sex virtual

Pagina 1 din 1
1

liana

Guest

sex virtual

scris pe 2 aug 2005 19:38 de liana

cum obtii de la un barbat orgasm pe net?...ce cuvinte folosesti ca sa-l aduci la intr-o stare de euforie totala?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: sex virtual

scris pe 2 aug 2005 19:50 de valentine

cum obtii de la un barbat orgasm pe net?...ce cuvinte folosesti ca sa-l aduci la intr-o stare de euforie totala?

Nu e vorba de ce cuvinte folosesti...e vorba de ce baiat vrei sa il aduci la orgasm pt ca trebuie sa fie tare terminat sa se termine de la cyber sex...bine e alta poveste daca in timp ce vb cu tina face munca manuala...
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

scris pe 2 aug 2005 20:23 de Wanted2

Pai... daca el nu face nimic cu Manuela e putin cam greu... Tu ai putea ajunge la orgasm fara sa te atingi? cam greu... dar se zice ca se poate...
sus

DinCluj

Guest

Re: Re: sex virtual

scris pe 2 aug 2005 23:43 de DinCluj

Pai... daca el nu face nimic cu Manuela e putin cam greu... Tu ai putea ajunge la orgasm fara sa te atingi? cam greu... dar se zice ca se poate...
Sincer un baiat nu cred ca poate asa ceva...DAR am vazut pe Discovery Channel ca printr-un anume fel de exercitii Yoga femeile pot sa obtina orgasm fara sa se atinga.Ma intebam totusi ca e aici la subiectuil asta, cum e sexul prin telefon, la liniile acelea erotice? Oare tot la fel? Care ar fi asa de pampalau sa dea un telefon la asa ceva in loc sa mearga la femei adevarate?
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

Re: Re: Re: sex virtual

scris pe 3 aug 2005 01:50 de Wanted2

Care ar fi asa de pampalau sa dea un telefon la asa ceva in loc sa mearga la femei adevarate?

Probabil cei timizi..care se simt stanjeniti de aspectul lor fizic...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 3 aug 2005 02:20 de DarkAngel

mai bine ai incerca sa obti un orgasm in lumea reala... plus ca daca e pe net.. ala poate sa vorbeasca doar asa nu inseamna ca se si intampla ce zice.... nush sincer zis acuma sexul virtual nu mi se pare a fi o solutie
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 4 aug 2005 12:32 de MachoMan

Care ar fi asa de pampalau sa dea un telefon la asa ceva in loc sa mearga la femei adevarate?

Toti baietii care nu merg la "femei adevarate" sunt pampalai sau numai aia care dau telefon la 899XXX? "Femei adevarate" fiind alea in carne si oase la modul general sau "fetitele" care ofera sex pe bani?
sus

cipri

Guest

scris pe 4 aug 2005 12:40 de cipri

Sincer un baiat nu cred ca poate asa ceva...DAR am vazut pe Discovery Channel ca printr-un anume fel de exercitii Yoga femeile pot sa obtina orgasm fara sa se atinga.Ma intebam totusi ca e aici la subiectuil asta, cum e sexul prin telefon, la liniile acelea erotice? Oare tot la fel? Care ar fi asa de pampalau sa dea un telefon la asa ceva in loc sa mearga la femei adevarate?
sus

cipri

Guest

scris pe 4 aug 2005 12:40 de cipri

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online