Cum v-ati cunoscut?

Pagina 1 din 2
1   2   »

DrSexpert

Veteran member
268 mesaje

Cum v-ati cunoscut?

scris pe 2 dec 2002 18:48 de DrSexpert

Cum a fost prima intanire? Unde ai agatat-o (l-ai agatat)? La o petrecere, la scoala, in tramvai... Spuneti-ne cum v-ati cunoscut. Cu cat sunt mai inedite situatiile cu atat mai bine!

seXpert.ro
sus

Alexandru

Guest

Re: Cum v-ati cunoscut?

scris pe 2 dec 2002 21:59 de Alexandru

Era ziua de Craciun anul trecut si dupa masa vroiam sa ies la fotbal dar un prieten de-al meu. Dan mi-a spus ca, un alt prieten, Claudiu este in Mall cu prietena lui si cu o tipa. Atunci am plecat cu Dan, in halul in care eram inbracat. Ajunsi acolo mi-a placut tipa si chiar daca pregatirile erau facute ca ea si Dan sa se cupleze eu flirtam cu ea o faceam sa rada, ii iesise breteaua de la chiloti si o trageam de ea. Apoi am plecat, dar fetele au venit cu noi pentru a-si petrece Craciunul cu noi. In fata blocului m-au asteptat ca eu ma duc sa ma schimb. Intors, am auzit de la Iulia, prietena lui Claudiu dar si a Nicoletei, ca celei din urma, ii place de mine. M-am dus la ea am luat-o in brate si am sarutat-o si asta a fost.
sus

Liviu Bodea

Guest

scris pe 3 dec 2002 10:17 de Liviu Bodea

Eram intr-o zi de marti, cand veneam din net, de la o sala destul de bine cunoscuta. Am ajuns in statia de masina 178, am urcat in masina si la un moment dat am aruncat o privire in spatele masinii.

In acea clipa am crezut ca cerul a cazut peste mine, cand am vazut-o ... m-am tot uita la ea, ea la mine ... pana sa cobor din masina.

In fine am coborat si am aruncat o ultima privire la masina si am vazut-o cum facea semne disperate sa stau pe loc. Am stat de curiozitate sa vad daca vine.

Am stat eu ce am stat si am vazut-o cum ALERGA spre mine. Am stat putin de vorba dupa care a spus ca se grabeste.

A luat nr. meu de tel. si m-a sunat a doua zi si ne-am intalnit si ... etc ...
sus

Guest

Guest

scris pe 21 ian 2003 00:36 de Guest

Am aflat unul de altul pe Mirc. Am inceput sa vb tot felul de prostii, mai ales ca ea atunci avea pe altcineva. Insa cu timpul am reusit sa o trag de partea mea ... si asa a ramas, deocamdata. A, ptr cei curiosi, nu am inceput cu asl pls, ca toti tzaranoii (no ofense, da asa este)!
sus

munty

Junior member
39 mesaje

scris pe 27 feb 2003 15:08 de munty

Eu ma duceam mereu in cel mai cunoscut liceu din oras, acolo cunosteam multi, ma duceam mai devrem si tot timpul ma intalneam cu o tipa care si ea astepta o alta tipa . Si pana la urma am vb si am iesit impreuna si ... suntem impreuna de cam 2 luni.)

munty

www.munty.150m.com
sus

blondyna

Senior member
76 mesaje

scris pe 30 mar 2003 21:59 de blondyna

A fost ceva neasteptat. El s-a tinut de mine cam 1 an de zile si am acceptat sa fiu cu el de vreo 4 ori dar nu am rezistat mai mult de 2 zile. d erevelion am avut o invitatie la un baieram. M-am dus acolo dar nu mi-a placut, asa ca m-am dus in alta parete, la un coleg si acolo era si el. Am stat toata seara impreuna si am zis sa incercam sa avem o relatie... Dupa o saptamana am vrut sa ma despart de el, dar am zis ca trebuie sa mai astept. Dupa trei saptamani mi-am dat seama ca sunt complet indragostita de el. Si acum suntem impreuna si suntem foarte fericiti.

was b|on_da}{
sus

BlueEyes

Senior member
97 mesaje

Re: Re: Cum v-ati cunoscut?

scris pe 30 mar 2003 23:54 de BlueEyes

ne stiam mai de mult ea fiind vecina cu mine -sta la 50 de metri de casa mea- ne intalneamd tousi destul de rar ea fiin cu 5 ani mai mica , ca si mine.
dar de cand sa deschis un internet cafe la care lucrau niste prieteni comuni ne-am intalnit mai des , eu avand onoarea sa zic sa o condeuc acasa.
din discutia ei cu un prieten al nostru(pe mirc) am aflat mai bine zis am tras cu ochiu ce vorbeau, case intereseaza daca am prietena.... atunci "m-am bagat in seama" si suntem de 1 an si 6 luni impreuna.

Be yourself
sus

Guest

Guest

scris pe 2 apr 2003 06:57 de Guest

trebuia sa ma intalnesc cu prieteni la o tipa acasa, inainte de a merge la un concert iris. am ajuns printre primi, nu era acolo decat gazda si o prietena (ana). nu mi s-a parut cu nimic deosebita ana. in cele din urma s-a strans gasca si am pus-o de un bairam. spre seara am plecat la concert putin ametit. intr-o conjunctura oarecum ciudata am ramas singur cu ana, invitand-o la dans pe un ritm mai lent am inceput sa ne sarutam nebuneste. bine inteles ca ne-am dat intalnire si a doua zi, si a treia, astfel ma intalnesc cu ana de jumatate de an si nu ma mai satur! sa fiti iubiti.
Morala: dragostea apare atunci cand te astepti mai putin!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 2 apr 2003 22:42 de sabba

trebuia sa ma intalnesc cu prieteni la o tipa acasa, inainte de a merge la un concert iris. am ajuns printre primi, nu era acolo decat gazda si o prietena (ana). nu mi s-a parut cu nimic deosebita ana. in cele din urma s-a strans gasca si am pus-o de un bairam. spre seara am plecat la concert putin ametit. intr-o conjunctura oarecum ciudata am ramas singur cu ana, invitand-o la dans pe un ritm mai lent am inceput sa ne sarutam nebuneste. bine inteles ca ne-am dat intalnire si a doua zi, si a treia, astfel ma intalnesc cu ana de jumatate de an si nu ma mai satur! sa fiti iubiti.

Bai, baiete, sa stii ca ai dreptate!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Guest

Guest

scris pe 3 apr 2003 00:43 de Guest

Cum a fost prima intanire? Unde ai agatat-o (l-ai agatat)? La o petrecere, la scoala, in tramvai... Spuneti-ne cum v-ati cunoscut. Cu cat sunt mai inedite situatiile cu atat mai bine!

Se da vreun premiu?)
Ca asa gratis...nu renteaza.
sus

zyzyx

Newbie
4 mesaje

scris pe 29 apr 2003 04:12 de zyzyx

Pai Doctore totul a inceput acum 5 luni cand io happy shi baut am trecut printrun club... ea acolo... eu acolo... ea zice mie: hai la baie! io zice ei: ok!
ea se urca pe blatu din baie [tzin sa mentzionez ca evea un decolteu cam prea mare], ea vb cu mine eu vb cu sanii ei... ea ma pupa [pe obrajori la inceput] io ma uitam in jos pt ca o fortza nemaivazut de mare imi vrajise ochii... shi apoi iada iada iada... and bla bla bla... shi de atunci traim o relatie perfecta! shi suntem amandoi foarte fericitzi... pt. ca ... ne iubim mult!

btw [by the way] ea ma pus sa la mesaj

sorry for bothering you Doc.

Failed becoming a GOD!
sus

zyzyx

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Cum v-ati cunoscut?

scris pe 29 apr 2003 04:19 de zyzyx

Bai, baiete, sa stii ca ai dreptate!

Nu mai morala e "where`s a wet pussy there`s a happy cock!"

Failed becoming a GOD!
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cum v-ati cunoscut?

scris pe 24 mai 2003 09:14 de xander

Pe atunci lucram ca bodyguard la o discoteca.Ea a venit la mine shi m-a rugat s-o ajut sa scape de unul impuscat intr-o aripa(matol)A stat mai toata noapte pe langa mine,am discutat am dansat(lucru ce nu aveam voie,dar a meritat riscul)iar cand tipul a facut valuri iarasi.......a simtzi asta ca o aversiune personala shi m-am apucat de ....treaba
M-a mirat ca ea incerca sa-l scoata din mainile mele shi el incepuse sa o dea din coltz in coltz!!!
Mai tarziu am aflat ca s-au vorbit fiid amici s-o ajute sa ajunga la mine,shi fiind vorba de statutul meu in club era singura modalitate!Dimineatza a trebuit sa-i cumpar tipului o stica de vin shi paine.)

omul care taie iarba..
sus

andutza16

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cum v-ati cunoscut?

scris pe 24 mai 2003 19:49 de andutza16

hmmm..nu stiu cu ce sa incep...defapt sa incep cu inceputul si sa va zic asa pe scurt cum a fost! intr`o seara la ziua unui prieten comun..intr`un loc super cool..amandoi imbratisati(si doar atat) intr`o dubita(el avea prietena)!! ce`i mai interesant e ca abia la un an dupa acea noapte am ajuns sa fim impreuna!!dar si mai interesant e ca suntem si acum impreuna!! cool nu?

Dragostea e totul in viata(parerea mea)!
sus

dina

Guest

scris pe 11 iun 2003 18:24 de dina

povestea mea e cam lunga...si cu peripetii..poate o sa scriu o carte
sus

nostriel

Junior member
38 mesaje

scris pe 11 iun 2003 19:19 de nostriel

trebuia sa ma
....

si as mai adauga: si unde te astepti mai putin.
Povestea mea suna foarte pe scurt cam asa:
Ne cunosteam de vreo 3 ani, prieteni de familie.
La facultate, departe de familii, am inceput sa ne cunoastem mai bine si am devenit foarte buni prieteni. Acu un an m-am imprietenit cu cea mai buna prietena a ei, si am stat cam un an impreuna in apartament toti 3 (in fine mai era o fata, neimportant). totul a fost great cu noua prietena, din punct de vedere sexual. dar din cand in cand, mai des, ne certam si atunci ma relaxam iesind iarasi cu amica mea la indelungate plimbari. asa am reusit sa prelungesc eu o relatie bazata pe sex prin completarea cu vechea relatie. Asta pana intr-o zi, cand am stat eu si am gandit, fiecare s-a dus la casa ei, prietena in bucuresti, amica in orasul meu natal, la vreo 200km de iasi, si eu in iasi. asa, singurel am realizat ca nu prea merg relatiile pe baza de sex, cel putin nu prea mult, dupa care GATA. am incercat sa ii spun prietenei, dar nu am reusit, din mila sa nu o ranesc. pe de alta parte mi se cam facuse dor de amica.
in cele din urma, cu putin ajutor divin (un accident de masina in care eram eu si amica mea, care a rezultat in masina:zob, eu: dus cu targa din cauza coloanei, amica: comotie cerebrala), m-am hotarat sa ii spun prietenei ca relatia noastra trebuie sa se termine.
dupa acest accident inca o bucurie, si amica mi-a marturisit ca simte ceva pentru mine, fapt ce mi-a dat mult curaj, desi la inceput frica deoarece nu stiam cat de limpede gandeste (diazepam si alte tranchilizante). acum amica mea e iubita mea si peste vreo 40 zile viitoarea mea sotie. si sa stiti ca nu m-am grabit, si sunt mai fericit ca niciodata.
that's all, asa in mare.
sper ca nu v-am plictisit.

Just me.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 11 iun 2003 19:40 de nemesis

si as mai adauga: si unde te astepti mai putin.
Povestea mea suna foarte pe scurt cam asa:
Ne cunosteam de vreo 3 ani, prieteni de familie.
La facultate, departe de familii, am inceput sa ne cunoastem mai bine si am devenit foarte buni prieteni. Acu un an m-am imprietenit cu cea mai buna prietena a ei, si am stat cam un an impreuna in apartament toti 3 (in fine mai era o fata, neimportant). totul a fost great cu noua prietena, din punct de vedere sexual. dar din cand in cand, mai des, ne certam si atunci ma relaxam iesind iarasi cu amica mea la indelungate plimbari. asa am reusit sa prelungesc eu o relatie bazata pe sex prin completarea cu vechea relatie. Asta pana intr-o zi, cand am stat eu si am gandit, fiecare s-a dus la casa ei, prietena in bucuresti, amica in orasul meu natal, la vreo 200km de iasi, si eu in iasi. asa, singurel am realizat ca nu prea merg relatiile pe baza de sex, cel putin nu prea mult, dupa care GATA. am incercat sa ii spun prietenei, dar nu am reusit, din mila sa nu o ranesc. pe de alta parte mi se cam facuse dor de amica.
in cele din urma, cu putin ajutor divin (un accident de masina in care eram eu si amica mea, care a rezultat in masina:zob, eu: dus cu targa din cauza coloanei, amica: comotie cerebrala), m-am hotarat sa ii spun prietenei ca relatia noastra trebuie sa se termine.
dupa acest accident inca o bucurie, si amica mi-a marturisit ca simte ceva pentru mine, fapt ce mi-a dat mult curaj, desi la inceput frica deoarece nu stiam cat de limpede gandeste (diazepam si alte tranchilizante). acum amica mea e iubita mea si peste vreo 40 zile viitoarea mea sotie. si sa stiti ca nu m-am grabit, si sunt mai fericit ca niciodata.
that's all, asa in mare.
sper ca nu v-am plictisit.

Cand citesti asemenea lucruri iti vine sa crezi ca oamenii mai au speranta (o alta in afara de falsa speranta a divinului)...
Imi place! Cred ca TU ai putea scrie o carte insa amica noastra "dina" este bine sa-si lase talentele literare acasa... atunci cand vine la net sa pacatuiasca !

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

valentina

Newbie

scris pe 12 iun 2003 16:52 de valentina

la o asa intrebare necesita un raspuns>>
In Roma inr-un restaurant foarte misto, cred ca a fost dragoste la prima vedere, daca cineva crede in asa ceva..intr-o vacanta de neuitat.. ne-am placut , ne-am vizitat reciproc, si bineinteles a urmat o casnicie frumoasa!!
sus

elo

Guest

scris pe 12 iun 2003 18:17 de elo

ne-am cunoscut pe mlrc, dintr-o simpla coincidenta.la inceput a fost o conversatie banala ca apoi sa-mi doresc cu adevarat sa ne-ntalnim si sa ne cunoastem.asa am ajust sa plec in bulgaria sa-l cunosc pt ca el este cetatzean libanez si nu putea obtine viza pentru romania.am petrecut 3 saptamani impreuna in bulgaria ,ne-am indragostit nebuneste unul de celalalt,si inainte sa plecam la casele noastre m-a cerut in casatorie si bineanteles ca am acceptat,iar dupa 2 luni am reusit sa plec in liban (de unde va si scriu acum si de unde va urmaresc ninja: )iar in aceasta sambata 14 iunie o sa ne casatorim si o sa fiu mireasa lui.ne iubim foarte mult si iubim calculatoarele si mlrc-ul cinste celor care le-a inventat.
va pup papa
sus

oana

Guest

scris pe 7 nov 2004 18:46 de oana

wowwwww, nu-mi vine sa cred, avem aceeasi poveste, identica. Am o rugaminte adresa mea de mail este oanajoly@hotmail.com te rog sa ma contactezi si sa-mi spui si mie cum pot obtine viza ca stiu ca e cam greu. te roggggg
ne-am cunoscut pe mlrc, dintr-o simpla coincidenta.la inceput a fost o conversatie banala ca apoi sa-mi doresc cu adevarat sa ne-ntalnim si sa ne cunoastem.asa am ajust sa plec in bulgaria sa-l cunosc pt ca el este cetatzean libanez si nu putea obtine viza pentru romania.am petrecut 3 saptamani impreuna in bulgaria ,ne-am indragostit nebuneste unul de celalalt,si inainte sa plecam la casele noastre m-a cerut in casatorie si bineanteles ca am acceptat,iar dupa 2 luni am reusit sa plec in liban (de unde va si scriu acum si de unde va urmaresc ninja: )iar in aceasta sambata 14 iunie o sa ne casatorim si o sa fiu mireasa lui.ne iubim foarte mult si iubim calculatoarele si mlrc-ul cinste celor care le-a inventat.
va pup papa
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 7 nov 2004 19:59 de bebe

................ ea fiin cu 5 ani mai mica , ca si mine.

"... ca mine..." poate. deoarece sa fie ca si tine, dar si mai mica cu 5 ani nu eposibil. Ah!

Sexul e ca un leac.
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 7 nov 2004 20:04 de bebe

Am aflat unul de altul pe Mirc. Am inceput sa vb tot felul de prostii, mai ales ca ea atunci avea pe altcineva. Insa cu timpul am reusit sa o trag de partea mea ... si asa a ramas, deocamdata. A, ptr cei curiosi, nu am inceput cu asl pls, ca toti tzaranoii (no ofense, da asa este)!

N-ai inceput ca taranoii ci ca mojicii.

Sexul e ca un leac.
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 7 nov 2004 20:09 de bebe

Cine te crezi? N-au trecut trei luni cand, spuneai ca ai "agatat-o" pe o alta. Chiar ne crezi prosti.
Mie personal, cuvantul "a agata o femeie" care-ti place, nu-mi place. Agheti pe una "de-o noapte". Este un cuvant de mahala.

Sexul e ca un leac.
sus

anaconda

Senior member
62 mesaje

scris pe 8 nov 2004 02:15 de anaconda

Pe un hol intunecat de camin! Ea trecea la baie, cu o matura in mana si pentru ca purta o fusta lunga alba si parul prins am stigat-o "Cenusareasa". S-a intors si.. am primit o matura in cap..
Apoi seara am admirat impreuna Orion (asta dupa ce mi-am cerut scuze)

iVa multumesc pentru tot ceea ce ati facut in aceste zile, in general pentru toata atitudinea dumneavoastra de inalta constiinta civica. ... Exemplul dumneavoastra a fost plin de imbarbatare pentru toti cei de bine, care doresc progresul societatii romanesti. Vreau sa va multumesc deci pentru acest act de inalta solidaritate pe care l-ati demonstrat in aceste zile. ... Eu vreau inca o data sa-mi exprim intreaga recunostinta, din partea populatiei Capitalei, pentru prezenta dumneavoastra, utila si eficienta. Vreau sa multumesc pentru spiritul organizat in care v-ati prezentat, in care ati actionat, sa multumesc conducatorilor dumneavoastra, inginerului Cozma si celorlaltor lideri sindicali care au fost in fruntea dumneavoastra, alaturi de noi, care ne-au ajutat in aceste zile. Deci va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut in aceste zile. ... Stim ca avem in dumneavoastra un sprijin de nadejde, cind va fi nevoie, vom apela! Sper sa nu mai fie nevoie sa apelam la dumneavoastra ....i
bION ILIESCUb - Complexul Expozitional, 15 iunie 1990

Noi, studentii si aspirantii din R.P.R care studiem in Uniunea Sovietica, ne straduim sa tinem pas cu colegii nostri, studentii si aspirantii sovietici, si sa
folosim din neprecupetitul sprijin pe care ni-l ofera scoala si oamenii sovietici. ...
De la oamenii sovietici avem de invatat ce inseamna adevaratul patriotism. Ei ne invata cum sa ne iubim patria si poporul, sa punem toata munca noastra in slujba poporului, in slujba pacii.

bION ILIESCUb
student anul III, Institutul Energetic Molotov - Moscova
Scinteia, 28 august 1951, pagina 2
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 nov 2004 14:16 de ExoticDream

Pe un hol intunecat de camin! Ea trecea la baie, cu o matura in mana si pentru ca purta o fusta lunga alba si parul prins am stigat-o "Cenusareasa". S-a intors si.. am primit o matura in cap..
Apoi seara am admirat impreuna Orion (asta dupa ce mi-am cerut scuze)

De ce episodul asta mi-aminteste de "Steaua fara nume"? Ai facut cumva filosofia pe-aici, pe-aproape?...Oricum, un gest ciudat cum ar fi o matura in cap reprezinta un pret acceptabil pt debutul unei iubiri de vis!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

####

Guest

scris pe 8 nov 2004 16:03 de ####

De ce episodul asta mi-aminteste de "Steaua fara nume"? Ai facut cumva filosofia pe-aici, pe-aproape?...Oricum, un gest ciudat cum ar fi o matura in cap reprezinta un pret acceptabil pt debutul unei iubiri de vis!!!

intr-o seara am fost invitata la ziua cuiva,nu pre-a ave-am chef de petreceri pt.ca abi-a ma desparti-sem de fostul prieten totusi cand am ajuns acolo am observat ca toata noaptea cineva de lanaga usa ma tot prive-a i-ar cand a vazut ca l-am observat si-a facut curaj si ma invitat la dans,apoi am mai conversat putin iar la sfarsit sa oferit sa ma conduca acasa,apoi a m inceput sa ne intalnim la insistentele lui si stiti ceva acum nu-mi pare rau pt. ca insfarsit sunt fericita,de 3 ani ne vedem zi de zi si nu ne-am certat niciodata ,acum am planuit sa ne casatorim numai ca trebuie sa asteptam putin,dar oricum sunt fericita .
sus

anaconda

Senior member
62 mesaje

scris pe 8 nov 2004 22:42 de anaconda

Iubire de vis? Cine ti-a spus tie asa ceva? Eu vorbeam de cum am cunoscut-o pe... fosta!

Multi chiori p-aci bai fratzilor!In loc sa cititi voi presupuneti.
Postul initial nu spunea numic de a fi inca impreuna... vroia si omu intalniri inedite!Da voi conservatori!

iVa multumesc pentru tot ceea ce ati facut in aceste zile, in general pentru toata atitudinea dumneavoastra de inalta constiinta civica. ... Exemplul dumneavoastra a fost plin de imbarbatare pentru toti cei de bine, care doresc progresul societatii romanesti. Vreau sa va multumesc deci pentru acest act de inalta solidaritate pe care l-ati demonstrat in aceste zile. ... Eu vreau inca o data sa-mi exprim intreaga recunostinta, din partea populatiei Capitalei, pentru prezenta dumneavoastra, utila si eficienta. Vreau sa multumesc pentru spiritul organizat in care v-ati prezentat, in care ati actionat, sa multumesc conducatorilor dumneavoastra, inginerului Cozma si celorlaltor lideri sindicali care au fost in fruntea dumneavoastra, alaturi de noi, care ne-au ajutat in aceste zile. Deci va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut in aceste zile. ... Stim ca avem in dumneavoastra un sprijin de nadejde, cind va fi nevoie, vom apela! Sper sa nu mai fie nevoie sa apelam la dumneavoastra ....i
bION ILIESCUb - Complexul Expozitional, 15 iunie 1990

Noi, studentii si aspirantii din R.P.R care studiem in Uniunea Sovietica, ne straduim sa tinem pas cu colegii nostri, studentii si aspirantii sovietici, si sa
folosim din neprecupetitul sprijin pe care ni-l ofera scoala si oamenii sovietici. ...
De la oamenii sovietici avem de invatat ce inseamna adevaratul patriotism. Ei ne invata cum sa ne iubim patria si poporul, sa punem toata munca noastra in slujba poporului, in slujba pacii.

bION ILIESCUb
student anul III, Institutul Energetic Molotov - Moscova
Scinteia, 28 august 1951, pagina 2
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 8 nov 2004 23:45 de Infector

Ne-am cunoscut in ziua cand am vazut-o,eram acolo unde ne aflam si m-am indragostit de ea atunci cand am simtit ca o iubesc
Ahhhhh

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 9 nov 2004 00:00 de nemesis

Ne-am cunoscut in ziua cand am vazut-o,eram acolo unde ne aflam si m-am indragostit de ea atunci cand am simtit ca o iubesc
Ahhhhh

O nenorocire vine intotdeauna exact atunci cand ajunge!

...si nu uita Infectu'
Cine uita binele facut inseamna ca nu-l mai tine minte...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 9 nov 2004 09:57 de Infector

O nenorocire vine intotdeauna exact atunci cand ajunge!

...si nu uita Infectu'
Cine uita binele facut inseamna ca nu-l mai tine minte...

Aolo, si daca ma minti...
Sa ma spal la... cu periuta ta de dinti?

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

68 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online