Iubitul meu nu se multumeste doar cu mine

Pagina 1 din 1
1

d33a

Junior member
33 mesaje

Iubitul meu nu se multumeste doar cu mine

scris pe 7 aug 2005 21:04 de d33a

sal all. am 18 ani si am o problema care mie una imi da multa bataie de cap. oare exista cineva care poate sa imi gaseasca rezolvarea? k eu am incercat si ... nici un rezultat. am un prieten de 23 de ani, suntem de mai mult timp impreuna si problema este k el umbla cu mai multe. el spune k eu sunt cea stabila si cu restul are un singur motiv pt care sta... problema e k de la mine are orice vrea, nu ii lipseste nimik. am vb de f multe ori cu el dar nu pot sa il fac sa renunte sa mai stea si cu altele. adevarul e k tot la mine se intoarce dar nu suport gandul k mai are si alte aventuri de care eu aflu bineinteles mai devreme sau mai tarziu. ce as putea sa fac? ce as putea sa ii spun? cum as putea sa il dezobisnuiesc? va rog .. am nevoie si de alte pareri
sus

Taqua

Guest

Re: cu mai multe

scris pe 8 aug 2005 01:02 de Taqua

sal all. am 18 ani si am o problema care mie una imi da multa bataie de cap. oare exista cineva care poate sa imi gaseasca rezolvarea? k eu am incercat si ... nici un rezultat. am un prieten de 23 de ani, suntem de mai mult timp impreuna si problema este k el umbla cu mai multe. el spune k eu sunt cea stabila si cu restul are un singur motiv pt care sta... problema e k de la mine are orice vrea, nu ii lipseste nimik. am vb de f multe ori cu el dar nu pot sa il fac sa renunte sa mai stea si cu altele. adevarul e k tot la mine se intoarce dar nu suport gandul k mai are si alte aventuri de care eu aflu bineinteles mai devreme sau mai tarziu. ce as putea sa fac? ce as putea sa ii spun? cum as putea sa il dezobisnuiesc? va rog .. am nevoie si de alte pareri

I te poti adresa scurt si la obiect: "Fuck off!!!"

Nu-ti pierde timpul cu astfel de imbecili.
sus

xxxxx

Guest

scris pe 8 aug 2005 02:29 de xxxxx

Taqua ti-a dat un raspuns foarte bun.
In plus, o solutie la problema ta s-ar putea concentra in oricare din urmatoarele expresii:
- Adio (cu varianta spaniola Adios)
- De-te naibii
- Arrivederci
- Vai via
- Fugi de-aici, ba agarici
- Fa praf
- etc.
Bafta!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: cu mai multe

scris pe 8 aug 2005 12:22 de valentine

Taqua ti-a dat un raspuns foarte bun.
In plus, o solutie la problema ta s-ar putea concentra in oricare din urmatoarele expresii:
- Adio (cu varianta spaniola Adios)
- De-te naibii
- Arrivederci
- Vai via
- Fugi de-aici, ba agarici
- Fa praf
- etc.
Bafta!

Tare misto aia cu Fugi de-aici, ba agarici
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: cu mai multe

scris pe 8 aug 2005 18:20 de xxxxx

Tare misto aia cu Fugi de-aici, ba agarici

Thanks!
Am avut un moment de mare inspiratie
sus

anca

Guest

scris pe 8 aug 2005 21:51 de anca

deci...e clar ca nu te iubeste daca mai are si alte aventuri...ai doar 18 ani si ai destul timp ca sa gasesti pe cineva care sa te merite cu adevarat si pe care sa nu-l mai imparti cu nimeni...eu sunt foarte posesiva si nu as accepta ca prietenul meu sa fie si cu altele nu stiu cum accepti tu asta...ia decizia potrivita chiar daca doare..vei vedea ca nu e singurul din lumea asta..ca de schimbat sigur nu se va schimba...bafta!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 aug 2005 02:37 de ExoticDream

am un prieten de 23 de ani, suntem de mai mult timp impreuna si problema este k el umbla cu mai multe. el spune k eu sunt cea stabila si cu restul are un singur motiv pt care sta... problema e k de la mine are orice vrea, nu ii lipseste nimik. am vb de f multe ori cu el dar nu pot sa il fac sa renunte sa mai stea si cu altele. adevarul e k tot la mine se intoarce dar nu suport gandul k mai are si alte aventuri de care eu aflu bineinteles mai devreme sau mai tarziu. ce as putea sa fac? ce as putea sa ii spun? cum as putea sa il dezobisnuiesc? va rog .. am nevoie si de alte pareri

Toata lumea cu scaun la cap iti va spune acelasi lucru: da-i papucii, DUMP THE DUMB! Nu inteleg cum de suporti sa te atinga un individ care nu se jeneaza sa-ti spuna ca vine din patul altora! Chiar nu ti-este sila??? Nu-ti face iluzii copilaresti, nu ai cum sa-l dezobisnuiesti, daca a prins gustul sexului "variat", nu se va lasa el pentru tine, orice i-ai promite, o va face cu oricine ii iese in cale, chiar daca nu simte nimic cu exceptia placerii animalice. Lasa-l intre femeile lui, mai exista baieti capabili sa se dedice minte, trup si suflet, unei singure fete, nu-ti mai irosi tineretile cu un depravat, nu merita!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 9 aug 2005 11:08 de d33a

da ... ms mult de tot pt sfaturi .. mi-au fost de mare ajutor .. asa am facut. i-am zis sa ramana cu celelalte si pe mine sa nu ma mai caute .. mi-a fost f greu ... sunt distrusa ... dar sper k a meritat ... de fapt .. sunt sigura k am facut ceea ce trebuia . ms mult de tot de sfaturi !

Toata lumea cu scaun la cap iti va spune acelasi lucru: da-i papucii, DUMP THE DUMB! Nu inteleg cum de suporti sa te atinga un individ care nu se jeneaza sa-ti spuna ca vine din patul altora! Chiar nu ti-este sila??? Nu-ti face iluzii copilaresti, nu ai cum sa-l dezobisnuiesti, daca a prins gustul sexului "variat", nu se va lasa el pentru tine, orice i-ai promite, o va face cu oricine ii iese in cale, chiar daca nu simte nimic cu exceptia placerii animalice. Lasa-l intre femeile lui, mai exista baieti capabili sa se dedice minte, trup si suflet, unei singure fete, nu-ti mai irosi tineretile cu un depravat, nu merita!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 aug 2005 11:55 de ExoticDream

da ... asa am facut. i-am zis sa ramana cu celelalte si pe mine sa nu ma mai caute .. mi-a fost f greu ... sunt distrusa ... dar sper k a meritat ... de fapt .. sunt sigura k am facut ceea ce trebuia .

Ai facut ceea ce trebuia sa faci din clipa in care ai vazut ca, desi ii oferi totul, el nu este multumit si mai cauta satisfactie si aiurea. Nu are nici macar penibila scuza ca e pusti si vrea "sa vada cum e"! Sa fi aflat de o singura infidelitate, eu i-as fi dat papucii fara drept de apel, in euforia momentului probabil papucii aia ar fi avut o viteza considerabila si i-ar fi sifonat un pic fizicul de "macho" impatimit al sexului universal!

Nu merita nici macar regretele tale, ai sa vezi ca peste putin timp te vei simti mai bine, scapata fiind de umilinta de a-l sti langa tine, insa pangarit! O sa-ti treaca..... repede, stiu ca este greu sa uitam o iubire incheiata nefiresc, dar gandeste-te cum ar fi fost daca omul de care te-ai despartit ar fi fost unul de calitate, doar atunci merita sa plangi!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

xxxx

Guest

scris pe 10 aug 2005 08:20 de xxxx

da ... ms mult de tot pt sfaturi .. mi-au fost de mare ajutor .. asa am facut. i-am zis sa ramana cu celelalte si pe mine sa nu ma mai caute .. mi-a fost f greu ... sunt distrusa ... dar sper k a meritat ... de fapt .. sunt sigura k am facut ceea ce trebuia . ms mult de tot de sfaturi !

E un inceput bun!
Si...
Dream big dreams 'cause small dreams have no magic!
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: cu mai multe

scris pe 10 aug 2005 11:58 de Farfalla

Uite k sa intelegi mai bine si sa vezi k nu merita sa citesti cartea aceea : "Tu il vrei, el nu te vrea" ... acolo o sa intelegi ... e si capitolul acela Nu te vrea daca e insurat sau daca are si alte prietene,nu te vrea daca te-a inselat.Ptr k asa e, un barbat nu te vrea cu adevarat daca umbla cu altele si ptr tine e o pierdere de timp ... ai stat cu el care nu te-a vrut cu adevarat cand puteai sa ai unul care intradevar te merita si care te apreciaza la adevarata ta valoare.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 10 aug 2005 12:04 de d33a

Uite k sa intelegi mai bine si sa vezi k nu merita sa citesti cartea aceea : "Tu il vrei, el nu te vrea" ... acolo o sa intelegi ... e si capitolul acela Nu te vrea daca e insurat sau daca are si alte prietene,nu te vrea daca te-a inselat.Ptr k asa e, un barbat nu te vrea cu adevarat daca umbla cu altele si ptr tine e o pierdere de timp ... ai stat cu el care nu te-a vrut cu adevarat cand puteai sa ai unul care intradevar te merita si care te apreciaza la adevarata ta valoare.
asa e .. ai mare dreptate .. inca il mai iubesc si imi este f greu .. dar sunt sigura k o sa trec si peste asta .. TREBUIE sa trec si peste asta ..
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 10 aug 2005 12:28 de MachoMan

asa e .. ai mare dreptate .. inca il mai iubesc si imi este f greu .. dar sunt sigura k o sa trec si peste asta .. TREBUIE sa trec si peste asta ..

Nu pricep cum stati voi, ca fraierele, langa papagali afemeiati si le inghititi toate magariile, ce drac de iubire e aia cand stiti ca alora le umbla mintea (si nu numai) la fel de fel de femei? Lasati-i sa-si faca poftele cu femei de teapa lor, cautati-va baieti adevarati, nu va pierdeti timpul si sufletele aiurea! La 23 de ani ala nu se mai schimba, nu mai visa! Nici nu merita sa suferi pentru specimene care, stiindu-se ca sunt cum sunt, totusi inseala fara scrupule fete care chiar cred in iubire!
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 11 aug 2005 11:20 de d33a

Nu pricep cum stati voi, ca fraierele, langa papagali afemeiati si le inghititi toate magariile, ce drac de iubire e aia cand stiti ca alora le umbla mintea (si nu numai) la fel de fel de femei? Lasati-i sa-si faca poftele cu femei de teapa lor, cautati-va baieti adevarati, nu va pierdeti timpul si sufletele aiurea! La 23 de ani ala nu se mai schimba, nu mai visa! Nici nu merita sa suferi pentru specimene care, stiindu-se ca sunt cum sunt, totusi inseala fara scrupule fete care chiar cred in iubire!

imi place de tine k esti f sincer ... asa si trebuie. poate asa imi intra si mie in cap ceva nu? ms mult de tot pt sfaturi
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: cu mai multe

scris pe 11 aug 2005 15:42 de valentine

imi place de tine k esti f sincer ... asa si trebuie. poate asa imi intra si mie in cap ceva nu? ms mult de tot pt sfaturi

Combinati-va ca va sta bine
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cu mai multe

scris pe 11 aug 2005 23:21 de SORIN28

Combinati-va ca va sta bine

Da, una care "mananca tot ce zboara" si el "barbatul perfect", cah

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 12 aug 2005 02:40 de DarkAngel

Hmm sfatul meu este "dump the mother f*** ash**" ca nu merita sa iti pierzi timpu si sa-ti consumi nervii pe el
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 12 aug 2005 12:09 de Nekunoskuta

Ori iti faci si tu rost de "mai multi", ori ramai "cea stabila", ori cauti un baiat mai serios

Nimic...
sus

romy

Junior member
36 mesaje

scris pe 13 aug 2005 20:55 de romy

eu am o vorba..." nu ajunge sa iubesti tu pt amandoi"...shi din ce fel se purta cu tine e clar ca numai u erai cea care iubea in relatia aia...ai luat cea mai buna decizie,kiar daca ti-a venit greu o sa vezi ca timpul vindeca toate ranile shi iti va veni shi mai usor odata ce vei realiza ce fel de om e shi a fost cu tine...ai shi u mai multa grija shi fereste-te de specimene de genu' asta...mult noroc in continuare
take care

Suntem prea diferitzi ca sa fim bagatzi in aceeashi oala...
nu ma cunoshti...asha ca nu te obosi sa-mi pui o eticheta...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 aug 2005 22:41 de SORIN28

Uite un baiat care gandeste si ma bucur si mai mult ca e din batatura cu mine

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 aug 2005 22:49 de SORIN28

Mai cuculet inainte de a posta aici tu ai vazut "Titanic"?! Ce dracu, esti baiat si stii singurel ca daca o fatafemeie pune botu la vrajeala, de ce sa nu mai trecem una pe raboj. Nu ma refer la mine, nu ma refer la tine(pt ca nu te cunosc) dar stii ca sunt si asa masculi care isi bat joc de fetele mai credule

Radio Greu de difuzat

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 aug 2005 22:53 de SORIN28

Vrei rezolvare?! Iti dau eu una: Cautati naibii pe unu care intradevar sa tina la tine si nu un fustangiu(oare am fost prea moale?!sau trebuia sa-i zic curvar ?!)Chiar ma faceti sa ajung la concluzia ca sunteti inferioare, ce naiba, oare chiar asa proaste sunteti?!

Radio Greu de difuzat

sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 13 aug 2005 23:22 de d33a

cateodata asa e .. din iubire dai in prostie .. important e sa iti revii ..
sus

romy

Junior member
36 mesaje

scris pe 14 aug 2005 21:49 de romy

ms mult pt apreciere....cred ca simteam nevoia sa am parte de asha ceva shi din partea cuiva de aici

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online