e bine?

Pagina 1 din 1
1

Anella

Newbie
9 mesaje

e bine?

scris pe 25 aug 2005 09:54 de Anella

deci am faut sex neprotejat cu prietenul meu in a 9 zi de la sangerare...e o problema? ca nu mai inteeg nimik.unu zice da altu nuh....va rog sa imi zpuneti.......apropo eu am o prietena care a facut in a a 10 zi de la sngerare si nu a ramas........stiu ca depinde de organism dar ziceti-mi ce sanse am :P ms mult....astept raspunsri
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: e bine?

scris pe 25 aug 2005 13:02 de valentine

deci am faut sex neprotejat cu prietenul meu in a 9 zi de la sangerare...e o problema? ca nu mai inteeg nimik.unu zice da altu nuh....va rog sa imi zpuneti.......apropo eu am o prietena care a facut in a a 10 zi de la sngerare si nu a ramas........stiu ca depinde de organism dar ziceti-mi ce sanse am :P ms mult....astept raspunsri

Crezi ca vreunu dintre noi de pe aici e bacterie sa iti intre tie in organism si sa iti zica exact daca e prb sau nu?
Ti-e greu sa faci test de sarcina sau sa te duci la ginecolog?
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 25 aug 2005 13:55 de Wanted

Nimeni nu iti poate spune ... NIMENI. in primul rand ca sa poti folosi metoda calendarului trebuie sa ai un ciclu regulat, sa calculezi f bine perioada fertila, si sa ai grija sa nu ai relatii sexuale neprotejate in aceea perioada. Chiar si respectand toata aceste reguli poti ramane insarcinata, sansele fiind destul de mari ( mi se pare ca peste 20-30%). Numai un test de sarcina iti poate spune daca ai ramas sau nu insarcinata.

Carpe diem
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 25 aug 2005 15:59 de Nekunoskuta

Iti zic si eu acelasi lucru. Nimeni nu poate sti daca e sau nu o problema. Depinde de organismul tau si al lui. Poate spermatozoizii lui sunt mai lenesi si nu au ajuns unde trebuie sau daca au ajuns nu au gasit un mediu propice ori au ajuns si esti insarcinata. Nu e vorba de "2+2=4 sau 5?" ca sa iti dam un raspuns EXACT. Vorbeste cu el despre framantarea ta. Fa-ti un test de sarcina. Calmeaza-te!

Nu e nevoie sa postezi alt subiect, discutam in cadrul subiectului postat initial despre ce te framanta.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: e bine?

scris pe 25 aug 2005 18:17 de valentine

Iti zic si eu acelasi lucru. Nimeni nu poate sti daca e sau nu o problema. Depinde de organismul tau si al lui. Poate spermatozoizii lui sunt mai lenesi si nu au ajuns unde trebuie sau daca au ajuns nu au gasit un mediu propice ori au ajuns si esti insarcinata. Nu e vorba de "2+2=4 sau 5?" ca sa iti dam un raspuns EXACT. Vorbeste cu el despre framantarea ta. Fa-ti un test de sarcina. Calmeaza-te!

Nu e nevoie sa postezi alt subiect, discutam in cadrul subiectului postat initial despre ce te framanta.

Stiai ca povestea aia de prin desene in care spermatozoizii se intrec....si care ajunge primu, ala fertilizeaza e vrajeala? Cica adevarul e ca se face un fel de concurs...adica ovulul (sau ovarul? ca intotdeauna ii incurc) ii ia la rand pe spermatozoizi si isi alege care sa fertilizeze....daca nu intelegi, iarasi deabea mam trezit
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: e bine?

scris pe 25 aug 2005 19:13 de xxxxx

...adica ovulul (sau ovarul? ca intotdeauna ii incurc)

Buna gluma!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: e bine?

scris pe 25 aug 2005 20:10 de Nekunoskuta

Buna gluma!

Nu e gluma

Nimic...
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: e bine?

scris pe 25 aug 2005 20:31 de xxxxx

Nu e gluma

Si mai buna!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: e bine?

scris pe 25 aug 2005 22:35 de LonelyGirl

Crezi ca vreunu dintre noi de pe aici e bacterie sa iti intre tie in organism si sa iti zica exact daca e prb sau nu?
Ti-e greu sa faci test de sarcina sau sa te duci la ginecolog?

Tare as vrea sa va vad pe voi , baietii , facand un test de sarcina.Voi credeti ca e atat de usor..pana-ti apare liniuta(liniutele) poti sa ajungi la spital din cauza starii...care oricum nu aveti cum sa o intelegeti.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: e bine?

scris pe 26 aug 2005 12:37 de valentine

Nu e gluma

Si pana la urma...ce tre sa fecundeze spermatozoidul...ovulul sau ovarul?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: e bine?

scris pe 26 aug 2005 13:00 de Nekunoskuta

Si pana la urma...ce tre sa fecundeze spermatozoidul...ovulul sau ovarul?

Si cineva zicea ca glumesc cand am zis ca tu nu glumesti. Ovarul produce ovule. Spermatozoizii fecundeaza ovulul.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e bine?

scris pe 26 aug 2005 13:06 de valentine

Si cineva zicea ca glumesc cand am zis ca tu nu glumesti. Ovarul produce ovule. Spermatozoizii fecundeaza ovulul.

Ti-a luat-o iubitelul inainte si mi-a confirmat...tot la ovul ma gandeam si eu
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online