Ne-am despartit, cum sa-l uit?

Pagina 1 din 1
1

Diana

Guest

Ne-am despartit, cum sa-l uit?

scris pe 6 sep 2005 16:03 de Diana

buna
am vazut la voi pe forum o groaza de oameni care au primit raspuns la problemele lor.as vrea sa-mi acordati si mie putina atentie daca se poate.
acum cateva luni bune m-am despartit de prietenul meu pe care il iubeam enorm.el a reusit sa-si refaca viata din cate am auzit eu.are o prietena pe care o iubeste iar relatia cu mine e doar o simpla amintire.din pacate lucurile nu stau la fel si pentru mine.eu inca il iubesc.nu s-a schimbat nimik in ceea ce priveste sentimentele mele.ce ati face daca ati fii in locul meu?
am zile in care plang non-stop.nu-mi vine sa cred ca s-a terminat.ma doare cand ma gandesc ca el e acum cu altcineva iar eu nu pot sa fac nimik altceva decat sa plang.nu pot sa inteleg ca din ceea ce a fost acum suntem doi straini.
nu stiu daca el stie cat sufar dar cred ca banuieste pt ca stie ca l-am iubit enorm.
uneori as vrea sa merg sa-i spun ce simt , sa vada ca sufar.am impresia ca asa poate va reveni.dar in momentele de luciditate imi dau seama ca nu e asa(acum imi vorbeste foarte urat).
va rog ajutati-ma si pe mine macar cu un sfat.ce sa fac?cum pot sa uit?ca de luat de la capat cred ca e imposibil.
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

Re: ce ati face??

scris pe 6 sep 2005 16:14 de Dovela

buna
am vazut la voi pe forum o groaza de oameni care au primit raspuns la problemele lor.as vrea sa-mi acordati si mie putina atentie daca se poate.
acum cateva luni bune m-am despartit de prietenul meu pe care il iubeam enorm.el a reusit sa-si refaca viata din cate am auzit eu.are o prietena pe care o iubeste iar relatia cu mine e doar o simpla amintire.din pacate lucurile nu stau la fel si pentru mine.eu inca il iubesc.nu s-a schimbat nimik in ceea ce priveste sentimentele mele.ce ati face daca ati fii in locul meu?
am zile in care plang non-stop.nu-mi vine sa cred ca s-a terminat.ma doare cand ma gandesc ca el e acum cu altcineva iar eu nu pot sa fac nimik altceva decat sa plang.nu pot sa inteleg ca din ceea ce a fost acum suntem doi straini.
nu stiu daca el stie cat sufar dar cred ca banuieste pt ca stie ca l-am iubit enorm.
uneori as vrea sa merg sa-i spun ce simt , sa vada ca sufar.am impresia ca asa poate va reveni.dar in momentele de luciditate imi dau seama ca nu e asa(acum imi vorbeste foarte urat).
va rog ajutati-ma si pe mine macar cu un sfat.ce sa fac?cum pot sa uit?ca de luat de la capat cred ca e imposibil.

Buna Diana...hmm si eu trec printr-o situatie similara acum (ma rog nici unul dintre noi nu si-a gasit pe cineva)....dar in urma desparitri el a fost mai rece,mai distant,,insa eu nu pot fi asa..(il iubesc enorm )asa ca te inteleg....faza e ca viata merge mai departe ..dak a si inceput sa-ti vb urat+ca acum are pe altcineva,e mai bine sa lasi totul in trecut ,a facut parte din viata ta ,a fost frumos,nu poti uita dar PUNCT..ai un suflet si nu trebuie sa-l distrugi,incearca sa iesi in oras sa cunosti alte persoane,cu care sa-ti petreci timpul...stii timpul vindeca ranile,e mai bine asa,nu poti iubi pt 2...

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus

alexa

Guest

scris pe 6 sep 2005 23:24 de alexa

in primul rand..uita-l! stiu ca te doare stiu ca ti se pare imposibil s atreci peste dar nu e asa..trebuie sa incerci s anu te mai gandesti la asta...fa lucruri care iti plac...care sa te faca sa te concentrezi asupra lor...merge metoda garantat...citeste o carte, apuca-te de un sport..
nu are rost s ate consumi degeaba de vreme ce stii ca nu se mai poate sa ai ce ai avut candva..nu e singurul din lume..gandeste asa..ca nu era el THE ONE... acum gandeste-te mai mult la tin,.si nu la el..vei reusi..bafta!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: ce ati face??

scris pe 7 sep 2005 12:29 de valentine

Ce i-ati zis voi fetei e asa usor de zis....dar asa de greu de facut...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: ce ati face??

scris pe 7 sep 2005 13:55 de Nekunoskuta

Nu sta singura in casa plangand. Iesi cu prietenii, plimba-te, vorbeste cu lumea (dar nu despre el). Socializarea e cea mai buna solutie, nu e bine sa te inchizi in tine, sa plangi si sa suferi.

Nimic...
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 7 sep 2005 19:46 de Dovela

Ce i-ati zis voi fetei e asa usor de zis....dar asa de greu de facut...

e greu..ca orice pe lumea asta(cand te-ai nascut ti-a fost greu sa mananci,mergi s.a.m.d.)...ea sufera f mult acum....e cea mai grea suferinta pentru cei care pun suflet intr-o realtie si-si fac sperante care nu se implinesc,...atunci cand iubim,iesim din noi insine pt a ne darui celuilalt si atunci devenim extrem de vulnerabili..(cum este Diana acum)..DIANA:Sfatul meu este,totusi,sa nu fugi niciodata de aceasta suferinta,pt ca este inerenta oricarei povesti de iubire.Foarte rar cineva trece printr-o relatie intr-un total si permanenet zambet,avem de invata de la fiecare partener(ai vazut cat de repede si-a gasit pe altcineva),ai putea sa-i multumesti chiar ca te-a ajutat sa inveti inca o lectie in Scoala iubirii...acum te gandesti prea mult la el si nu merita,meriti sa te gandesti la tine,in zilele urmatoare ar fi bine sa-ti faci o schimbare de look,sa te apuci sa citesti cate ceva,un lucru e cert "viata nu se opreste aici"..poate peste un timp vei intalni pe cineva de 100 de ori mai bun ca el....(nu stiu dak te ajuta cu ceva ce am scris aici,dar e scris din experienta proprie)

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce ati face??

scris pe 7 sep 2005 21:52 de valentine

Nu sta singura in casa plangand. Iesi cu prietenii, plimba-te, vorbeste cu lumea (dar nu despre el). Socializarea e cea mai buna solutie, nu e bine sa te inchizi in tine, sa plangi si sa suferi.

Cam da...asta e solutia, adica gasesteti alte activitati care iti fac placere...in felul asta nici nu ai timp sa iti amintesti de fostul preten, de suferit dupa el nici nu mai vorbesc...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 7 sep 2005 22:38 de LonelyGirl

buna

Acum ceva timp am trecut si eu printr-o astfel de experienta.Si atunci , un amic foarte bun mi-a trimis cateva poezioare.O sa-l citez..nush cat te vor ajuta dar mie mi-au facut bine.

Invata de la vreme ca nimeni nu-i uitat,
Invata de la nufar sa fii mereu curat,
Invata de la flacari ce-avem de ars in noi,
Invata de la ape sa nu dai inapoi,
Invata de la umbra sa fii smerit ca ea , Invata de la stanca sa-nfrunti furtuna rea,
Invata de la greier cand singur esti sa canti,
Invata de la luna sa nu te inspaimanti ,
Invata de la vultur cand umerii ti-s grei
Si dute la furnica sa vezi povara ei
Invata de la floare sa fi gingas ca ea
Invata de la soare sa ai blandetea sa,
Invata de la pasari sa fii mereu in zbor
Invata de la toate ca totu-i trecator.
Ia seama draga mea prin lumea care treci
S-anveti din tot ce piere ca sa traiesti in veci!

Fiecare trecem prin experiente mai putin placute.INcearca sa urmezi sfaturile pe care le-ai primit si sper ca vei ajunge sa zici ceea ce zic si eu acum (tot in rime dac asa am inceput):

IUBIRE,DRAGOSTE cuvinte de inceput;clipe frumoase petrecute impreuna.
TRADARE cuvant la mijloc de poveste.
Dar dupa multe , multe zile am sters aceste 3 cuvinte :IUBIRE , DRAGOSTE , TRADARE si-am scris in urma lor UITARE.

Multa bafta si ai grija de tine.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 sep 2005 22:39 de ExoticDream

buna

Stiu ce simti.... Nu ai sa poti uita curand, sentimentele puternice nu mor la comanda, oricat ti-ai dori asta. El a trecut peste iubirea pe care poate a simtit-o pentru tine o vreme si si-a vazut de viata lui, nu ai fost decat o pagina oarecare din cartea vietii lui, pe care ma indoiesc ca ar avea chef sa o reciteasca. Fie ca e inca prea tanar ca sa aprecieze o dragoste adevarata, fie ca nu v-ati potrivit, fie ca nu te-a iubit prea mult, nu cred ca ii poti intoarce pasii spre tine.... Spui ca are o alta prietena pe care o iubeste, asta spune enorm despre caracterul lui si capacitatea lui de a iubi. Tipul acela NU TE MERITA, altfel nu ti-ar vorbi urat dupa ce v-ati iubit, dar mai ales nu si-ar reface viata atat de curand! Cand simti ca iti este imposibil sa mai rezisti in absenta lui, cand totul pare lipsit de sens, cand lacrimile nu se mai termina, gandeste-te ca poate a fost mai bine asa, omul acela te-ar fi ranit mai mult mai tarziu, nu fi invidioasa pe noua lui cucerire, si ea va pati la fel ca si tine, cine paraseste o data o va face din nou, este doar o chestiune de timp...

Daca vrei, vorbim pe Yahoo Messenger peste cateva zile.... inteleg ce simti....

Fii tare, nu te intoarce la el, oricum nu ai reusi decat sa te umilesti inutil! Daca in sufletul lui ar fi existat o iubire mare, ar fi revenit el....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Diana

Guest

scris pe 8 sep 2005 14:53 de Diana

multumesc mult pentru sfaturi.e bine sa iesi dar sunt momente in care ai vrea cu orice pret sa ii auzi vocea , sa il vezi , sa primesti macar un semn de la el...sa vezi ca te trateaza cu putin respect pt ca totusi..am fost candva impreuna.sunt nopti intregi cand il visezi , adormi cu el in gand si te trezesti tot asa...
uneori ma gandesc ca as da orice doar ca sa-i aud o data vocea..oare vor trece toate astea vreodata??
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce ati face??

scris pe 8 sep 2005 21:29 de ExoticDream

multumesc mult pentru sfaturi.e bine sa iesi dar sunt momente in care ai vrea cu orice pret sa ii auzi vocea , sa il vezi , sa primesti macar un semn de la el...sa vezi ca te trateaza cu putin respect pt ca totusi..am fost candva impreuna.sunt nopti intregi cand il visezi , adormi cu el in gand si te trezesti tot asa...
uneori ma gandesc ca as da orice doar ca sa-i aud o data vocea..oare vor trece toate astea vreodata??

Nu intotdeauna iesirile sunt solutia.... iti intalnesti prietenii, mergeti impreuna la un club/o terasa/o discoteca, acolo o anumita melodie iti poate trezi amintiri, daca se danseaza, vederea perechilor inlantuite nu este cel mai bun medicament pentru o inima ranita... Eu te sfatuiesc sa incerci sa-ti faci ordine in interiorul tau, sa analizezi cu toata obiectivitatea de care esti in stare acum ceea ce s-a intamplat cu voi doi, sa vezi daca exista vreun loc in care ai gresit si apoi sa tragi linie. STIU ca acesta nu este nici pe departe sfarsitul suferintei tale, vei fi poate impacata cu tine insati, dar te va durea rau in continuare, orice veste de la el iti va aduce lacrimi in ochi si un fior cumplit in suflet.... va dura pana ce timpul va estompa imagini, ganduri, sentimente.... Nu incerca sa il intalnesti sau sa-i vorbesti acum, vei suferi mai mult... el iti va povesti cat de fericit este fara tine, tu te vei simti oribil! Gandeste-te ca ai de realizat un proiect dificil.... cu fiecare zi in care nu l-ai sunat, nu i-ai dat SMS, nu i-ai scris, nu i-ai iesit in cale, ai mai adaugat cate o pagina la lucrarea ta...., iar fiecare ratacire, fiecare revenire, fiecare incercare de a-i fi iarasi in preajma au ca efect anularea tuturor pasilor facuti in lucrarea ta si trebuie sa o iei de la capat! Strange din dinti, tipa, zbate-te, urca-te pe pereti, dar nu il cauta!!! Gandeste-te ca el ti-a demonstrat deja ca nu te mai doreste si orice incercare a ta, idiferent cat de sincera ar fi,nu va reusi decat sa-l plictiseasca, stiu ca doare ce-ti spun, nici eu nu pot intelege ce fel de suflet au sau n-au) astfel de oameni care parasesc si apoi uita brusc totul! Este inuman, nedrept si infiorator de trist, dar se intampla tot mai des..... iubirea este luata in bataie de joc, sunt preferate relatiile scurte, fara prea multe implicatii sentimentale....

Incearca sa faci lucruri care iti plac si pe care nu le-ai facut impreuna cu el..... de exemplu un sport, lectura, excursii... O calatorie in necunoscut ajuta mult.... imagini noi se astern peste cele dureroase si te ajuta sa uiti raceala si indiferenta din sufletul pe care inca il iubesti....

CURAJ!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

romy

Junior member
36 mesaje

scris pe 11 sep 2005 13:22 de romy

buna

incearca sa faci tot posibilul ca acest capitol din viatza ta sa fie unul inkeiat...ca daca nu faci asha nu te asteapta decat multe lacrimi...cunosc destule cazuri,printre ele ma numar shi eu, asha ca iti spun din proprie experientza: nu te agatza de ceva care iti provoaca numai durere, mergi mai departe...nu ajunge sa iubesti u pt amandoi, mai ales daca el si-a skimbat comportamentul intr-un mod atat de drastic...UITA-l!!! iesi cu prietenii, cum au spus si altii, socializeaza!! nu mai trai in trecut, gandeste-te la viitor, un viitor in care sa nu-l incluzi shi pe el...poti lasa timpul sa treaca shi sa vindece tot...sau poti alege alta varianta : sa lasi pe altcineva sa te ajute...u alegi. kiar daca u crezi ca nu ai mai putea sa fii cu altcineva, daca te gandesti oleak o sa vezi ca e mai bine shi mai ushor
good luck!!

Suntem prea diferitzi ca sa fim bagatzi in aceeashi oala...
nu ma cunoshti...asha ca nu te obosi sa-mi pui o eticheta...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 11 sep 2005 14:56 de saabba

buna

ideea nu este sa-l uiti.Nu are rost sa te chinuiesti sa uiti pentru ca nu suntem roboti si nu putem uita la comanda, nu ne stergem sentimentele brusc, atunci cand am dori.Incercand asta vei lupta cu tine insati pana vei obosi, iar rezultatul va fi....zero, iti spun eu.
Tot ce poti face este sa accepti! Sa accepti ca s-a dus, sa accepti ca nu mai e al tau! e greu! cel mai rau pe lumea asta este sa ajungi sa spui: asta este!
Sa accepti acest: ASTA ESTE!Sa-ti accepti soarta! Pana la urma poate chiar asa e dat sa fie....si ce rost are sa te impotrivesti? unde vei ajunge innotand impotriva curentului? Probabil tot aici, oricat te-ai chinui!
sus

Razna

Junior member
28 mesaje

Re: Re: ce ati face??

scris pe 11 sep 2005 20:29 de Razna

ideea nu este sa-l uiti.Nu are rost sa te chinuiesti sa uiti pentru ca nu suntem roboti si nu putem uita la comanda, nu ne stergem sentimentele brusc, atunci cand am dori.Incercand asta vei lupta cu tine insati pana vei obosi, iar rezultatul va fi....zero, iti spun eu.
Tot ce poti face este sa accepti! Sa accepti ca s-a dus, sa accepti ca nu mai e al tau! e greu! cel mai rau pe lumea asta este sa ajungi sa spui: asta este!
Sa accepti acest: ASTA ESTE!Sa-ti accepti soarta! Pana la urma poate chiar asa e dat sa fie....si ce rost are sa te impotrivesti? unde vei ajunge innotand impotriva curentului? Probabil tot aici, oricat te-ai chinui!

Doamne da-mi puterea de a intelege ce pot schimba si intelepciunea de a accepta ce nu pot !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online