Casatoria cu o virgina ma asigura ca va fi fidela?

Pagina 1 din 1
1

okidoki

Guest

Casatoria cu o virgina ma asigura ca va fi fidela?

scris pe 17 aug 2005 14:45 de okidoki

credeti ca daca ma casatoresc cu o virgina am mai mult sanse ca sa ma insele pe parcurs? am auzit ca femeile astea pe la 40 de ani isi pierd mintile...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: virginele astea

scris pe 17 aug 2005 16:47 de Nekunoskuta

credeti ca daca ma casatoresc cu o virgina am mai mult sanse ca sa ma insele pe parcurs? am auzit ca femeile astea pe la 40 de ani isi pierd mintile...

Of Doamne!!! Ce probleme isi fac unii!!! Lumea moare de foame si au casele pline de apa si unii cauta avantaje/dezavantaje pentru virgine.
Asta chiar ca e o idee! E posibil sa te insele pentru ca esti si vei fi primul si unicul din viata ei deci s-ar putea simti tentata de altii. Cu toate ca si altele chiar daca nu au fost virgine cand s-au casatorit pot face acelasi lucru. Eu cred insa ca depinde de cat te iubeste, de ce-i oferi (si mai ales pe plan sexual pentru ca vad ca asta te preocupa). Daca stii sa o tii langa tine nu mai conteaza daca a fost sau nu virgina cand te-ai casatorit cu ea.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 aug 2005 00:02 de ExoticDream

Eu am auzit ca barbatii fac urat de tot cand ii apuca acea criza a varstei mijlocii, crezi ca ar trebui sa ma calugaresc sau sa imi schimb orientarea sexuala?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: virginele astea

scris pe 18 aug 2005 00:09 de Nekunoskuta

Eu am auzit ca barbatii fac urat de tot cand ii apuca acea criza a varstei mijlocii, crezi ca ar trebui sa ma calugaresc sau sa imi schimb orientarea sexuala?!?

Barbatii fac urat si cand nu e mancarea calda (unii din ei - pentru carcotasi ). Zi-mi manastirea ca vin si eu

Nimic...
sus

okidoki

Guest

scris pe 18 aug 2005 01:29 de okidoki

Of Doamne!!! Ce probleme isi fac unii!!! Lumea moare de foame si au casele pline de apa si unii cauta avantaje/dezavantaje pentru virgine.
Asta chiar ca e o idee! E posibil sa te insele pentru ca esti si vei fi primul si unicul din viata ei deci s-ar putea simti tentata de altii. Cu toate ca si altele chiar daca nu au fost virgine cand s-au casatorit pot face acelasi lucru. Eu cred insa ca depinde de cat te iubeste, de ce-i oferi (si mai ales pe plan sexual pentru ca vad ca asta te preocupa). Daca stii sa o tii langa tine nu mai conteaza daca a fost sau nu virgina cand te-ai casatorit cu ea.

da nu e chiar asha ... eu nu am auzit pe paritnii emi facand sex...
ma rog banuiesc ca o faci cat o faci pana la 30 de ani -35 de ani , dupa aia te plictisesti , si nu o prea faci , si poate ca si ea se plictiseste...
dar tentatia de-a stii cum ii cu altii nu tine neaparat de nivelul hormonal ....
(cred)
...Se stie ca alcoolul reduce apetitul sexual ,insa cati btivi nu violeaza in aceasta stare?!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: virginele astea

scris pe 18 aug 2005 11:40 de Nekunoskuta

da nu e chiar asha ... eu nu am auzit pe paritnii emi facand sex...
ma rog banuiesc ca o faci cat o faci pana la 30 de ani -35 de ani , dupa aia te plictisesti , si nu o prea faci , si poate ca si ea se plictiseste...
dar tentatia de-a stii cum ii cu altii nu tine neaparat de nivelul hormonal ....
(cred)
...Se stie ca alcoolul reduce apetitul sexual ,insa cati btivi nu violeaza in aceasta stare?!

Daca ai putea fi putin-putin mai explicit te-as intelege. In felul asta...chiar nu pricep ce ai vrut sa exprimi

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 aug 2005 14:18 de ExoticDream

Barbatii fac urat si cand nu e mancarea calda (unii din ei - pentru carcotasi ). Zi-mi manastirea ca vin si eu

Asta seamana cu "poanta" aia: femeia vrea ca barbatul sa-i fie prieten, confident, amant, sclav si alte 1001 chestii, in timp ce barbatul, modest din fire (si nu atat de.... polivalent), nu-si doreste decat doua lucruri: sex si mancare!

Manastirea o s-o caut dupa ce ma conving ca totul e pierdut, mai ai putintica rabdare....! Anyway.... era una draguta la Polovragi!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: virginele astea

scris pe 18 aug 2005 14:20 de ExoticDream

Daca ai putea fi putin-putin mai explicit te-as intelege. In felul asta...chiar nu pricep ce ai vrut sa exprimi

A vrut sa exprime ca era sub influenta alcoolului si ne intreba pe noi cu cine sa voteze: virgine, nevirgine....!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 18 aug 2005 18:16 de SORIN28

Eu am auzit ca mai ai putin si mergi in genunchi, e adevarat?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

okidoki

Guest

scris pe 18 aug 2005 20:53 de okidoki

Eu am auzit ca mai ai putin si mergi in genunchi, e adevarat?!

bah sorine !!!daca vrei sa facem un interval unu la unu da-mi nr. de telefon ca ne intalnim ! ok?!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 aug 2005 20:55 de ExoticDream

bah sorine !!!daca vrei sa facem un interval unu la unu da-mi nr. de telefon ca ne intalnim ! ok?!

Mai bine fa ceva util: explica-i larei cum e cu Postinorul luat pe post de bomboane, haide!

sus

okidoki

Guest

Re: Re: Re: Re: virginele astea

scris pe 18 aug 2005 21:01 de okidoki

Mai bine fa ceva util: explica-i larei cum e cu Postinorul luat pe post de bomboane, haide!

uhhhh mai bine imi lasi nr. de tel si nr intalnim la o cafea?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: virginele astea

scris pe 18 aug 2005 21:55 de Nekunoskuta

Sper ca pe Sorin nu-l inviti din acelasi motiv ca si pe Exotic. Nu de alta dar...

Nimic...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 18 aug 2005 22:12 de SORIN28

Mai putulica, eu am impresia ca te-ai saturat de viata. "bah sorine "?! Ai impresia proasta ca ne tregem de sireturi?! De data asta e nashpa, m-ai prins cu pantfi pentru puturosi

Radio Greu de difuzat

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: virginele astea

scris pe 18 aug 2005 22:29 de ExoticDream

Nu ca am auzit ca baieteii rautaciosi pun prafuri dubioase in bauturile fetelor doar-doar le-or pica in brate din prima seara, iar mie oricum nu-mi place cafeaua.... cel mult un cafe-frappe cu multa frisca (se exclud orice conotatii.... dubioase)! Va recomand terasa "Mado" din Brasov!

sus

okidoki

Guest

scris pe 18 aug 2005 22:38 de okidoki

vii macar tu la cafeua aia nenorocita?
mail me at: bogdan@softgroups.com
ok?!
sus

okidoki

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginele astea

scris pe 18 aug 2005 22:39 de okidoki

Nu ca am auzit ca baieteii rautaciosi pun prafuri dubioase in bauturile fetelor doar-doar le-or pica in brate din prima seara, iar mie oricum nu-mi place cafeaua.... cel mult un cafe-frappe cu multa frisca (se exclud orice conotatii.... dubioase)! Va recomand terasa "Mado" din Brasov!

ei lasa si tu acuma! ... nu vezi ce zice lumea pe aicea ca is virgin , si ca numa dau la laba....daca se ingroasa gluma dai jos chilotii si fug, ma speriu ... voi emotii mari de prima data.... voi avea dureri de burta din cauza emotiilor si voi face caca pe mine!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginele astea

scris pe 18 aug 2005 23:04 de ExoticDream

ei lasa si tu acuma! ... nu vezi ce zice lumea pe aicea ca is virgin , si ca numa dau la laba....daca se ingroasa gluma dai jos chilotii si fug, ma speriu ... voi emotii mari de prima data.... voi avea dureri de burta din cauza emotiilor si voi face caca pe mine!

Stai sa-mi revin si pe urma le scriu la aia cu premiul Nobel, trebuie neaparat sa te citeasca, gasim voluntari aici care sa te traduca in cateva limbi de circulatie.... universala si pe urma sa vezi ce stau femeile la coada la autografe.... scapi si de virginitate cu ocazia asta!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 19 aug 2005 10:31 de Nekunoskuta

vii macar tu la cafeua aia nenorocita?
mail me at: bogdan@softgroups.com
ok?!

Voiam eu dar mi-a deschis ochii Exotic. Stii tu...chestii cu prafuri in bautura si altele. Oricum, nici eu nu beau cafea...decat facuta de Sorin.

Nimic...
sus

eu...

Guest

scris pe 21 aug 2005 23:46 de eu...

barbatii astia...la 16 ani vreti virgine, la 20 vreti virgine..cand va insurati vreti virgine... intrebarea mea...de unde atatea virgine? hmmmmm...si daca te insori cu ea si e virgina tot as apoate sa te insele ca si una care nu e virgina..poate ai o problema...nu stii sa tii o femeie langa tine?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 aug 2005 00:56 de ExoticDream

barbatii astia...la 16 ani vreti virgine, la 20 vreti virgine..cand va insurati vreti virgine... intrebarea mea...de unde atatea virgine?

Wrong! La 16 ani vor femei experimentate (mai in varsta) care sa-i initieze in tainele sexului, la 20 de ani vor femei mai apropiate de varsta lor, dar tot experimentate pentru ca le e lene sa-si bata capul cu virgine (plus ca alea implica responsabilitate si nici nu ofera satisfactii pe masura cerintelor si... obisnuintei), abia cand se satura de zburatacit prin fel de fel de paturi isi dau ei seama ca ar fi cam naspa sa se insoare cu una care a facut turul satului, orasului, tarii etc., asa cum au facut-o ei!

Dragilor, ce-ar fi daca am vrea si noi virgini?

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 22 aug 2005 07:24 de SORIN28

Dragilor, ce-ar fi daca am vrea si noi virgini?

Daca nu mi-am rupt ata, pot sa o fac pe incepatoru si sa ma dau virgin

Radio Greu de difuzat

sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 26 iun 2006 04:49 de alin4alin

Ai auzit bine si se intampla deseori mult mai devreme de 40 de ani.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

scris pe 1 iul 2006 22:25 de Dysdera

Ai auzit bine si se intampla deseori mult mai devreme de 40 de ani.

pai se cam intampla..din cauza ca sotul e sg lor partener si la un moment dat curiozitatea isi baga nasul..unde isi baga nasul asta numai ea o stie

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Casatoria cu o virgina ma asigura ca va fi

scris pe 4 iul 2006 21:10 de carrie

lasa-l ca oricum e dus (cu pluta)!...caz pierdut

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online