Poveste...

Pagina 1 din 5
1   2   3   4   5   »

Lonely`Girl

Guest

Poveste...

scris pe 12 aug 2005 21:45 de Lonely`Girl

Buna!
Va scriu cu speranta ca cineva va avea timp sa citeasca si povestea mea.Voi incerca sa o scurtez atat cat voi putea.
Povestea mea a inceput intr-o seara pe net cand am cunoscut un baiat..avea 19 ani(eu am 21).El din capitala , eu dintr-un orasel muresean.Relatia a evoluat destul de repede.Dupa 2 luni ne-am intalnit.Ne iubeam , ne intelegeam.Nu mai iubisem pe nimeni inainte.Nopti nedormite , dimineti cu soare etc.Insa cum orice minune nu dureaza decat 3 zile au venit si certurile.Il iubeam enorm insa nu mai era omul pe care il cunoscusem eu.Probabil ca nici eu nu mai eram aceeasi.Au inceput dezamagirile.m-am imbolnavit si m-a lasat singura pana mi-am rezolvat problemele.Asta a fost primul soc.A fost ziua mea de nastere.Eram certati dar nu am primit macar un sms.Apoi am avut probl serioase.credeam ca sunt insarcinata iar el vroia sa facem act notarial prin care eu il scutesc de orice responsabilitate.Apoi am incercat din nou.de fiecare data dadeam vina pe mine,uitam si tot ceea ce imi doream era sa fiu cu el.Am incercat din nou.Mi se parea imposibil sa nu mearga.Am mers din nou la el.Ultima saptamana.saptaman de vis.Doar ca in ultima noapte a hotarat ca cel mai bine e sa ramanem amici.Nu am inteles exact de ce.Cu o saptamana inainte imi spunea ca ma iubeste iar acum ca vrea sa ne despartim.Am plecat.Au urmat saptamani de cosmar.Incercam sa-l sustin ca avea examenele.Plangeam.Mi se parea imposibil.Ii dadusem totul, as fi renuntat la orice pt el.Credeam ca mai bine as f9 murit decat sa-l pierd.Dupa o sapt de la despartire imi povestea ca a cunoscut o fata la care chiar tine.Dupa inca o saptamana imi respingea toate apelurile.prietenii lui ma faceau nebuna.El zicea ca vrea sa ramanem amici.Saptamana asta a hotarat ca e mai bine sa nu ne mai vorbim deloc.Din motive pe care nu le cunosc.
Nu stiu daca intelege cineva.As fi vrut sa ramanem amici.L-am iubit, singura perioada fericita din viata mea a fost atunci cand am fost cu el.Mi-a fost si un prieten bun.Nu m-am gandit deloc la o posibila impacare.Din pacate in fiecare zi incep sa ma indoiesc tot mai mult de tot mai multe lucruri.uneori mi-e dor de baiatul de care m-am indragostit;alteori il urasc...e greu sa-mi dau seama ce simt.Un lucru este sigur;m-am schimbat enorm.Nu mai sunt si nu voi mai fi ceea ce am fost si nici nu cred ca am sa mai poti iubi vreodata.
Ceea ce va intreb pe voi este : cum se poate sa oferi atatea , sa sacrifici atatea si sa nu primesti absolut nimik inapoi?Oare pt omul asta eu chiar nu mai exist?Sunt sigura ca m-a iubit.Cum poti sa te comporti asa cu cineva care candva si-ar fi dat si viata pt tine?Sunt eu oare prea deplasata?
As vrea sa-i multumesc lui ExoticDream pt ca a fost langa mine , m-a sfatuit , m-a sprijinit si m-a incurajat in clipele grele.
sus

OaNa

Junior member
14 mesaje

Re: poveste...

scris pe 12 aug 2005 22:15 de OaNa

Buna!
Va scriu cu speranta ca cineva va avea timp sa citeasca si povestea mea.Voi incerca sa o scurtez atat cat voi putea.
Povestea mea a inceput intr-o seara pe net cand am cunoscut un baiat..avea 19 ani(eu am 21).El din capitala , eu dintr-un orasel muresean.Relatia a evoluat destul de repede.Dupa 2 luni ne-am intalnit.Ne iubeam , ne intelegeam.Nu mai iubisem pe nimeni inainte.Nopti nedormite , dimineti cu soare etc.Insa cum orice minune nu dureaza decat 3 zile au venit si certurile.Il iubeam enorm insa nu mai era omul pe care il cunoscusem eu.Probabil ca nici eu nu mai eram aceeasi.Au inceput dezamagirile.m-am imbolnavit si m-a lasat singura pana mi-am rezolvat problemele.Asta a fost primul soc.A fost ziua mea de nastere.Eram certati dar nu am primit macar un sms.Apoi am avut probl serioase.credeam ca sunt insarcinata iar el vroia sa facem act notarial prin care eu il scutesc de orice responsabilitate.Apoi am incercat din nou.de fiecare data dadeam vina pe mine,uitam si tot ceea ce imi doream era sa fiu cu el.Am incercat din nou.Mi se parea imposibil sa nu mearga.Am mers din nou la el.Ultima saptamana.saptaman de vis.Doar ca in ultima noapte a hotarat ca cel mai bine e sa ramanem amici.Nu am inteles exact de ce.Cu o saptamana inainte imi spunea ca ma iubeste iar acum ca vrea sa ne despartim.Am plecat.Au urmat saptamani de cosmar.Incercam sa-l sustin ca avea examenele.Plangeam.Mi se parea imposibil.Ii dadusem totul, as fi renuntat la orice pt el.Credeam ca mai bine as f9 murit decat sa-l pierd.Dupa o sapt de la despartire imi povestea ca a cunoscut o fata la care chiar tine.Dupa inca o saptamana imi respingea toate apelurile.prietenii lui ma faceau nebuna.El zicea ca vrea sa ramanem amici.Saptamana asta a hotarat ca e mai bine sa nu ne mai vorbim deloc.Din motive pe care nu le cunosc.
Nu stiu daca intelege cineva.As fi vrut sa ramanem amici.L-am iubit, singura perioada fericita din viata mea a fost atunci cand am fost cu el.Mi-a fost si un prieten bun.Nu m-am gandit deloc la o posibila impacare.Din pacate in fiecare zi incep sa ma indoiesc tot mai mult de tot mai multe lucruri.uneori mi-e dor de baiatul de care m-am indragostit;alteori il urasc...e greu sa-mi dau seama ce simt.Un lucru este sigur;m-am schimbat enorm.Nu mai sunt si nu voi mai fi ceea ce am fost si nici nu cred ca am sa mai poti iubi vreodata.
Ceea ce va intreb pe voi este : cum se poate sa oferi atatea , sa sacrifici atatea si sa nu primesti absolut nimik inapoi?Oare pt omul asta eu chiar nu mai exist?Sunt sigura ca m-a iubit.Cum poti sa te comporti asa cu cineva care candva si-ar fi dat si viata pt tine?Sunt eu oare prea deplasata?
As vrea sa-i multumesc lui ExoticDream pt ca a fost langa mine , m-a sfatuit , m-a sprijinit si m-a incurajat in clipele grele.
e un drac deplasat deplasat ii bou ala care habar nare de nic pe lumea asat dupa cate vad eu dar lasa ca am patit si eu deaste nu fi trista ca o sa treaca !!!!!

love fla forever
sus

bodi

Guest

scris pe 12 aug 2005 22:23 de bodi

[uite ca se gasesc oameni destui care sa iti citeasca povestea.
Ei, ce/as putea sa iti spun?
Asta se intampla din pacate destul de des. Adica, tot ceea ce conteaza pentru unii tineri este sexul. Mai precis, te-a avut, ÅŸi-a satisfacut dorinta asta, e nevoie de o alta cucerire.
Scriai ca ai 21 de ani, eu zic ca acum ai si o experienta neplacut. Ce te-as sfatui eu? Exista o melodie care zice ceva de genul : nu ceda din prima seara. Eu as zice nu ceda deloc, incearca ca macar de acum inainte sa fi asa cum si-ar dori orice potential sot al tau. Nu de alta dar intr-o zi ti se va cere socoteala (asta nu numai aici pe pamant). a daca mai vrei sa discutam : bodi1979ro@yahoo.ro< eu nu mai intru aici
Sal, ai grija de tine.
P.S. Nu merita sa suferi pt un astfel de individ si mai mult decat atat> MERITI SA FI FERICITA!
sus

Lonely`Girl

Guest

Re: Re: poveste...

scris pe 12 aug 2005 22:29 de Lonely`Girl

[uite ca se gasesc oameni destui care sa iti citeasca povestea.
Ei, ce/as putea sa iti spun?
Asta se intampla din pacate destul de des. Adica, tot ceea ce conteaza pentru unii tineri este sexul. Mai precis, te-a avut, Ã…?i-a satisfacut dorinta asta, e nevoie de o alta cucerire.
Da , m-a avut dar nu pot spune ca imi pare rau pentru asta.As fi facut mult mai mult daca l-as fi putut pastra langa mine.
Scriai ca ai 21 de ani, eu zic ca acum ai si o experienta neplacut. Ce te-as sfatui eu? Exista o melodie care zice ceva de genul : nu ceda din prima seara. Eu as zice nu ceda deloc, incearca ca macar de acum inainte sa fi asa cum si-ar dori orice potential sot al tau. Nu de alta dar intr-o zi ti se va cere socoteala (asta nu numai aici pe pamant). a daca mai vrei sa discutam : bodi1979ro@yahoo.ro< eu nu mai intru aici
Sal, ai grija de tine.
P.S. Nu merita sa suferi pt un astfel de individ si mai mult decat atat> MERITI SA FI FERICITA!
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 12 aug 2005 22:56 de d33a

Buna!

nu stiu cum sa-i spun dar .. toti sunt la fel .. am patit-o si eu . au o mie si una de fetze. in fata te iubeste si in spate se intalneste cu alta .. nu ai ce sa faci. tu oferi totul, el profita, dar la un moment dat nu mai vrea nici sa profite. i se ia de tot. stii cum e : dragostea cu sila nu se poate .. acum intrebarea este : tu chiar esti asa sigura k el te-a iubit? te-ai gandit vreodata la varianta k doar s-a prefacut? nu iti vine sa crezi pt k il iubesti si zici k nu e posibil asa ceva din partea lui .. dar crede-ma k este ... un om are foarte multe fetze .. conteaza doar pe cea care ti-o arata tie . acum cel mai bine ar fi sa fii indiferenta, sa nu il mai cauti nicodata, lasa-l sa ramana cu ce are el, daca o sa-i pare rau o sa se intoarca. stii cum e faza aia : "lasa-l sa plece. daca te iubeste se va intoarce, daca nu inseamna k nu te-a iubit nicodata"
sus

Lonely`Girl

Guest

scris pe 12 aug 2005 23:04 de Lonely`Girl

nu stiu cum sa-i spun dar .. toti sunt la fel .. am patit-o si eu . au o mie si una de fetze. in fata te iubeste si in spate se intalneste cu alta .. nu ai ce sa faci. tu oferi totul, el profita, dar la un moment dat nu mai vrea nici sa profite. i se ia de tot. stii cum e : dragostea cu sila nu se poate .. acum intrebarea este : tu chiar esti asa sigura k el te-a iubit? te-ai gandit vreodata la varianta k doar s-a prefacut? nu iti vine sa crezi pt k il iubesti si zici k nu e posibil asa ceva din partea lui .. dar crede-ma k este ... un om are foarte multe fetze .. conteaza doar pe cea care ti-o arata tie . acum cel mai bine ar fi sa fii indiferenta, sa nu il mai cauti nicodata, lasa-l sa ramana cu ce are el, daca o sa-i pare rau o sa se intoarca. stii cum e faza aia : "lasa-l sa plece. daca te iubeste se va intoarce, daca nu inseamna k nu te-a iubit nicodata"

Da, sunt sigura ca m-a iubit.Mi-a deminstrat-o.A plans pt mine etc.Deci chiar nu pun la indiala faptul ca m-a iubit candva.Din pacate se pare ca iubirea lui a fost trecatoare.
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: poveste...

scris pe 13 aug 2005 11:21 de d33a

Da, sunt sigura ca m-a iubit.Mi-a deminstrat-o.A plans pt mine etc.Deci chiar nu pun la indiala faptul ca m-a iubit candva.Din pacate se pare ca iubirea lui a fost trecatoare.

a plans pt tine? ) si? asta nu inseamna k te iubeste .. din pacate .. ma rog , acum tu stii mai bine ... daca te-a iubit si in ce masura .. dar e clar k acum nu mai e ce a fost .. fii mai realista .. k nu meriti sa suferi aiurea ..
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 aug 2005 11:48 de SORIN28

nu stiu cum sa-ti spun dar .. toti sunt la fel .. am patit-o si eu . au o mie si una de fetze. in fata te iubeste si in spate se intalneste cu alta .. nu ai ce sa faci. tu oferi totul, el profita, dar la un moment dat nu mai vrea nici sa profite. i se ia de tot. stii cum e : dragostea cu sila nu se poate .. acum intrebarea este : tu chiar esti asa sigura k el te-a iubit? te-ai gandit vreodata la varianta k doar s-a prefacut? nu iti vine sa crezi pt k il iubesti si zici k nu e posibil asa ceva din partea lui .. dar crede-ma k este ... un om are foarte multe fetze .. conteaza doar pe cea care ti-o arata tie . acum cel mai bine ar fi sa fii indiferenta, sa nu il mai cauti nicodata, lasa-l sa ramana cu ce are el, daca o sa-i pare rau o sa se intoarca. stii cum e faza aia : "lasa-l sa plece. daca te iubeste se va intoarce, daca nu inseamna k nu te-a iubit nicodata"

Oare chiar toti suntem la fel?! Oare chiar toti avem o mie doua fete?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 13 aug 2005 12:03 de d33a

Oare chiar toti suntem la fel?! Oare chiar toti avem o mie doua fete?!

din pacate .. asa sunteti toti baietii .. mereu spuneti "nu ne mai generalizati" dar de fapt ... asa demonstrati voi .. intr-un final .. k sunteti cu mai multe fetze .. de fapt la fiecare om e asa, dar la voi, baietii e ceva mult mai special .. voi aveti mult mai multe si mai parsive laturi decat fetele .. si cateodata le si aratati ..
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: poveste...

scris pe 13 aug 2005 12:50 de SORIN28

din pacate .. asa sunteti toti baietii .. mereu spuneti "nu ne mai generalizati" dar de fapt ... asa demonstrati voi .. intr-un final .. k sunteti cu mai multe fetze .. de fapt la fiecare om e asa, dar la voi, baietii e ceva mult mai special .. voi aveti mult mai multe si mai parsive laturi decat fetele .. si cateodata le si aratati ..

Daaa, tu ai fost dezamagita rau de doi trei baieti, ai mai auzit vreo doua trei cazuri si hop concluzie. Imi place cum gandesti

Radio Greu de difuzat

sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

scris pe 13 aug 2005 13:28 de fantasy

Buna!

Sa stii ca am patit si eu acelasi lucru odata..Vorbeam pe net,credeam ca e persoana ideala..am acceptat sa ma intalensc cu el..am devenit iubiti..ei bine,din momentul ala s-a schimbat totul.Cred ca ma indragostisem,incepeam sa tin mult la el.Nu imi pasa ca prietenii mei nu il placeau..Asta pana intr-o zi,cand eu credeam ca e totul perfect,imi aratase asta cu o zi inainte.M-a sunat seara si mi-a spus ca totul trebuie sa se termine,ca s-a inselat in privinta mea,ca sunt prea copil pentru el( era cu 2 ani mai mare ca mine),ca a tinut la mine mult dar acum nu mai simte nimic. Am simtit ca o sa cada cerul pe mine.Am plans in seara aia enorm de mult.Am avut insa noroc cu prietenele mele care au stiut sa fie langa mine atunci.Din acea seara nu am mai vorbit cu el,i-am sters numarul din agenda(desi inca il stiu pe de rost--retin numerele de telefon foarte repede).Nici pe messenger nu am mai vorbit.Deci te inteleg..a! si a mai dat motiv ca suntem prea departe unul de altul(vreo 30 km )
Ce pot sa te sfatuies e sa incerci sa il uiti pentru ca nu te merita..pari o fata speciala,tipul de fata care in mod sigur nu i se potriveste.daca mai ai nevoie de sfaturi,da-mi id-ul tau de mess..
ai grija de tine

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

(Peter O'Toole)
sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 13 aug 2005 13:44 de d33a

Daaa, tu ai fost dezamagita rau de doi trei baieti, ai mai auzit vreo doua trei cazuri si hop concluzie. Imi place cum gandesti

serios? te tine pe tine sa imi dem k nu e ca mine si k tu esti cel care are dreptate???? poti sa imi dem lucrul acesta? ai puterea asta? eu sunt deschisa spre nou .. daca tu imi dem k ai dreptate, eu promit sa imi schimb total parerea despre voi baietii ... dar pana atunci ...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 aug 2005 14:18 de SORIN28

serios? te tine pe tine sa imi dem k nu e ca mine si k tu esti cel care are dreptate???? poti sa imi dem lucrul acesta? ai puterea asta? eu sunt deschisa spre nou .. daca tu imi dem k ai dreptate, eu promit sa imi schimb total parerea despre voi baietii ... dar pana atunci ...

Ce te face sa crezi ca vreau sa-ti schimb parerea?! Nu am ce sa-ti arat, nu am ce sa-ti demonstrez, nu vreau sa-ti demonstrez nimic. s-ar putea sa treaca dragostea pe langa tine si tu din cauza gandirii tale sa-i dai cu piciorul

Radio Greu de difuzat

sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 13 aug 2005 15:54 de d33a

s-ar putea sa treaca dragostea pe langa tine si tu din cauza gandirii tale sa-i dai cu piciorul

la faza asta chiar ai dreptate
sus

Lonely`Girl

Guest

scris pe 13 aug 2005 15:58 de Lonely`Girl

Sa stii ca am patit si eu acelasi lucru odata..Vorbeam pe net,credeam ca e persoana ideala..am acceptat sa ma intalensc cu el..am devenit iubiti..ei bine,din momentul ala s-a schimbat totul.Cred ca ma indragostisem,incepeam sa tin mult la el.Nu imi pasa ca prietenii mei nu il placeau..Asta pana intr-o zi,cand eu credeam ca e totul perfect,imi aratase asta cu o zi inainte.M-a sunat seara si mi-a spus ca totul trebuie sa se termine,ca s-a inselat in privinta mea,ca sunt prea copil pentru el( era cu 2 ani mai mare ca mine),ca a tinut la mine mult dar acum nu mai simte nimic. Am simtit ca o sa cada cerul pe mine.Am plans in seara aia enorm de mult.Am avut insa noroc cu prietenele mele care au stiut sa fie langa mine atunci.Din acea seara nu am mai vorbit cu el,i-am sters numarul din agenda(desi inca il stiu pe de rost--retin numerele de telefon foarte repede).Nici pe messenger nu am mai vorbit.Deci te inteleg..a! si a mai dat motiv ca suntem prea departe unul de altul(vreo 30 km )
Ce pot sa te sfatuies e sa incerci sa il uiti pentru ca nu te merita..pari o fata speciala,tipul de fata care in mod sigur nu i se potriveste.daca mai ai nevoie de sfaturi,da-mi id-ul tau de mess..
ai grija de tine

cel putin se gasesc oameni care ma inteleg.Cam la fel a fost si la noi.Iubirea s-a terminat.Eu nu am putut sa nu-l mai caut mai ales ca am decis sa ramanem amici.Se pare ca acestt lucru l-a determinat sa nu-mi mai vorbeasca deloc.I-am sters si eu numarul.Din pacate o alta greseala de-a mea a fost ca i-am povestit lui suferinta mea.Mi se parea ca e singura persoana care ar putea intelege.Era cel mai aproape de sufletul meu.Stiu ca am gresit dar azi nu mai pot face nimik.Totusi nu stiu daca merit asta.Nu l-am inselat niciodata,nu l-am mintit niciodata,nu am vb niciodata nimik rau despre el.Si apoi nu ca as vrea sa ma laud dar nu sunt urata,nu sunt proasta si constat ca sunt simpatizata de multa lume.
Mi-a zis ca sunt ciudata.Ca ceea ce fac eu nu e normal.In viziunea lui o suferinta nu durea za mai mult decat cateva zile...crede ca sunt altfel deoarece sunt ardeleanca..de fapt nici nu mai stiu ce crede...Iti multumesc mult pt raspuns.Id-ul meu de mess este : iliesi_anca19.
sus

Lonely`Girl

Guest

scris pe 13 aug 2005 16:04 de Lonely`Girl

a plans pt tine? ) si? asta nu inseamna k te iubeste .. din pacate .. ma rog , acum tu stii mai bine ... daca te-a iubit si in ce masura .. dar e clar k acum nu mai e ce a fost .. fii mai realista .. k nu meriti sa suferi aiurea ..

Stiu ca nu merita sa sufar aiurea.Astazi nici nu stiu ce simt.Uneori mi-e greata si scarba de absolut tot.Nu imi mai pasa ...doar uneori mi-e dor de baiatul acela,pe care l-am cunoscut,pe care l-am iubit,in nici un caz de persoana in care s-a transformat acum.
Foarte mult timp am pus si eu dragostea lui la indoiala.Cand a reusit sa ma convinga totul s-a naruit.Nu zic ca am fost sau ca sunt un exemplu bun de urmat.Dar totusi..am dat tot ce am avut mai bun in mine pt el.Cred ca macar un loc de buna mi-am lasat in toata aceasta perioada de timp.
sus

mi

Guest

scris pe 13 aug 2005 18:20 de mi

hmm...vai da' cat de convinsa esti de faptul asta! nu e bine sa fi asa naiva...cum a zis cineva mai sus omul se poate preface chiar si cu plansul sunt o multime de prefacuti printre noi.gandeste-te la tine,u daca iubesti pe cineva poti plek de langa persoana aia asa cu usurinta cum a facut-o el? nu! trezeste-te si incearca sa inveti din aceste esecuri.barbatii rostesc -aiurea in tramvai- TE IUBESC inainte de partida doar doar vei pica repede apoi......aceasta fraza nu mai exista....parca n-ar fi existat vreodata....ei se joak mereu cu aceasta fraza pe cand noi cand o folosim chiar simtim asta....pakat ca nu stiu sa aprecieze nimik!

ii va parea rau mai incolo ti-o garantez!
succes in continuare si merhi mai departe!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 aug 2005 23:10 de SORIN28

Buna!

Trecand peste faptul ca si-a batut joc de tine si de sentimentele tale, trecand peste faptul ca el la 19 ani este un pustan care in afara de un f**** (scuze pentru limbaj)nu vrea altceva si tu la varsta ta ar trebui sa faci o micamare diferenta nu intelegi asa ceva, ce pot sa-ti mai zic in afara de : cauta pe cineva care sa te aprecieze, sa te respecte(pentru ceea ce esti si nu pentru cum arati)si poate mai mare ca tine

Radio Greu de difuzat

sus

Lonely`Girl

Guest

scris pe 14 aug 2005 06:18 de Lonely`Girl

Trecand peste faptul ca si-a batut joc de tine si de sentimentele tale, trecand peste faptul ca el la 19 ani este un pustan care in afara de un f**** (scuze pentru limbaj)nu vrea altceva si tu la varsta ta ar trebui sa faci o micamare diferenta nu intelegi asa ceva, ce pot sa-ti mai zic in afara de : cauta pe cineva care sa te aprecieze, sa te respecte(pentru ceea ce esti si nu pentru cum arati)si poate mai mare ca tine

Crede-ma ca inteleg mai mult decat iti inchipui.Si in ciuda tuturor chestiilor care s-au intamplat cred ca nu a fost chiar un simplu " f**** ".Poate ai dreptate dat totusi..am 21 de ani si am si ceva experienta de viata.Oricum cred ca sfatul tau e cat se poate de bun.Singura solutie ar fi sa gasesc pe cineva care sa merite toate chestiile astea,desi sincer..nu stiu daca lem voi mai putea oferi vreodata.Daca pana acum nu am prea avut incredere in sexul opus de acum nu voi mai avea deloc.
sus

Lonely`Girl

Guest

scris pe 14 aug 2005 06:23 de Lonely`Girl

hmm...vai da' cat de convinsa esti de faptul asta! nu e bine sa fi asa naiva...cum a zis cineva mai sus omul se poate preface chiar si cu plansul sunt o multime de prefacuti printre noi.gandeste-te la tine,u daca iubesti pe cineva poti plek de langa persoana aia asa cu usurinta cum a facut-o el? nu! trezeste-te si incearca sa inveti din aceste esecuri.barbatii rostesc -aiurea in tramvai- TE IUBESC inainte de partida doar doar vei pica repede apoi......aceasta fraza nu mai exista....parca n-ar fi existat vreodata....ei se joak mereu cu aceasta fraza pe cand noi cand o folosim chiar simtim asta....pakat ca nu stiu sa aprecieze nimik!

ii va parea rau mai incolo ti-o garantez!
succes in continuare si merhi mai departe!

M-am gandit de ff multe ori daca m-a iubit sau nu vreodata.Intr-adevar sunt niste prefacuti.Dar am petrecut destul timp impreuna , si cred ca a facut unele chestii pe care pt o simpla noapte nu cred ca le-ar fi facut.E greu de explicat.povestea ar fi fost mult mai lunga dac ar fi cuprins si unele amanunte care acum imi dau seama ca ar fi fost destul de importante..oricum daca e asa cum credeti voi..inseamna ca am daruit toata iubirea unei persoane care nu merita sa-mi linga nici praful de sub unghii(imi cer scuze pt expresie dar unba mai buna nu gasesc).
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: poveste...

scris pe 14 aug 2005 07:30 de xxxxx

M-am gandit de ff multe ori daca m-a iubit sau nu vreodata.Intr-adevar sunt niste prefacuti.Dar am petrecut destul timp impreuna , si cred ca a facut unele chestii pe care pt o simpla noapte nu cred ca le-ar fi facut.E greu de explicat.povestea ar fi fost mult mai lunga dac ar fi cuprins si unele amanunte care acum imi dau seama ca ar fi fost destul de importante..oricum daca e asa cum credeti voi..inseamna ca am daruit toata iubirea unei persoane care nu merita sa-mi linga nici praful de sub unghii(imi cer scuze pt expresie dar unba mai buna nu gasesc).

Stii cum e de fapt, Lonely'Girl?
Fiecare cauta o anumita persoana, unica, predestinata.
Ai impresia ca ai gasit-o de fiecare data cand te indragostesti, dar esti dezamagit(a) cand descoperi ca nu e persoana din visele tale.
Intr-o zi o s-o intalnesti si ai s-o recunosti, dar pana atunci trebuie sa capeti experienta ca sa poti sa apreciezi si sa iubesti o singura persoana toata viata (fara sa cedezi tentatiilor).
A fost doar o etapa din "procesul" iubirii.
Bafta!
sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...

scris pe 17 aug 2005 00:52 de Aluka

Stii cum e de fapt, Lonely'Girl?
Fiecare cauta o anumita persoana, unica, predestinata.
Ai impresia ca ai gasit-o de fiecare data cand te indragostesti, dar esti dezamagit(a) cand descoperi ca nu e persoana din visele tale.
Intr-o zi o s-o intalnesti si ai s-o recunosti, dar pana atunci trebuie sa capeti experienta ca sa poti sa apreciezi si sa iubesti o singura persoana toata viata (fara sa cedezi tentatiilor).
A fost doar o etapa din "procesul" iubirii.
Bafta!

Intotdeauana am avut o slabiciune pentru tine si felul tau de a gandi!
Si totusi cred ca "scrisul" nu merita riscul..!Iti doresc "timpul" pe care ti-l doresti..sa-l ai si daca nu....sa vina curand !S-per ca e bine si tu la fel..!
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...

scris pe 17 aug 2005 02:03 de xxxxx

Intotdeauana am avut o slabiciune pentru tine si felul tau de a gandi!
Si totusi cred ca "scrisul" nu merita riscul..!Iti doresc "timpul" pe care ti-l doresti..sa-l ai si daca nu....sa vina curand !S-per ca e bine si tu la fel..!

Multumesc mult, Aluka!
Si eu te apreciez f mult si iti doresc fericire si vise implinite

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 aug 2005 15:28 de ExoticDream

Buna!
Va scriu cu speranta ca cineva va avea timp sa citeasca si povestea mea.

Baiat, 19 ani = acesta este raspunsul la dilema ta. Nu conteaza nici varsta ta, nici faptul ca v-ati cunoscut pe net, nici distanta, doar varsta LUI. Stiu ca este nedrept, stiu ca tu la varsta lui gandeai altfel, stiu ca varsta nu justifica totul, dar, din nefericire, asa se intampla, Sorin28 are dreptate, la 19 ani baiatul acela este doar un pustan care vrea sex si distractie, de ce sa se complice cu relatii serioase cand exista atatea tentatii in jur abia asteptand sa fie explorate? Aceleasi intrebari mi le-am pus si eu de milioane de ori, incercand sa gasesc raspunsuri am stat de vorba cu baieti mai mari care au recunoscut ca la 19 ani "gandeau" total diferit decat la 23-24, nu ii interesa mai mult decat banalul flirt, nu aveau rabdare sa cunoasca iubirea!... Stii ce este grav? Astfel de baieti intalnesc fete ca tine, capabile sa iubeasca in adevaratul sens al cuvantului, si, fie le vrajesc cu cuvinte ieftine, copiate din filme sau reviste gen "Cool girl"/"Bravo", pentru a se distra cu ele si a le avea la pat, fie li se pare ca iubesc, promit marea cu sarea, dar dupa cateva zile/saptamani iubirea aia imaginara se topeste de parca nici n-ar fi existat si nu pot intelege cum de nu-ti trece si tie la fel de rapid! Probabil ca baiatul acela intra in aceasta a doua categorie....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...

scris pe 17 aug 2005 15:34 de ExoticDream

Povestea mea a inceput intr-o seara pe net cand am cunoscut un baiat..avea 19 ani(eu am 21).El din capitala , eu dintr-un orasel muresean.Relatia a evoluat destul de repede.Dupa 2 luni ne-am intalnit.NE IUBEAM, ne intelegeam.Nu mai iubisem pe nimeni inainte.Nopti nedormite , dimineti cu soare etc.

Suna romantic, te poti indragosti la distanta, relatia poate evolua repede, dar nu cred ca dupa numai doua luni poti iubi pe cineva (mai ales in conditiile in care voi erati la distanta), nu ai nici macar timp sa-l cunosti ca lumea, oare cate ore ati stat de vorba? Pentru tine era prima iubire, pentru el insa.... nu o stiai atunci, poate... mai existasera 3-4 (tot "iubiri" ) inainte... Asta mie mi-ar fi dat de gandit... Cum poate cineva sa iubeasca de 3-4 ori pana la 19 ani??? Nu este timp! Baiatul acela nu stie ce inseamna sa iubesti si totusi se amageste si amageste ca stie! Nici macar sexul nu este suficient pentru a ajunge sa iubesti pe cineva.... este nevoie de mai mult... de cunoastere...., de comunicare (si) la alt nivel..., de potrivire... Tu ai facut dragoste pentru ca sentimentele tale au fost sincere, in schimb el.... cred ca a facut doar sex, chiar daca i se parea ca este altceva. Dovada se afla in reactiile lui de dupa..

Insa cum orice minune nu dureaza decat 3 zile au venit si certurile.Il iubeam enorm insa NU MAI ERA OMUL PE CARE IL CUNOSCUSEM EU.Probabil ca nici eu nu mai eram aceeasi.

El nu s-a schimbat, tu esti cea care a vazut in el calitati care nu existau in realitate (aici este de vina si Internetul)! Tu erai aceeasi, doar mai trista.

Au inceput dezamagirile.m-am imbolnavit si M-A LASAT SINGURA PANA MI-AM REZOLVAT PROBLEMELE.Asta a fost primul soc.A fost ziua mea de nastere.Eram certati dar NU AM PRIMIT MACAR UN SMS.Apoi am avut probl serioase.credeam ca sunt insarcinata iar el VROIA SA FACEM ACT NOTARIAL prin care eu il scutesc de orice responsabilitate.

Un om normal care te iubeste poate reactiona in halul asta??? Chiar admitand ca iubirea aia mareata i s-a topit peste noapte, ce suflet are un om care se comporta astfel cu persoana care ar face orice pentru el?!? Un om care te iubeste sau te-a iubit te respecta, nu te lasa singura la greu, mai ales ca problemele tale erau si problemele lui! Chestia cu actul notarial este sinistra... si cred ca ar da fiori oricarei fete! Numai un monstru ar putea sa se distreze cu o fata si apoi sa fuga de responsabilitati in acest mod abject! Te mai mira lipsa unui semn de ziua ta? Scuza-ma, dar ai iubit un neom....

Apoi am incercat din nou.de fiecare data dadeam vina pe mine,uitam si tot ceea ce imi doream era sa fiu cu el.Am incercat din nou.Mi se parea imposibil sa nu mearga.Am mers din nou la el.Ultima saptamana.saptaman de vis.Doar ca in ultima noapte a hotarat ca cel mai bine e sa ramanem amici.Nu am inteles exact de ce.Cu o saptamana inainte imi spunea ca ma iubeste iar acum ca vrea sa ne despartim.Am plecat.Au urmat saptamani de cosmar.Incercam sa-l sustin ca avea examenele.Plangeam.Mi se parea imposibil.Ii dadusem totul, as fi renuntat la orice pt el.Credeam ca mai bine as fi murit decat sa-l pierd.

Ai facut sacrificii, ai sperat, ai trecut peste orgoliul tau ranit si ai revenit la el.... l-ai ajutat in perioada examenelor si nu a contat pentru ca in sufletul lui nu aveai loc, ai fost doar o "iubire" trecatoare de care s-a plictisit si care devenise deja incomoda... Stiu ca doare, dar este adevarul... intelege ca asa simt ei, nu incape mai mult... nu la varsta aceea! Lacrimile tale nu l-ar fi intors din drum, stia deja ca il iubesti, nu mai avea nevoie de dovezi, dar pe el nu-l mai impresionau pentru ca nu te iubea... Puteai sa plangi cascade de lacrimi si nu ai fi reusit decat sa-l.... enervezi/plictisesti, in cel mai fericit caz sa-i trezesti un sentiment de mila! Mi se pare atat de.... imatur si inuman... a facut dragoste/sex cu tine o saptamana, stiind ce simti, si apoi ti-a spus ca vrea sa va despartiti! Faptul ca doreste sa ramaneti amici demonstreaza cat de indiferenta ii esti.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...

scris pe 17 aug 2005 15:38 de ExoticDream

Dupa o sapt de la despartire IMI POVESTEA CA A CUNOSCUT O FATA LA CARE CHIAR TINE.

Alta dovada de imaturitate si rautate: ce suflet ai sa impartasesti fetei care te iubeste faptul ca tu te simti atras de altcineva??? Oribil... N-am sa inteleg niciodata dorinta asta tampita de a face rau inutil mai ales cand esti constient ce dezastre provoci! Nu-ti face probleme, "relatiile" cu astfel de fete n-au sa tina mult, la un moment dat sunt chiar amuzanti... vin si se lauda ca au cucerit cate o fata care este mai proasta, mai urata, cu mai putin suflet decat tine, fara sa-si dea seama ca acest "succes" demonstreaza ca nivelul lor este mai jos decat al tau, printre acele fete de calitatea "n+1" si ca nu au meritat sa te aiba!

Dupa inca o saptamana imi respingea toate apelurile.PRIETENII LUI MA FACEAU NEBUNA El zicea ca vrea sa ramanem amici.Saptamana asta a hotarat ca e mai bine sa nu ne mai vorbim deloc.Din motive pe care nu le cunosc.

Te respinge pentru ca n-ai insemnat decat o fata dintr-un lung sir...., o fata pe care nu a iubit-o din simplul motiv ca habar nu are ce inseamna aia! Prietenii lui... inca o dovada de imaturitate si rautate.... Le-a impartasit tot ceea ce ati facut voi doi (inclusiv intimitatile), au comentat impreuna fazele fierbinti, le-a permis sa-si dea cu parerea si sa te insulte, fara sa ia atitudine! Asta spune multe atat despre "sentimentele" lui foste sau actuale, cat si despre caracter! Prietenii lui au 17-18 ani si "gandesc" in acelasi stil, si lor li se pare profund anormal sa il mai cauti dupa ce el a pus punct relatiei!

Nu stiu daca intelege cineva.As fi vrut sa ramanem amici.L-am iubit, singura perioada fericita din viata mea a fost atunci cand am fost cu el.Mi-a fost si un prieten bun.Nu m-am gandit deloc la o posibila impacare.Din pacate in fiecare zi incep sa ma indoiesc tot mai mult de tot mai multe lucruri.uneori mi-e dor de baiatul de care m-am indragostit;alteori il urasc...e greu sa-mi dau seama ce simt.Un lucru este sigur;m-am schimbat enorm.Nu mai sunt si nu voi mai fi ceea ce am fost si nici NU CRED CA AM SA MAI POT IUBI VREODATA.

Din pacate, te inteleg multe suflete.... Nu te amagi ca ii poti fi amica acum, inca il mai iubesti si nu vei putea indura sa-l vezi zburdand in alte brate, sarutand alte buze, facand declaratii altor fete, ca sa nu mai vorbesc de sex..... Te vei chinui in continuare si nu meriti asta! El nu te-a inteles si nici nu te va intelege, iar tu nu-l vei putea schimba nicicand. Acel blestemat orgoliu masculin il face sa creada ca este matur si detine raspunsul la toate intrebarile din univers, nu isi da seama ca este inca un copil care greseste si din lipsa de experienta, dar caruia nu i se pot ierta chiar toate greselile! El isi va primi pedeapsa pentru prostiile pe care le face acum, nenorocirea este insa alta: ti-a mutilat sufletul, ti-a distrus increderea in tine, a ucis in tine insasi notiunea de iubire, astfel incat mult timp de-acum incolo nu vei mai putea lasa pe nimeni alaturi de sufletul tau.... nu vei putea iubi prea curand, desi meriti sa fii fericita... Asta este crima impotriva sufletului tau pe care, constient sau nu, o fac baieti ca el.... Ce vina ai tu ca ai iubit? Ce nedreapta este viata..... daruiesti totul cuiva, esti respins, batjocorit, iubirea iti este calcata in picioare si pe urma tot tu suferi ani si ani, in timp ce el, vinovatul, trece surazand ironic mai departe....

Se poate sa oferi totul si sa nu primesti decat iluzii..... Da, pentru omul acela tu nu mai existi, decat cel mult ca o bataie de cap enervanta, telefonul tau de "ce mai faci?" il poate deranja in actiunile lui de Casanova, nu-ti face iluzii ca el se mai gandeste uneori cum era cand faceati dragoste, pentru ei o relatie incheiata inseamna un lacat gros pus bine, iar amintirile romantice nu au ce cauta, viata merge inainte, remember? Ei nu-si pierd timpul cu flashbacks, nu plang in memoriam, nu-si pun intrebari si nu regreta! Mortii cu mortii, viii cu viii! Nu le pasa! Nu, nu esti deplasata... ei sunt!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 aug 2005 16:20 de ExoticDream

Iubirea s-a terminat.Eu nu am putut sa nu-l mai caut mai ales ca am decis sa ramanem amici.Se pare ca acestt lucru l-a determinat sa nu-mi mai vorbeasca deloc.I-am sters si eu numarul.Din pacate o alta greseala de-a mea a fost ca i-am povestit lui suferinta mea.Mi se parea ca e singura persoana care ar putea intelege.Era cel mai aproape de sufletul meu.Stiu ca am gresit dar azi nu mai pot face nimik.

Iubirea nu se "termina" peste noapte, ea pare ca dispare brusc daca nici nu a existat din capul locului! Iubirea ta nu poate sa se "termine", in ciuda loviturilor, a tuturor argumentelor ca nu a meritat sa existe, pentru ca tu chiar l-ai iubit pe baiatul acela. Tu trebuie sa faci eforturi imense si atat de dureroase de a ucide in tine sentimentul.... si procesul este de durata.... nu te poti desprinde deodata (desi asa ar fi mai bine, daca ai taria), de aceea il mai cauti, inca mai simti nevoia sa-l stii aproape, sa vezi daca ii este bine, daca e fericit....

I-ai povestit suferinta ta din omenescul motiv ca l-ai simtit parte din fiinta ta, te asteptai sa inteleaga, sa te ajute... asa cum ai fi facut-o si tu pentru el, fara sa ti-o ceara.... Daca pana si in iubire trebuie sa ne cenzuram gandurile, trairile, daca nici alaturi de omul pe care il iubim nu putem fi noi insine, cu bune si rele, daca trebuie sa tinem in permanenta garda sus de teama de a nu fi raniti, atunci ce fel de viata mai este asta??? La scoala poti sa te prefaci ca-l inghiti pe profesorul X, la serviciu eviti sa-i spui sefului chiar tot ce gandesti despre el, amicilor nu le amintesti chiar zilnic ce nu-ti place la ei, dar pana si alaturi de singura fiinta pe care ai lua-o cu tine daca s-ar dizolva universul sa fii tot retinut, sa planuiesti totul??? Unde mai este spontaneitatea? Dar sinceritatea?? Fascinatia??? Nu sunt adepta prefacatoriei in dragoste, daca este nevoie de tertipuri ca sa "pun mana" pe cineva, daca trebuie sa calculez fiecare pas, sa-mi cenzurez fiecare cuvant, atunci mai bine ma lipsesc! Astea sunt trucuri potrivite celor care flirteaza!

Totusi nu stiu daca merit asta.Nu l-am inselat niciodata,nu l-am mintit niciodata,nu am vb niciodata nimik rau despre el.Si apoi nu ca as vrea sa ma laud dar nu sunt urata,nu sunt proasta si constat ca sunt simpatizata de multa lume.

Paradoxal.... asa se intampla aproape mereu.... esti apreciata de o gramada de lume, dar in ochii lipsiti de profunzime ai unui baietas imatur apari ca fiind nesemnificativa.....!

Mi-a zis ca sunt ciudata.Ca ceea ce fac eu nu e normal.In viziunea lui o suferinta nu durea za mai mult decat cateva zile...crede ca sunt altfel deoarece sunt ardeleanca...

Probabil bucurestencele cu care a avut el de a face sunt modelul "azi te iubesc - vorba vine! -maine te-am uitat - poimaine am pe altul/altii"! Auzi la el... suferinta dureaza cateva zile! This is sooooooo "funny"!!! O cura de Ardeal i-ar prinde bine!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 aug 2005 00:17 de ExoticDream

Ce pot sa te sfatuies e sa incerci sa il uiti pentru ca nu te merita..pari o fata speciala,tipul de fata care in mod sigur nu i se potriveste.

In cazul lui Lonely'Girl am ascultat versiunile ambelor parti si m-am convins cum stau lucrurile, din ceea ce scrii tu reiese ca baiatul peste care ai dat este unul mai mare, dar nu neaparat si mai matur decat in cazul ei! A acceptat sa "deveniti iubiti" si apoi, brusc, si-a dat seama ca nu esti potrivita pentru el si a plecat! 30 de km sunt apa de ploaie cand vine vorba de iubire, ii putea face si pe jos la o adica, cu conditia sa simta ceva! Vrajeala! Esti de admirat pentru ca ai reusit sa te rupi de el inca din prima clipa, ai trecut peste faza cu umilitul, lacrimile in fata lui, incercarile de intelegere a situatiei (absurde, ce-i drept)! Esti tare!

sus

d33a

Junior member
33 mesaje

scris pe 18 aug 2005 01:19 de d33a

In cazul lui Lonely'Girl am ascultat versiunile ambelor parti si m-am convins cum stau lucrurile, din ceea ce scrii tu reiese ca baiatul peste care ai dat este unul mai mare, dar nu neaparat si mai matur decat in cazul ei! A acceptat sa "deveniti iubiti" si apoi, brusc, si-a dat seama ca nu esti potrivita pentru el si a plecat! 30 de km sunt apa de ploaie cand vine vorba de iubire, ii putea face si pe jos la o adica, cu conditia sa simta ceva! Vrajeala! Esti de admirat pentru ca ai reusit sa te rupi de el inca din prima clipa, ai trecut peste faza cu umilitul, lacrimile in fata lui, incercarile de intelegere a situatiei (absurde, ce-i drept)! Esti tare!

doamneeeee cat de bine zici . nu pot sa cred cat de bine poti sa gandesti. serios. esti de admirat. felicitarile mele. putini oameni ca tine .. tine-o tot asa
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 aug 2005 01:46 de ExoticDream

Nu, sa nu generalizam, nu sunt toti o apa si-un pamant, am cunoscut si baieti (putini! )care au suflet si nu ar rani niciodata pe cineva, te asigur ca "specia" asta inca mai exista! Din pacate.... este aproape sufocata de marea masa a celor care mint, inseala, isi bat joc, profita, parasesc..... Depinde de tine daca ai rabdare sa cauti in gramada de perversi cu 1001 fetze si de flerul tau de a deosebi sinceritatea de prefacatorie! Fraza aia "Daca te iubeste se va intoarce....." bla bla bla este adevarata, dar cu ce te mai incalzeste sa te convingi ca n-a simtit nimic pentru tine cand esti deja cu inima franjuri si sufletul strivit?!? Mai bine sa plece unde-o vedea cu ochii decat sa te chinuie cu false reveniri si promisiuni desarte! Adio si n-am cuvinte!!! Mi s-au terminat printre lacrimi pe vremea cand incercam sa inteleg ceea ce nu era de inteles!!!

sus
Pagina 1 din 5
1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online