De ce insheala baietii?
Pagina 1 din 1
jessika20ro
Newbie 1 mesaje
|
De ce insheala baietii?
Am intrebat mai multi baieti care au relatii stabile si isi iubesc prietena de ce o inseala si majoritatea mi-au raspuns ca vor diversitate.Mai exista oare baieti care nu inseala?Cam care ar fi procentajul dupa parerea voastra?Am si o intrebare ptr.fete,vreau sa stiu care dintre voi ar fi de acord sa o insele prietenul?si care ati ierta daca ati fi inselate?Dar daca in timpul acestei escapade ati fi si neglijate ce ati face?Va pup si astept cat mai multe raspunsuri.
|
sus |
|
sabba
Expert member 1435 mesaje
|
Re: De ce insheala baietii?
scris pe 4 iun 2005 14:54 de sabba
Am intrebat mai multi baieti care au relatii stabile si isi iubesc prietena de ce o inseala si majoritatea mi-au raspuns ca vor diversitate.Mai exista oare baieti care nu inseala?Cam care ar fi procentajul dupa parerea voastra?Am si o intrebare ptr.fete,vreau sa stiu care dintre voi ar fi de acord sa o insele prietenul?si care ati ierta daca ati fi inselate?Dar daca in timpul acestei escapade ati fi si neglijate ce ati face?Va pup si astept cat mai multe raspunsuri.
Ideea ta este cat se poate de gresita! Baieti care au relatii stabile si isi iubesc prietena......verbul a iubi nu va putea fi asociat nicicand cu a insela! Sunt incompatibile si se exclud reciproc!
Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
|
sus |
|
Nekunoskuta
Expert member 3987 mesaje
|
Am si o intrebare ptr.fete,vreau sa stiu care dintre voi ar fi de acord sa o insele prietenul?si care ati ierta daca ati fi inselate?Dar daca in timpul acestei escapade ati fi si neglijate ce ati face?Va pup si astept cat mai multe raspunsuri.
In majoritatea cazurilor fetele sunt de vina ca partenerii le inseala. Unele inceteaza sa se mai ingrijeasca, sa se aranjeze, dupa un timp scade inceteaza romantismul, atentia acordata respectivului iar acesta cauta ceva nou. Bineinteles ca exista si categoria de baieti pentru care inselatul e un sport.
Eu as fi de acord sa ma insele prietenul dar cu o conditie: sa ramana apoi cu aia desi va fi putin, numai putin desfigurata. Normal ca ei doi se vor potrivi perfect din moment ce "dansul" va fi aranjat la fel.
Nimic...
|
sus |
|
lupulnebun
Veteran member 223 mesaje
|
Este ceva natural ca un om sa se afle in cautare de ceva nou, de ceva mai bun, deci ar trebui sa fie la fel de normal ca baietii sa isi insele fetele/femeile, din aceleasi motive. Insa chestia asta depinde de la persoana la persoana. Unii se multumesc cu ce au si ii preocupa cautarea de noutati din alte domenii iar altii sunt "afemeiati".
Si cat despre fete/femei, un coleg psiholog mi-a spus ca femeile isi inseala barbatii insa nu la fel de mult ca barbatii pe ele. De aici si vorba "femeile nu mor pana nu incearca si alt barbat". No offence for the ladies.
Cele mai multe vor spune "nu este asa" insa ocolesc adevarul, nu recunosc. De cele mai multe ori nu recunoastem unele lucruri pentru ca nu realizam ca le facem. Aici intervine subconstientul.
Chestia cu inselatul difera de la persoana la persoana, deci nu poti da un raspuns la modul general.
madwolf is watching you!
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Am intrebat mai multi baieti care au relatii stabile si isi iubesc prietena de ce o inseala si majoritatea mi-au raspuns ca vor diversitate.
Care va sa zica majoritatea isi inseala prietenele si li se pare absolut firesc! Sunt de acord 1000% cu sabba, a iubi si a insela sunt doua notiuni care "nu incap" in acelasi recipient! Ori la bal, ori la spital! Daca ar iubi, baiatul ar cauta in cadrul relatiei acea diversitate dupa care tanjim cu totii in subconstient, pentru un om care iubeste, restul sexului opus se desexualizeaza in mod natural.... Daca ii fug ochii in alte zari, este cel mai clar semn ca iubirea s-a diminuat, s-a topit sau nu a existat niciodata!
Mai exista oare baieti care nu inseala?Cam care ar fi procentajul dupa parerea voastra?
Da, mai exista, insa extrem de putini. Dintre toti baietii pe care i-am intalnit de la 15-16 ani incoace, nu as baga mana in foc decat pentru unul singur. Este posibil sa mai fie 2-3, dar nu sunt convinsa.... Trist este ca aceasta intrebare revine..., este un semnal ca lucrurile stau din ce in ce mai rau.... se inseala din greu, dragilor!
Am si o intrebare ptr.fete,vreau sa stiu care dintre voi ar fi de acord sa o insele prietenul?
Cum naiba sa fiu de acord
sa ma insele prietenul?!? Vrea harem? Duca-se! "Are balta peste"! Adica.... pentru el, ca se gasesc destule femei dornice de "amor", femei care nu s-ar jena sa desfaca relatii antice si de demult doar pentru a-si satisface un capriciu. Pentru mine, decat cu afemeiatul zglobiu langa mine, mai bine singura!
si care ati ierta daca ati fi inselate?
Eu nu as ierta! Nu exista scuze pentru asa ceva, iar cine a calcat o data in strachini are sanse mari sa mai repete figura, iar eu nu am de gand sa mai "savurez" o a doua runda de suferinta si nici sa traiesc cu sabia lui Damocles deasupra capului. Despartirea, oricat de crunta ar fi, mi se pare unica solutie pentru astfel de "iesiri in decor". No comments, no excuses, no forgiveness, nu pentru ca as fie eu rea si neintelegatoare, ci pentru ca a face asa ceva denota o fragilitate intolerabila a sentimentului de iubire din sufletul respectivului.
Dar daca in timpul acestei escapade ati fi si neglijate ce ati face
Gigi Forzoso, Schumacher al femeilor dezlantuite ar trebui sa fie tare smecher ca sa-mi insele cel de-al saselea simt si sa nu ma prind ca exploreaza si alte piste de Formula 1! Fie ca ma neglijeaza, fie ca nu, cu siguranta usa inchisa pe partea cealalta ii apartine, iar cursa ratata nu mai poate fi reluata nci macar de pe linia boxelor sau cu penalizare 20 de tururi! Chiar daca as fi un ghem de flacari si as iradia nervozitate pe o raza de 10 km, nu m-as cobori intr-atat incat sa-i iau la bataie sau sa-i insult pe el si pe femeia/femeile cu care m-a inselat, as fi convinsa ca pierderea este a lui si ca oricum gestul facut il descalifica definitiv in fata mea. Atata timp cat eu nu concep o relatie in afara fidelitatii, iar noi doi am fi un cuplu, se presupune ca am ajuns acolo pentru ca impartasim aceleasi principii. Daca el m-a pacalit sau si-a schimbat parerea, nu vad ce rost mai are sa ramanem impreuna. Nu sunt ceea ce se numeste "o iubita moderna, libertina", nu consider ca a face sex cu alti parteneri reprezinta ceva sanatos pentru un cuplu si nu sunt dispusa sa iert asemenea greseli.
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
andra1
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 5 iun 2005 15:07 de andra1
De ce inseala baieti?Pentru noutate, pentru ca intervine monotonia in relatie dupa o perioada, intervin grijile, problemele.Si intradevar o parte din vina poate sa o aiba si ea ( in unele cazuri)pentru ca asa cum s-a mai spus nu se mai aranjeaza, nu mai este acea perioada in care nu putea sa se arate in fata lui nepieptanata sau nemachiata.Dupa un timp ea se gandeste ca oricum este prietenul ei deci nu mai trebuie sa il cucereasca.
Cred k mai esxista baieti care nu inseala.In primul rand un baiat cu adevarat indragostit nu poate sa insele pentru ca in mintea lui nu este decat persoana de care este indragostit.
Lucrurl pe care nu l-as accepta niciodata ( printre altele) ar fi sa ma insele.Daca as accepta acest lucru inseamna ca nu ma respect si ca nu sunt destul de buna pentru a tine un baiat langa mine.
Nu ar avea cum sa ma neglijeze pentru ca m-as desparti de el in momentul in care as afla k ma inseala.
Daca pozele ar vorbi, Amintirile ar fi vi
Am sti ce gandeam cand eram copii
Probabi poza ta din rama ti-ar sopti
"Stii nu esti ce-mi doream sa fi"
|
sus |
|
inuendo
Veteran member 497 mesaje
|
scris pe 5 iun 2005 15:52 de inuendo
si fetele inseala intreaba-le si pe dansele
nicuna nu e de acord..lol...chiar daca ea o face
nu cred ca se pune problema cu neglijatul.
Sunt aici sa ajut, nu sa judec
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Instalarea rutinei este de obicei de vina...
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Re: Re: De ce insheala baietii?
Instalarea rutinei este de obicei de vina...
Si de "dezinstalarea" rutinei cine ar trebui sa se ocupe? Nu tot membrii cuplului? Daca barbatul (sau femeia) fuge repede la alta/altul nu da dovada de lasitate? In loc sa incerce sa salveze ce a ramas, sa readuca pasiunea in cuplu prefera sa-si ia ce-i trebuie din alta parte. Nu e cinstit pentru celalalt partener.
Nimic...
|
sus |
|
ExoticDream
|
De ce inseala baieti?Pentru noutate, pentru ca intervine monotonia in relatie dupa o perioada, intervin grijile, problemele.
Oare noi, fetele, nu avem aceeasi dorinta de noutate in mintea noastra, pleci cumva de la premisa ca suntem mai saracute cu duhul ca sa ne multumim cu aceeasi supa la fiecare masa?
Si intradevar o parte din vina poate sa o aiba si ea ( in unele cazuri)pentru ca asa cum s-a mai spus nu se mai aranjeaza, nu mai este acea perioada in care nu putea sa se arate in fata lui nepieptanata sau nemachiata.Dupa un timp ea se gandeste ca oricum este prietenul ei deci nu mai trebuie sa il cucereasca.
Ea trebuie sa se aranjeze, trebuie sa una-alta, de acord, dar el??? De ce el poate sa nu se mai barbiereasca in fiecare zi, sa nu-si mai cumpere parfum si after shave de calitate, sa nu mai faca sport ca pe vremea cand incerca sa ne intre in gratii, sa nu-i mai pese ca tricoul cu care sta in casa nu arata tocmai bine?
Gresit! Trebuie sa te porti ca si cum ti-ai cuceri partenerul in fiecare zi, sa arati OK si sa-l surprinzi cu idei noi, dar fiind natural in acest proces, altfel monotonia are sanse mari sa se instaleze si bye-bye iubire! Este simplu sa te indragostesti, sa ajungi la "a fi impreuna", dar este extraordinar de dificil sa pastrezi flacara vie..... aici este lupta si ea nu poate fi dusa decat in doi!
Cred k mai esxista baieti care nu inseala.In primul rand un baiat cu adevarat indragostit nu poate sa insele pentru ca in mintea lui nu este decat persoana de care este indragostit.
Cu alte cuvinte, relatia poate exista si daca baiatul nu mai este cu adevarat indragostit, si atunci este momentul favorabil infidelitatii.... Ce fel de relatii sunt acelea in care unul sau nici unul nu (mai) iubeste??? Ce cauta acei oameni impreuna? Din pacate, exista si cazuri in care baiatul inseala chiar daca el este convins ca "iubeste cu adevarat", pe urma se scuza ca n-a putut rezista ispitei, ca, vezi Doamne, era certat cu iubita si vulnerabil, dar ca ea (iubita) ar trebui sa-l inteleaga si sa-l ierte pentru ca.... n-a pus sentiment in partida/partidele de amor, a fost "sex pur"! Exista fraiere care iarta.....! Si istoria se repeta....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ExoticDream
|
si fetele inseala intreaba-le si pe dansele
nicuna nu e de acord..lol...chiar daca ea o face
nu cred ca se pune problema cu neglijatul.
Fetele inseala mai rar, exista fel de fel de statistici care demonstreaza ca intr-o relatie femeia pune mult suflet, se ataseaza atat psihic, cat si fizic de partener si cu greu va mai lasa pe altcineva sa patrunda in universul ei intim. (Nu ma refer la femeile de proasta calitate, acelea ar insela pe oricine!) Acest atasament vine si dintr-o sensibilitate mai mare a femeii care, spre deosebire de barbat, se "deschide" si se "inchide" mai greu, barbatul este mai dinamic, el se indragosteste mai repede, dar cu aceeasi viteza "ii trece", uita si se indragosteste din nou!
Ati incercat vreodata sa faceti comparatie intre numarul de relatii pe care le au femeile si barbatii in acelasi interval de timp si la varste apropiate? Eu am facut acest exercitiu, luand ca interval de timp o perioada de 5 ani si ca segment de varsta cel cuprins intre 16 si 22 de ani. Rezultatul: in medie, fetele au avut 1-2 relatii, in timp ce baietii 4-6!
|
sus |
|
andra1
Junior member 34 mesaje
|
Re: Re: Re: De ce insheala baietii?
scris pe 6 iun 2005 17:23 de andra1
Oare noi, fetele, nu avem aceeasi dorinta de noutate in mintea noastra, pleci cumva de la premisa ca suntem mai saracute cu duhul ca sa ne multumim cu aceeasi supa la fiecare masa?
Ea trebuie sa se aranjeze, trebuie sa una-alta, de acord, dar el??? De ce el poate sa nu se mai barbiereasca in fiecare zi, sa nu-si mai cumpere parfum si after shave de calitate, sa nu mai faca sport ca pe vremea cand incerca sa ne intre in gratii, sa nu-i mai pese ca tricoul cu care sta in casa nu arata tocmai bine?
Gresit! Trebuie sa te porti ca si cum ti-ai cuceri partenerul in fiecare zi, sa arati OK si sa-l surprinzi cu idei noi, dar fiind natural in acest proces, altfel monotonia are sanse mari sa se instaleze si bye-bye iubire! Este simplu sa te indragostesti, sa ajungi la "a fi impreuna", dar este extraordinar de dificil sa pastrezi flacara vie..... aici este lupta si ea nu poate fi dusa decat in doi!
Cu alte cuvinte, relatia poate exista si daca baiatul nu mai este cu adevarat indragostit, si atunci este momentul favorabil infidelitatii.... Ce fel de relatii sunt acelea in care unul sau nici unul nu (mai) iubeste??? Ce cauta acei oameni impreuna? Din pacate, exista si cazuri in care baiatul inseala chiar daca el este convins ca "iubeste cu adevarat", pe urma se scuza ca n-a putut rezista ispitei, ca, vezi Doamne, era certat cu iubita si vulnerabil, dar ca ea (iubita) ar trebui sa-l inteleaga si sa-l ierte pentru ca.... n-a pus sentiment in partida/partidele de amor, a fost "sex pur"! Exista fraiere care iarta.....! Si istoria se repeta....
[/quoteNu stiu de ce dar am impresia k intelegi gresit tot ce spun.Eu nu am spus niciodata k numai ea este de vina.Uneori si ea are o parte din vina dar el nu ar trebui sa se duca imediat la alta ci ar trebui sa incerce sa rezolve asta.Si intradevar si el trebuie sa se aranjeze (asta e logic).Si atata timp cat doar unul dintre cei doi iubeste aceasta relatie nu are rost pentru ca "dragoste cu sila nu se poate".Mai sunt unele persoane care au impresia k si daca nu exista dragoste la inceput aceasta va veni cu timpul ceea ce e gresit..poate doar va exista afectiune dar nimic mai mult.
Si atata timp cat o fata iarta el isi da seama k il iubeste prea mult si o va insela inca o data si inca o data si tot asa iar ea naiva fiind il va crede de fiecare data knd va zice "imi pare rau..nu se va mai intampla"
Daca pozele ar vorbi, Amintirile ar fi vi
Am sti ce gandeam cand eram copii
Probabi poza ta din rama ti-ar sopti
"Stii nu esti ce-mi doream sa fi"
|
sus |
|
inuendo
|
scris pe 6 iun 2005 17:59 de inuendo
Fetele inseala mai rar, exista fel de fel de statistici care demonstreaza ca intr-o relatie femeia pune mult suflet, se ataseaza atat psihic, cat si fizic de partener si cu greu va mai lasa pe altcineva sa patrunda in universul ei intim. (Nu ma refer la femeile de proasta calitate, acelea ar insela pe oricine!) Acest atasament vine si dintr-o sensibilitate mai mare a femeii care, spre deosebire de barbat, se "deschide" si se "inchide" mai greu, barbatul este mai dinamic, el se indragosteste mai repede, dar cu aceeasi viteza "ii trece", uita si se indragosteste din nou!
Ati incercat vreodata sa faceti comparatie intre numarul de relatii pe care le au femeile si barbatii in acelasi interval de timp si la varste apropiate? Eu am facut acest exercitiu, luand ca interval de timp o perioada de 5 ani si ca segment de varsta cel cuprins intre 16 si 22 de ani. Rezultatul: in medie, fetele au avut 1-2 relatii, in timp ce baietii 4-6!
fi atenta frumoasa ca faci o greseala fatala...
imi aduc aminte o conversatie cu fetele din gasca...mergeam la discoteca...si faceam tot felu de glume...si o tipa incepe sa se ia de barbati...ca nu sunt seriosi, ca bla bla...etc.. si discutia a derivat ca doar nu era sa o las sa vorbeasca aiurea...pana la punctu in care ea a spus ca barbatii au prea multe relatii...si eu i-am zis...fata mea... barbati cand cand zic un numar de femei...il imparti la 2, scazi 5, imparti la 2, mai imparti la 2...si dai de numarul de femei cu care a fost...barbati in general umfla numarul, apropo prostituatele nu se pun baeti, nu mai numarati pe degete iar cand e vorba de femei...cand zic ele un numar, imultesti cu 2, aduni cu 5, inmultesti cu 2 si iar...te-ai prins inmultesti cu 2...si dai de numarul de barbatii...tipa face.... nu e adevarat...si o intreb...ok...cu cati ai fost? iti dau degetele de la maini?poate ajunge...a tacut...ca nu putea minti..numa eu stiam vreo 7-8...naiba stie cati au fost)oricum tipa e super simpatica si imi place ca om...nu am prejudecati de astea..morala e ca barbati umfla numarul....iau mandrie in asta...pe cand fetele scad...conform prejudecatilor..asa ca o dai in bara daca faci statistici si nu tii cont de asta...si tine minte...fetele inseala la fel de mult sau foarte aprope..numa ca sunt mai destepte...nu zic...si nu se afla...barbati degeaba se culca cu o tipa daca nu afla toti ce a facut el aici pierd barbati..ma rog.. uni..
|
sus |
|
MachoMan
Veteran member 399 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: De ce insheala baietii?
aici pierd barbati..ma rog.. uni..
....tu nu ai pierdut un "i", ci vreo 9 daca am numarat bine!
|
sus |
|
inuendo
|
Re: Re: Re: Re: Re: De ce insheala baietii?
scris pe 7 iun 2005 15:42 de inuendo
....tu nu ai pierdut un "i", ci vreo 9 daca am numarat bine!
nu fi mai bou...uita-te la substanta nu la coaja...si vorba aia critic e unu care nu a fost in stare sa scrie nimic...
|
sus |
|
ExoticDream
|
fi atenta frumoasa ca faci o greseala fatala...
imi aduc aminte o conversatie cu fetele din gasca...mergeam la discoteca...si faceam tot felu de glume...si o tipa incepe sa se ia de barbati...ca nu sunt seriosi, ca bla bla...etc.. si discutia a derivat ca doar nu era sa o las sa vorbeasca aiurea...pana la punctu in care ea a spus ca barbatii au prea multe relatii...si eu i-am zis...fata mea... barbati cand cand zic un numar de femei...il imparti la 2, scazi 5, imparti la 2, mai imparti la 2...si dai de numarul de femei cu care a fost...barbati in general umfla numarul, apropo prostituatele nu se pun baeti, nu mai numarati pe degete iar cand e vorba de femei...cand zic ele un numar, imultesti cu 2, aduni cu 5, inmultesti cu 2 si iar...te-ai prins inmultesti cu 2...si dai de numarul de barbatii...tipa face.... nu e adevarat...si o intreb...ok...cu cati ai fost? iti dau degetele de la maini?poate ajunge...a tacut...ca nu putea minti..numa eu stiam vreo 7-8...naiba stie cati au fost )oricum tipa e super simpatica si imi place ca om...nu am prejudecati de astea..morala e ca barbati umfla numarul....iau mandrie in asta...pe cand fetele scad...conform prejudecatilor..asa ca o dai in bara daca faci statistici si nu tii cont de asta...si tine minte...fetele inseala la fel de mult sau foarte aprope..numa ca sunt mai destepte...nu zic...si nu se afla...barbati degeaba se culca cu o tipa daca nu afla toti ce a facut el aici pierd barbati..ma rog.. uni..
Gresesti, m-am referit la statistica pe care am facut-o personal, printre prietenii mei care nu ar zice 3 si ar trebui sa fac eu diferite operatii matematice ca sa ajung la realitate! Cifrele sunt reale 100%, din intamplare se potrivesc si cu statisticile "oficiale", asta este!
Chiar sa fie o mandrie pentru un baiat ca a facut sex cu n femei??? Meschin motiv de lauda! Ar exista altele mult mai interesante in afara frecventei cu care isi foloseste capul cel mic! Noua, fetelor, ni se pare amuzant spre penibil cand ii vedem cum se dau peste cap sa ne convinga cate cuceriri au facut, cand noi i-am prefera sinceri si....mai putin jucausi prin toate zarile!
Fetele ascund numarul de barbati pe care i-au avut la pat? Hm.... de parca voi nu v-ati prinde ce le poate pielea! Sunt ele mai destepte pentru ca va pacalesc? Unele, poate......, dar sa catalogam drept "desteapta" o femeie doar pentru ca stie sa minta bine? Daca as fi barbat (dar nu sunt) si mi-as dori o femeie inteligenta langa mine, nu cred ca as fi fericit cu una din asta care sa-mi spuna ca e maica Tereza cand de fapt o stie jumatate de oras! Mincinosii cu mincinosii, onestii cu onestii, asa e cel mai bine, altfel se lasa cu lacrimi si scantei!
|
sus |
|
inuendo
|
scris pe 7 iun 2005 20:58 de inuendo
copieaza discutia asta undeva si cand ajungi la varsta mea..respectiv 27... vii si dai o bere...dupa ce vezi ca nu vorbesc degeaba..si apropo nu judec o fata dupa cati parteneri a avut..neintamplator imi plac fetele..chiar femeile cu experienta...si care stiu ce vor...asa ca asta ar fi un atu...ok?
|
sus |
|
sabba
Expert member 1435 mesaje
|
scris pe 7 iun 2005 22:44 de sabba
[/quoteNu stiu de ce dar am impresia k intelegi gresit tot ce spun.Eu nu am spus niciodata k numai ea este de vina.Uneori si ea are o parte din vina dar el nu ar trebui sa se duca imediat la alta ci ar trebui sa incerce sa rezolve asta.Si intradevar si el trebuie sa se aranjeze (asta e logic).Si atata timp cat doar unul dintre cei doi iubeste aceasta relatie nu are rost pentru ca "dragoste cu sila nu se poate".Mai sunt unele persoane care au impresia k si daca nu exista dragoste la inceput aceasta va veni cu timpul ceea ce e gresit..poate doar va exista afectiune dar nimic mai mult.
Si atata timp cat o fata iarta el isi da seama k il iubeste prea mult si o va insela inca o data si inca o data si tot asa iar ea naiva fiind il va crede de fiecare data knd va zice "imi pare rau..nu se va mai intampla"
M-ati imbolnavit cu aranjatul asta!
Ca noi trebuie sa ne aranjam , ca ei trebuie sa se aranjeze!
Bai, daca-l iubesti....il iubesti cand se trezeste din somn ciufulit, il iubesti cand e obosit si are ochii impaienjeniti si nu mai continui ca o dau in sf-uri!
Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
|
sus |
|
inuendo
|
scris pe 7 iun 2005 23:40 de inuendo
M-ati imbolnavit cu aranjatul asta!
Ca noi trebuie sa ne aranjam , ca ei trebuie sa se aranjeze!
Bai, daca-l iubesti....il iubesti cand se trezeste din somn ciufulit, il iubesti cand e obosit si are ochii impaienjeniti si nu mai continui ca o dau in sf-uri!
aiurea...da vorba aia ca haina face pe om unde se potriveste aici?
|
sus |
|
Nekunoskuta
|
Daca nu ma insel subiectul se cheama "De ce insheala baietii?", nu??? Deschide un subiect "De ce inseala fetele?" si acolo discutam asta, ok? Mi-am spus parerea referitor la "de ce inseala baietii", nu am afirmat ca ei trebuie sa fie neingrijiti.
Nimic...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|