Conteaza marimea? (intrebare pt fete)

Pagina 1 din 2
1   2   »

tudor

Junior member
10 mesaje

Conteaza marimea? (intrebare pt fete)

scris pe 5 sep 2005 13:08 de tudor

conteaza marimea? dati niste argumente pro si contra

your country needs you
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: intrebare pt fete

scris pe 5 sep 2005 13:34 de valentine

Toate o sa iti zica ca nu...de unde, ca sa dea bine la CV, ca defapt toate stiu ca conteaza
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: intrebare pt fete

scris pe 5 sep 2005 14:18 de LonelyGirl

Nu cred ca CV-ul e important pe forum.
Nu conteaza.Cred ca mai intai conteaza sentimentele.Si apoi tot ce e mai mare de 5 cm e suficient pentru a satisface o fata.
Punctul G se afla la 4 cm de la intratea in vagin deci nu trebuie sa fie mare ca sa poata atinge acest punct.Si apoi spunea cineva ceva de genul :"poti sa fii mare cat un cal si prost cat un bou",ceea ce e foarte important.Poate sa-ti vina unu cu o marime de 20 si sa nu stie sa o foloseasca iar altul cu un 14cm sa te faca sa te simti in al noualea cer.
Chiar nu inteleg de ec av faceti toti atatea probleme in ceea ce priveste marimea.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: intrebare pt fete

scris pe 5 sep 2005 15:07 de valentine

Nu conteaza.Cred ca mai intai conteaza sentimentele.Si apoi tot ce e mai mare de 5 cm e suficient pentru a satisface o fata.
Punctul G se afla la 4 cm de la intratea in vagin deci nu trebuie sa fie mare ca sa poata atinge acest punct.Si apoi spunea cineva ceva de genul :"poti sa fii mare cat un cal si prost cat un bou",ceea ce e foarte important.Poate sa-ti vina unu cu o marime de 20 si sa nu stie sa o foloseasca iar altul cu un 14cm sa te faca sa te simti in al noualea cer.
Chiar nu inteleg de ec av faceti toti atatea probleme in ceea ce priveste marimea.

De acum incolo o sa ma apuc sa "babardesc" cu degetul mic de la mana...ce draq are 5cm si inca putin, deci sigur are orgasm fata.
sus

Rozalove

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: intrebare pt fete

scris pe 5 sep 2005 15:36 de Rozalove

De acum incolo o sa ma apuc sa "babardesc" cu degetul mic de la mana...ce draq are 5cm si inca putin, deci sigur are orgasm fata.

Vai de capu' meu! Ce termen ... "babardesc"
Da-ti seama ca importanta e iubirea, important e ce simti. LonelyGirl a vrut sa spuna ca nu ar trebui sa va faceti probleme de marime atat timp cat faceti bine ce faceti. Cap are toata lumea, dar putini stiu sa-l foloseasca ... I hope you got the point ...

Rozalove
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 5 sep 2005 15:47 de Nekunoskuta

Sincer...marimea conteaza. Dar nu in sensul pe care-l crezi tu acum, citind asta. Conteaza mai mult potrivirea organelor sexuale. Daca tu ai 20 cm si ea din conformatie are vaginul mai ingust nu ai ce face, poate sa o doara si sa nu se simta bine. Unei astfel de femei 14 cm i-ar fi suficienti si numai bine. Daca te duci insa cu 14 cm la o femeie cu vaginul mai larg si mai elastic e posibil sa nu o satisfaci.

1. 14, respectiv 20 cm sunt exemple luate la nimereala, in sensul de mic/mare.
2. Intreaba-l pe Valentine cum e teoria lui cu fete inalte-vagin larg, fete scunde-vagin stramt.
3. In pat nu e loc de complexe si masuratoriEnjoy!!!

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 5 sep 2005 16:51 de valentine

2. Intreaba-l pe Valentine cum e teoria lui cu fete inalte-vagin larg, fete scunde-vagin stramt.

Parca era invers...nici eu nu mai stiu
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt fete

scris pe 5 sep 2005 16:54 de valentine

Vai de capu' meu! Ce termen ... "babardesc"
Da-ti seama ca importanta e iubirea, important e ce simti. LonelyGirl a vrut sa spuna ca nu ar trebui sa va faceti probleme de marime atat timp cat faceti bine ce faceti. Cap are toata lumea, dar putini stiu sa-l foloseasca ... I hope you got the point ...

Vai de mine si demine, cum poti sa folosesti asa cuvinte bagabontule! Sa nu te mai vad in fata mea, bagabontul draq ce esti!

Faza era ca alt termen nu mi-a venit in cap

Tanti Nekunoscuta are ceea mai mare dreptate cu explicatia ei...
Si ai si tu mare dreptate la faza cu capul
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 5 sep 2005 19:57 de Wanted

Toate o sa iti zica ca nu...de unde, ca sa dea bine la CV, ca defapt toate stiu ca conteaza

Tu trebuia sa fi vazut un documentar pe Discovery, ca sa iti dai seama ca nu e chiar asa cum gandesti tu.
Pt f multe femei, marimea nu conteaza, ci poate ..grosimea...
De fapt pt barbati conteaza marimea, ei sunt cei complexati, pt k nu vor sa pice prost intr-o toalete publica, la dusuri publice, cand isi expun "averile" de fata cu alti barbati care poate sunt mai inzestrati.

Carpe diem
sus

Raptor

Junior member
13 mesaje

scris pe 5 sep 2005 22:29 de Raptor

Tu trebuia sa fi vazut un documentar pe Discovery, ca sa iti dai seama ca nu e chiar asa cum gandesti tu.
Pt f multe femei, marimea nu conteaza, ci poate ..grosimea...
De fapt pt barbati conteaza marimea, ei sunt cei complexati, pt k nu vor sa pice prost intr-o toalete publica, la dusuri publice, cand isi expun "averile" de fata cu alti barbati care poate sunt mai inzestrati.

Mda, ca dovada si intrebarea initiala!
sus

nemesis

Guest

scris pe 5 sep 2005 22:46 de nemesis

Uita cum sta treaba:
E adevarat ca marimea nu prea conteaza, numai ca - vorba celui cu CV-ul - nu prea este asa... De ce?
Imagineaza-ti urmatorul scenariu: Un baiat si o fata. Fata arata... ca dracu, saraca, in schimb este buna in pat. Sa apunem ca baiatul respectiv o face si cu alta fata (alegeti voi un VIP, un fotomodel etc. ca exemplu) si constata ca aceasta din urma este mai putin buna in pat, in schimb arata... SUPER! Ce credeti ca va prefera baiatul, sexual vorbind? (Cazul este fara implicatii sentimentale...)
Eh... bineinteles ca o sa prefere fotomodelul, nu? Asa e si cu fetele! Toate zic ca 14 sunt indeajuns, dar daca vine unul cu 20...

So... ciocu mic, ochii la usa!
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 5 sep 2005 22:49 de Dovela

eu zic ca nu conteaza marimea(calitatea e importanta nu cantitatea)...e ca si cum te-as intreba pe tine dak marimea sanilor conteaza ..chiar...conteaza??

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 5 sep 2005 23:52 de valentine

eu zic ca nu conteaza marimea(calitatea e importanta nu cantitatea)...e ca si cum te-as intreba pe tine dak marimea sanilor conteaza ..chiar...conteaza??

Daca fac "sex" cu tine intre sani...conteaza
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 6 sep 2005 00:08 de Dovela

Daca fac "sex" cu tine intre sani...conteaza

mda...am observat ca te pricepi in ceea ce priveste sexul sau ma rog ..educatia sexuala..ai citit la viata ta..dar tu ca barbat ..esti preocupat de MARIMEA ?...(din pantaloni

sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 6 sep 2005 00:11 de Wanted

Uita cum sta treaba:
E adevarat ca marimea nu prea conteaza, numai ca - vorba celui cu CV-ul - nu prea este asa... De ce?
Imagineaza-ti urmatorul scenariu: Un baiat si o fata. Fata arata... ca dracu, saraca, in schimb este buna in pat. Sa apunem ca baiatul respectiv o face si cu alta fata (alegeti voi un VIP, un fotomodel etc. ca exemplu) si constata ca aceasta din urma este mai putin buna in pat, in schimb arata... SUPER! Ce credeti ca va prefera baiatul, sexual vorbind? (Cazul este fara implicatii sentimentale...)
Eh... bineinteles ca o sa prefere fotomodelul, nu? Asa e si cu fetele! Toate zic ca 14 sunt indeajuns, dar daca vine unul cu 20...

So... ciocu mic, ochii la usa!

nu prea se potriveste exemplul dat de tine. In primul rand poate ca baiatul ar prefera fotomodelul pt ca ar fi ca o.. "carte de vizita " sa spun asa. Adica un baiat de mana cu un fotomodel este invidiat, admirat , fata de un baiat care apare cu o fata mai putin atragatoare.
Insa in situatia cu "marimea conteaza" o fata nu cred ca ar alege niciodata o baiat pt cei 20 cm ai sai, pt k nu ar ajuta-o cu nimic.De exemplu, daca ea il alege pe baiatul cu 14 cm, va fi fericita, multumita, etc, si nimeni nu o poate sa zicem, critica. Nimeni nu stie ce are respectivul baiat in pantaloni, si cei care stiu, cunosc de asemenea si potenta sa .

NU stiu daca m-am facut inteleasa, dar exemplul dat de tine chiar nu conteaza. Penisul nu este "expus vederii" si nimeni nu te catalogheaza ca persoana tinand cont de marime.

Carpe diem
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 6 sep 2005 00:57 de Dovela

nu prea se potriveste exemplul dat de tine. In primul rand poate ca baiatul ar prefera fotomodelul pt ca ar fi ca o.. "carte de vizita " sa spun asa. Adica un baiat de mana cu un fotomodel este invidiat, admirat , fata de un baiat care apare cu o fata mai putin atragatoare.
Insa in situatia cu "marimea conteaza" o fata nu cred ca ar alege niciodata o baiat pt cei 20 cm ai sai, pt k nu ar ajuta-o cu nimic.De exemplu, daca ea il alege pe baiatul cu 14 cm, va fi fericita, multumita, etc, si nimeni nu o poate sa zicem, critica. Nimeni nu stie ce are respectivul baiat in pantaloni, si cei care stiu, cunosc de asemenea si potenta sa .

NU stiu daca m-am facut inteleasa, dar exemplul dat de tine chiar nu conteaza. Penisul nu este "expus vederii" si nimeni nu te catalogheaza ca persoana tinand cont de marime.

bravo WANTED..NOTA 10....

sus

nemesis

Guest

scris pe 6 sep 2005 01:17 de nemesis

Daca te trimit in biblioteca la definitia frumosului si a placerii, imi spui ca sunt arogant, nu?
In viata, draga Wanted - fie ca vrei, fie ca nu vrei sa admiti -, alergam mereu dupa ceea ce ne place, dupa ceea ce excita cat mai usor, dupa ceea ce este considerat universal-frumos si dupa ceea ce ne face mintea sa onduleze usor... tacut... Optzeci la suta din iformatia pe care o primim din lumea exterioara, intra in al nostru creier pe cale vizuala; cu alte cuvinte: esteticul conteaza... si MULT!!!
Intre un tip care arata bine si are un penis de 20 si unul cu un penis de 14 cm, mai putin (sau deloc) frumos, a carui singura calitate este... patul, sa nu-mi spui ca-l alegi pe al doilea!!!
Marimea conteaza pentru ca estetica si frumosul conteaza!!!

P.S. Per l'amore del Cielo, incetati sa mai sutineti, cu atata inversunare, imbecilitati romantice adolescentine! Asumati-va gandirea, dorintele si placerile carnale... nu va mai ascundeti atata, in speranta ca lumea o sa va creada sfinte si o sa va priveasca altfel! Nu o sa schimbati lumea in acest fel...
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt fete

scris pe 6 sep 2005 02:46 de Dovela

P.S. Per l'amore del Cielo, incetati sa mai sutineti, cu atata inversunare, imbecilitati romantice adolescentine! Asumati-va gandirea, dorintele si placerile carnale... nu va mai ascundeti atata, in speranta ca lumea o sa va creada sfinte si o sa va priveasca altfel! Nu o sa schimbati lumea in acest fel...

Nemesis..uite nu stiu de ce faci referire la gandirea adolescentina,,,tu cum gandeai la 17-18 ani??..nu cred ca sunt "imbecilitati romanctice "...dak asta cred x.y.z..bine ca gandesc si nu insusesc ideile altora...

iar faza cu frumosul...asta e parerea ta e punctul tau de verede..nu cred ca trebuie sa-l impui.....poate eu am alta parere...

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 sep 2005 12:15 de valentine

mda...am observat ca te pricepi in ceea ce priveste sexul sau ma rog ..educatia sexuala..ai citit la viata ta..dar tu ca barbat ..esti preocupat de MARIMEA ?...(din pantaloni

Draga mea...se vede ca esti noua...sunt o adevarata legenda...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 6 sep 2005 12:30 de SORIN28

Fetelor, nu va mai ascundeti dupa deget. Marimea conteaza. Cand ai sa-l vezi nud cu 1ocm de penis parca va si aud spunand: "Mai cuculet, tu cu putulica aia vrei sa faci treaba?!"

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 6 sep 2005 13:04 de Dovela

Fetelor, nu va mai ascundeti dupa deget. Marimea conteaza. Cand ai sa-l vezi nud cu 1ocm de penis parca va si aud spunand: "Mai cuculet, tu cu putulica aia vrei sa faci treaba?!"

mda interesant..eu cred ca faceti o confuzie NU conteaza lungimea,dak panisul are 20 cm unde sa il introduca ..vaginul ala e lung de 1 km sau are si el 13-14 cm?in plus punctul G se afla la 3 cm de la intrare...trebuia sa intrebati dak conteaza grosimea...asta e altceva si chiar conteaza...

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 6 sep 2005 16:46 de LonelyGirl

mda interesant..eu cred ca faceti o confuzie NU conteaza lungimea,dak panisul are 20 cm unde sa il introduca ..vaginul ala e lung de 1 km sau are si el 13-14 cm?in plus punctul G se afla la 3 cm de la intrare...trebuia sa intrebati dak conteaza grosimea...asta e altceva si chiar conteaza...

Bun raspuns Dovela

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 6 sep 2005 23:19 de Wanted

Daca te trimit in biblioteca la definitia frumosului si a placerii, imi spui ca sunt arogant, nu?
In viata, draga Wanted - fie ca vrei, fie ca nu vrei sa admiti -, alergam mereu dupa ceea ce ne place, dupa ceea ce excita cat mai usor, dupa ceea ce este considerat universal-frumos si dupa ceea ce ne face mintea sa onduleze usor... tacut... Optzeci la suta din iformatia pe care o primim din lumea exterioara, intra in al nostru creier pe cale vizuala; cu alte cuvinte: esteticul conteaza... si MULT!!!
Intre un tip care arata bine si are un penis de 20 si unul cu un penis de 14 cm, mai putin (sau deloc) frumos, a carui singura calitate este... patul, sa nu-mi spui ca-l alegi pe al doilea!!!

Iar schimbi putin subiectul. "ntre un tip care arata bine si are un penis de 20 si unul cu un penis de 14 cm, mai putin (sau deloc) frumos, a carui singura calitate este... patul,"> Deja tu ai facut o referire la aspetcul exterior, care nu are legatura directa cu subiectul, pt k deja ai facut o diferentire fizica evidenta intre cei 2 baieti, cel cu 20 e frumos, iar cel cu 14 nu. Din prima pe cel cu 14 cm l-ai asezat intr-o anumita inferioritate. Problema era alta.
Noi vorbim doar de marimea penisului, adica.... dintre 2 baieti la fel de frumosi, unul o are de 20 cm ( nu e prea bun in pat) si celalat de 14 cm ( exceleaza in pat) , majoritatea fetelor ar prefera pe cel cu 14.

PS: Incearca si tu sa accepti alte pareri, sa accepti cand te inseli. A fost un documentar pe Discovery, in una din emisiunile despre sex, care era dedicat exact acestui subiect "Conteaza marimea?". Dupa studii stiintifice, s-a demonstrat ca pt majoritatea femeilor NU conteaza marimea. Barbatii sunt cei complexati.
Nu mai fi atat de incapatanat

Carpe diem
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 6 sep 2005 23:22 de Wanted

Mai am o mica completare. Ai zis ca esteticul conteaza. Exact ! esteticul, nu marimea. Definitia esteticului cred ca este putin mai larga si nu inculde doar o marime, deci un penis de 20 cm poate fi mult mai putin atragator decat unul de 14 cm.

Carpe diem
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 6 sep 2005 23:25 de Wanted

P.S. Per l'amore del Cielo, incetati sa mai sutineti, cu atata inversunare, imbecilitati romantice adolescentine!

Din nou ma intorc la Discovery. Se pare ca tu studiile pe care le desfasoara anumiti oameni "putin" mai competenti ca tine le consideri "imbecilitati romantice adolescentine". .

Carpe diem
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 6 sep 2005 23:35 de Wanted

Uite si un site
http : //www.askmen.com/love/vanessa/vanessa4.html
E adevarat ca si tu poti sa imi dai alte 1000 de site-uri in care se spune ca da, conteaza, dar apoi iti dau si eu alte 2000 :P.
In fine... poate ar trebui sa iti schimbi si tu parerea...

Carpe diem
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 7 sep 2005 10:14 de Nekunoskuta

dak panisul are 20 cm unde sa il introduca ..vaginul ala e lung de 1 km sau are si el 13-14 cm?

Vaginul e elastic. Se poate adapta oricarei marimi. Problema e CAT de elastic este. Din conformatie se poate sa fie mai mult sau mai putin elastic si sa permita o asemenea adaptare sau pur si simplu sa o incomodeze pe respectiva un penis mai mare.

Nimic...
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 7 sep 2005 18:46 de Dovela

Vaginul e elastic. Se poate adapta oricarei marimi. Problema e CAT de elastic este. Din conformatie se poate sa fie mai mult sau mai putin elastic si sa permita o asemenea adaptare sau pur si simplu sa o incomodeze pe respectiva un penis mai mare.

deci ei s-au referit la marime..adik lungime..eu am facut referire la grosime...si tu ai zis ca vaginul e elastic(da este,,,poate susutine un tampom inauntru dar se poate largi cat sa iasa un copil pe acolo)
..faza e urmatoare,nu conteaza lungimea(oricat de lung ar fi vaginul si elastic si etc)conteaza grosimea penisului care sa poata atinge pereti vaginului(in mod special punctul G)...

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 7 sep 2005 19:02 de Nekunoskuta

deci ei s-au referit la marime..adik lungime..eu am facut referire la grosime...si tu ai zis ca vaginul e elastic(da este,,,poate susutine un tampom inauntru dar se poate largi cat sa iasa un copil pe acolo)
..faza e urmatoare,nu conteaza lungimea(oricat de lung ar fi vaginul si elastic si etc)conteaza grosimea penisului care sa poata atinge pereti vaginului(in mod special punctul G)...

Oare nu crezi ca elasticitatea se refera si la acomodarea grosimii? Adica elasticitatea se aplica numai in lungime sau cum? Gandeste-te ca vaginul "imbraca" penisul deci oricum acesta atinge peretii. Vaginul nu are elasticitate in lungime si dimensiune standard in diametru.

Nimic...
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 7 sep 2005 19:17 de Dovela

Oare nu crezi ca elasticitatea se refera si la acomodarea grosimii? Adica elasticitatea se aplica numai in lungime sau cum? Gandeste-te ca vaginul "imbraca" penisul deci oricum acesta atinge peretii. Vaginul nu are elasticitate in lungime si dimensiune standard in diametru.

pai tocmai la grosime ma referam...(cand am vb de tampon si copil)de grosimea era vb,nu lungine ..nu are lagatura lungimea aici..Cel care a pus intrebarea si restul barbatilor au vb de cm(in lungime ) si eu am vrut sa le demonstrez
ca ceea ce conteaza e circumferinta,de mularea vaginului pe penis(ceea ce ai spus si tu).....

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online