Postinor ????? Pls Help

Pagina 1 din 1
1

Xgirl

Newbie
4 mesaje

Postinor ????? Pls Help

scris pe 3 aug 2005 12:48 de Xgirl

fratilor am si io o intrebareIo de be acu am auzit de acest medicament : Postinor.Intrebarea mea kre e, am inteles k el este de fapt o pipula pentru a doua zi cum s-ar zce, eu vreau sa stiu dc acest medicament poate fi luat si pentru intarziera ciclului(fara nici o leg sexuala, pur si simplu pt a-ti intarzia menstruatia).Dc nu, este cumva alta pastila kre iti intarzie menstruatia?
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

Re: Postinor ????? Pls Help

scris pe 3 aug 2005 13:29 de Wanted2

fratilor am si io o intrebareIo de be acu am auzit de acest medicament : Postinor.Intrebarea mea kre e, am inteles k el este de fapt o pipula pentru a doua zi cum s-ar zce, eu vreau sa stiu dc acest medicament poate fi luat si pentru intarziera ciclului(fara nici o leg sexuala, pur si simplu pt a-ti intarzia menstruatia).Dc nu, este cumva alta pastila kre iti intarzie menstruatia?

NU!!!!!!!!!!!!! Sa nu faci asemenea prostie. Postinor este o pastila care se ia in caz de urgenta, atunci cand are loc un contact sexual neprotejat. In plus are diferite efecte secundare (dereglari ale menstruatie - de obicei iti vine mai repede.. nu iti intarzie ) si se ia cel mult una la 6 luni.
Daca vrei sa iti intarzie ciclu, din cate stiam eu , poti face asta cu anticonceptionale. Dupa prima folie de 21 de pastile incepi direct a doua folie si nu mai faci acea pauza de 7 zile.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Postinor ????? Pls Help

scris pe 3 aug 2005 15:01 de valentine

ahahahahahahahaha vrei sa iti sperii pretenu ca nu iti vine ciclu????? las ca mai eram eu speriat pana azi...ca trebuia sa ii vina lu a mea ciclul acum 1 sapt...da ia venit intrun final
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

Re: Re: Postinor ????? Pls Help

scris pe 3 aug 2005 15:12 de Wanted2

ahahahahahahahaha vrei sa iti sperii pretenu ca nu iti vine ciclu?????

Poate nu e asa sadica , poate vrea doar sa plece la mare sau cine stie unde.
sus

Xgirl

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Postinor ????? Pls Help

scris pe 6 aug 2005 01:33 de Xgirl

Poate nu e asa sadica , poate vrea doar sa plece la mare sau cine stie unde.

exact, n-are nici o treaba cu pretenul meu, io doar stiam k mi-a zis cineva de mult knd eram mica tare si nu dadeam importanta k exista o pastila pe kre o iei si iti intarzie ciclul.dar tot la fel si asta trebuie sa o iei rar k dc iei prea mult mai tarziu poate avea urmari negative.stie careva cum naiba se cheama pastila asta?
by the way, another questionpostinor e pilula de a 2 a zi?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Postinor ????? Pls Help

scris pe 6 aug 2005 01:46 de ExoticDream

postinor e pilula de a 2 a zi?

Da.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

Re: Re: Re: Re: Postinor ????? Pls Help

scris pe 6 aug 2005 01:50 de Wanted2

exact, n-are nici o treaba cu pretenul meu, io doar stiam k mi-a zis cineva de mult knd eram mica tare si nu dadeam importanta k exista o pastila pe kre o iei si iti intarzie ciclul.

Nu cred ca exista asa ceva , chiar nu stiu. Anticonceptionalele sunt o metoda de a iti amana ciclul, dar necesita o folosire indelungata ( si in total sunt cam 42 de pilule pentru a iti amana un ciclu... deci...)
sus

Xgirl

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Postinor ????? Pls Help

scris pe 6 aug 2005 01:52 de Xgirl

Nu cred ca exista asa ceva , chiar nu stiu. Anticonceptionalele sunt o metoda de a iti amana ciclul, dar necesita o folosire indelungata ( si in total sunt cam 42 de pilule pentru a iti amana un ciclu... deci...)

mai ceva tot exista.tipa asta kre mi-a spus mie de mult este asistenta la un spital.asist la ginecologie.deci km stie ea ce vb.dar ideea e k io am pierdut de multi ani leg cu aceasta tipa asa k...acu ma chinui sa aflu...
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor ????? Pls Help

scris pe 6 aug 2005 01:57 de Wanted2

mai ceva tot exista.tipa asta kre mi-a spus mie de mult este asistenta la un spital.asist la ginecologie.deci km stie ea ce vb.dar ideea e k io am pierdut de multi ani leg cu aceasta tipa asa k...acu ma chinui sa aflu...

Daca afli de acea metoda de a iti amana ciclul (fara a folosi contraceptive) sa ma anunti si pe mine te rog
sus

Xgirl

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor ????? Pls Hel

scris pe 6 aug 2005 02:10 de Xgirl

Daca afli de acea metoda de a iti amana ciclul (fara a folosi contraceptive) sa ma anunti si pe mine te rog

ok, that's a deal
sus

allyna

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor ????? Pls

scris pe 2 mar 2006 22:24 de allyna

Din ce stiam eu...se poate intirzia citeva zile venirea ciclului luand vitamina k (stiu de la mama mea,ca a luat o data,cand am fost la mare...si voia sa ii intarzie..si a dat roade.. )
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor ?????

scris pe 3 mar 2006 01:17 de Bozgoru

da vine mai repde ciclul cu postinor..dar intrebare : de ce ai vrea sa-ti intarzie ciclul..ai vreun bal mascat ceva si vrei sa fii fresh in timpul balului? sau ceva de genu asta?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online