avort

Pagina 1 din 1
1

sdfvdvg

Guest

avort

scris pe 10 aug 2005 16:52 de sdfvdvg

Este nevoie obligatoriu de acordul parintilor pt un avort daca ai sub 18 ani?si la cat timp dupa contactul sexual se face testul de sarcina?multumesc
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: avort

scris pe 11 aug 2005 00:10 de Wanted

Este nevoie obligatoriu de acordul parintilor pt un avort daca ai sub 18 ani?si la cat timp dupa contactul sexual se face testul de sarcina?multumesc

Dupa 2 saptamani se face testul. In privinta acordului, chiar nu stiu, dar presupun ca da. Dar oricum 100% vei gasi si cabinete care vor face avort si pers sub 18 ani, dar probabil te costa ceva mai mult

Carpe diem
sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

Re: Re: avort

scris pe 11 aug 2005 13:41 de fantasy

testul de sarcina se face la 10-14 zile de la contactul sexual cu pricina.Avand in vedere ca esti minora ai nevoie de acordul parintilor sau tutorelui legal in cazul unui avort..Din cate stiu eu nici un medic nu va accepta sa faca chiuretaj fara acordul unui adult..

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

(Peter O'Toole)
sus

Nekunoskuta

Guest

Re: Re: Re: avort

scris pe 12 aug 2005 21:48 de Nekunoskuta

testul de sarcina se face la 10-14 zile de la contactul sexual cu pricina.Avand in vedere ca esti minora ai nevoie de acordul parintilor sau tutorelui legal in cazul unui avort..Din cate stiu eu nici un medic nu va accepta sa faca chiuretaj fara acordul unui adult..

Nu cred ca medicul iti cere buletinul. Cunosc o fata care a facut 2 avorturi inainte de 18 ani, in cabinete specializate deci "legale" (sa le zic asa) si nu a avut nevoie de acordul nimanui.
sus

bogdan

Guest

Re: Re: Re: Re: avort

scris pe 12 aug 2005 22:13 de bogdan

Bine ar fi sa nu ajungem la asa ceva. Nu de alta da e o crima impotriva celor mai inocente fiinte.
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

Re: avort

scris pe 13 aug 2005 11:43 de d33a

nu este obligatoriul acordul parintilor, dar de preferabil sa fii cu cineva mai mare macar sa te sustina cum trebuie .. se gasesc f multe cabinete particulare, dar sa nu ai sarcina mai mult de 2-3 luni k atunci nu se mai baga nici un medic, riscurile sunt f mari, iar daca e sa gasesti pe cineva dispus sa iti faca avortul va trebui sa dai bani multi. si de obicei nu vrea nimeni sa se bage la o sarcina mai avansata, asa k ... fa rost de bani, de o persoana care sa te sprijine cel putin psihic si du-te in cautare de cabinete particulare ! bafta !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online