probleme in pat...

Pagina 1 din 1
1

angelgabriel

Junior member
20 mesaje

probleme in pat...

scris pe 25 mai 2005 00:39 de angelgabriel

Abia implinesc 18 ani, iar prietena mea este cu trei ani mai mare. Ne cunoastem de trei saptamani si inevitabil am ajuns in pat... unde, desi inainte am facut sex cu inca cateva fete, fara sa fi intalnit probleme de genul ejacularii precoce sau mai stiu eu ce, s-a intamplat ca dupa cateva minute de sex, penisul meu sa cedeze, nemaiavand "vlaga" cu care ma obisnuisem. Inteleg ca acest fapt s-a intamplat din cauza emotiilor sau a altor motive (oboseala, stres,). Ce vreau sa aflu este daca ati trait si voi prin experienta aceasta neplacuta si cum v-ati descurcat... In urma raspunsurilor voastre, va voi raspunde si eu, la randul meu.

lume... asteapta-ma ca vin!!!
sus

coco

Guest

Re: probleme in

scris pe 25 mai 2005 08:04 de coco

Abia implinesc 18 ani, iar prietena mea este cu trei ani mai mare. Ne cunoastem de trei saptamani si inevitabil am ajuns in pat... unde, desi inainte am facut sex cu inca cateva fete, fara sa fi intalnit probleme de genul ejacularii precoce sau mai stiu eu ce, s-a intamplat ca dupa cateva minute de sex, penisul meu sa cedeze, nemaiavand "vlaga" cu care ma obisnuisem. Inteleg ca acest fapt s-a intamplat din cauza emotiilor sau a altor motive (oboseala, stres,). Ce vreau sa aflu este daca ati trait si voi prin experienta aceasta neplacuta si cum v-ati descurcat... In urma raspunsurilor voastre, va voi raspunde si eu, la randul meu.
sus

coco

Guest

Re: Re: probleme in

scris pe 25 mai 2005 08:07 de coco

persevereaza.acorda-ti o noapte intreaga cu prietena ta.nu te grabi.degustati amandoi un coniac bun
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: probleme in

scris pe 25 mai 2005 12:27 de lupulnebun

Pai principalul lucru ar fi sa nu te mai gandesti la problema ta, sa crezi ca esti normal si usor usor totul ar trebui sa revina la normal. In asemenea siuatii, fata trebuie sa stie cum sa te ia, pentru ca daca nu te intelege, iti ingreuneaza situatia. Repet, incearca sa nu te mai gandesti si inainte sa bei un pahar de vin, rosu preferabil. Nu incerca berea!

madwolf is watching you!
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: probleme in

scris pe 25 mai 2005 12:30 de lupulnebun

Pai principalul lucru ar fi sa nu te mai gandesti la problema ta, sa crezi ca esti normal si usor usor totul ar trebui sa revina la normal. In asemenea siuatii, fata trebuie sa stie cum sa te ia, pentru ca daca nu te intelege, iti ingreuneaza situatia. Repet, incearca sa nu te mai gandesti si inainte sa bei un pahar de vin, rosu preferabil. Nu incerca berea!

Si stai linistit ca aceste probleme nu vor dura mult, iar daca se va intampla ca peste ceva timp (2 saptamani) sa fie la fel, atunci iti recomand o consultare medicala. Oricum problema nu tine de fizic ci de psihic. Astept mai multe detalii pentru a te informa mai bine.

madwolf is watching you!
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: probleme in

scris pe 25 mai 2005 12:35 de lupulnebun

Si ca sa iti raspund la intrebare, da am trecut si eu prin aceasta expeienta insa a trecut destul de repede. Insa s-a petrecut cu ceva timp in urma. Avand in vedere faptul ca ai mai avut relatii cu alte fete si nu ai avut probleme se complica putin situatia. Probabil ca acele fete nu ti-au fost "pritene" si singurul lucru pe care ti-l doreai era sa te "culci" cu ele. Prietena ta este mai mare si ai alte sentimente (banuiesc) fata de ea. Si faptul ca este mai mare decat tine constituie un factor al problemei.

madwolf is watching you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: probleme in pat...

scris pe 25 mai 2005 12:59 de ExoticDream

Cel mai pasionant si semnificativ in acest mesaj mi se pare cuvantul "inevitabil".... legat de "3 saptamani", "18", "cateva"! No comment!

Pentru a avea o viziune clara asupra problemei, defineste, te rog, "cateva", sentimentele tale fata de fata de 21 de ani (in caz ca ele exista), sentimentele fata de acele "cateva" cu care ai facut sex pana la 18 ani abia impliniti si spune-ne daca tu si fata matura ati avut conditii optime pentru partida de sex in care ai intampinat dificultati (adica intimitate, sanatatea amandurora etc.)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

angelgabriel

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme in

scris pe 26 mai 2005 18:53 de angelgabriel

Si ca sa iti raspund la intrebare, da am trecut si eu prin aceasta expeienta insa a trecut destul de repede. Insa s-a petrecut cu ceva timp in urma. Avand in vedere faptul ca ai mai avut relatii cu alte fete si nu ai avut probleme se complica putin situatia. Probabil ca acele fete nu ti-au fost "pritene" si singurul lucru pe care ti-l doreai era sa te "culci" cu ele. Prietena ta este mai mare si ai alte sentimente (banuiesc) fata de ea. Si faptul ca este mai mare decat tine constituie un factor al problemei.
.

Ai dreptate in legatura cu faptul ca pentru celelalte fete nu simteam ceea ce simpt pt aceasta. S-a rezolvat foarte repede problema, fiind constient ca tine de psihic... iar metodele legate de vin rosu, pe care le stiu de la 12 ani, prefer sa nu le bag in seama. De ce? Fiindca bazandu-te pe puterea acestor afrodisiace, ajungi sa depinzi de ele... mai exact, iti inchipui ca fara ele nu rezisti...

sus

angelgabriel

Junior member
20 mesaje

Re: Re: probleme in pat...

scris pe 26 mai 2005 19:02 de angelgabriel

Cel mai pasionant si semnificativ in acest mesaj mi se pare cuvantul "inevitabil".... legat de "3 saptamani", "18", "cateva"! No comment!

Pentru a avea o viziune clara asupra problemei, defineste, te rog, "cateva", sentimentele tale fata de fata de 21 de ani (in caz ca ele exista), sentimentele fata de acele "cateva" cu care ai facut sex pana la 18 ani abia impliniti si spune-ne daca tu si fata matura ati avut conditii optime pentru partida de sex in care ai intampinat dificultati (adica intimitate, sanatatea amandurora etc.)

hmm... niciodata sa nu mai subestimezi o persoana, raportandu-te la varsta acesteia. Nu vreau sa ma laud si nici nu ma simt prea implinit pentru acest lucru, dar viata mea sexuala a inceput foarte devreme... iar majoritatea fetelor cu care am fost, depaseau anii mei. De ce am preferat intotdeauna fetele mai mari? Fiindca cele de varsta mea sau mai mici nu imi ofera gradul de satisfactie dorit din punct de vedere social, psihologic si nu fizic... Parerea mea, fetele mai mici decat mine au numai fumuri in cap; incearca sa demonstreze cat de istete si mature sunt, urmarindu-te si testandu-te la fiecare pas, pentru acumularea experientei...

sus

angelgabriel

Junior member
20 mesaje

Re: Re: probleme in pat...

scris pe 26 mai 2005 19:18 de angelgabriel

greseala cea mai mare pe care am facut-o in legatura cu povestea mea, este ca m-am exprimat gresit. Imi cer scuze si rectific. De trei saptamani ( acum patru) a inceput relatia cu ea... dar o cunosteam de aprox. trei ani. Acum patru saptamani ne-am revazut dupa un an, perioada in care nu am pastrat legatura. Inainte eram doar amici. Dupa acest an, m-a sunat, ne-am intalnit si a intervenit acea scanteie.

Am clarificat aceasta chestiune, ca sa iti raspund. Ne stim si consider ca suntem compatibili din toate pctele de vedere. Am avut timp suficient ca sa imi dau seama de acest lucru.

Cand am facut dragoste prima data, actul in sine s-a desfasurat in conditii cat se poate de optime.

A... si mi-a placut " fata matura"...

In prezent ne intelegem foarte bine, inclusiv in pat. Principala contributie cred ca tot eu am avut-o,legat de sex, discutand cu ea si dezvaluindu-i toate aspectele care ma excita. Spun asta pentru ca inainte era destul de pasiva in pat. II placea mai mult sa o satisfac eu , decat ea pe mine (normal )...

Va multumesc...

sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: probleme in pat...

scris pe 26 mai 2005 19:52 de nemesis

greseala cea mai mare pe care am facut-o in legatura cu povestea mea, este ca m-am exprimat gresit. Imi cer scuze si rectific. De trei saptamani ( acum patru) a inceput relatia cu ea... dar o cunosteam de aprox. trei ani. Acum patru saptamani ne-am revazut dupa un an, perioada in care nu am pastrat legatura. Inainte eram doar amici. Dupa acest an, m-a sunat, ne-am intalnit si a intervenit acea scanteie.

Am clarificat aceasta chestiune, ca sa iti raspund. Ne stim si consider ca suntem compatibili din toate pctele de vedere. Am avut timp suficient ca sa imi dau seama de acest lucru.

Cand am facut dragoste prima data, actul in sine s-a desfasurat in conditii cat se poate de optime.

In prezent ne intelegem foarte bine, inclusiv in pat. Principala contributie cred ca tot eu am avut-o,legat de sex, discutand cu ea si dezvaluindu-i toate aspectele care ma excita. Spun asta pentru ca inainte era destul de pasiva in pat. II placea mai mult sa o satisfac eu , decat ea pe mine (normal )...

Va multumesc...

Succes!

P.S. Stiu ce simti...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: probleme in

scris pe 26 mai 2005 23:19 de valentine

persevereaza.acorda-ti o noapte intreaga cu prietena ta.nu te grabi.degustati amandoi un coniac bun

Se spune ca daca esti beat poti sa stai fara sa ejaculezi mult si bine....

(Nu, nu fac referire la performantele mele!)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 26 mai 2005 23:21 de valentine

hmm... niciodata sa nu mai subestimezi o persoana, raportandu-te la varsta acesteia. Nu vreau sa ma laud si nici nu ma simt prea implinit pentru acest lucru, dar viata mea sexuala a inceput foarte devreme... iar majoritatea fetelor cu care am fost, depaseau anii mei. De ce am preferat intotdeauna fetele mai mari? Fiindca cele de varsta mea sau mai mici nu imi ofera gradul de satisfactie dorit din punct de vedere social, psihologic si nu fizic... Parerea mea, fetele mai mici decat mine au numai fumuri in cap; incearca sa demonstreze cat de istete si mature sunt, urmarindu-te si testandu-te la fiecare pas, pentru acumularea experientei...

Uite un baiet care seamana cu mine....
Cat despre problema pusa pe subiectul asta...am avut si eu "norocul" sa am parte de ea....dar la mine prb e ca eram cam plictisit de persoana aia (care freaca, sau freca menta si pe siteul asta ) si pur si simplu nu ma mai atragea...de aceea mi sa intamplat mie sa "imi moara".
sus

Dr. Pork

Guest

Re: Re: Re: Re: probleme in pat...

scris pe 27 mai 2005 09:07 de Dr. Pork

Na la tata...!!!
Te duci la farmacie..si iei Ginseng de cea mai mare concentratie, Zysyphy si Extract de Telina...toate produse naturiste. Faci tratamentul dupa 2 saptamani o sa se simta daca nu ai cumva vre-un betesug mai serios.
Sa nu uiti perversule un pahar chiar doua de vin rosu de buturuga si o tableta de ciocolata.
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: probleme in pat...

scris pe 27 mai 2005 11:13 de lupulnebun

Na la tata...!!!
Te duci la farmacie..si iei Ginseng de cea mai mare concentratie, Zysyphy si Extract de Telina...toate produse naturiste. Faci tratamentul dupa 2 saptamani o sa se simta daca nu ai cumva vre-un betesug mai serios.
Sa nu uiti perversule un pahar chiar doua de vin rosu de buturuga si o tableta de ciocolata.

De la o problema ce tine de psihic ajungem la tratamente naturiste si pahare de vin. Instigare la alcoolism.

madwolf is watching you!
sus

Dr. Pork

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme in pat...

scris pe 27 mai 2005 11:29 de Dr. Pork

...De unde sti lupule ca tine exclusiv de psihic...eheee bine ar fi sa fie asa de simplu. Sti cati ani de laba are omul la activ?...ce alimente mananca, in ce mediu poluant traieste etc?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 mai 2005 23:52 de ExoticDream

Eu nu subestimez pe nimeni raportandu-ma la varsta persoanei, ci luand in considerare modul in care gandeste si actioneaza. Nu cred ca toti baietii de varsta mea sunt imaturi, dupa cum nu cred ca toate fetele mai mici decat tine ar fi imature. Fumuri gasesti si la fete, si la baieti, sunt specifice adolescentilor, iar la unii persista si dupa 20 de ani!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 mai 2005 00:04 de ExoticDream

Asa cum ai descris initial situatia, am dedus ca era "musai" si absolut firesc sa sariti in pat la 3 saptamani dupa ce v-ati cunoscut, chestie care mie mi se parea cam rapida pentru cei 18 ani ai tai (dar in ton cu moda; astazi, daca nu faci sex, risti sa pierzi o relatie sau/si sa fii luat in ras). Daca va stiti de 3 ani si ati fost prieteni, se schimba situatia.... este normal ca o prietenie frumoasa sa se transforme uneori in dragoste, avantajul esential fiind acela ca cei doi se cunosc destul de bine si scade riscul ca relatia sa fie una de "indragosteala" efemera!

Nu mi se pare "fair-play" ca unul din parteneri sa fie pasiv in pat si sa astepte sa primeasca placere! Se mai intampla cand "pasivul" este neexperimentat si/sau timid, dar chiar si atunci natura il ajuta, iubirea fata de partener trezeste automat cel putin instincte daca nu acea fascinanta dorinta de a darui placere omului pe care il iubesti! Nu te nasti invatat, dar poti invata in doi, iar pentru asta exista comunicarea, de ce sa ai secrete fata de cel care te cunoaste aproape la fel de bine ca tu insuti? Nu-i inteleg pe cei "pasivi"! Unde incape egoismul intr-o relatie de iubire???????

sus

angelgabriel

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: probleme in pat...

scris pe 29 mai 2005 21:36 de angelgabriel

Na la tata...!!!

Dre. , as fi curios sa aflu ce varsta ai dumneata. Pentru ca ar fi o prostie sa ma apuc, la varsta mea, de acele produse, fie naturiste.
Lupulnebun are dreptate. La varsta asta nu tine decat de psihic. Iar emotiile semnifica cel mai reprezentativ stimul al nereusitei in pat.

Dar comunicarea ajuta enorm de mult si stiu findca prin intermediul ei, mi-am transformat prietena (daca va vine s credeti) in cel mai bun partener sexual pe care l-am avut pana acum... la cat de pasiva era inainte, pt ca nu prea stia ce sa faca... evident ca nu ma asteptasem raportat la varsta ei la varsta ei,acum sare pe mine... si ma innebuneste de placere

sus

angelgabriel

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Re: Re: probleme in

scris pe 29 mai 2005 21:55 de angelgabriel

Se spune ca daca esti beat poti sa stai fara sa ejaculezi mult si bine....

(Nu, nu fac referire la performantele mele!)

Depinde cat bei, Valentine... eu chiar nu am probleme cu ejaculatul... si nu acesta era subiectul discutiei. Am ajuns la performanta sa ejaculez cand doresc. De obicei, aman acest lucru, pentru a trai mai intens senzatia de pe urma

sus

angelgabriel

Junior member
20 mesaje

scris pe 29 mai 2005 22:03 de angelgabriel

Uite un baiet care seamana cu mine....
Cat despre problema pusa pe subiectul asta...am avut si eu "norocul" sa am parte de ea....dar la mine prb e ca eram cam plictisit de persoana aia (care freaca, sau freca menta si pe siteul asta ) si pur si simplu nu ma mai atragea...de aceea mi sa intamplat mie sa "imi moara".

da... mi-a trecut si asta prin cap... observ ca este o problema... cum spunea si exoticdream, ar trebui sa fii extrem de egoist sa stai doar si sa primesti. Mai exista si aspectul lipsei de experienta... de aceea am absolvit-o de orice vina pe prietena mea

sus

angelgabriel

Junior member
20 mesaje

scris pe 29 mai 2005 22:11 de angelgabriel

Eu nu subestimez pe nimeni raportandu-ma la varsta persoanei, ci luand in considerare modul in care gandeste si actioneaza. Nu cred ca toti baietii de varsta mea sunt imaturi, dupa cum nu cred ca toate fetele mai mici decat tine ar fi imature. Fumuri gasesti si la fete, si la baieti, sunt specifice adolescentilor, iar la unii persista si dupa 20 de ani!

am inteles... in legatura cu fetele, am generalizat putin. Am exagerat ca sa imi impun punctul de vedere

sus

angelgabriel

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme in pat...

scris pe 29 mai 2005 22:19 de angelgabriel

...De unde sti lupule ca tine exclusiv de psihic...eheee bine ar fi sa fie asa de simplu. Sti cati ani de laba are omul la activ?...ce alimente mananca, in ce mediu poluant traieste etc?

Dre... sunt perfect sanatos si nici nu as accepta sa ma gandesc ca as avea probleme

sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme in pat...

scris pe 29 mai 2005 22:32 de lupulnebun

Dre... sunt perfect sanatos si nici nu as accepta sa ma gandesc ca as avea probleme

madwolf is watching you!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online