Am nevoie de ajutorul vostru

Pagina 1 din 1
1

actrosa

Newbie
4 mesaje

Am nevoie de ajutorul vostru

scris pe 25 iul 2005 14:02 de actrosa

Hello pt toata lumea.Am vazut ca acest forum este ff interesant shi pt ajutorul tuturor.Vazand ca altora le shtiti da cate o metoda buna pt problemele pe care le au,as dori shi eu un ajutor!!!Am 18 ani shi aproape de un an, inainte de ciclu cu exact o saptamana, am scurgeri de culoare maro ca shi la finalul menstruatiei daca intelegetzi.N-am prea luat-o in serios,dar acum o iau.Incepand de luna trecuta ,cu o saptamana shi ceva,aprope 2 sapt, inaintea menstruatiei, am inceput sa sangerez,dar un sange pur nu murdar shi parca uneori era cu apa,o zi putzin o zi mult sau chiar deloc shi tot asha pana ce chiar nu am ajuns la ziua de menstruatie.Am fost la ginecolog dar tot ce mi-a putut spune e ca am tulburari hormonale din aceasta cauza rezulta dereglarile menstruale,pt asta mi-a dat sa iau contraceptive shi ceva pt anemie,ca avusesem shi ameteli de nu puteam sta in picioare.Acuma,lunea e a 13 zi de la ciclu,apar iara mici sangerari.Sambata am avut contact sexual dar nu s-a intamplat nimik,in schimb ieri dupa mica noastra actiune gasesc pe abdomenul prietenului meu cheag de sange,la fel shi chilotiei.Azi ma duk de dimineata la toaleta shi observ ca am facut "pipi" cu sange.Deci eu nu shtiu ce am shi ash dori ajutor,cineva imi spunea ca poate fi chist,dar eu zic ca nu atsa se vede clar pe ecograf nu?!Apropo de saptmana trecuta am dureri de san shi de burta, shi ma duc f des la toaleta,cred sunt putzin cam racita.Sper sa imi datzi cateva idei,10x

luvv
sus

simona

Guest

Re: Am nevoie de ajutorul vostru

scris pe 25 iul 2005 16:50 de simona

Hello pt toata lumea.Am vazut ca acest forum este ff interesant shi pt ajutorul tuturor.Vazand ca altora le shtiti da cate o metoda buna pt problemele pe care le au,as dori shi eu un ajutor!!!Am 18 ani shi aproape de un an, inainte de ciclu cu exact o saptamana, am scurgeri de culoare maro ca shi la finalul menstruatiei daca intelegetzi.N-am prea luat-o in serios,dar acum o iau.Incepand de luna trecuta ,cu o saptamana shi ceva,aprope 2 sapt, inaintea menstruatiei, am inceput sa sangerez,dar un sange pur nu murdar shi parca uneori era cu apa,o zi putzin o zi mult sau chiar deloc shi tot asha pana ce chiar nu am ajuns la ziua de menstruatie.Am fost la ginecolog dar tot ce mi-a putut spune e ca am tulburari hormonale din aceasta cauza rezulta dereglarile menstruale,pt asta mi-a dat sa iau contraceptive shi ceva pt anemie,ca avusesem shi ameteli de nu puteam sta in picioare.Acuma,lunea e a 13 zi de la ciclu,apar iara mici sangerari.Sambata am avut contact sexual dar nu s-a intamplat nimik,in schimb ieri dupa mica noastra actiune gasesc pe abdomenul prietenului meu cheag de sange,la fel shi chilotiei.Azi ma duk de dimineata la toaleta shi observ ca am facut "pipi" cu sange.Deci eu nu shtiu ce am shi ash dori ajutor,cineva imi spunea ca poate fi chist,dar eu zic ca nu atsa se vede clar pe ecograf nu?!Apropo de saptmana trecuta am dureri de san shi de burta, shi ma duc f des la toaleta,cred sunt putzin cam racita.Sper sa imi datzi cateva idei,10x

Ai auzit cumva de " ANEXITA" ?Este o raceala foarte mare la burta,in cazul careia apar sangerari mari si in alte perioade ale lunii,decat in perioada de menstruatie.Fiind o raceala la burta,pe langa sangerarile nejustificate,apar si urinari dese,inchiderea la culoare a acelei secretii care de obicei e alba,un miros neplacut al ei,cu toate ca ar trebui sa nu aiba miros.A doua varianta ar fi dereglarile hormonale,care provoaca chisturi ovariene si noduli la sani,care devin unflati,durerosi si pronuntati la ciclu.Dar dereglarile hormonale nu justifica sangerarea,ci doar durerea sanilor.A treia varianta,ar fi problemele cu rinichii,dar e cea mai putin probabila varianta,pt.ca atunci cand ai nisip la rinichi,exista sangerari usoare,fara o perioada precisa,si foarte mici...deci asta nu cred ca e...Nu stiu de ce,dar cred ca ai ANEXITA...ar trebui sa te interesezi,si sa intrebi medicul daca ar putea fi asta,si sa urmezi un tratament strict(injectiile "polidin"sunt cele mai bune,dar trebuie luate numai cu acordul medicului,pt.ca se poate sa nu fie asta problema).Sper ca te-am ajutat macar putin...Succes mult,si multa sanatate.
sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

Re: Am nevoie de ajutorul vostru

scris pe 25 iul 2005 16:55 de fantasy

Eu una zic sa vizitezi si medicul endocrinolog,din moment ce ar fi "dereglari hormonale". Eu am fost ceva timp internata la Parhon cand eram mai micuta si parca imi aduc aminte ca erau si fete cu astfel de probleme. Asa ca ce-ar fi daca ai merge si la un endocrinolog?
Take care

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

(Peter O'Toole)
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru

scris pe 26 iul 2005 20:15 de jannis07

ai grira cu raceala asta...iti poate face probleme mai tarziu.eu iti recomand sa mai consulti (inca) un ginecolog si deasemenea sa mergi la endocrine unde ar putea sa-ti prescrie un tratament pentru dezechilibrul hormonal.daca la urinat ai durere e posibil sa fie vorba si de o infectie urinara care trebuie tratata repede.totul e sa mergi la medic pentru ca de la sine nu are cum sa iti treaca.succes si sanatate

just having fun...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru

scris pe 27 iul 2005 06:07 de valentine

Bai unele detalii din ce zice fata asta nu au ceva in comun cu tipa care s-a masuturbat cu marker-ul? Sa fie vorba de o afectiune chestia aia maro?
sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru

scris pe 27 iul 2005 15:30 de fantasy

Bai unele detalii din ce zice fata asta nu au ceva in comun cu tipa care s-a masuturbat cu marker-ul? Sa fie vorba de o afectiune chestia aia maro?

parca ai dreptate...

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

(Peter O'Toole)
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru

scris pe 27 iul 2005 15:51 de Wanted

NU cred... in cazul fetei care s-a masturbat cu marker-ul cred ca e vorba doar de o simpla rana ( dar care se poate agrava). Ea a si precizat in unul din mesaje ca a simtit durere la inceput. Un marker nu e tocmai "un vibrator ideal"....

Carpe diem
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de ajutorul vostru

scris pe 27 iul 2005 16:26 de Farfalla

NU cred... in cazul fetei care s-a masturbat cu marker-ul cred ca e vorba doar de o simpla rana ( dar care se poate agrava). Ea a si precizat in unul din mesaje ca a simtit durere la inceput. Un marker nu e tocmai "un vibrator ideal"....

Da nu cred k ca in cazul celalalt. Aici e mai degraba o dereglare ceva,sau o boala ... k si asa a zis k mai demult era asa. E aiurea rau asa ptr k jtiu k si tu te sperii cand vezi tot tp chestia aia maronie. Tre neaparat sa te duci si la altzi doctori ...

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online