Banii si iubire

Pagina 1 din 1
1

valentine

Expert member
6465 mesaje

Banii si iubire

scris pe 5 sep 2005 13:40 de valentine

Scurt si la obiect: v-ati da prima iubire pentru o avere de 70 mil euro?
Argumentati.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Banii si iubire

scris pe 5 sep 2005 14:12 de LonelyGirl

Argumentati.

NU!
Pentru ca banii pot aduce orice dar nu si iubire.Si daca ai avea tot ce ti-ai dori nu ai mai avea pentru ce sa lupti deci ar fi in zadar.Ai avea tot ce ti-ai dori , ti-ai satisface toate poftele si toate dorintele si pana la urma ai fii tot nemultumit.Ai simti ca ceva iti lipseste.Ti-ar lipsi viaat normala , cea in care lupti pentru ceva , nu ai simti cu adevarat multumire pentru realizarile tale.Bine ca nici calic si indragostit nu ar fi ok.Dar cred ca e mai bine sa fii un om modest si indragostit decat unul extrem de bogat care trebuie sa se gandeasca mereu atunci cand se indragosteste ca partenerul ii iubeste banii si nu pe el.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Banii si iubire

scris pe 5 sep 2005 15:09 de valentine

NU!
Pentru ca banii pot aduce orice dar nu si iubire.Si daca ai avea tot ce ti-ai dori nu ai mai avea pentru ce sa lupti deci ar fi in zadar.Ai avea tot ce ti-ai dori , ti-ai satisface toate poftele si toate dorintele si pana la urma ai fii tot nemultumit.Ai simti ca ceva iti lipseste.Ti-ar lipsi viaat normala , cea in care lupti pentru ceva , nu ai simti cu adevarat multumire pentru realizarile tale.Bine ca nici calic si indragostit nu ar fi ok.Dar cred ca e mai bine sa fii un om modest si indragostit decat unul extrem de bogat care trebuie sa se gandeasca mereu atunci cand se indragosteste ca partenerul ii iubeste banii si nu pe el.

Si daca dupa cativa ani...ai putea sa fii din nou cu aceasta prima iubire...dar nu stii daca o sa mai fie iubire dupa acesti ani...?

Adica, de ex. peste 2 ani ai si averea si fata care a fost prima iubire...dar va mai fii iubire peste acesti ani?
sus

Rozalove

Junior member
28 mesaje

scris pe 5 sep 2005 15:41 de Rozalove

Argumentati.

Nu mi-as da prima iubire pentru nimic in lume ... Mi-a demonstrat ca langa el pot avea tot ce-mi doresc.

Rozalove
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 5 sep 2005 15:51 de Nekunoskuta

Argumentati.

Eu vreau si averea si pe el ACUM. Se poate?
Nu? Ok. Sa ne gandim...bani, bunastare, case, masini, calatorii, mancaruri bune, tzoale de firma, Paris azi, Londra maine...singura. Nu da bine. Il vreau pe el.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 5 sep 2005 16:49 de valentine

Ok, hai sa formulez intr-un mod diferit.
In primul rand asta e o ocazie care apare odata in viata.
Trebuie sa renunti la iubirea ta pentru 1 an,2...si pt asta primesti o mostenire de 70 mil. euro + alte afaceri s.a.m.d.

V-ati risca? Stiind ca nu se stie peste 2 ani daca o sa te mai iubesti cu aceea persoana?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Banii si iubire

scris pe 5 sep 2005 17:48 de LonelyGirl

Trebuie sa renunti la iubirea ta pentru 1 an,2...si pt asta primesti o mostenire de 70 mil. euro + alte afaceri s.a.m.d.

V-ati risca? Stiind ca nu se stie peste 2 ani daca o sa te mai iubesti cu aceea persoana?

Cred ca parerile sunt impartite.Conteaza cat de mult pune fiecare accentul pe partea materiala.Daca e o [pers careia ii plac banii la nebunie si viseaza o viata de lux atunci cred ac ar renunta.O persoana care se multumeste cu o viata decenta nu cred ca ar renunta.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 5 sep 2005 20:12 de Nekunoskuta

Stai sa intelegSa ma despart de el sau sa pastrez o relatie la distanta? Oricum te asigur ca o cale de mijloc s-ar gasi sa raman si cu baiatul si cu banii

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Banii si iubire

scris pe 5 sep 2005 20:41 de valentine

Stai sa intelegSa ma despart de el sau sa pastrez o relatie la distanta? Oricum te asigur ca o cale de mijloc s-ar gasi sa raman si cu baiatul si cu banii

o relatie ascunsa la distanta...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Banii si iubire

scris pe 5 sep 2005 21:27 de Nekunoskuta

o relatie ascunsa la distanta...

Ti-am zis eu ca se gaseste o solutie pentru tot?Daca exista iubire se mentine si o astfel de relatie.1,2 ani trec repede apoi suntem iar impreuna, fericiti si cu bani

Nimic...
sus

Raptor

Junior member
13 mesaje

scris pe 5 sep 2005 21:52 de Raptor

Argumentati.

Da, normal!
70.000 de euro i-as avea ceva timp....pe cand marea iubire.....
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 5 sep 2005 22:10 de Wanted

Argumentati.

Hmz.. clar pe el.
Totusi cred ca o persoana care nu are conditii materiale bune ( nu are ce manca, unde dormi) ar renunta oricand la marea iubire. Nu stiu cate persoane fara bani au zis ca partea financiara nu conteaza, si ca iubirea le aduce fericirea. In schimb, dand dovada de o ipocrizie dusa la limite f multe persoane cu bani spun ca niciodata nu le vor aduce banii fericirea si ar renunta la ei. Sa fim seriosi... dragostea iti ofera un camnin, cu dragoste te hranesti pe tine, iti hranesti copii? Cei care spun ca doar dragostea le-ar ajunge probabil ca nu stiu ce inseamna saracia.
Este adevarat, banii nu aduc fericirea, dar o intretin, sau cateodata fericirea nu poate exista fara bani. NU cred ca o persoana paote fi fericita atat timp cat nu stie daca maine are unde dormi, ce manca.
Dragostea te implineste, atat timp cat nici celalate aspecte ale vietii nu lipsesc: sanatate, bani,etc.

NU sunt materialista, si oricand as alege o viata modesta, decenta, alaturi de cel pe care il iubesc. Dar daca nu as avea un minim de viata decenta , nu stiu ce as alege.

Cineva a zis pe forum ca ar ramane cu banii, pt k marea iubire ar dura mai putin. . O iubire adevarata dureaza o vesnicie, sau cel putin asta e ceea ce doresti si imrepsia pe care o ai atunci cand o traiesti. Daca pleci de la inceput cu ideea ca nu poate dura mult, e clar ca nu e iubire adevarat.

Carpe diem
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 5 sep 2005 22:16 de Nekunoskuta

Da, normal!
70.000 de euro i-as avea ceva timp....pe cand marea iubire.....

Mai gandeste-te...era vorba de 70 MILIOANE, nu 70.000

Nimic...
sus

Raptor

Junior member
13 mesaje

scris pe 5 sep 2005 22:22 de Raptor

Mai gandeste-te...era vorba de 70 MILIOANE, nu 70.000

aaa, mai mishto! o dadeam si pe 70.000 pana la urma!
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 5 sep 2005 23:35 de Dovela

Argumentati.
nu as renunta la iubirea mea pt bani...poate jumatatea mea imi va oferi ceea ce vreau adik si bani(suficienti) si iubire...e mai convenabil nu?nu-i 70 mil....asta e...dar decat baie in bani, mai bine o baie cu spuma si iubitul langa mine,iubindu-ma....nu cred ca bani te iubesc ci in numar prea mare iti distrug mintea si sufletul

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 sep 2005 23:48 de ExoticDream

Argumentati.

NU! NU!! NU!!! Dar nu neaparat prima iubire, ci acea iubire pe care as considera-o cea mai aproape de sufletul si spiritul meu.

De argumentat nu am timp deocamdata...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Guest

scris pe 7 sep 2005 02:29 de nemesis

Argumentati.

Prima??? Bineinteles! Cred ca as da prima iubire si pe o acadea Topi Tiop...

"Acea" iubire... eh, asta-i alta poveste, dar in general cei doi poli ai fiintei nu sunt cuantificabili cu aceeasi oca. Nu prea merge sa evaluezi sentimentele in bani sau haine de firma... Singurul lucru comun este fiinta pusa intr-o astfel de dilema. Depinde cu ce oca se masoara ea. Fiinta mica = o masura mica a lumii. Fiinta mare = o masura mai mare a gandirii si perceptiei...

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online