urgent

Pagina 1 din 1
1

Aleca

Newbie
3 mesaje

urgent

scris pe 10 aug 2005 22:11 de Aleca

Am o intrebare si va rog mult dc ati putea sa imi raspundeti cat mai rapid
Eu si prietenul meu suntem ingrijorati ca am ramas insarcinata
nu am avut uncontact sexual propriu zis insa el a ejaculat pe cearceaf.nu m-a penetrat el insa acea zona din cearceaf a intrat in mine cam in proportie de 3cm. S-a retras repede dar nu stim dc s-a intamplat ceva sau nu.Oricum o sa iau pilula de a doua zi dar va rog spuneti-mi care sunt sansele sa fie cu adevarat nevoie de aceasta
sus

Dru_me

Guest

Re: urgent

scris pe 10 aug 2005 22:22 de Dru_me

nu am avut uncontact sexual propriu zis insa el a ejaculat pe cearceaf.nu m-a penetrat el insa acea zona din cearceaf a intrat in mine cam in proportie de 3cm. S-a retras repede dar nu stim dc s-a intamplat ceva sau nu.Oricum o sa iau pilula de a doua zi dar va rog spuneti-mi care sunt sansele sa fie cu adevarat nevoie de aceasta

Nu cred ca poate sa-ti spuna cineva cu exactitate care sunt sansele,dar ai putea s ate gandesti putin la perioada ciclului in care esti tu acum ca sa vezi daca e perioada fertila pt tine sau nu.
In orice caz,daca ai luat sau iei pastila de a 2-a zi(ar fi bine sa o iei cat mai rpd) nu ai de ce sa-ti mai faci griji
sus

Aleca

Newbie
3 mesaje

Re: Re: urgent

scris pe 10 aug 2005 22:26 de Aleca

problema este ca acum ar trebui sa imi vina ciclul si am inteles ca pilula poate avea anumite afecte secundare legate de asta.
stii cumva care este cea mai eficienta pilula....cum se numeste?
Am nevoie de o prescriptie medicala?
de ce nu imi raspunde nimeni?
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: urgent

scris pe 10 aug 2005 23:20 de xxxxx

problema este ca acum ar trebui sa imi vina ciclul si am inteles ca pilula poate avea anumite afecte secundare legate de asta.
stii cumva care este cea mai eficienta pilula....cum se numeste?
Am nevoie de o prescriptie medicala?
de ce nu imi raspunde nimeni?

Se numeste Postinor 2.
Daca tot trebuie sa-ti vina ciclul, calculeaza perioada fertila, poate nu ai nevoie de Postinor 2 (e pe baza de hormoni-e nashpa)
www.inhousedrugstore.com/bcp-hormones/postinor-information.html

Indicatii: Se ia o pastila - se inghite - in primele 72 de ore de la contactul neprotejat.
La 12 ore dupa prima doza (pastila) se mai ia o pastila.
Si atat!
Nu cred ca-ti trebuie reteta. Oricum, citeste si prospectul.
Bafta!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: urgent

scris pe 11 aug 2005 16:19 de valentine

Indicatii: Se ia o pastila - se inghite - in primele 72 de ore de la contactul neprotejat.
La 12 ore dupa prima doza (pastila) se mai ia o pastila.
Si atat!

Sigur se inghite?
Si...sunt dulci? sau au gust nasol?
sus

xxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: urgent

scris pe 11 aug 2005 18:15 de xxxx

Sigur se inghite?
Si...sunt dulci? sau au gust nasol?

Habar n-am ce gust au...
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 12 aug 2005 11:36 de d33a

daca iei asa zisa "pastila de a doua zi" nu ai dc sa iti mai faci griji .. iar pe viitor fiti si voi mai atenti ca sa nu mai ajungeti in situatia asta ..
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 12 aug 2005 12:08 de Nekunoskuta

Depinde de: cata sperma era pe cearsaf, de cat timp era acolo, daca tu erai in perioada fertila...si de multi alti factori. Cat despre Postinor cauta pe forum si vei gasi mai multe informatii. Chestia e sa nu te joci cu astea ca nu-s bomboane.

Apropo...sa-mi explici si mie cum ti-a intrat cearsaful ala. Eu am citit problema ta aseara dar ti-am raspuns abia acum pentru ca toata noaptea m-am foit in pat si chiar nu mi-a reusit chestia cu cearsaful

Nimic...
sus

Dr. Pork

Guest

Re: Re: urgent

scris pe 12 aug 2005 13:32 de Dr. Pork

Daca trebuia sa-ti vina ciclul inseamna ca nu erai in perioada fertila deci nu trebuie sa iei pastila respectiva...iar sansele de a ramane gravida pt ca te-ai atins de un cearsaf cu pete de sperma sunt oricum minime.
sus

Aleca

Guest

scris pe 14 aug 2005 05:01 de Aleca

oameni buni...eu multumesc la voi pt ca lamurit la mine...tchius
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 14 aug 2005 15:25 de LonelyGirl

Daca trebuia sa-ti vina ciclul inseamna ca nu erai in perioada fertila deci nu trebuie sa iei pastila respectiva...iar sansele de a ramane gravida pt ca te-ai atins de un cearsaf cu pete de sperma sunt oricum minime.

Oricum cred ca ar trebui sa iei pastila.Decat sa regreti si sa te chinui mai incolo ar fi bine sa o iei acum chiar daac sansele de a ramane insarcinata sunt minime.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online