Intrebare pentru baieti

Pagina 1 din 1
1

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Intrebare pentru baieti

scris pe 21 iul 2005 15:57 de ExoticDream

Doua situatii din viata reala m-au determinat sa va cer parerea voua, baietilor, cei in masura sa ii intelegeti cel mai bine pe cei de acelasi sex cu voi!

Sa zicem ca esti baiat, ai 18-19-20-21 de ani si ai avut o relatie de cateva luni cu o fata despre care stii sigur ca te-a iubit din toata fiinta ei si pe care sustii/crezi ca ai iubit-o si tu. Fie ca ati facut, fie ca nu ati facut dragoste/sex, la un moment dat tu pui punct relatiei pentru ca....., desi ea nu este vinovata cu ceva, tu nu mai simti cine stie ce pentru prietena ta, iti doresti sa fii cat mai repede liber, sa cunosti si alte fete cu care sa incerci alte relatii. Prietena ta devine sacaitoare cu insistenta ei de a intelege ce s-a petrecut in sufletul tau, incepi sa o eviti si ceea ce ramane in inima ta este cel mult mila pentru sentimentele ei inutile, acum neimpartasite, dar agasante. Adesea enervat, ii spui ca s-a terminat si ca fiecare isi va vedea de viata sa separat. Uneori esti atat de plictisit si enervat incat o barfesti impreuna cu amicii tai, destainuind detalii pe care nici un strain nu are dreptul sa le auda.

Intrebare:

Ce se intampla in mintea si sufletul vostru de va dispare atat de usor sentimentul de iubire, oare voi simtiti altfel decat noi sau exista multe cazuri in care de fapt nu ne iubiti asa cum o facem noi? Sa fie varsta si gradul de maturizare de vina? Sau poate sensibilitatea noastra mai puternica? De ce nu puteti lasa in urma nici macar amintirile frumoase? Incerc de mult timp sa gasesc o explicatie logica pentru acest "sindrom" al epocii noastre si nu reusesc fara ajutorul vostru! Daca aveti vreo reteta-minune, impartasiti-ne-o si noua, nu fiti egoisti, am suferi si noi mai putin si nu v-am mai plictisi atat!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Intrebare pentru baieti

scris pe 21 iul 2005 18:35 de SORIN28

Doua situatii din viata reala m-au determinat sa va cer parerea voua, baietilor, cei in masura sa ii intelegeti cel mai bine pe cei de acelasi sex cu voi!

Sa zicem ca esti baiat, ai 18-19-20-21 de ani si ai avut o relatie de cateva luni cu o fata despre care stii sigur ca te-a iubit din toata fiinta ei si pe care sustii/crezi ca ai iubit-o si tu. Fie ca ati facut, fie ca nu ati facut dragoste/sex, la un moment dat tu pui punct relatiei pentru ca....., desi ea nu este vinovata cu ceva, tu nu mai simti cine stie ce pentru prietena ta, iti doresti sa fii cat mai repede liber, sa cunosti si alte fete cu care sa incerci alte relatii. Prietena ta devine sacaitoare cu insistenta ei de a intelege ce s-a petrecut in sufletul tau, incepi sa o eviti si ceea ce ramane in inima ta este cel mult mila pentru sentimentele ei inutile, acum neimpartasite, dar agasante. Adesea enervat, ii spui ca s-a terminat si ca fiecare isi va vedea de viata sa separat. Uneori esti atat de plictisit si enervat incat o barfesti impreuna cu amicii tai, destainuind detalii pe care nici un strain nu are dreptul sa le auda.

Intrebare:

Ce se intampla in mintea si sufletul vostru de va dispare atat de usor sentimentul de iubire, oare voi simtiti altfel decat noi sau exista multe cazuri in care de fapt nu ne iubiti asa cum o facem noi? Sa fie varsta si gradul de maturizare de vina? Sau poate sensibilitatea noastra mai puternica? De ce nu puteti lasa in urma nici macar amintirile frumoase? Incerc de mult timp sa gasesc o explicatie logica pentru acest "sindrom" al epocii noastre si nu reusesc fara ajutorul vostru! Daca aveti vreo reteta-minune, impartasiti-ne-o si noua, nu fiti egoisti, am suferi si noi mai putin si nu v-am mai plictisi atat!

:cat

NU pot sa te ajut, nu am facut asa ceva niciodata
Uneori esti atat de plictisit si enervat incat o barfesti impreuna cu amicii tai, destainuind detalii pe care nici un strain nu are dreptul sa le auda.

ASA CEVA NU SE FACE

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

justme

Guest

scris pe 22 iul 2005 17:10 de justme

Intrebare:

Acelasi lucru e valabil si pentru voi....si voua va trece uneori "dragostea" extrem de repede...insist sa cred ca de fapt nu e vorba de dragoste ci de orice altceva
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Intrebare pentru baieti

scris pe 22 iul 2005 22:41 de inuendo

cred ca e sentimentul de macho care iti zice..ca poti si trebuie sa ai mai multe femei.. ca altfel nu esti barbat am trecut si eu prin asta numai ca nu m-am putu desparti de ea..am vrut..dar nu am putut)

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 23 iul 2005 00:47 de Taqua

Intrebare:

Nu-s baiat...dar n-am putut sa ma abtin...
1. " la un moment dat tu pui punct relatiei pentru ca....., desi ea nu este vinovata cu ceva..."
Eu nu sunt de acord cu replica asta in care fata zice "vai...eu n-am nici o vina, dar el totusi..etc." Aproape intotdeauna...vina e impartita si e o mare prostie ca atunci cand relatia se incheie, sa arunci vina in totalitate asupra celuilalt. E vorba, in cazul prezentat mai sus de necesitatea autointerogarii: "Ce am facut eu sau, mai degraba, ce n-am facut de a ajuns sa se plictiseasca si sa isi doreasca sa intalneasca alte fete?"

2. "Sau poate sensibilitatea noastra mai puternica?" Cu toata stima si respectul, cu cateva mici exceptii femeile isi revin mult mai repede decat barbatii dupa dezamagiri sentimentale.

3. "Uneori esti atat de plictisit si enervat incat o barfesti impreuna cu amicii tai, destainuind detalii pe care nici un strain nu are dreptul sa le auda"

Asta este intr-adevar o magarie, dar pe care din nefericire o fac si multe dintre femei. Insa asta tine si de calitatea omului in sine.

4. "Adesea enervat, ii spui ca s-a terminat si ca fiecare isi va vedea de viata sa separat."

E mai mult decat neplacut sa starnesti mila fostului tau prieten prin modul insistent de a cere explicatii. Cand e nu, e nu...si mai bine il trimiti la origini decat sa il vezi ca devine agasat si sacait de lacrimile tale, cu atat mai mult cu cat stie cat rau ti-a provocat.

Unele femei se agata de o himera, o imagine mai mult autosugerata a partenerului (fost), nu pot accepta realitatea si ajung sa isi puna astfel de intrebari cum ai pus tu acum, Exotic. Fara suparare.

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

tudor

Junior member
10 mesaje

scris pe 23 iul 2005 10:22 de tudor

Salut Exotic,
intai vreau sa va salut pe toti. Eu nu am intrat de mult pe forum pentru ca nu prea am avut timp.

As vrea totusi sa raspund la acest topic deoarece mi se pare mai interesant.

Din pacate nu prea pot sa raspund exact la intrebarea ta deoarece nu am fost niciodata in sitiuatia de a renunta la fata draga. De fapt voiam sa spun ca nu toti baietii sunt pe aceeasi matrita. uite de exemplu eu nu as putea niciodata sa renunt la ea asa din senin.Mi se pare o prostie mare.E vorba in primul rand de cat de mult te-ai atasat de ea. Depinde mai cu seama de relatia ce s-a infiripat intre 2 pers. Daca io vad in iubita mea tot , chiar si sotia mea atunci sigur nu as putea face o prostie mare ca ceea despre care vorbeai tu. Si inca ceva .. eu cred deasemeni ca niciodata 2 pers nu pot iubi la fel. Uite de ex eu in cazul meu sunt ferm convins ca o iubesc mai mult decat ma iubeste ea pe mine. Niciodata n-o sa fie la fel. Daca un baiat iubeste o fata cu adevarat atunci o despartire nu se poate produce din senin. Si incaa ceva. Din punctul meu de vedere depinde si de fata.Ma refer la aspectul urmator: sunt unele fete care merita iubirea , altele care nu merita. e ca in viata de zi cu zi. asa si cu femeile. Depinde si de ea nu numai de el. de exemplu pe mine fata mea m-a schimbat total, si atunci daca ea a reusit sa ma influenteze intr-atat mi-am dat seama ca e mai mult decat iubire si am tinut la ea cu adevarat si voi tine mereu.
Aceasta este o parte din povestea mea , sper ca in parte am atins subiectul intrebarii.
V-am pupat, o sa mai intru ...
numai de bine!

your country needs you
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 23 iul 2005 16:48 de Wanted

Intrebare:

Desi nu sunt baiat... pot spune ceva despre asta.
Am patit chiar eu ceea ce spui tu.. ma rog nu chiar asa... Dupa 7 luni.. in care pur si simplu l-am iubit si stiu ff bine ca si el m-a iubit... intr-o zi.. s-a gandit ca cel mai bine pt mine si pt el ar fi sa ne despartim... nu stie nici el de ce...dar asta simte. . Nu e f placut sa simti ca o persoana careia i-ai dat totul...absolut totul... se trezeste intr-o zi ca... e mai bine sa se desrta de tine.
Dar ma rog... dupa ce ne-am despartit el mi-a divedit in continuare ca ma iubeste, nu a incercat sa ma supere sau sa faca ceva care mie mi-ar fi displacut. Dar.. cinc ce mai intelege?
Dar shit happens.. probabil nu va fi nici prima nici ultima oara...

Carpe diem
sus

sabba35

Senior member
65 mesaje

scris pe 23 iul 2005 21:17 de sabba35

Intrebare:

of! exotic! renunta la intrebari retorice! renunta sa mai incerci sa-i intelegi pe ceilalti! vei pune o intrebare si vei ajunge la o suta ce deriva din prima!
lucrurile sunt foarte simple daca poti sa le vezi la rece!
pana la urma 2+2 fac 4 intotdeauna.....indiferent cat ai vrea sa fie altfel!
sus

White

Guest

scris pe 24 iul 2005 00:06 de White

http: //www.relationshit.com/bboards/viewtopic.php?t=216&start=0

http: //www.relationshit.com/bboards/index.php
sus

sabba35

Senior member
65 mesaje

Re: Re: Re: Intrebare pentru baieti

scris pe 24 iul 2005 00:20 de sabba35

http: //www.relationshit.com/bboards/viewtopic.php?t=216&start=0

http: //www.relationshit.com/bboards/index.php

Mda, am intrat pe forumul asta!
Un subiect foarte la moda si pe la noi:"I let him walk all over me..."
Cunoastem modelul asta!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 iul 2005 01:06 de ExoticDream

1. " la un moment dat tu pui punct relatiei pentru ca....., desi ea nu este vinovata cu ceva..."
Eu nu sunt de acord cu replica asta in care fata zice "vai...eu n-am nici o vina, dar el totusi..etc." Aproape intotdeauna...vina e impartita si e o mare prostie ca atunci cand relatia se incheie, sa arunci vina in totalitate asupra celuilalt. E vorba, in cazul prezentat mai sus de necesitatea autointerogarii: "Ce am facut eu sau, mai degraba, ce n-am facut de a ajuns sa se plictiseasca si sa isi doreasca sa intalneasca alte fete?"

De acord cu tine ca, in general, vina este impartita (in procente inegale), de acord ca uneori exista motive clare pentru care relatia trebuie sa ia sfarsit, dar in cele doua cazuri la care ma refer nu a existat practic nici un motiv pentru care relatia sa se incheie, este acea situatie despre care scria o fata cu cateva posturi dupa tine, situatie in care el pur si simplu se plictiseste cu binele si pleaca! Nu vad unde este vina fetei si de ce doar ea ar trebui sa incerce sa pastreze vie flacara iubirii! Evident ca autointerogarea este necesara (si nu numai atunci cand iti ajunge cutitul la os), dar ce te faci daca nu esti totusi de vina si el pleaca?

2. "Sau poate sensibilitatea noastra mai puternica?" Cu toata stima si respectul, cu cateva mici exceptii femeile isi revin mult mai repede decat barbatii dupa dezamagiri sentimentale.

Nu neg ca exista barbati care isi revin greu dupa dezamagiri sentimentale, dar cred ca procentul femeilor este sensibil mai mare. Cred ca am cunoscut vreo 10 fete (and I'm still counting! ) care s-au chinuit luni si ani de zile dupa o iubire sfaramata, in schimb la capitolul celalalt numar o singura persoana.....

3. "Uneori esti atat de plictisit si enervat incat o barfesti impreuna cu amicii tai, destainuind detalii pe care nici un strain nu are dreptul sa le auda"

Asta este intr-adevar o magarie, dar pe care din nefericire o fac si multe dintre femei. Insa asta tine si de calitatea omului in sine.

Toate tin de "calitatea omului in sine". Nu vreau sa generalizez, dar am auzit multi barbati barfindu-si in fel si chip "fostele" (mai tii minte baiatul acela super cult care isi obligase prietena sa-faca sex oral si care, dupa despartire, a povestit intregului oras detalii picante? ), in schimb multe femei au prostul obicei de a nu-si putea rani "fostii", indiferent cat de urat se poarta acestia.

4. "Adesea enervat, ii spui ca s-a terminat si ca fiecare isi va vedea de viata sa separat."

E mai mult decat neplacut sa starnesti mila fostului tau prieten prin modul insistent de a cere explicatii. Cand e nu, e nu...si mai bine il trimiti la origini decat sa il vezi ca devine agasat si sacait de lacrimile tale, cu atat mai mult cu cat stie cat rau ti-a provocat.

Cu alte cuvinte, daca dupa 15 luni de relatie, ala se scoala intr-o dimineata si-ti arunca in sila: "Bai, vezi ca de azi nu mai suntem impreuna. De ce-a fost bun m-am bucurat, iti spun adio si-am plecat!", tu trebuie sa dispari dinainte-i fara un cuvant, umila si ascultatoare precum o sclava, asa-i? Scuze, dar mi se pare inadmisibil sa pleci in halul asta dintr-o relatie care, cica, a fost una de iubire! Daca ti s-a nazarit brusc sa termini povestea, este de bun simt sa stai o data de vorba cu partenerul si sa-i explici ce gargauni te bantuie! Daca ala a inteles ce vrei si de ce vrei, chiar daca logica ta este vai de mama ei, te va lasa in pace, dragoste cu forta nu se poate! Lacrimi agasante si sacaitoare apar face-to-face numai daca nu esti capabil sa-ti exprimi punctul de vedere, altfel ala parasit isi va plange durerea in perna proprie si personala, nu te va mai deranja! Suntem totusi oameni, nu obiecte neinsufletite pe care un ins fara scrupule le poate arunca atunci cand nu mai are chef sa se joace cu ele, avem dreptul de a fi tratati omeneste, tu ii iei apararea celui care loveste si sustii ca tot el este cel care trebuie menajat de eventualele rabufniri explicative/lacrimogene ale partenerului! Eu zic ca, pe langa injuraturi, merita si luat la bataie, asa-i?

Unele femei se agata de o himera, o imagine mai mult autosugerata a partenerului (fost), nu pot accepta realitatea si ajung sa isi puna astfel de intrebari cum ai pus tu acum, Exotic. Fara suparare.

Te inseli, acest post nu are legatura cu mine, din pacate am intalnit in ultima luna oameni necajiti care se confrunta cu problema pe care am descris-o. Este adevarat ca multe deceptii se intampla din cauza cunoasterii insuficiente a partenerului, cand ratiunea iti este prea timpuriu intunecata de sentiment, risti sa iubesti inainte sa ai imaginea reala a celui caruia i te daruiesti minte, trup si suflet. La un moment dat el isi da in petic si constati ca realitatea si imaginea ta despre ea nu converg... accepti acest lucru si durerea trece mai usor sau nu poti accepta si atunci chinul dureaza prea mult. Intrebarile retorice se nasc din incercarea de a-ti explica lucruri inexplicabile, din dorinta inconstienta de a-i acorda celuilalt circumstante atenuante pentru comportamentul absurd!

Ideea este ca nimeni nu merita sa-i dai totul si ca nu poti avea incredere decat cel mult in tine!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 iul 2005 02:22 de ExoticDream

of! exotic! renunta la intrebari retorice! renunta sa mai incerci sa-i intelegi pe ceilalti! vei pune o intrebare si vei ajunge la o suta ce deriva din prima!
lucrurile sunt foarte simple daca poti sa le vezi la rece!

Cand (sau daca) ajungi sa le vezi la rece, ele inceteaza sa mai fie o problema!

pana la urma 2+2 fac 4 intotdeauna.....indiferent cat ai vrea sa fie altfel!

Ai dreptate.... chestia este ca uneori 1+1=2, cand tu ti-ai dori sa sfideze legile matematicii si 1+1 sa faca 1.....

sus

anaconda

Guest

Re: Re: Re: Intrebare pentru baieti

scris pe 24 iul 2005 03:57 de anaconda

chestia este ca uneori 1+1=2, cand tu ti-ai dori sa sfideze legile matematicii si 1+1 sa faca 1.....

Ce sa sfideze?
sus

White

Guest

Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru baieti

scris pe 24 iul 2005 04:51 de White

http: //catawampus.typepad.com/catawampus/
2005/07/ask_catawampus_.html
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online