riscul ca ceea ce vei descoperi in tentatia cea noua sa nu fie nici pe departe mai bun decat ceea ce ai avut...
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita
Mie somn ca n-am dormit toata noapte
|
sus |
|
xander
Veteran member 482 mesaje
|
scris pe 18 mai 2005 10:10 de xander
Mai bine de asa nu poate fi spus!
omul care taie iarba..
|
sus |
|
ExoticDream
|
Am vrut sa spun trandafir, nu ceapa, nu stiu ce m-a apucat sa folosesc asemenea metafore lacrimogene!!! Reciteste textul inlocuind cuvantul "ceapa" cu "trandafir". Boboc! Alb! (Din ratiuni de puritate....)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata li
Mie somn ca n-am dormit toata noapte
Se cunoaste! Sa inteleg ca vrei sa dormi tocmai pe postul meu despre durata limita a iubirii? Durata limita a rabdarii mele este pe cale de a fi atinsa, lasa-ne sa vorbim despre fascinatie si iubire, tu mergi la nani sa te linistesti dupa o noapte pierduta prin barurile incitante ale capitalei....!
Noapte buna, copil!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Ce se intampla daca viata nu a fost chiar atat de buna cu tine si persoana pe care o ai langa tine este doar 50-60% conform idealului tau? Ce se intampla daca, dintr-un defazaj pervers al sortii, intalnesti pe cineva care se potriveste 90-95% "tiparelor" din mintea ta?
|
sus |
|
duran
Guest
|
scris pe 18 mai 2005 11:35 de duran
nu stiu si nici nu cred k m-ar interesa...scenarii si polemici asupra acestui subiect sunt si se pot face multe.....
|
sus |
|
ExoticDream
|
nu stiu si nici nu cred k m-ar interesa...scenarii si polemici asupra acestui subiect sunt si se pot face multe.....
Nu te intereseaza pentru ca ai gasit persoana potrivita la momentul potrivit. "Scenariul" de care vorbeam se refera la cei mai putin norocosi.... Si eu gandesc la fel ca tine, sper si voi astepta sa gasesc persoana potrivita, nu voi risca sa fac compromisuri prea mari si sa accept jumatati de masura, si eu cred ca o iubire frumoasa, bazata pe intelegere, respect, comunicare la orice nivel, cultivata asa cum trebuie, poate dura mult, mult timp.....
|
sus |
|
White
Guest
|
scris pe 18 mai 2005 12:16 de White
Ce se intampla daca, dintr-un defazaj pervers al sortii, intalnesti pe cineva care se potriveste 90-95% "tiparelor" din mintea ta?
http://www.weblog.ro/learnin_the_blues/2005-03-21.html
"The best thing about the future is that it isn't here yet"
|
sus |
|
Sunt contra!
Guest
|
scris pe 25 mai 2005 22:33 de Sunt contra!
Hop si eu cu o parere...
Si dc ar fi 100% cf idealului tau, la un mom dat tot intervine monotonia, si ajungi sa te multumesti cu un alt 50-60%...daca asta te face fericit! Si atunci realizezi diferentza de procente, te scuturi si-ti revii!
Mi-a placut faza cu ceapa-trandafir-varza si ce-o mai fi! Da poate varza aia intre timp, pe masura ce-i dai foile jos, isi pune altele noi pe ea...Ei???
Eu sunt o varza vesnica...Si inca mai am resurse...Pt. ca asta imi doresc...pentru ca dc exista iubire, ea nu moare, doar se transforma, se multiplica (povestea cu procentele...), etc...Stiti voi, am vazut ca sunteti priceputi!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Hop si eu cu o parere...
Si dc ar fi 100% cf idealului tau, la un mom dat tot intervine monotonia, si ajungi sa te multumesti cu un alt 50-60%...daca asta te face fericit! Si atunci realizezi diferentza de procente, te scuturi si-ti revii!
Mi-a placut faza cu ceapa-trandafir-varza si ce-o mai fi! Da poate varza aia intre timp, pe masura ce-i dai foile jos, isi pune altele noi pe ea...Ei???
Eu sunt o varza vesnica...Si inca mai am resurse...Pt. ca asta imi doresc...pentru ca dc exista iubire, ea nu moare, doar se transforma, se multiplica (povestea cu procentele... ), etc...Stiti voi, am vazut ca sunteti priceputi!
In cazul lui 100% nu cred ca intervine neaparat monotonia (ma refer la persoanele cu un IQ peste medie). Gandeste-te ca exista atatea lucruri noi pe care le poti face, atatea carti de citit si comentat, spectacole de vazut si discutat, locuri de vizitat, oameni de intalnit, sporturi de practicat, ca sa nu mai spun de domeniile in care lucreaza fiecare... Daca cei doi au aceleasi pasiuni, se pot cladi proiecte impreuna..... Daca domeniile de activitate sunt diferite, ce poate fi mai interesant decat a-l familiariza pe necunoscator cu ceea ce faci tu si reciproc? Si in acest caz se pot construi proiecte impreuna, proiecte in care fiecare face ceea ce este pregatit sa faca!
Ar mai fi ceva: daca ai o viata implinita, cand sa te plictisesti? Sa zicem ca ai un job care iti place si care iti mananca cel putin cele 8 ore/zi traditionale, dar mai ai nevoie de timp pentru a te documenta, pentru a-ti actualiza cunostintele...., timp pe care il iei din cel petrecut acasa.... nu este practic un timp "furat" partenerului pentru ca, avand idealuri similare, si el va face acelasi lucru pentru cariera sa si nu va tipa la tine ca mananci din timpul in doi! Daca te iubeste, va intelege nevoia de timp pentru asa ceva....., iar timpul ramas pentru cuplu va fi mai pretios...., mai tandru, mai dulce, mai romantic! Una este sa te superi pentru ca iubitul tau isi pierde vremea in carciumi band cu prietenii si alta sa-l stii petrecand ore in sir incercand sa rezolve o ecuatie dificila, un program indaratnic in C...... Evident nici excesele la serviciu/scoala nu sunt OK!
Nu cred ca ai pleca dintr-o relatie reusita pentru a incerca un eventual 50-60% cu aer de noutate (cu exceptia cazului in care acel 100% pe care il credeai initial nu se confirma sau partenerul se schimba in sens negativ). Sunt de parere ca poti fi un trandafir ale carui petale se regenereaza, exact asa cum spui! Trebuie sa ai resurse spirituale si sa-ti doresti asta din tot sufletul! Trandafir peren..... cu petale transformate, multiplicate, niciodata golas.......! Legea conservarii iubirii, usor modificata.... nici o farama nu se pierde, dar se poate castiga, totul se transforma (fata de acelasi partener, nu in deplasare) !
|
sus |
|
andra1
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 27 mai 2005 13:37 de andra1
Parerea mea la acest subiect este k dupa cativa ani de iubire intensa si de maxima pasiune aceste dispar dar in locul lor ramane in primul rand respectul si atasamentul.De fiecare data knd vad un cuplu la vreo 60 de ani ma gandesc k asa as vrea sa fiu si eu cu partenerul meu peste 50 de ani.Sa ne respectam asa cum se respecta ei si sa ne purtam de grija unul altuia.Asta este cel mai important dupa ce se termina pasiunea, intervin girjile, oboseala, monotonia si obisnuinta.
Daca pozele ar vorbi, Amintirile ar fi vi
Am sti ce gandeam cand eram copii
Probabi poza ta din rama ti-ar sopti
"Stii nu esti ce-mi doream sa fi"
|
sus |
|
andra1
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 27 mai 2005 13:45 de andra1
Nu cred k poti gasi aceea persoana care sa ti se potriveasca 95% pentru k noi avem tendinta de a cauta perosana perfecta, cu calitati si fara defecte iar 95% este foarte aproape de perfectiune iar aceasta nu exista.Poti incerca sa gasesti persoana care sa aiba acele calitati care te intereseaza mai mult, de ex:fidelitate, sinceritate etc, si defectele pe care ai putea sa le accepti.
Daca pozele ar vorbi, Amintirile ar fi vi
Am sti ce gandeam cand eram copii
Probabi poza ta din rama ti-ar sopti
"Stii nu esti ce-mi doream sa fi"
|
sus |
|
Nekunoskuta
Expert member 3987 mesaje
|
Oare e posibil sa existe persoana ideala pe care fiecare si-o contureaza? Daca persoana pe care o intalnesc se potriveste doar 90-95% cu mine voi renunta la ea pentru ca nu exista potrivire 100%? Dragostea adevarata inseamna sa intelegi si sa accepti unele defecte ale celui de langa tine, sa faci compromisuri (nu prea mari insa), sa incerci sa compui in mintea si in sufletul tau 100% din cele 90-95% existente. Eu consider ca e un lucru minunat sa ajungi la concluzia ca esti in stare sa accepti si sa treci peste unele defecte ale partenerului (pana la urma nimeni nu e perfect), ca ieri erau 90% iar azi sunt 95%, poate maine vor fi 100%.
E adevarat ca din dragoste nu mai ramane peste ani decat respect, intelegere, prietenie si admiratie reciproca dar e foarte frumos sa vezi pe strada doi batranei de 70-75 de ani mergend tinandu-se de mana si sa te gandesti ca inca se iubesc.
Nimic...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Nu cred k poti gasi aceea persoana care sa ti se potriveasca 95% pentru k noi avem tendinta de a cauta perosana perfecta, cu calitati si fara defecte iar 95% este foarte aproape de perfectiune iar aceasta nu exista.Poti incerca sa gasesti persoana care sa aiba acele calitati care te intereseaza mai mult, de ex:fidelitate, sinceritate etc, si defectele pe care ai putea sa le accepti.
Perfectiunea nu exista, nici noi nu suntem perfecti, asa ca nu este normal sa avem pretentii exagerate de la ceilalti. Fiecare cauta de fapt un 90-95% dintr-o perfectiune relativa la propriile sale dorinte, o semiperfectiune personalizata, ceea ce caut eu nu este la fel cu ceea ce cauti tu, eu vreau o persoana romantica, tu poate una realista etc. Ne contruim un model care insumeaza cateva calitati de baza, dar care include si unele defecte pe care le-am accepta. Intalnim o persoana care se potriveste in mare idealului nostru, revedem lista de calitati si defecte si ne gandim daca plusul de calitati pe care le descoperim in partener compenseaza eventualele minusuri din zona defectelor.... Exista insa defecte imposibil de acceptat, ca si calitati la care nu am renunta in ruptul capului, dar asta depinde iarasi de fiecare (eu nu as accepta lipsa inteligentei, tu poate n-ai tolera infidelitatea sau apetitul pentru tigari si/sau bautura)....
|
sus |
|
ExoticDream
|
e foarte frumos sa vezi pe strada doi batranei de 70-75 de ani mergend tinandu-se de mana si sa te gandesti ca inca se iubesc.
... e foarte trist sa vezi pe strada doi tinerei de 18-20 de ani, mergand tinandu-se de mana si soptindu-si cuvinte dulci si sa te gandesti ca acum o saptamana l-ai mai vazut pe unul din ei cu altcineva in aceeasi postura, iar in urma cu cateva saptamani l-ai mai vazut cu altcineva, bla bla bla.... Pana la 75 de ani nu va mai putea numara pe degetele de la 100 de maini relatiile profunde pe care le-a avut, iar daca vei surade cu tristete, iti va spune ca nu stii sa-ti traiesti viata!
Incearca sa-i recomanzi unui astfel de "fluturas" o carte despre iubirea care dureaza zeci de ani si-ti va rade in nas, cu un aer superior! Daca ar avea rabdare sa citeasca si biografiile unor scriitori care au descris astfel de iubiri ar realiza ca acele carti sunt mai mult decat fictiune....
|
sus |
|
Pagina 1 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|