Poveste...

Pagina 3 din 5
«   1   2   3   4   5   »

daddy

Guest

wow

scris pe 19 aug 2005 00:27 de daddy

hai k emil cioran asta saracu cred ca sughite de cat il citezi tu...da el sughite iar mie imi vine sa bworasq dak mai citesc mult ce zici STII CEVA NU NE PASA...!!!!!!!! SHI LASA-NEEE LASA-NEEEE!!!!! dak vrei iti citez eu din galeria lu steaua cateva poate ti se face rau de atata vulgaritate si te culci dar intrerup iar piesa pt ca imi vine sa ma p.s
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 00:29 de ExoticDream

bai fratilor...sau pm...nu sunteti frati cu mine..incercati sa vedeti realitatea nu mai traiti din basme ca niste drogati care sunt halucinati de prafuri...realitatea e cruda dar voua va e frica sa dati piept cu ea...ce s-a intamplat intre ei ... sau chestii de genu.. vai saraca sau nenorocitu ala...sunt din ce in ce mai fracvente asa ca wake up!!!! nu mai visati !!!! pace out!!!

Sa ma dumiresc.... noi astia care mai credem in aberatii gen sentimente suntem idioti patentati, drogati de ultima speta, bolnavi incurabili, nebuni dusi cu pluta, ratati inadaptabili, adormitii Maicii Domnului, in timp ce voi, tineretul verde al patriei, sunteti vajnicii aparatori ai.... ce? Minciunii? Inselatoriei? Flirtului? Asa este.... noi suntem nenorocitii, iar voi puritatea insasi, cruda si fascinanta.... Viitor de aur tara noastra are si prevad prin secoli a ei..... desfranare!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

elena

Guest

Re: wow

scris pe 19 aug 2005 00:32 de elena

Pt cititori: oameni buni, cititi si ganditi-va bine inainte de a lua o decizie. Multe chestii nu se stiu, s-a vorbit la modul general. Pentru cei ce mi-au adresat injurii: vorbiti in necunostinta de cauza. Daca as fi scris eu parerea mea probabil ati fi fost de partea mea insa repet, chestiile astea le discut cu prietenii nu cu persoane de pe forum... cam absurd... Exotic: nu te mai stresa mami... E greu...
sus

Daddycool

Guest

Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 00:33 de Daddycool

Sa ma dumiresc.... noi astia care mai credem in aberatii gen sentimente suntem idioti patentati, drogati de ultima speta, bolnavi incurabili, nebuni dusi cu pluta, ratati inadaptabili, adormitii Maicii Domnului, in timp ce voi, tineretul verde al patriei, sunteti vajnicii aparatori ai.... ce? Minciunii? Inselatoriei? Flirtului? Asa este.... noi suntem nenorocitii, iar voi puritatea insasi, cruda si fascinanta.... Viitor de aur tara noastra are si prevad prin secoli a ei..... desfranare!!!

E greu de inteles... lasa...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: 4 exotic

scris pe 19 aug 2005 00:34 de ExoticDream

Exotic... daca ai avut un trecut nu prea glorios nu trebuie sa iti scrii aici parerile luate din nush ce carti citite de tine si lumea sa zica "da, asha e, sunt de acord cu tine, bravo exotic". E de-a dreptul jalnic...

Lupule, se cunoaste ca nu prea ai citit la viata ta.... Absolut nimic, dar stii ce-i aia NIMIC, din ceea ce am scris legat de subiectul asta nu este luat din carti, iti multumesc pentru apreciere, dar nu este cazul. Nu astept nici un fel de laude din partea nimanui, singurul lucru pe care il doresc este ca fata asta care si-a spus pasul aici sa-si gaseasca linistea, dar tu, in egoismul tau, nu ai putea intelege asa ceva si de aceea recurgi la invective.... jalnic, domnul meu.....!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

elena

Guest

Re: Re: Re: 4 exotic

scris pe 19 aug 2005 00:37 de elena

Ai auzit cumva de sintagma din codul bunelor maniere: "Cine renunta primul e cel intelept"? Asa ca chat placut tuturor si Exotic: te-am lasat in viata ta...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: 4 exotic

scris pe 19 aug 2005 00:39 de ExoticDream

draga mea nu vreau sa te induiosez...tu ai un suflet bun..de inger..dar constiinta ta de copil frigid shi batran te insala in anumite privinte..nu am chef sa-mi stric eu demnitatea pe un forum de sugari hai te-am pupat shi culca-te ca s-a facut tarziu!!!!!

Noapte buna, copii!

PS. Nu vad cum m-ar putea induiosa un "suflet" care debiteaza asemenea prostii! Dupa ce ai sa mai cresti, poate vei intelege ce se discuta pe aici, acum este complicat, nu te mai stresa, lasa-l pe prietenul tau sa isi sustina singur cauza, revino peste un deceniu!

sus

elena..

Guest

Re: Re: Re: Re: 4 exotic

scris pe 19 aug 2005 00:39 de elena..

Ai auzit cumva de sintagma din codul bunelor maniere: "Cine renunta primul e cel intelept"? Asa ca chat placut tuturor si Exotic: te-am lasat in viata ta...

Si sper din toata inima ca persoanele ce iti citesc mesajele sa isi dea seama in cele din urma ce esti tu... Bye everyone!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: wow

scris pe 19 aug 2005 00:53 de ExoticDream

Pt cititori: oameni buni, cititi si ganditi-va bine inainte de a lua o decizie. Multe chestii nu se stiu, s-a vorbit la modul general. Pentru cei ce mi-au adresat injurii: vorbiti in necunostinta de cauza. Daca as fi scris eu parerea mea probabil ati fi fost de partea mea insa repet, chestiile astea le discut cu prietenii nu cu persoane de pe forum... cam absurd... Exotic: nu te mai stresa mami... E greu...

Cititorii povestii de viata expuse aici nu au de luat nici o decizie, pe aia ai luat-o tu de catva timp, fara sa te gandesti prea mult si mai ales fara sa tii cont de implicatiile pe care le poate avea asupra sufletului care te-a iubit. Daca esti convins ca lumea a inteles gresit, iesi din anonimat si spune parerea ta, desi nu cred ca asta ar schimba ceva, nu stiu de unde ai putea aduce argumente care sa justifice faptul ca ea este vinovata! Te-a iubit asa cum iubeste un om normal, din tot sufletul, din toata fiinta, daruindu-ti totul, tu ai simtit pentru ea doar o atractie trecatoare, te-ai plictisit si ai plecat. Nu te astepta sa te aplaudam pentru asta!

Pentru useri, topicul este util ca sa invete ceva din cele intamplate si macar unii sa nu mai sufere aiurea. Pentru tine, ar fi fost util sa citesti parerile altora, sa iti reanalizezi comportamentul si sa nu mai faci in viitor aceleasi greseli, a intelege ca ai gresit si a te corecta ar reprezenta o prima dovada de maturizare. Toti gresim, dar a sustine ca tu detii adevarul universal si ceilalti sunt idioti este o aberatie, trezeste-te, esti destul de mare, nimeni nu iti doreste raul. Mai gandeste-te.... nu cred ca te simti bine avand o constiinta pe suflet!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: 4 exotic

scris pe 19 aug 2005 00:59 de ExoticDream

Si sper din toata inima ca persoanele ce iti citesc mesajele sa isi dea seama in cele din urma ce esti tu...

Eu mi-am dat seama ca toate "persoanele" cu care am vorbit in ultima jumatate de ora sunt una si aceeasi, m-ai convins ca ai personalitate... multipla! Fa nani, noaptea e un sfetnic bun! Cine stie, maine poate ai sa te trezesti Einstein, Napoleon, Churchill, Platon si Ronaldinho deopotriva!

Hint: Primii patru nu joaca in campionatul spaniol!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 aug 2005 01:12 de ExoticDream

hai k emil cioran asta saracu cred ca sughite de cat il citezi tu...da el sughite iar mie imi vine sa bworasq dak mai citesc mult ce zici STII CEVA NU NE PASA...!!!!!!!! SHI LASA-NEEE LASA-NEEEE!!!!! dak vrei iti citez eu din galeria lu steaua cateva poate ti se face rau de atata vulgaritate si te culci dar intrerup iar piesa pt ca imi vine sa ma p.s

Drept sa-ti spun, nu cred ca mai sughite, saracul, ca e mort de vreo 10 ani, dezamagitor, stiu ca tu il credeai fundas dreapta la F.C. Dalga, oricum, nici el, nici eu nu ne-am da in vant sa-ti ascultam recitalul de vulgaritati invatate pe stadioanele patriei, uimeste-ne cu altceva (daca poti) !

PS. In alta ordine de idei, Cioran "asta", ca si Steaua (desi eu tin cu Dinamo), se scriu cu litera mare chiar si dupa miezul noptii ca "este" substantive proprii, OK?

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 19 aug 2005 03:09 de Necunoscut

Deci, va salut ;-)

Am citit povestea ta, Lonely`Girl... vezi ca ti-am dat add pe Messenger, poate mai vorbim.....
Vreau sa va anunt ca am citit aproape tot... unele posturi le-am sarit... cele ale lui SORIN28 si ExoticDream nu am putut sa nu le citesc... si ale tale Lonely`Girl... normal.

Deci... parerea mea (sper sa se oboseasca cineva sa citeasca):

Varsta nu mi se pare o problema, sunt 2 ani, care pot fi trecuti usor cu vederea...
Din cate am citit tu chiar l-ai iubit pe baiatul acela... si se pare ca ai gresit..
Asta e... daca el procedeaza in asa fel, este clar ca nu ai nici un viitor cu el, si nu are rost sa-ti mai bati capul.. poate este imatur tipul... nu ai ce sa-i faci.
Ai iubit o persoana care nu merita, si... stiu ca e greu (poate chiar imposibil de greu) sa uiti pe cineva pe care-l iubesti... pentru ca si eu am trecut prin o chestie mai mult sau mai putin asemanatoare... oricum e clar ca tu cu acest baiat nu ai un viitor... nu are rost sa mai incerci nimic .. sau sa te mai tii de el.. incearca pe cat posibil sa nu te gandesti la el... sa il uiti.. sa mai iesi prin oras.. chiar daca e foarte greu. Poate nu-l vei uita niciodata, in cazul in care a fost prima ta iubire, dar asta este, nu are rost sa iti consumi nervii si iubirea o persoana cu care nu ai nici un viitor.

In cazul meu a fost putin mai diferit, pentru ca... am fost sincer cu persoana aceea, si dupa un an si jumatate (timp in care am iubit-o enorm).. mi-a mai acordat o sansa.. desi eu am gresit..
In fine, nu despre mine era vorba aici.

Iti spun ceva... NU cred ca el te-a iubit, de fapt sunt convins, pentru ca daca iubesti pe cineva cu adevarat, nu ai cum sa ii faci unele lucruri.. si daca le faci (cazul meu) .. iti pare rau.. si incerci sa nu le mai faci niciodata.. daca el ti-a zis ca te iubeste, te-a mintit, inseamna ca ii place sa se joace cu tine, cu sentimentele tale, si atunci este inca un punct in - pentru el... nu il cunosc... dar din ceea ce ai scris tu... mi-am facut o impresie: nu te iubeste.

Oricum, tu spui ca nu crezi ca vei mai putea iubi pe cineva vreodata, asa cum l-ai iubit pe el... ei.. te inseli... niciodata nu stii ce iti rezerva dragostea, crede-ma... se intampla intotdeauna cele mai neasteptate lucruri...

Oricum, nu iti fa impresii gresite, despre baieti, pentru ca nu toti sunt asa, tu ai gasit probabil omul nepotrivit, incearca sa ai incredere in tine... si eu sunt baiat si sincer mi se pare destul de greu sa ii spui unei fete ca o iubesti, chiar daca este adevarat, se spune intr-un moment delicat...

In fine.. aburesc eu pe aici, cert e ca am vrut sa postez referitor ce ati scris la inceput, dar, am uitat pe parcurs. Daca imi mai aduc aminte ceva, las mesaj... si vezi ca ti-am dat add pe messenger, daca vrei vorbim pe larg...

AI INCREDERE IN TINE!
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: wow

scris pe 19 aug 2005 03:13 de Necunoscut

Ah, inca ceva, deci, gandeste pozitiv, in fond si la urma urmei, ai castigat experienta cu aceasta intamplare, si data viitoare nu vei mai fi asa naiva, si nu vei mai iubi pe cineva asa repede... (adica iubirea nu va mai fi un impuls)... cel putin asa a fost in cazul meu...

Inca ceva mi-am adus aminte...
referitor la unul dintre posturile de pe prima pagina....
Nu poti sa iubesti pe cineva pentru cum arata... ci pentru ceea ce este, si pentru asta, este nevoie sa cunosti persoana, sa petreci timp cu ea, nu cred ca pur si simplu prin sex/dragoste poti iubi o persoana.. (la fel, cazul meu)...
Data viitoare ai grija cui te daruiesti, pentru ca s-ar putea sa nu se merite.

(o sa revin..)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...

scris pe 19 aug 2005 03:20 de Necunoscut

Sunt de acord cu tine.Dar sa capeti experienta inseamna neaparat sa suferi?Intr-adevar cu fiecare relatie acumulezi tot mai multa experienta.Insa noi ne-am despartit fara sa ne certam.Si uite acum ajungem sa nu ne mai putem vorbi.Si crede-ma ca eu m-am comportat mai mult decat politicos.As vrea sa vad unde va mai gasi una la fel.

e mai bine sa nu vorbesti cu el!!!!
Vei suferi mai putin, trust me!

De ce vrei sa mai vorbesti cu el? Nu oare din speranta ca il vei putea face sa se intoarca la tine...? asta ar fi o greseala, pentru ca te vei amagi... si vei suferi tot mai mult
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 19 aug 2005 03:25 de Necunoscut

Nu stiu ce ganditi voi, dar o persoana care sa vina si sa ceara sfaturi unor necunoscuti mi se pare cam absurd. Prieteni exista? Veri, matusi, surori, mame....? Eu unul nu as putea face acest lucru... e vorba si de demnitate si personalitate... unii nu au observ...

Nu sunt de acord cu tine, consider ca pe internet e cel mai simplu sa-ti spui "pasurile" ... pentru ca ramai anonim, lumea nu te va recunoaste pe strada, iar aici, pe acest forum de exemplu, iti poti descrie exact sentimentele, fara sa-ti fie teama ca va exista vreun idiot care iti va rade in fata, sau care te va considera "prost" ... sau cine stie ce... cei care posteaza aiurea, sunt niste... grosolani. Fata trece printr-un moment prost... si cei care nu vor sa o sfatuiasca, mai bine sa nu posteze !
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 19 aug 2005 10:42 de Nekunoskuta

Nu stiu ce ganditi voi, dar o persoana care sa vina si sa ceara sfaturi unor necunoscuti mi se pare cam absurd. Prieteni exista? Veri, matusi, surori, mame....? Eu unul nu as putea face acest lucru... e vorba si de demnitate si personalitate... unii nu au observ...

Tie UNUL, ELENA draga poate iti e mai bine sa vorbesti cu rudele enumerate despre sex dar sunt altii care nu sunt atat de norocosi incat sa le explice mama cum se pune un prezervativ sau sa afle prietenii ca prietena e insarcinata. Nu pot sa cred ca tu nu ti-ai dat seama pana acum ca e mult mai bine sa te ascunzi in spatele unui nick pe un forum si sa-ti spui of-ul decat sa te duci la matusa si sa-i spui sa te ajute ca esti insarcinata. Dar stii asta pentru ca dupa cate observ ti-ai luat cavaleria, v-ati atribuit niste nume si ati trecut la atac. Deci tu faci exact ce condamni. Unde iti e denmitatea si personalitatea cand ai intrat pe forum si te-ai luat de Exotic?

Nimic...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 19 aug 2005 10:44 de Nekunoskuta

Stii chestia aia care circula de cand cu CNA-ul: daca nu-ti place ce e la tv inchide-l sau schimba canalul. Asta se poate aplica si in cazul in care nu-ti place ce scriu persoanele de pe aici.

Nimic...
sus

elena...

Guest

Re: Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 15:49 de elena...

Nu sunt de acord cu tine, consider ca pe internet e cel mai simplu sa-ti spui "pasurile" ... pentru ca ramai anonim, lumea nu te va recunoaste pe strada, iar aici, pe acest forum de exemplu, iti poti descrie exact sentimentele, fara sa-ti fie teama ca va exista vreun idiot care iti va rade in fata, sau care te va considera "prost" ... sau cine stie ce... cei care posteaza aiurea, sunt niste... grosolani. Fata trece printr-un moment prost... si cei care nu vor sa o sfatuiasca, mai bine sa nu posteze !

Sunt cu totul de acord cu tine insa nu mi se pare normal ca eu, sa fiu luat si sa mi se adreseze injurii.
Si inca ceva... as dori sa imi raspunzi sincer la intrebare: Tu ai cerut vreodata sfatul in legatura cu viata ta personala aici pe forum? Daca da de cate ori?
Pt cei ce spun ca m-am luat de exotic: nu o cunosc personal, nu am vazut-o in viata mea deci nu are dreptul sa ma influenteze intr-un fel sau sa se ia de mine ca de ce nu tin la fata respectiva.. Este problema mea nu a ei.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 16:00 de Nekunoskuta

Sunt cu totul de acord cu tine insa nu mi se pare normal ca eu, sa fiu luat si sa mi se adreseze injurii.
Si inca ceva... as dori sa imi raspunzi sincer la intrebare: Tu ai cerut vreodata sfatul in legatura cu viata ta personala aici pe forum? Daca da de cate ori?
Pt cei ce spun ca m-am luat de exotic: nu o cunosc personal, nu am vazut-o in viata mea deci nu are dreptul sa ma influenteze intr-un fel sau sa se ia de mine ca de ce nu tin la fata respectiva.. Este problema mea nu a ei.

Mie mi se pare ca iei totul prea personal. Plus ca te ascunzi dupa un nume de fata dar asta e problema ta. Ti s-au adresat injurii? Unde? De unde stii ca tie? Iti garantez ca 99,99% din oamenii care intra aici nici nu stiu cine esti si de ce a fost discutia aia asta-noapte intre tine si Exotic. Crezi ca lumea chiar sta sa realizeze conexiuni inverse ca sa determine ce legatura ai tu cu postul asta? Nu era mai bine sa taci, sa citesti si sa nu comentezi? Eu cred ca da pentru ca prin ce ai facut demonstrezi ca te simti "cu musca pe caciula".

Nimic...
sus

Lonely`Girl

Guest

Re: Re: Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 16:11 de Lonely`Girl

Nu cred ca ti-au fost adresate injurii , cel putin nu de cei care si-au dat cu parerea intr-un mod serios.Si apropo , de forum stiu de la tine.Mi-am postat povestea vazuta din punctul meu de vedere ca sa vad si parerea altor oameni ca parerile noatre le stiu foarte bine...
Si nu am facut-o ca sa te atac in nici un fel...poate reusesti sa intelegi asta.
Si inca ceva...nu te mai lua de Exotic.Asa cum o vezi si cum o crezi a fost acolo unde tu nu ai fost cand am avut nevoie.
sus

Lonely`Girl

Guest

scris pe 19 aug 2005 16:15 de Lonely`Girl

Am specificat la inceput ca povetea e scrisa doar in mare si din punctul meu de vedere.Si am mai mentoinat si faptul ca nu sustin ca am fost perfecta.Si cred ca intotdeauna mi-am recunoscut greselile.
sus

Lonely`Girl

Guest

scris pe 19 aug 2005 16:24 de Lonely`Girl

Imi dai mereu peste nas cu chestia asta:ca nu am personalitate si demnitate.Eu cred ca am destula.Daca nu aveam ma apucam sa ma plang cunoscutilor si in ziua de azi prietenii sunt cum sunt.Abia asteapta sa vada ca ai o problema.Plus ca iti dau mereu sfaturi care te ajuta si iti ridica moralul(mai sunt si altfel bineinteles).Deci e mai bine uneori sa-ti spui of-ul unor persoane care nu te stiu si nu au nici un fel de interes in ceea ce te priveste.Parerea mea pe care bineinteles nu o vei impartasi.

Apropo,singura chestie in care am dat dovada de lipsa de personalitate si demnitate a fost atunci cand ti-am povestit cat de greu mi-e fara tine.Daca vei sta si o vei analiza vei vedea ca e o reactie normala din moment ce atunci imi erai cea mai apropiata persoana...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...

scris pe 19 aug 2005 17:23 de valentine

Intotdeauana am avut o slabiciune pentru tine si felul tau de a gandi!
Si totusi cred ca "scrisul" nu merita riscul..!Iti doresc "timpul" pe care ti-l doresti..sa-l ai si daca nu....sa vina curand !S-per ca e bine si tu la fel..!

Sunt gelos! Ma aprind....etc
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste...

scris pe 19 aug 2005 17:33 de valentine

Da! - A doua oara nu mai iei genul asta de tzeapa!!!!
E ca atunci cand iti cumperi un ceas mishto; recunosti dintr-o privire toate ceasurile mai ieftine decat ceasul tau si ti se par chiciuri.
Incep sa aibe mister pentru tine doar ceasurile scumpe (valoroase)
Alea care arata ora inexact (mint) or sa fie neinteresante
Bafta multa!

Functioneaza si la adidasi si telefoane
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 17:41 de valentine

Hmmm daddy respectiv elena sunt fostu gajiu a tipei parasite...pacat ca teai dat de gol terminatule...nu de alta dar dupa o faza de asta eu nu as mai comenta, as lasa fata in suferinta ei ...io daca eram in locul tau o luam de nevasta(glumesc)...oricum esti terminat.

P.S daca gresesc cu ceva anuntati-ma...
sus

elena

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 18:06 de elena

Hmmm daddy respectiv elena sunt fostu gajiu a tipei parasite...pacat ca teai dat de gol terminatule...nu de alta dar dupa o faza de asta eu nu as mai comenta, as lasa fata in suferinta ei ...io daca eram in locul tau o luam de nevasta(glumesc)...oricum esti terminat.

P.S daca gresesc cu ceva anuntati-ma...

Te cunosc de undeva?
Daddy si elena sunt 2 persoane diferite... Anyway.. Banuiesc ca am dreptul la opinie si inca ceva... nu stiu daca ati observat, fiecare se ascunde sub un anumit indicativ.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 18:11 de LonelyGirl

Te cunosc de undeva?
Daddy si elena sunt 2 persoane diferite... Anyway.. Banuiesc ca am dreptul la opinie si inca ceva... nu stiu daca ati observat, fiecare se ascunde sub un anumit indicativ.

Aici are drepate.daddy si elena sunt prieteni(foarte apropiati)

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 18:12 de valentine

Te cunosc de undeva?

Ma cunosti din mintea ta...sunt tipul acela de baiat care ti-ai dorit din totdeauna sa fii. Ai dreptul la opinie? Ai dreptul sa si taci fii fara gija!
Am observat ca fiecare se ascunde sub un anumit indicativ pt ca de aceea exista denumirea de "nick"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 18:13 de valentine

Aici are drepate.daddy si elena sunt prieteni(foarte apropiati)

La fel ca cele 2 tipe care fac parte din categoria Manuela nu?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza.

scris pe 19 aug 2005 18:14 de ExoticDream

Ma cunosti din mintea ta...sunt tipul acela de baiat care ti-ai dorit din totdeauna sa fii. Ai dreptul la opinie? Ai dreptul sa si taci fii fara gija!
Am observat ca fiecare se ascunde sub un anumit indicativ pt ca de aceea exista denumirea de "nick"

O avea valentine alte pacate, dar macar e sincer! Nu multi se pot lauda cu asa ceva!

Exista o alta maxima in manualul ala din care cita cineva: "Daca taceai, filosof ramaneai!"

sus
Pagina 3 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online