Poveste...
Pagina 2 din 5
okidoki
Guest
|
Re: poveste...
scris pe 18 aug 2005 02:18 de okidoki
Buna!
Va scriu cu speranta ca cineva va avea timp sa citeasca si povestea mea.Voi incerca sa o scurtez atat cat voi putea.
Povestea mea a inceput intr-o seara pe net cand am cunoscut un baiat..avea 19 ani(eu am 21).El din capitala , eu dintr-un orasel muresean.Relatia a evoluat destul de repede.Dupa 2 luni ne-am intalnit.Ne iubeam , ne intelegeam.Nu mai iubisem pe nimeni inainte.Nopti nedormite , dimineti cu soare etc.Insa cum orice minune nu dureaza decat 3 zile au venit si certurile.Il iubeam enorm insa nu mai era omul pe care il cunoscusem eu.Probabil ca nici eu nu mai eram aceeasi.Au inceput dezamagirile.m-am imbolnavit si m-a lasat singura pana mi-am rezolvat problemele.Asta a fost primul soc.A fost ziua mea de nastere.Eram certati dar nu am primit macar un sms.Apoi am avut probl serioase.credeam ca sunt insarcinata iar el vroia sa facem act notarial prin care eu il scutesc de orice responsabilitate.Apoi am incercat din nou.de fiecare data dadeam vina pe mine,uitam si tot ceea ce imi doream era sa fiu cu el.Am incercat din nou.Mi se parea imposibil sa nu mearga.Am mers din nou la el.Ultima saptamana.saptaman de vis.Doar ca in ultima noapte a hotarat ca cel mai bine e sa ramanem amici.Nu am inteles exact de ce.Cu o saptamana inainte imi spunea ca ma iubeste iar acum ca vrea sa ne despartim.Am plecat.Au urmat saptamani de cosmar.Incercam sa-l sustin ca avea examenele.Plangeam.Mi se parea imposibil.Ii dadusem totul, as fi renuntat la orice pt el.Credeam ca mai bine as f9 murit decat sa-l pierd.Dupa o sapt de la despartire imi povestea ca a cunoscut o fata la care chiar tine.Dupa inca o saptamana imi respingea toate apelurile.prietenii lui ma faceau nebuna.El zicea ca vrea sa ramanem amici.Saptamana asta a hotarat ca e mai bine sa nu ne mai vorbim deloc.Din motive pe care nu le cunosc.
Nu stiu daca intelege cineva.As fi vrut sa ramanem amici.L-am iubit, singura perioada fericita din viata mea a fost atunci cand am fost cu el.Mi-a fost si un prieten bun.Nu m-am gandit deloc la o posibila impacare.Din pacate in fiecare zi incep sa ma indoiesc tot mai mult de tot mai multe lucruri.uneori mi-e dor de baiatul de care m-am indragostit;alteori il urasc...e greu sa-mi dau seama ce simt.Un lucru este sigur;m-am schimbat enorm.Nu mai sunt si nu voi mai fi ceea ce am fost si nici nu cred ca am sa mai poti iubi vreodata.
Ceea ce va intreb pe voi este : cum se poate sa oferi atatea , sa sacrifici atatea si sa nu primesti absolut nimik inapoi?Oare pt omul asta eu chiar nu mai exist?Sunt sigura ca m-a iubit.Cum poti sa te comporti asa cu cineva care candva si-ar fi dat si viata pt tine?Sunt eu oare prea deplasata?
As vrea sa-i multumesc lui ExoticDream pt ca a fost langa mine , m-a sfatuit , m-a sprijinit si m-a incurajat in clipele grele.
hehehe un exemple bun pt.ce caut eu sa ma insor cu o vrg, pt. ca restul is f.... de tot soiul de ... banditi , si dupa aia jap cu ele ca niste zdrente....
o fata nevrg .... la colt de strada ii cateva sute de mii ... da ma rog... pe langa faptul ca nu mai are in ea chestia aia tampita numita "inocenta" nici nu va mai iubi alt baiat ... ha ha ha ha din cauza lu ala se va razbuna pe toti!?
|
sus |
|
okidoki
Guest
|
Re: Re: poveste...
scris pe 18 aug 2005 02:20 de okidoki
nu stiu cum sa-i spun dar .. toti sunt la fel .. am patit-o si eu . au o mie si una de fetze. in fata te iubeste si in spate se intalneste cu alta .. nu ai ce sa faci. tu oferi totul, el profita, dar la un moment dat nu mai vrea nici sa profite. i se ia de tot. stii cum e : dragostea cu sila nu se poate .. acum intrebarea este : tu chiar esti asa sigura k el te-a iubit? te-ai gandit vreodata la varianta k doar s-a prefacut? nu iti vine sa crezi pt k il iubesti si zici k nu e posibil asa ceva din partea lui .. dar crede-ma k este ... un om are foarte multe fetze .. conteaza doar pe cea care ti-o arata tie . acum cel mai bine ar fi sa fii indiferenta, sa nu il mai cauti nicodata, lasa-l sa ramana cu ce are el, daca o sa-i pare rau o sa se intoarca. stii cum e faza aia : "lasa-l sa plece. daca te iubeste se va intoarce, daca nu inseamna k nu te-a iubit nicodata"
referitor ca toti baietii sunt prosti ... 50% dintre prietenele mele m-au inselat cu altii !!!! are sa scriu si eu o poveste cum a fost tot!
|
sus |
|
okidoki
Guest
|
Re: Re: Re: Re: poveste...
scris pe 18 aug 2005 02:32 de okidoki
din pacate .. asa sunteti toti baietii .. mereu spuneti "nu ne mai generalizati" dar de fapt ... asa demonstrati voi .. intr-un final .. k sunteti cu mai multe fetze .. de fapt la fiecare om e asa, dar la voi, baietii e ceva mult mai special .. voi aveti mult mai multe si mai parsive laturi decat fetele .. si cateodata le si aratati ..
Hai mah baietii astia cand se duc sa se reguleze la cine mama lor merg ? asa merg de capul lor prin paduri si o fac cu unul si cu altul ...sau merg la dracusorii astia cu ochi mici si par lung?! Ma intelegi tu ... daca baieti ar fi de ... si fetele super de treaba, asta ar inseamna ca in romania 90% dintre femei sa fie nemaritate si virgine ha ha ha ha
Nu ? toate stiu ca baietii is de .... dar ele tot se ... pana cand are sa mai aiureasca fetele astea totusi?!
stii exista fete care dau ordin ca unii baieti sa fie batuti de catre alti baieti , care incita la crime , batai , jafuri ... fete materialiste, pline de figuri ... intra intr-o Discoteca sa vezi tu acolo haz de necaz, si ce ... pe aia mamii lor
|
sus |
|
okidoki
Guest
|
scris pe 18 aug 2005 02:39 de okidoki
Baiat, 19 ani = acesta este raspunsul la dilema ta. Nu conteaza nici varsta ta, nici faptul ca v-ati cunoscut pe net, nici distanta, doar varsta LUI. Stiu ca este nedrept, stiu ca tu la varsta lui gandeai altfel, stiu ca varsta nu justifica totul, dar, din nefericire, asa se intampla, Sorin28 are dreptate, la 19 ani baiatul acela este doar un pustan care vrea sex si distractie, de ce sa se complice cu relatii serioase cand exista atatea tentatii in jur abia asteptand sa fie explorate? Aceleasi intrebari mi le-am pus si eu de milioane de ori, incercand sa gasesc raspunsuri am stat de vorba cu baieti mai mari care au recunoscut ca la 19 ani "gandeau" total diferit decat la 23-24, nu ii interesa mai mult decat banalul flirt, nu aveau rabdare sa cunoasca iubirea!... Stii ce este grav? Astfel de baieti intalnesc fete ca tine, capabile sa iubeasca in adevaratul sens al cuvantului, si, fie le vrajesc cu cuvinte ieftine, copiate din filme sau reviste gen "Cool girl"/"Bravo", pentru a se distra cu ele si a le avea la pat, fie li se pare ca iubesc, promit marea cu sarea, dar dupa cateva zile/saptamani iubirea aia imaginara se topeste de parca nici n-ar fi existat si nu pot intelege cum de nu-ti trece si tie la fel de rapid! Probabil ca baiatul acela intra in aceasta a doua categorie....
ce fel de cuvinte mei ?
Gen : Vreau sa fac sex cu tine pentru ca te iubesc?!
Iti sarut mana picioarele, fac si sex oral numai dezbracate odata?
am intalnit si cazuri de baieti care bagau ceva hot hot hot prin Pepsi , Coca Cola,cafea...e penibila faza, dar din cate stiu eu nu e nimica ilegal in asta?! Uhhhh.... deci care vine la mine la o cafea?! (exlclus pufele alea pline de sida si de nu mai stiu eu ce vare vor sa traga dupa ele si pe altii in mormant)!!!
|
sus |
|
Nekunoskuta
Expert member 3987 mesaje
|
hehehe un exemple bun pt.ce caut eu sa ma insor cu o vrg, pt. ca restul is f.... de tot soiul de ... banditi , si dupa aia jap cu ele ca niste zdrente....
o fata nevrg .... la colt de strada ii cateva sute de mii ... da ma rog... pe langa faptul ca nu mai are in ea chestia aia tampita numita "inocenta" nici nu va mai iubi alt baiat ... ha ha ha ha din cauza lu ala se va razbuna pe toti!?
Poti inceta de pe acum cu aceasta conceptie ca a mai fost unul pe aici si nu i-a mers
Daca gandesti asa, te-ai intrebat cate fete ai "nenorocit"? Cate nu se mai pot casatoti cu baieti ca tine pentru ca le-ai dezvirginat tu? Cate virgine mai exista? Cate fete nu mai sunt virgine pentru ca au iubit (si o mai pot face, stai tu linistit)?
Gandeste-te putin daca ai intalnit o fata care nu mai era virgina dar era finutza, desteapta, frumoasa...si orice calitati mai apreciezi tu la o femeie. Oare ea nu merita o altfel de gandire din partea ta?
Nimic...
|
sus |
|
LonelyGirl
Guest
|
Re: Re: Re: Re: poveste...
scris pe 18 aug 2005 17:10 de LonelyGirl
Iubirea nu se "termina" peste noapte, ea pare ca dispare brusc daca nici nu a existat din capul locului! Iubirea ta nu poate sa se "termine", in ciuda loviturilor, a tuturor argumentelor ca nu a meritat sa existe, pentru ca tu chiar l-ai iubit pe baiatul acela. Tu trebuie sa faci eforturi imense si atat de dureroase de a ucide in tine sentimentul.... si procesul este de durata.... nu te poti desprinde deodata (desi asa ar fi mai bine, daca ai taria), de aceea il mai cauti, inca mai simti nevoia sa-l stii aproape, sa vezi daca ii este bine, daca e fericit....
I-ai povestit suferinta ta din omenescul motiv ca l-ai simtit parte din fiinta ta, te asteptai sa inteleaga, sa te ajute... asa cum ai fi facut-o si tu pentru el, fara sa ti-o ceara.... Daca pana si in iubire trebuie sa ne cenzuram gandurile, trairile, daca nici alaturi de omul pe care il iubim nu putem fi noi insine, cu bune si rele, daca trebuie sa tinem in permanenta garda sus de teama de a nu fi raniti, atunci ce fel de viata mai este asta??? La scoala poti sa te prefaci ca-l inghiti pe profesorul X, la serviciu eviti sa-i spui sefului chiar tot ce gandesti despre el, amicilor nu le amintesti chiar zilnic ce nu-ti place la ei, dar pana si alaturi de singura fiinta pe care ai lua-o cu tine daca s-ar dizolva universul sa fii tot retinut, sa planuiesti totul??? Unde mai este spontaneitatea? Dar sinceritatea?? Fascinatia??? Nu sunt adepta prefacatoriei in dragoste, daca este nevoie de tertipuri ca sa "pun mana" pe cineva, daca trebuie sa calculez fiecare pas, sa-mi cenzurez fiecare cuvant, atunci mai bine ma lipsesc! Astea sunt trucuri potrivite celor care flirteaza!
Paradoxal.... asa se intampla aproape mereu.... esti apreciata de o gramada de lume, dar in ochii lipsiti de profunzime ai unui baietas imatur apari ca fiind nesemnificativa.....!
Probabil bucurestencele cu care a avut el de a face sunt modelul "azi te iubesc - vorba vine! -maine te-am uitat - poimaine am pe altul/altii"! Auzi la el... suferinta dureaza cateva zile! This is sooooooo "funny"!!! O cura de Ardeal i-ar prinde bine!
Sincer nu stiu ce as putea sa-ti spun pentru ca tu cunosti foarte bine povestea noastra.Ma tem ca ai foarte multa dreptate.Are doar 19 ani chiar daac ma el crede ca eu nu am experienta de viata.
Totusi,am reusit sa ma indepartez de el.Sunt 2 saptamani de cand nu am mai vorbit deloc.Vorbeste cu prietena mea cea mai buna insa nu o intreb niciodata ce vorbesc sau ce face.Am incercat sa-i ofer prietenia mea dar se pare ca nu are nevoie de ea.Chiar nu ma mai intereseaza..Mai am momente in care imi amintesc partile frumoase,clipele placute..insa in majoritatea timpului refuz sa cred ca am putut iubi un astfel de om.
Totusi nu inteleg de ce a trebuit sa ma gaseasca pe mine.Putea sa gaseasca pe cineva care intr-adevar ar fi meritat una ca asta..anyway...sunt multe lucruri pe care nu le voi intelege niciodata si am renuntat sa ma mai chinui sa mai inteleg ceva.
Mi-e mai bine fara el.
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
scris pe 18 aug 2005 18:21 de SORIN28
Mai bebe, tu ai luat-o pe coaja?! Nu-i nevoie sa recunosti, deja ne-am dat seama
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
SORIN28
|
Re: Re: Re: poveste...
scris pe 18 aug 2005 18:22 de SORIN28
referitor ca toti baietii sunt prosti ... 50% dintre prietenele mele m-au inselat cu altii !!!! are sa scriu si eu o poveste cum a fost tot!
50% te-au inselat si restul te-au parasit inainte de a te insela
Radio Greu de difuzat
|
sus |
|
SORIN28
|
Re: Re: Re: Re: Re: poveste...
scris pe 18 aug 2005 18:24 de SORIN28
Hai mah baietii astia cand se duc sa se reguleze la cine mama lor merg ? asa merg de capul lor prin paduri si o fac cu unul si cu altul ...sau merg la dracusorii astia cu ochi mici si par lung?! Ma intelegi tu ... daca baieti ar fi de ... si fetele super de treaba, asta ar inseamna ca in romania 90% dintre femei sa fie nemaritate si virgine ha ha ha ha
Nu ? toate stiu ca baietii is de .... dar ele tot se ... pana cand are sa mai aiureasca fetele astea totusi?!
stii exista fete care dau ordin ca unii baieti sa fie batuti de catre alti baieti , care incita la crime , batai , jafuri ... fete materialiste, pline de figuri ... intra intr-o Discoteca sa vezi tu acolo haz de necaz, si ce ... pe aia mamii lor
Sigur ti-ai luat-o. De curiozitate cat ai stat in spital?
Radio Greu de difuzat
|
sus |
|
SORIN28
|
scris pe 18 aug 2005 18:26 de SORIN28
ce fel de cuvinte mei ?
Gen : Vreau sa fac sex cu tine pentru ca te iubesc?!
Iti sarut mana picioarele, fac si sex oral numai dezbracate odata?
am intalnit si cazuri de baieti care bagau ceva hot hot hot prin Pepsi , Coca Cola,cafea...e penibila faza, dar din cate stiu eu nu e nimica ilegal in asta?! Uhhhh.... deci care vine la mine la o cafea?! (exlclus pufele alea pline de sida si de nu mai stiu eu ce vare vor sa traga dupa ele si pe altii in mormant)!!!
Vin eu, te tine depou' ?!
Radio Greu de difuzat
|
sus |
|
Lonely`Girl
Guest
|
scris pe 18 aug 2005 19:34 de Lonely`Girl
Nu e vorba de razbunare.sa ma razbun ar insemna sa ranesc si eu la randul meu persoane nevinovate si nu voi face asta.E o chestie care tine de mine.Si momentan nu vreau sa ma mai leg sufleteste de nimeni.
|
sus |
|
Lonely`Girl
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...
scris pe 18 aug 2005 19:43 de Lonely`Girl
Stii cum e de fapt, Lonely'Girl?
Fiecare cauta o anumita persoana, unica, predestinata.
Ai impresia ca ai gasit-o de fiecare data cand te indragostesti, dar esti dezamagit(a) cand descoperi ca nu e persoana din visele tale.
Intr-o zi o s-o intalnesti si ai s-o recunosti, dar pana atunci trebuie sa capeti experienta ca sa poti sa apreciezi si sa iubesti o singura persoana toata viata (fara sa cedezi tentatiilor).
A fost doar o etapa din "procesul" iubirii.
Bafta!
Sunt de acord cu tine.Dar sa capeti experienta inseamna neaparat sa suferi?Intr-adevar cu fiecare relatie acumulezi tot mai multa experienta.Insa noi ne-am despartit fara sa ne certam.Si uite acum ajungem sa nu ne mai putem vorbi.Si crede-ma ca eu m-am comportat mai mult decat politicos.As vrea sa vad unde va mai gasi una la fel.
|
sus |
|
xxxxx
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...
scris pe 18 aug 2005 20:33 de xxxxx
Sunt de acord cu tine.Dar sa capeti experienta inseamna neaparat sa suferi?
Da! - A doua oara nu mai iei genul asta de tzeapa!!!!
E ca atunci cand iti cumperi un ceas mishto; recunosti dintr-o privire toate ceasurile mai ieftine decat ceasul tau si ti se par chiciuri.
Incep sa aibe mister pentru tine doar ceasurile scumpe (valoroase)
Alea care arata ora inexact (mint) or sa fie neinteresante
Bafta multa!
|
sus |
|
LonelyGirl
Expert member 1322 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...
E ca atunci cand iti cumperi un ceas mishto; recunosti dintr-o privire toate ceasurile mai ieftine decat ceasul tau si ti se par chiciuri.
Bafta multa!
Lol.Nice si interesant exemplul .Stau..Oricum cam ai dreptate.la partea cu interesant...ceva ce e ok si cu un comportament normal niciodata nu gasesc nimik atragatorPoate imi voi invata candva lectia.
Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!
Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
|
sus |
|
okidoki
Guest
|
scris pe 18 aug 2005 21:08 de okidoki
Bafta multa!
Mda... numai ca daca primul tau ceas cumparat dupa multe vreme este unul ieftin ... si ala se strica... nu mai ai incredere in ceasuri...
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: poveste...
M-am gandit de ff multe ori daca m-a iubit sau nu vreodata.
"Orice mi-ai spune-acum e in zadar,
Iubirea ta imi lasa un gust amar,
Iti spun...
sa nu ma intorci iarasi din drum...
Si vreau sa pleci din viata mea,
Acuma as vrea sa te pot uita,
Tu... tu... nu stii sa iubesti...."
(Dj Project - "Nu" )
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Nu e vorba de razbunare.sa ma razbun ar insemna sa ranesc si eu la randul meu persoane nevinovate si nu voi face asta.E o chestie care tine de mine.Si momentan nu vreau sa ma mai leg sufleteste de nimeni.
Ar fi stupid si meschin sa te razbuni acum pe toti baietii care iti ies in cale doar pentru ca unul lipsit de suflet te-a pacalit. Din nefericire, nici daca ai dori nebuneste, tot nu te-ai putea lega sufleteste de nimeni un timp.... Un psiholog spunea ca, dupa o relatie in care ai pus suflet, ai nevoie de un an de pauza.... ce este in plus sau in minus depinde de fiecare....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
SORIN28
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...
scris pe 18 aug 2005 22:17 de SORIN28
"Orice mi-ai spune-acum e in zadar,
Iubirea ta imi lasa un gust amar,
Iti spun...
sa nu ma intorci iarasi din drum...
Si vreau sa pleci din viata mea,
Acuma as vrea sa te pot uita,
Tu... tu... nu stii sa iubesti...."
(Dj Project - "Nu" )
Offfff, mama lor de cantece(versuri) cum le zic ele
Radio Greu de difuzat
|
sus |
|
ExoticDream
|
Dar daca si prima oara tot un ceas valoros cautai, iar in vitrina s-a strecurat un produs de contrabanda, in genul "afara-i vopsit gardul", pe care l-ai platit ca pe unul "de firma" si doar acasa ai constatat ca ramanea mult in urma?!?
|
sus |
|
daddy_cool
Guest
|
scris pe 18 aug 2005 23:53 de daddy_cool
nu e bai fato un drac e un om normal...ce vrei sa faca dak omu nu mai tine la ea...omu a zis ca nu mai merge shi nu mai merge ce p.. lui
|
sus |
|
daddy_cool
Guest
|
sunteti varza.
scris pe 19 aug 2005 00:02 de daddy_cool
bai fratilor...sau pm...nu sunteti frati cu mine..incercati sa vedeti realitatea nu mai traiti din basme ca niste drogati care sunt halucinati de prafuri...realitatea e cruda dar voua va e frica sa dati piept cu ea...ce s-a intamplat intre ei ... sau chestii de genu.. vai saraca sau nenorocitu ala...sunt din ce in ce mai fracvente asa ca wake up!!!! nu mai visati !!!! pace out!!!
|
sus |
|
elena29
Guest
|
Re: sunteti varza.
scris pe 19 aug 2005 00:06 de elena29
Nu stiu ce ganditi voi, dar o persoana care sa vina si sa ceara sfaturi unor necunoscuti mi se pare cam absurd. Prieteni exista? Veri, matusi, surori, mame....? Eu unul nu as putea face acest lucru... e vorba si de demnitate si personalitate... unii nu au observ...
|
sus |
|
ExoticDream
|
nu e bai fato un drac e un om normal...ce vrei sa faca dak omu nu mai tine la ea...omu a zis ca nu mai merge shi nu mai merge ce p.. lui
Ia uite, domnule, "dracul" si-a adus prietenii.... (tu esti cel cu doua facultati in derulare la numai 17 ani? ) ! I'm not crazy like a fool, mai, daddy cool! Voi, la 17-19 ani, asa ganditi, dar sa stiti si voi ca chestia aia care "nu mai merge si nu mai merge" nu a fost in nici un caz iubire, ca daca era.... crede-ma ca nu murea peste noapte! Dar de ce ma mir.... pentru voi o "iubire" este un flirt care dureaza 1-2 luni, iar suferinta dupa o despartire are termen de maximum 4 zile, dupa care primesti automat pasaport de Balaceanca!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: sunteti varza.
Nu stiu ce ganditi voi, dar o persoana care sa vina si sa ceara sfaturi unor necunoscuti mi se pare cam absurd. Prieteni exista? Veri, matusi, surori, mame....? Eu unul nu as putea face acest lucru... e vorba si de demnitate si personalitate... unii nu au observ...
Tu, "unul", Elena, mama? Absurd este sa aiba o fata buna incredere intr-un iubit ca tine, sa-si puna sufletul in palmele tale si tu sa i-l strivesti fara remuscari, asa-i? Intr-adevar, avem o problema de demnitate si personalitate... Cat de demn poti fi ca sa faci asa ceva si ce personalitate fascinanta trebuie sa ai ca sa pleci astfel din viata cuiva, de parca acel cineva poarta vina pentru lipsa ta de maturitate si sentimente! Noroc ca ai spirit de observatie! Dar si eu am, sa stii!!!
|
sus |
|
elena again
Guest
|
Re: Re: Re: sunteti varza.
scris pe 19 aug 2005 00:17 de elena again
Copila... nu ai habar... vorbesti aiurea... nici nu ma mir de experientele tale trecute...
(aici trebuia)
|
sus |
|
daddy_cool
Guest
|
4 exotic
scris pe 19 aug 2005 00:18 de daddy_cool
draga mea nu vreau sa te induiosez...tu ai un suflet bun..de inger..dar constiinta ta de copil frigid shi batran te insala in anumite privinte..nu am chef sa-mi stric eu demnitatea pe un forum de sugari hai te-am pupat shi culca-te ca s-a facut tarziu!!!!!
|
sus |
|
elena again
Guest
|
Re: 4 exotic
scris pe 19 aug 2005 00:21 de elena again
Exotic... daca ai avut un trecut nu prea glorios nu trebuie sa iti scrii aici parerile luate din nush ce carti citite de tine si lumea sa zica "da, asha e, sunt de acord cu tine, bravo exotic". E de-a dreptul jalnic...
|
sus |
|
daddy_cool
Guest
|
4 elena
scris pe 19 aug 2005 00:22 de daddy_cool
elena mama...u esti cu mine sau cu exotic de acord...fi si u mai explicita
ataca mai tare
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: sunteti varza.
Copila... nu ai habar... vorbesti aiurea... nici nu ma mir de experientele tale trecute...
(aici trebuia)
Stii care e chestia, lupule (pardon, lupoaico)? Tocmai din experienta stiu ce se intampla in cazurile astea, asa ca..... am habar ce vorbesc, cunosc foarte bine psihologia baiatului de 19 ani! Daca ma insel, lumineaza-ne tu, poate ne explici tu cum se termina iubirea ca si cum ar fi parizer la alimentara!
|
sus |
|
elena
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza.
scris pe 19 aug 2005 00:26 de elena
sa inteleg ca ai terminat facultatea de socoilogie/psihologie? Si masteratul? Sau tot din carti?
|
sus |
|
Pagina 2 din 5
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|