swinger.. pro sau nu?

Pagina 1 din 1
1

duran

Veteran member
273 mesaje

swinger.. pro sau nu?

scris pe 23 iul 2005 18:26 de duran

daca un cuplu accepta sa fie swingers inseamna,ca intre cei doi se "rupe" ceva sau dimpotriva,va fii mai trainica?

Come on, make my day!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: swinger.. pro sau nu?

scris pe 24 iul 2005 05:45 de nemesis

daca un cuplu accepta sa fie swingers inseamna,ca intre cei doi se "rupe" ceva sau dimpotriva,va fii mai trainica?

Cred ca un cuplu care accepta asa ceva este, de departe, un cuplu extrem de puternic. Un asemenea fenomen, aparut in perioada de atasament (vezi postul: Cadou pt ExoticDream - Clubul veteranilor) este... divin. Pentru asta iti trebuie curaj, intelegere, acceptare a naturii umane, eliberare de idei preconcepute, detasare sociala etc. ...iti trebuie o infinitate de lucruri! Cuplul trebuie sa fie suficient de puternic incat sa reinventeze, practic, normele sociale si atitudinile personale.

Eh, poate peste 2000 de ani o sa avem "chestia asta" ca forma de organizare sociala, dar pana atunci... Ascultam aberatii despre "iubirea eterna" si "sufletul pereche"!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: swinger.. pro sau nu?

scris pe 24 iul 2005 11:07 de duran

Cred ca un cuplu care accepta asa ceva este, de departe, un cuplu extrem de puternic. Un asemenea fenomen, aparut in perioada de atasament (vezi postul: Cadou pt ExoticDream - Clubul veteranilor) este... divin. Pentru asta iti trebuie curaj, intelegere, acceptare a naturii umane, eliberare de idei preconcepute, detasare sociala etc. ...iti trebuie o infinitate de lucruri! Cuplul trebuie sa fie suficient de puternic incat sa reinventeze, practic, normele sociale si atitudinile personale.

Eh, poate peste 2000 de ani o sa avem "chestia asta" ca forma de organizare sociala, dar pana atunci... Ascultam aberatii despre "iubirea eterna" si "sufletul pereche"!

...tatonam de ceva vreme terenul..este ,inca mocirlos si plin de noroi improscat de idealisti!

Come on, make my day!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 24 iul 2005 11:10 de duran

inteleg ca nu iti displace ideea,ba chiar ,dimpotriva.....

Come on, make my day!
sus

sabba35

Senior member
65 mesaje

scris pe 24 iul 2005 13:31 de sabba35

Daaaaaa! Bine zis!
Aberatii!
Mari aberatii!

Oare suntem idioti de credem in asa ceva?
sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: swinger.. pro sau nu?

scris pe 24 iul 2005 17:20 de fantasy

imi explica si mie cineva ce e aia swinger??k e prima oara cand aud termenul asta

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

(Peter O'Toole)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: swinger.. pro sau nu?

scris pe 24 iul 2005 18:22 de nemesis

imi explica si mie cineva ce e aia swinger??k e prima oara cand aud termenul asta

Admitand ca nu este vb. despre conditia Kobo-Martin-Schwinger... it is something like swapping sexual partners.

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: swinger.. pro sau nu?

scris pe 24 iul 2005 18:46 de fantasy

Admitand ca nu este vb. despre conditia Kobo-Martin-Schwinger... it is something like swapping sexual partners.

aha...got it!thanks a lot!

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

(Peter O'Toole)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online