Nu port chiloti, am erectii dese si puternice!

Pagina 1 din 2
1   2   »

Dr. Pork

Guest

Nu port chiloti, am erectii dese si puternice!

scris pe 17 mai 2005 12:25 de Dr. Pork

Va vand un pont...Intamplator am observat ca nepurtand chiloti am erectii mai dese si mai puternice. Mai intai am renuntat la a purta chiloti in pat iar mai nou si pe strada imi iau blugii direct pe piele. Cocoselul meu pare tare fercit.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Fara chiloti

scris pe 17 mai 2005 12:46 de valentine

Va vand un pont...Intamplator am observat ca nepurtand chiloti am erectii mai dese si mai puternice. Mai intai am renuntat la a purta chiloti in pat iar mai nou si pe strada imi iau blugii direct pe piele. Cocoselul meu pare tare fercit.

Nici eu nu mai port chilotei de ceva vreme...dar sunt tot acelasi mascul feroce ca inainte...nici nu sunt mai bun dar nici mai rau
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 mai 2005 14:32 de ExoticDream

O fi sanatos sa sari direct in blugi?!? Ce parere ai, noi, fetele, am avea erectii mai puternice sau ne-ar trage doar curentul sau ne-am alege cu niscai ciupituri bine plasate, in caz c-am iesi pe strada in fustite, omitand lenjeria intima? (Sutienul l-am pus deja deoparte pentru ca nu puteam lasa acele minunatii ascunse!)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Fara chiloti

scris pe 17 mai 2005 14:51 de valentine

O fi sanatos sa sari direct in blugi?!? Ce parere ai, noi, fetele, am avea erectii mai puternice sau ne-ar trage doar curentul sau ne-am alege cu niscai ciupituri bine plasate, in caz c-am iesi pe strada in fustite, omitand lenjeria intima? (Sutienul l-am pus deja deoparte pentru ca nu puteam lasa acele minunatii ascunse!)

Pontul era adresat baietilor

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 17 mai 2005 14:57 de ExoticDream

Pontul era adresat baietilor

Unde scrie????????? Adica noua nu ne vinde nimic???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 17 mai 2005 17:36 de valentine

Unde scrie????????? Adica noua nu ne vinde nimic???

Ok
Anunt publicitar:
Vand placere pe paine.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 18 mai 2005 10:25 de ExoticDream

Ok
Anunt publicitar:
Vand placere pe paine.

Ecce reclama!!!!!!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 18 mai 2005 10:28 de Nekunoskuta

Ok
Anunt publicitar:
Vand placere pe paine.

Vinzi si painea sau doar placerea? Care e mai scumpa?

Nimic...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 18 mai 2005 10:34 de Nekunoskuta

...ne-ar trage doar curentul sau ne-am alege cu niscai ciupituri bine plasate, in caz c-am iesi pe strada in fustite, omitand lenjeria intima?...

Nu cred ca s-ar observa ca o fata nu poarta lenjerie intima pe sub fustita daca aceasta nu ar fi transparenta si daca nu ar bate vantul. Chiar ma batea gandul sa fac un asemenea experiment dar cred ca renunt la idee. M-as simti foarte...goala.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 19 mai 2005 05:06 de valentine

Vinzi si painea sau doar placerea? Care e mai scumpa?

Vi le dau la pachet si va fac si reducere
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 19 mai 2005 05:07 de valentine

Nu cred ca s-ar observa ca o fata nu poarta lenjerie intima pe sub fustita daca aceasta nu ar fi transparenta si daca nu ar bate vantul. Chiar ma batea gandul sa fac un asemenea experiment dar cred ca renunt la idee. M-as simti foarte...goala.

Norocul tau ca are cine sa te faca sa te simti plina....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 19 mai 2005 08:34 de Nekunoskuta

Vi le dau la pachet si va fac si reducere

Hmmmm.......daca dadeai doar placerea si veneam eu cu painea poate ma bagam dar asa cred ca zic PAS

Nimic...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 19 mai 2005 08:35 de Nekunoskuta

Norocul tau ca are cine sa te faca sa te simti plina....

Daca te referi la ce mi-a trecut mie prin cap iti reamintesc faptul ca era vorba de o plimbare PE STRADA, cu oameni in jur.
Zi-mi ca nu m-am gandit la ce trebiue!!!

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 20 mai 2005 02:56 de valentine

Daca te referi la ce mi-a trecut mie prin cap iti reamintesc faptul ca era vorba de o plimbare PE STRADA, cu oameni in jur.
Zi-mi ca nu m-am gandit la ce trebiue!!!

Hahaha...ai timp o viata intreaga sa iti dau seama daca te-ai gandit la ce trebuia sau nu...ma anunti si pe mine cand iti dai seama da?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 20 mai 2005 09:14 de Nekunoskuta

Hahaha...ai timp o viata intreaga sa iti dau seama daca te-ai gandit la ce trebuia sau nu...ma anunti si pe mine cand iti dai seama da?

Adica o viata intreaga sa ma gandesc, practic, la tine??? Prea mult pentru a suporta!!!

Nimic...
sus

Dr.Pork

Guest

scris pe 20 mai 2005 10:30 de Dr.Pork

Bey...mie sa nu-mi faceti troaca de porci postul. Daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul bine...daca vreti sa va tachinati gasitiva alt loc.
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 20 mai 2005 11:20 de lupulnebun

Din punct de vedere medical este cam imposibil, chiar daca ese mai aerisit "cocoselul" tau. Toata chestia tine de ce crezi tu despre lucrul acesta. Omul isi formeaza cate-o parere despre fiecare lucru nou pe care il experimenteaza insa pontul tau tine mai mult de influentarea subconstientului.

madwolf is watching you!
sus

Dr.Pork

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 20 mai 2005 11:27 de Dr.Pork

Lupule...esti cumva doctor ca sa ai o opinie autorizata dpv medical?
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 20 mai 2005 11:40 de lupulnebun

Eu nu stau aici doar ca sa imi dau cu parerea. Sfaturile mele se bazeaza pe psihologia umana, in special cea din viata unui cuplu si din viata adolescentului. Acum vrei sa iti si trimit copie dupa diplome?

madwolf is watching you!
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara chilo

scris pe 20 mai 2005 11:53 de nemesis

Eu nu stau aici doar ca sa imi dau cu parerea. Sfaturile mele se bazeaza pe psihologia umana, in special cea din viata unui cuplu si din viata adolescentului. Acum vrei sa iti si trimit copie dupa diplome?

Spune-mi, diplomele acestea, sunt in rama?
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara c

scris pe 20 mai 2005 11:59 de lupulnebun

Speram sa port o discutie normala nu polemici ce nu-si au rostul. Plus ca s-a deviat de la subiect!

madwolf is watching you!
sus

Dr. Pork

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fa

scris pe 20 mai 2005 12:05 de Dr. Pork

Bine omule ...dar tu te refereai la "din punct de vedere medical" nu psihologic.
Eu am auzit si ceva explicatii medicale cum ca testiculellor le-ar merge mai bine putin mai la racoare.
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 20 mai 2005 12:12 de lupulnebun

Testiculele trebuie sa aiba cu un grad mai putin decat temperatura normala a corpului. Crede-ma ca in chiloti testiculele nu vor ajunge la temperatura corpului iar fara va scade temperatura lor cu mai mult de un grad*.
*- depinde de temperatura aerului (iarna/vara).

madwolf is watching you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fara chiloti

scris pe 20 mai 2005 12:17 de ExoticDream

Din punct de vedere medical este cam imposibil, chiar daca ese mai aerisit "cocoselul" tau. Toata chestia tine de ce crezi tu despre lucrul acesta. Omul isi formeaza cate-o parere despre fiecare lucru nou pe care il experimenteaza insa pontul tau tine mai mult de influentarea subconstientului.

Fara diplome in psihologie, inramate sau nu, din punctul de vedere al unei fete, iti pot spune ca a merge pe strada fara lenjerie intima este un lucru perceput ca fiind sexy, usor salbatic, provocator, dar nu pentru ceilalti, ci pentru tine, intrucat nu arati nimanui ce si cum (altfel devine ceva vulgar, de prost gust), dar gandul ca nu porti este... excitant! Nu l-as recomanda decat fetelor care poarta fuste/rochii lungi, nu transparente, sau care merg pe strada cu iubitul lor....

sus

YLoveCamelia

Guest

scris pe 20 mai 2005 17:18 de YLoveCamelia

minunatii ?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 mai 2005 12:36 de ExoticDream

minunatii ?

Parafrazam un post al altcuiva, metafora nu-mi apartine, dar, daca as fi pus ghilimele, interpretarea ar fi fost..... amuzanta!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 29 mai 2005 02:28 de sabba

Pfuuuu, ce interesant!
Ia nu mai purta nici blugii sa vedem ce se intampla!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

scris pe 29 mai 2005 18:30 de lupulnebun

Pfuuuu, ce interesant!
Ia nu mai purta nici blugii sa vedem ce se intampla!

Te trage curentul si racesti.

madwolf is watching you!
sus

OaNa

Junior member
14 mesaje

scris pe 5 aug 2005 19:02 de OaNa

sincera sa fiu eu sunt fata si am un prieten de 1an si 6 luni si nici el nu poarta chilotei si mie una imi place ba chiar mi se pare mai provocator serios mie imi place poate cine stie sunt fete care considera chestia asat scarboasa

love fla forever
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 5 aug 2005 19:14 de valentine

Testiculele trebuie sa aiba cu un grad mai putin decat temperatura normala a corpului. Crede-ma ca in chiloti testiculele nu vor ajunge la temperatura corpului iar fara va scade temperatura lor cu mai mult de un grad*.
*- depinde de temperatura aerului (iarna/vara).

Testiculele stau "atarnate" de corp deoarece ele trebuie sa fie separate de corp, pt ca temperatura corpului nu ar permite dezvoltarea spermei. De aceea cand ne este frig testiculele "se apropie" mai mult de corp, in cautarea caldurii. Inca nu se stie de ce in timpul actului sexual, in momente de excitatie maxima de ce testiculele din nou se apropie de corp....
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online