Exista ciclu in timpul sarcinii????

Pagina 1 din 1
1

Alex18

Guest

Exista ciclu in timpul sarcinii????

scris pe 6 iun 2005 22:43 de Alex18

Am o prietena care este destul de ingrijorata ca ar fi insarcinata desi ciclul a venit regulat in ultimile luni. Ingrijorarea vine de la faptul ca a luat putin in greutate. Mentionez ca foloseste contraceptionale de 4 luni (probabil explicatia ingrasarii??).
Intrebarea mea : E posibil sa apara ciclul in timpul sarcinii??
Multumiri !!!
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Exista ciclu in timpul sarcinii????

scris pe 6 iun 2005 22:49 de lupulnebun

Am o prietena care este destul de ingrijorata ca ar fi insarcinata desi ciclul a venit regulat in ultimile luni. Ingrijorarea vine de la faptul ca a luat putin in greutate. Mentionez ca foloseste contraceptionale de 4 luni (probabil explicatia ingrasarii??).
Multumiri !!!

Da, este posibil sa apara ciclul in timpul sarcinii.
Cauza ingrasarii poate fi si din cauza anticonceptionalelor. Aceasta cauza apare in mod frecvent atunci cand le iei dupa auzite si nu te duci la un consult medical ca sa iti prescrie un anumit tip de anticonceptionale.
Daca nu are simptome si asta ar fi singurul motiv de ingrijorare (ingrasarea) atunci nu are de ce sa isi faca probleme.
Intrebari:
1. Si-a facut vreodata testul de sarcina?
2. Din ce cauza isi face griji? (s-a produs contat sexual neprotejat?)
Astept mai multe detalii ca sa te pot informa mai exact.

madwolf is watching you!
sus

Alex18

Guest

Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcinii????

scris pe 6 iun 2005 22:55 de Alex18

Da, este posibil sa apara ciclul in timpul sarcinii.
Cauza ingrasarii poate fi si din cauza anticonceptionalelor. Aceasta cauza apare in mod frecvent atunci cand le iei dupa auzite si nu te duci la un consult medical ca sa iti prescrie un anumit tip de anticonceptionale.
Daca nu are simptome si asta ar fi singurul motiv de ingrijorare (ingrasarea) atunci nu are de ce sa isi faca probleme.
Intrebari:
1. Si-a facut vreodata testul de sarcina?
2. Din ce cauza isi face griji? (s-a produs contat sexual neprotejat?)
Astept mai multe detalii ca sa te pot informa mai exact.

Pai daca foloseste contraceptionale de 4 luni probabil nu poate fi vorba de contact sexual neprotejat nu?
Inca nu si-a facut testul de sarcina.
Motivul ingrijorarii a fost observatia unei profesoare care a intrebat-o daca nu cumva e insarcinata.
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcinii????

scris pe 6 iun 2005 22:59 de lupulnebun

Pai daca foloseste contraceptionale de 4 luni probabil nu poate fi vorba de contact sexual neprotejat nu?
Inca nu si-a facut testul de sarcina.
Motivul ingrijorarii a fost observatia unei profesoare care a intrebat-o daca nu cumva e insarcinata.

Lol... Atunci te sfatuiesc sa ii cumperi sau sa-si cumpere un test si sa si-l faca. Nu e scump.
Si in 4 luni trebuia sa isi dea si ea seama daca e sau nu insarcinata. Sunt diferite simptome care sunt imposibil de neobservat.

madwolf is watching you!
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcinii???

scris pe 6 iun 2005 23:02 de lupulnebun

Si posibilitatea de a avea ciclu in timpul sarcinii este redusa dar nu este exclusa!

madwolf is watching you!
sus

Alex18

Guest

Re: Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcinii???

scris pe 6 iun 2005 23:05 de Alex18

Lol... Atunci te sfatuiesc sa ii cumperi sau sa-si cumpere un test si sa si-l faca. Nu e scump.
Si in 4 luni trebuia sa isi dea si ea seama daca e sau nu insarcinata. Sunt diferite simptome care sunt imposibil de neobservat.

Eram foarte sigur ca venindu-i ciclu regulat in fiecare luna si luand si contraceptionale e imposibil sa ramana insarcinata. Maine prima orpire e farmacia.Sper sa nu fie prea tarziu !!!
Mersi mult pt sfaturi
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcini

scris pe 6 iun 2005 23:09 de lupulnebun

Eram foarte sigur ca venindu-i ciclu regulat in fiecare luna si luand si contraceptionale e imposibil sa ramana insarcinata. Maine prima orpire e farmacia.Sper sa nu fie prea tarziu !!!
Mersi mult pt sfaturi

Nu ai pentru ce si iti recomand testul "Dr. Sigur" pt. ca are o probabilitate destul de ridicata.

madwolf is watching you!
sus

Alex18

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcini

scris pe 6 iun 2005 23:13 de Alex18

Mersi mult pt sfaturi

Am uitat ceva: Fetei ia venit ciclu zilele astea.Poate face testul sau trebuie sa astepte dupa ciclu?
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista ciclu in timpul sar

scris pe 6 iun 2005 23:17 de lupulnebun

Am uitat ceva: Fetei ia venit ciclu zilele astea.Poate face testul sau trebuie sa astepte dupa ciclu?

Nu prea se poate, cel mai bine este dupa menstruatie.
Corpul femeii cand este insarcinata elimina un hormon anume, iar acel test verifica existenta acelui hormon in urina ei.

madwolf is watching you!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 7 iun 2005 10:19 de Nekunoskuta

Multumiri !!!

Ciclul menstrual si sarcina se exclud reciproc. Ceea ce pot apare sunt sangerari usoare care nu apar in perioada in care trebuia sa-i vina ciclul si nici nu pot fi confundate, plus ca nu apar decat o luna, maxim doua peste sarcina.
Daca i-a venit ciclul 4 luni nu e insarcinata, ingrasarea e de la anticonceptionale.
Sa ne anunti totusi rezultatul testului.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 iun 2005 13:23 de valentine

Multumiri !!!

Nasol ba baiete...
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Exista ciclu in timpul sarcinii????

scris pe 7 iun 2005 13:38 de lupulnebun

Nasol ba baiete...

madwolf is watching you!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

12 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online