Noul regulament cu Regula zer0 "si adaugiri&a

Pagina 1 din 1
1

EuAluka

Junior member
31 mesaje

Noul regulament cu Regula zer0 "si adaugiri&a

scris pe 10 aug 2005 01:31 de EuAluka

trebuind sa am in vedere ca este scrisa de un creier asa luminat in virtutea lecturarii pleiadei de autori valoroshi ai diferitelor domenii si timpuri , ma pot pisha cu nonshalantza si ignorantza-mi caracteristica pe respectiva " Regula zer0 "si adaugiri&q "!
si ma bucur ca nimic si nimeni nu ma poate impiedica sa nu pot racni din rasputeri si radiind de placere...dictonul de sorginte hedonista : CARPE DIEM !
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Noul regulament cu Regula zer0 "si adaugi

scris pe 10 aug 2005 03:15 de nemesis

trebuind sa am in vedere ca este scrisa de un creier asa luminat in virtutea lecturarii pleiadei de autori valoroshi ai diferitelor domenii si timpuri , ma pot pisha cu nonshalantza si ignorantza-mi caracteristica pe respectiva " Regula zer0 "si adaugiri&q "!
si ma bucur ca nimic si nimeni nu ma poate impiedica sa nu pot racni din rasputeri si radiind de placere...dictonul de sorginte hedonista : CARPE DIEM !

Pentru tine, dragul meu, mai bine... SCARPE DIEM!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Noul regulament cu Regula zer0 "si ad

scris pe 10 aug 2005 08:07 de xxxxx

Pentru tine, dragul meu, mai bine... SCARPE DIEM!

Ti-ai luat pantofi, nemesis? Cu toc?
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Noul regulament cu Regula zer0 "s

scris pe 10 aug 2005 12:18 de MachoMan

Tu vrei sa ne arati ca stii sa cauti in dictionar?!? Ce cult/a esti..... da' ce spun eu, cat de profund/a! Sa ne zici cand tre' sa radem!
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Noul regulament cu Regula zer0 &qu

scris pe 10 aug 2005 18:30 de xxxxx

Tu vrei sa ne arati ca stii sa cauti in dictionar?!? Ce cult/a esti..... da' ce spun eu, cat de profund/a! Sa ne zici cand tre' sa radem!

Am facut 3 ani de italiana, curs intensiv, la Institutul Italian de Cultura. Am si diploma
E drept ca am cam uitat de cand sunt nevoita sa-mi indrept atentia numai spre lb. engleza.
Iti doresc si tie bafta la limbi! (ca sa fiu on-topic)
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Noul regulament cu Regula zer0

scris pe 10 aug 2005 19:25 de MachoMan

Am facut 3 ani de italiana, curs intensiv, la Institutul Italian de Cultura. Am si diploma

No, amu ne si laudam! Sa vada poporul ce culti "estem" noi!

Nu, mersi, expresia "a linge pe cineva" are (si) conotatii nonsexuale care nu intra in vederile mele. In rest, nu prea vad legatura cu mictiunea, ignoranta, hedonismul si incaltamintea! Am priceput ca regulamentul permite discutarea oricarui subiect, dar banuiesc ca ala ales trebuie tratat cu coerenta!
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noul regulament cu Regula

scris pe 10 aug 2005 20:16 de xxxxx

Nu, mersi, expresia "a linge pe cineva" are (si) conotatii nonsexuale care nu intra in vederile mele.

Inteleg ca numai expresiile cu conotatiile sexuale intra in vederea ta :-0
Ai interpretat gresit, oricum, era vorba de limbi, nu de "a linge".

In rest, nu prea vad legatura cu mictiunea, ignoranta, hedonismul si incaltamintea! Am priceput ca regulamentul permite discutarea oricarui subiect, dar banuiesc ca ala ales trebuie tratat cu coerenta!

"On-topic" intelegi ca e vorba de tema acestui site... sper
Si gresesi iarasi: era vorba despre pishare, nicidecum despre mictiune
sus

nemesis

Guest

Re: Noul regulament cu Regula zer0 "si adaugi

scris pe 10 aug 2005 23:41 de nemesis

Inca ceva - de fapt o intrebare, bai, copil atomic:
Hedonistii erau greci. Carpe diem e in latina... Cum au ajuns grecii sa vb. latina?
Marele intelept aluka... Macar dualis avea habar de ceea ce vorbea, tu... DELOC!
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Noul regulament cu Regula zer0 "s

scris pe 10 aug 2005 23:45 de nemesis

Da, au si bareta la spate!
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Noul regulament cu Regula zer0

scris pe 10 aug 2005 23:49 de nemesis

E drept ca am cam uitat de cand sunt nevoita sa-mi indrept atentia numai spre lb. engleza.

Hai sa te vedem, d-soara cu diploma:

"Ombra non li e ne segno che si paia: / parsi la ripa e parsi la via schietta / col livido color de la petraia."

Dupa trei ani (peste 1000 de zile de invatat italiana) ar trebui sa fie floare la ureche!
Astept traducerea...

P.S.S. Sa o spun de pe acum?
Duhhhh!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 aug 2005 00:05 de ExoticDream

"Ombra non li e ne segno che si paia: / parsi la ripa e parsi la via schietta / col livido color de la petraia."

Dupa trei ani (peste 1000 de zile de invatat italiana) ar trebui sa fie floare la ureche!
Astept traducerea...

Duhhhh!

Tu nu stii ca "gasesti" Dante pe Internet?!? Nimic mai simplu: iei traducerea in engleza, apoi... traduci in romana, la aia se pricepe tot omul! Traiasca google!!!

P.S. Daca are un "Dante" prin casa, e si mai simplu: ia din google pozitia versurilor (Cantul XIII bla bla bla) si fuguta la carticica in romana!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

xxxxx

Guest

scris pe 11 aug 2005 03:07 de xxxxx

Astept traducerea...

Duhhhh!

Vezi ca ti-a raspuns ExoticDream... si la cate greseli gramaticale faci tu in lb. romana (sa nu mai amintesc de cele din lb. engleza) nu cred ca am chef sa dau teste de limbi straine cu tine
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online