Avem un pat si o tipa...

Pagina 1 din 1
1

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Avem un pat si o tipa...

scris pe 27 iul 2005 02:32 de nemesis

...cum procedam?

Din ciclul: "Avem o tara! Cum procedam?", iata ca acum avem un pat si o tipa disponibila... Ce facem cu ea, cum ne place si ce spunem dupa???

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 27 iul 2005 19:32 de Nekunoskuta

Ce facem cu ea,

Aaaaa...trebuie sa raspund si eu la asta?Ma mai gandesc ce fac cu ea
cum ne place

Tot despre femei e vorba?Nu-mi plac
si ce spunem dupa???

Next please!!!

Nimic...
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 27 iul 2005 20:34 de nemesis

Aaaaa...trebuie sa raspund si eu la asta?Ma mai gandesc ce fac cu ea

Tot despre femei e vorba?Nu-mi plac

Next please!!!

Ai simtit asa... o nevoie stringenta de a vorbi singura, asa-i? De unde ai dedus tu ca "trebuie" sa raspunzi? Iar te-ai visat barbat?
sus

sabba35

Senior member
65 mesaje

scris pe 27 iul 2005 21:26 de sabba35

...cum procedam?

Din ciclul: "Avem o tara! Cum procedam?", iara ca acum avem un pat si o tipa disponibila... Ce facem cu ea, cum ne place si ce spunem dupa???

Cum ce facem cu ea?
Pe pat..pe masa....pe lustra...pe jos....pe sus....
Si tipa ce-a zis?
Aaaaa, nu, tipa n-a venit!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 27 iul 2005 23:58 de nemesis

Cum ce facem cu ea?
Pe pat..pe masa....pe lustra...pe jos....pe sus....
Si tipa ce-a zis?
Aaaaa, nu, tipa n-a venit!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 28 iul 2005 00:48 de SORIN28

Ai simtit asa... o nevoie stringenta de a vorbi singura, asa-i? De unde ai dedus tu ca "trebuie" sa raspunzi? Iar te-ai visat barbat?

Sa-ti raspund eu in locul ei?! N-o fac, te-as face prea tare de caca si nu ai mai scrie pe aici

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 28 iul 2005 02:43 de nemesis

Sa-ti raspund eu in locul ei?! N-o fac, te-as face prea tare de caca si nu ai mai scrie pe aici

Try!

P.S.S. Do me or do me not! THERE IS NO TRY!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 28 iul 2005 08:45 de Nekunoskuta

1. Am uitat ca supermoderatorul nemesis are dreptul sa posteze intrebari retorice care sa ramana fara raspuns. Iti multumesc ca mi-ai amintit de ce m-am lasat de site-ul asta.
2. Eu ma visez barbat dar sunt femeie. Tu...la fel?
3. Apropo de alta chestie pe care chiar nu am chef sa o caut si sa-ti raspund...nu mi-ai inchis gura cu explicatia la P.S.S., nu m-am obosit sa-ti raspund pentru ca...hmmmm...nu meriti. Daca ai chef sa incepi si cu mine discutii contradictorii ti-ai ales gresit persoana. Ai alti "clienti" pe aici.

Nimic...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 28 iul 2005 09:20 de nemesis

1. Am uitat ca supermoderatorul nemesis are dreptul sa posteze intrebari retorice care sa ramana fara raspuns. Iti multumesc ca mi-ai amintit de ce m-am lasat de site-ul asta.
3. Apropo de alta chestie pe care chiar nu am chef sa o caut si sa-ti raspund...nu mi-ai inchis gura cu explicatia la P.S.S., nu m-am obosit sa-ti raspund pentru ca...hmmmm...nu meriti. Daca ai chef sa incepi si cu mine discutii contradictorii ti-ai ales gresit persoana. Ai alti "clienti" pe aici.

1 . Daca-mi si explici ce inseamna "retoric"...
1' . Cu placere!
2 . "Zoe, fii..." - continuarea in manualul de geografie!
3 . In viata suntem ceea ce facem, nu ceea ce putem face dar nu facem niciodata! Atat timp cat nu spui nimic, se numeste ca ti-am inchis gura...
3' . Intr-adevar, mi-am ales gresit partenerul de discutii... Cine ar vrea unul mut si fara argumente? :/

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 28 iul 2005 18:23 de inuendo

...cum procedam?

Din ciclul: "Avem o tara! Cum procedam?", iata ca acum avem un pat si o tipa disponibila... Ce facem cu ea, cum ne place si ce spunem dupa???

eu am o carte in care scrie tot ce tre sa fac

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

xxxxx

Veteran member
169 mesaje

scris pe 29 iul 2005 00:11 de xxxxx

Nu te pune cu nemesis; de 2 ani de zile se antreneaza pe forumu' andreigheorghe.ro sa dea replici de smecher!

http://www.youtube.com/watch?v=l0xgcPYaJyQ&feature=channel_page
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 29 iul 2005 10:52 de MachoMan

Nu te pune cu nemesis; de 2 ani de zile se antreneaza pe forumu' andreigheorghe.ro sa dea replici de smecher!

Tie ti se pare funny sa faci pe detectivul, tovarase XXX? Mi-am bagat si eu nasul pe unde amusinezi matale, dar n-am gasit multe replici "de smecher", dimpotriva, esti sigur ca vorbim de acelasi forum?
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 29 iul 2005 18:15 de xxxxx

Tie ti se pare funny sa faci pe detectivul, tovarase XXX? Mi-am bagat si eu nasul pe unde amusinezi matale, dar n-am gasit multe replici "de smecher", dimpotriva, esti sigur ca vorbim de acelasi forum?

Pai, nici n-am zis ca nemesis e smecher
sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 29 iul 2005 21:12 de Aluka

macho...nu totzi este shmecheri...multzi este si poietzi..
sus

Aluka

Guest

scris pe 29 iul 2005 21:15 de Aluka

...cum procedam?

Din ciclul: "Avem o tara! Cum procedam?", iata ca acum avem un pat si o tipa disponibila... Ce facem cu ea???

vezi ca s-au ieftinit "zlipii"! si ochelarii de soare..!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Avem un pat si o tipa...

scris pe 29 iul 2005 21:54 de Nekunoskuta

3 . In viata suntem ceea ce facem, nu ceea ce putem face dar nu facem niciodata! Atat timp cat nu spui nimic, se numeste ca ti-am inchis gura...

Bine...crede asta in continuare.
3' . Intr-adevar, mi-am ales gresit partenerul de discutii... Cine ar vrea unul mut si fara argumente? :/

Sa-mi stric argumentele cu tine? Mai gandeste-te daca meriti. Ma intreb daca stii sa porti o discutie civilizata. De fapt de ce sa ma intreb??? Nu meriti.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online