Disperare

Pagina 1 din 1
1

XMen

Newbie
1 mesaje

Disperare

scris pe 2 sep 2005 23:09 de XMen

Am 19 ani si nu stiu daca e normal sau nu, dar nu pot sa-mi vad in intregime capul penisului. Mi-e frica sa trag mai mult de pielea din varful penisului, mi-e frica sa nu mi se intample ceva. E normal ? Va rog ajutati-ma!!!
Mailul meu e : unknowsoldier@k.ro

Va multumesc !!!!!!!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Disperare

scris pe 3 sep 2005 17:40 de LonelyGirl

Am 19 ani si nu stiu daca e normal sau nu, dar nu pot sa-mi vad in intregime capul penisului. Mi-e frica sa trag mai mult de pielea din varful penisului, mi-e frica sa nu mi se intample ceva. E normal ? Va rog ajutati-ma!!!

Va multumesc !!!!!!!

Daca te vei uita la subiectul de deasupra celui care-ti aprtine o sa vezi ca nu ai postat unde trebuie subiectul.Trebuia sa scrii la Totul despre sex.Cauta si vei gasi rubrica si cu siguranta vei primi si raspunsurile dorite.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 4 sep 2005 10:26 de SORIN28

Va multumesc !!!!!!!

Lasand la o parte faptul ca nu ai scris unde trebuie, nu inteleg de ce ti-e frica sa il decalotezi pe Domnul penis?! Doare sau ce?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Raptor

Junior member
13 mesaje

Re: Re: Disperare

scris pe 4 sep 2005 10:28 de Raptor

Daca te vei uita la subiectul de deasupra celui care-ti aprtine o sa vezi ca nu ai postat unde trebuie subiectul.Trebuia sa scrii la Totul despre sex.Cauta si vei gasi rubrica si cu siguranta vei primi si raspunsurile dorite.

Nu pot sa cred asa ceva?
Lucrezi cumva intr-o institutie bugetara romaneasca?
Numai aia....te duci la ei cu o problema arzatoare si le spui si le explici ca este cruciala problema aia pentru tine, ti se raspunde cu calm si cu o detasare ingrozitoare......aaaa, dar nu ne ocupam noi!....chiar daca se dovedeste ulterior ca noi ne ocupam!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Disperare

scris pe 4 sep 2005 13:57 de LonelyGirl

Nu pot sa cred asa ceva?
Lucrezi cumva intr-o institutie bugetara romaneasca?
Numai aia....te duci la ei cu o problema arzatoare si le spui si le explici ca este cruciala problema aia pentru tine, ti se raspunde cu calm si cu o detasare ingrozitoare......aaaa, dar nu ne ocupam noi!....chiar daca se dovedeste ulterior ca noi ne ocupam!

e bine ca faci observatii dar nici tu nu esti la subiect.in loc sa ma critici pe mine ai putea sa il ajuti pe baiat.srry dar esti in aceeasi situatie.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 5 sep 2005 13:13 de valentine

Va multumesc !!!!!!!

Asta se datoreaza parintilor tai...deoarece ar fii trebuit sa te scape ei de prb asta cand erai mic daca nu ma insel...stiu ca si eu am avut aceeasi prb pana pe la 11 ani cand am trecut singur la fapte...adica decalotezi penisul zilnic singur cate putin, din ce in ce mai mult...pana vei ajunge sa il decalotezi total singur...nu stiu daca intelegi ideea...oricum nu te speria, sunt destui aflati in situatia ta, unii cu o varsta mai inaintata, altii cu o varsta mai frageda...si isi pun aceeasi intrebare ca tine.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online