Cine cumpara prezervative?

Pagina 1 din 1
1

mimi

Guest

Cine cumpara prezervative?

scris pe 12 aug 2005 18:04 de mimi

ce parere aveti?
daca intr-un cuplu numai fata cumpara prezervative, el doar spune..."s-au terminat, trebuie sa cumperi" .
Iar fata cumpara...
sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

Re: relatii si ...........relatii...

scris pe 12 aug 2005 18:34 de fantasy

ce parere aveti?
daca intr-un cuplu numai fata cumpara prezervative, el doar spune..."s-au terminat, trebuie sa cumperi" .
Iar fata cumpara...

pai ce pe el il doare mana sa cumpere?eu una nu am cumparat niciodata.si stie ca daca nu are la el isi pune pofta-n cui.

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

(Peter O'Toole)
sus

Dru_me

Guest

scris pe 12 aug 2005 19:52 de Dru_me

ce parere aveti?
Iar fata cumpara...

De acord cu Fantasy.In cazul meu,eu am cumparat o singura data prezervative,din pura curiozitate(a sentimentului),dar in rest numai el a cumparat(si cumpara in continuare).La fel ca si Fantasy,daca nu a cumparat prezervative,va trebui sa mai astepte desertu'.Singurul caz in care as mai cumpara ar fi daca as avea de gand sa-i fac vreo surpriza...
sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

Re: Re: relatii si ...........relatii...

scris pe 12 aug 2005 20:14 de fantasy

Singurul caz in care as mai cumpara ar fi daca as avea de gand sa-i fac vreo surpriza...

asa as cumpara si eu.altfel nu.e treaba lui.

(Peter O'Toole)
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 12 aug 2005 20:15 de d33a

ce parere aveti?
Iar fata cumpara...

daca e ii permite .. l-a invatat prost ...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 12 aug 2005 20:41 de Nekunoskuta

ce parere aveti?
Iar fata cumpara...

Nu e "treaba ei" sau "treaba lui". Daca e sa fie cazul sa cumpar eu nu vad ce m-ar impiedica. Bineinteles, nu ca in situatia descrisa dar nu se exclude cazul in care poate fi "treaba mea".

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 12 aug 2005 22:20 de SORIN28

daca e ii permite .. l-a invatat prost ...

Nu stii nik. Nu ea ii permite, nu ea l-a invatat prost, el a "educat-o"

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Taqua

Guest

Re: Re: Re: relatii si ...........relatii...

scris pe 12 aug 2005 23:39 de Taqua

Nu stii nik. Nu ea ii permite, nu ea l-a invatat prost, el a "educat-o"

Serios? Eu ma gandeam ca utilizarea prezervativului este practic in avantajul amandurora, prin urmare logic ar fi sa contribuie amandoi in masura aproximativ egala la achizitionarea acestui produs.
Dar daca tu zici ca a "educat-o"...probabil esti "dÄÆ’ gasca"...:/
sus

OaNa

Junior member
14 mesaje

scris pe 12 aug 2005 23:51 de OaNa

ce parere aveti?
Iar fata cumpara...
eu deja mam obijnui vrei sati mai spun ceva de 1 an si 6 luni prietenul meu nu a cumparat nici un prezervativce mai vrei sa fac mie si frica sai spun ceva sa nu rabufnesca si sa nu se supere pe mine poate am gresit eu ca lam lasat sa se poarte asa cu mine sau poate nu trebuia sal pun pe el pe primul loc si sa ma tin mai tare dar na deci sa nu crezi ca esti singura care pateste asa ceva daca as sta sa intreb toate lucrurile care mie mi se par anormale in relatia mea cred ca sar crucii lumea si miar spune sa fug de el cat vad cu doi ochi

love fla forever
sus

Taqua

Guest

scris pe 12 aug 2005 23:52 de Taqua

ce parere aveti?
Iar fata cumpara...

Oricum, daca s-au terminat, el iti spune sa cumperi si tu te executi, inseamna ca vrei sa participi la..., altfel, la o astfel de replica frecventa l-ai fi trimis demult sa mai participe si de unul singur.
sus

Talpa_Yute

Guest

scris pe 12 aug 2005 23:57 de Talpa_Yute

eu deja mam obijnui vrei sati mai spun ceva de 1 an si 6 luni prietenul meu nu a cumparat nici un prezervativce mai vrei sa fac mie si frica sai spun ceva sa nu rabufnesca si sa nu se supere pe mine poate am gresit eu ca lam lasat sa se poarte asa cu mine sau poate nu trebuia sal pun pe el pe primul loc si sa ma tin mai tare dar na deci sa nu crezi ca esti singura care pateste asa ceva daca as sta sa intreb toate lucrurile care mie mi se par anormale in relatia mea cred ca sar crucii lumea si miar spune sa fug de el cat vad cu doi ochi

Tu de unde mai aparusi, maiculitza Doamne?!
sus

OaNa

Junior member
14 mesaje

scris pe 13 aug 2005 00:03 de OaNa

Tu de unde mai aparusi, maiculitza Doamne?!
cum poti sa ma intrebi asa ceva cand eu ma intreb lucrul asa de vreo 2 ani chiar nu stiu de unde am aparut sau ce drac caut pe lumea asta da cand o sa aflu o sa te contactez !!!

love fla forever
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: relatii si ...........relatii...

scris pe 13 aug 2005 07:51 de SORIN28

Serios? Eu ma gandeam ca utilizarea prezervativului este practic in avantajul amandurora, prin urmare logic ar fi sa contribuie amandoi in masura aproximativ egala la achizitionarea acestui produs.
Dar daca tu zici ca a "educat-o"...probabil esti "dÄ? gasca"...:/

Nu am zis nimic de folosirea prezervativului, bine ca il folosesc. Nu vezi ca fata se plange ca doar ea da leutii pe ele si asta doar pentru ca el a obisnuit-o asa. Da, sunt de gashka

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

mimi

Guest

relatii si ...........relatii...

scris pe 13 aug 2005 14:34 de mimi

situatiunea este cam asa...
la incepurile relatiei el avea prezervativele ce-i drept nu o "marca" prea apreciata si s-a intamplat ca unul sa se rupa......vai si vai...
de atunci fata a zis ...o sa cumpar eu prezervativele care stiu eu ca sunt cele mai bune...nu vom avea batai de cap...plus ca o sa le verificam de fiecare data...dupa... si asa a ramas situatia de aproape un an...
de fiecare data a participat la achizitionare doar cu privirea...
dar pana la urma e spre binele fetei..cu ocazia asta ii arata mototolului ca tot sexul slab e mai receptiv...
sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

scris pe 13 aug 2005 17:12 de fantasy

situatiunea este cam asa...
la incepurile relatiei el avea prezervativele ce-i drept nu o "marca" prea apreciata si s-a intamplat ca unul sa se rupa......vai si vai...
de atunci fata a zis ...o sa cumpar eu prezervativele care stiu eu ca sunt cele mai bune...nu vom avea batai de cap...plus ca o sa le verificam de fiecare data...dupa... si asa a ramas situatia de aproape un an...
de fiecare data a participat la achizitionare doar cu privirea...
dar pana la urma e spre binele fetei..cu ocazia asta ii arata mototolului ca tot sexul slab e mai receptiv...

eu sincer daca il vedeam cu prezervative "nu prea de marca" ii dadeam cu ele in cap sau il intrebam daca vrea sa riste sa devina tatic..tu atunci l-ai scutit de o cheltuiala in plus..daca il inveti asa prost(lasa ca fac eu..k fac mai bine) n-o sa iasa bine,te asigur.daca tot participa cu privirea,ce-ar fi sa preia el initiativa,acum ca stie ce sa cumpere?

(Peter O'Toole)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 14 aug 2005 16:37 de LonelyGirl

ce parere aveti?
Iar fata cumpara...

Imi cer scuze pentru espresie dar e cam nesimtit.Ar trebui sa puneti macar jumi-juma ca doar si el beneficiaza de ceca din toata chestia asta.In mod normal cred ca asta ar trebui sa fie treaba lui si cheltuiala lui.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 15 aug 2005 00:50 de Farfalla

Dezobisnuieste-l, ce tu sa cumperi tot timpul prezervative. Mie mai intotdeauna mi s-a parut ca prezervativele sunt cumparate de baietzi, dar e bine sa aibe si fata la ea ptr orice eventualitate. Cel mai bine, pana la urma, foloseste anticonceptionale

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 15 aug 2005 15:06 de Nekunoskuta

Cel mai bine, pana la urma, foloseste anticonceptionale

Adica sa bage fata hormoni in ea pentru ca respectivul nu cumpara prezervative? Nu e mai bine sa-i zica: "De acum le cumperi tu. Daca nu vrei, nu mai facem nimic!"? Faptul ca el nu cumpara mijlocul de protectie nu e un motiv suficient ca ea sa ia anticonceptionale.

Nimic...
sus

cata

Guest

scris pe 6 mai 2007 01:53 de cata

auziti dupa dezvirginare penisul creste mai repede ?? trimiteti mesaj la real_freak692@yahoo.com
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 mai 2007 02:26 de ExoticDream

auziti dupa dezvirginare penisul creste mai repede ?? trimiteti mesaj la real_freak692@yahoo.com

Ca sa citez un user mai vechi, "imediat dupa contact descreste, dar in cateva minute creste iar". Pentru detalii (mai mult sau mai putin la obiect), poti sa citesti aici:

http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=15&mid=24548&st=0&mod=1

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

VladX

Veteran member
221 mesaje

scris pe 11 mai 2007 14:02 de VladX

dupa 1 an juma inca o faceti cu prezervativ? .. hmmm

si is de parere ca cumpara prezervativ ..ala care e mai responsabil.. probabil fata in cele mai multe cazuri..

In GOD i trust. Everyone else pay cash.
sus

Anonimus

Guest

scris pe 30 iul 2010 13:37 de Anonimus

pai ce pe el il doare mana sa cumpere?eu una nu am cumparat niciodata.si stie ca daca nu are la el isi pune pofta-n cui.

Mentalitatea asta a fetelor mi se pare cea mai mare prostie. Parerea mea e ca aceste fete sunt doar niste papusi sexuale ca sa nu folosesc alt termen. De fiecare data cand i se scoala, ce faci, il lasi sa ti-o traga?! Voi nu aveti initiative, dorinte de a o face?! Eu asta inteleg prin remarca "daca nu are la el isi pune pofta-n cui". Prezervativul cum a zis cineva, e pentru protectia amandoura si nu ar trebuii stabilit, asta e treaba ta.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online